Streetracers - леш

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 02 Дек 2008, 18:21

Подкрепям мнението на Оги за повече модератори и по-строги мерки..
rtzankov написа:Заключвам тая тема, и знам че ще изникнат две нови
Всеки хвали каквото си има. Подигравки от хора които не карат БМВ
няма да спрат, а пък ние няма да спрем да си караме, гадните бавни
БМВ-та ... това си е ... затворен цикъл

Вместо да чакаш 2 нови теми му дай почивка да ти е мирна главата ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 02 Дек 2008, 18:30

е нетърпимо е вече положението в въпросният подфорум :(
нямам думи чак нямам желание да го отварям вече :help:
не може ли някой най-после от модовете да вземе нужните мерки!!!
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 02 Дек 2008, 18:51

Oyama написа:За скандали време има - ще се храним цяла зима :mhihi: :type: :comp:

Няма кво повече да кажа..... темата я знаете юзърите ги знаете... Банн и да се свършва :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 02 Дек 2008, 20:45

Колкото и да се опитвам да съм толерантен и да не се дразня от поругаването на марката ни,днес простотийте ескалираха за пореден път.Признавам,че чета подфорума отчасти за забавление,но попринцип черпя и информация.Кое... ,как... ,колко.... но тя е доста оскъдна на фона на тоновете спам и нападки...Днес вече преядох с пуканките :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Дек 2008, 0:40

Ми той сопола пак се разписа, не знам що не го баннахте, докат е време.
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 03 Дек 2008, 1:10

bum_bum написа:Ми той сопола пак се разписа, не знам що не го баннахте, докат е време.
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от POWER/// » 03 Дек 2008, 15:48

анархия :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Дек 2008, 17:06

Мнението ви ще бъде взето впредвид и ще вземем необходимите мерки. За момента това ще се изрази в увеличаването на модераторския екип. Следващата стъпка в по-късен момент ще бъде да дефинираме отделни правила за поведение в тези секции, също и да причислим модератор с права да наказва потребители.

Имайте впредвид, че секцията в Streetracing трудно може да очаквате цивилизовано отношение между потребителите. Ще се стремим да тушираме напрежението, но е добре да има и фенове с обективна и безпристрастна гледна точка, които да ни свалят на земята от време на време като се самозабравим.

Ще се заема с въпроса през уикенда.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 03 Дек 2008, 19:30

!!Asen_X написа:
Имайте впредвид, че секцията в Streetracing трудно може да очаквате цивилизовано отношение между потребителите. Ще се стремим да тушираме напрежението, но е добре да има и фенове с обективна и безпристрастна гледна точка, които да ни свалят на земята от време на време като се самозабравим.

мисля че ако се даде заслужена зимна ваканция на баш дразнителите махо оями другите дразнители които се регистрират само за дразнят и да им подражават сами ще кротнат ако до 2-3 поста не се ориентират с тона бан и за тях няма какво да им се цепи басма!!единствено ангел с астрата има право да пише направил е силна кола а и не дразни толкова макар и неговата тактика е да пусне леко мухата и от там лакеите му почнат да лаят и тои гледа сеира само пак не е похвална
просто един мод като Азраил добре ще им доиде :twisted:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 04 Дек 2008, 0:04

!!Asen_X написа:Мнението ви ще бъде взето впредвид и ще вземем необходимите мерки. За момента това ще се изрази в увеличаването на модераторския екип. Следващата стъпка в по-късен момент ще бъде да дефинираме отделни правила за поведение в тези секции, също и да причислим модератор с права да наказва потребители.

аз мога да помогна с модерирането,имам много свободно време и темите ще са 4исти кат салза :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 04 Дек 2008, 13:05

Тоше ако ти станеш МОД Форума ще загине :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 04 Дек 2008, 16:46

kiko написа:мисля че ако се даде заслужена зимна ваканция на баш дразнителите махо оями другите дразнители които се регистрират само за дразнят и да им подражават сами ще кротнат ако до 2-3 поста не се ориентират с тона бан и за тях няма какво да им се цепи басма!!единствено ангел с астрата има право да пише направил е силна кола а и не дразни толкова макар и неговата тактика е да пусне леко мухата и от там лакеите му почнат да лаят и тои гледа сеира само пак не е похвална

Мисля, че масово хората в тоя подфорум се палят излишно. Не виждам какво толкова ви бърка мнението на някой си. Като не му харесват баварките да си кара каквото му харесва и толкова. Това може ли да те накара да смениш марката? Дразнели... ми дразнят, щото се връзвате. :roll:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is
Мечтае да кара: с цена на бензина от 1,20 лв

Мнение от dennistd » 04 Дек 2008, 21:39

В темата която е към подписа на лудия има много работи който трябва да се направят според мен.Днеска тоя с пунтото пуска тема без изобщо да има втора кола за старт.Преди секунди чета тема в тунинга рисунка на капака.Всички пишат колкото да не заспят!!!!

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 04 Дек 2008, 22:05

Feanor написа:
kiko написа:мисля че ако се даде заслужена зимна ваканция на баш дразнителите махо оями другите дразнители които се регистрират само за дразнят и да им подражават сами ще кротнат ако до 2-3 поста не се ориентират с тона бан и за тях няма какво да им се цепи басма!!единствено ангел с астрата има право да пише направил е силна кола а и не дразни толкова макар и неговата тактика е да пусне леко мухата и от там лакеите му почнат да лаят и тои гледа сеира само пак не е похвална

Мисля, че масово хората в тоя подфорум се палят излишно. Не виждам какво толкова ви бърка мнението на някой си. Като не му харесват баварките да си кара каквото му харесва и толкова. Това може ли да те накара да смениш марката? Дразнели... ми дразнят, щото се връзвате. :roll:

Абсолютно вярно!

Един като подразни и 20
човека след него го нахранят и кои виновен ?

Аз лично в реалния живот ако трябва да се разправям с всяко нещо което ме дразни ми то трябва да съм отдавна в затвора :mhihi: :mhihi: :mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 05 Дек 2008, 22:03

БАН и тва е-тука не трее да се обижда марката-НАШАТА МАРКА :!: :!:
Изображение

Предишна

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума