Streetracers - леш
Модератор: I.Voykov
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Подкрепям мнението на Оги за повече модератори и по-строги мерки..
Вместо да чакаш 2 нови теми му дай почивка да ти е мирна главата
rtzankov написа:Заключвам тая тема, и знам че ще изникнат две нови
Всеки хвали каквото си има. Подигравки от хора които не карат БМВ
няма да спрат, а пък ние няма да спрем да си караме, гадните бавни
БМВ-та ... това си е ... затворен цикъл
Вместо да чакаш 2 нови теми му дай почивка да ти е мирна главата

- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
е нетърпимо е вече положението в въпросният подфорум
нямам думи чак нямам желание да го отварям вече
не може ли някой най-после от модовете да вземе нужните мерки!!!

нямам думи чак нямам желание да го отварям вече

не може ли някой най-после от модовете да вземе нужните мерки!!!

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Колкото и да се опитвам да съм толерантен и да не се дразня от поругаването на марката ни,днес простотийте ескалираха за пореден път.Признавам,че чета подфорума отчасти за забавление,но попринцип черпя и информация.Кое... ,как... ,колко.... но тя е доста оскъдна на фона на тоновете спам и нападки...Днес вече преядох с пуканките 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- Новини
-
Мнението ви ще бъде взето впредвид и ще вземем необходимите мерки. За момента това ще се изрази в увеличаването на модераторския екип. Следващата стъпка в по-късен момент ще бъде да дефинираме отделни правила за поведение в тези секции, също и да причислим модератор с права да наказва потребители.
Имайте впредвид, че секцията в Streetracing трудно може да очаквате цивилизовано отношение между потребителите. Ще се стремим да тушираме напрежението, но е добре да има и фенове с обективна и безпристрастна гледна точка, които да ни свалят на земята от време на време като се самозабравим.
Ще се заема с въпроса през уикенда.
Имайте впредвид, че секцията в Streetracing трудно може да очаквате цивилизовано отношение между потребителите. Ще се стремим да тушираме напрежението, но е добре да има и фенове с обективна и безпристрастна гледна точка, които да ни свалят на земята от време на време като се самозабравим.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
!!Asen_X написа:
мисля че ако се даде заслужена зимна ваканция на баш дразнителите махо оями другите дразнители които се регистрират само за дразнят и да им подражават сами ще кротнат ако до 2-3 поста не се ориентират с тона бан и за тях няма какво да им се цепи басма!!единствено ангел с астрата има право да пише направил е силна кола а и не дразни толкова макар и неговата тактика е да пусне леко мухата и от там лакеите му почнат да лаят и тои гледа сеира само пак не е похвална
просто един мод като Азраил добре ще им доиде

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
аз мога да помогна с модерирането,имам много свободно време и темите ще са 4исти кат салза!!Asen_X написа:Мнението ви ще бъде взето впредвид и ще вземем необходимите мерки. За момента това ще се изрази в увеличаването на модераторския екип. Следващата стъпка в по-късен момент ще бъде да дефинираме отделни правила за поведение в тези секции, също и да причислим модератор с права да наказва потребители.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Тоше ако ти станеш МОД Форума ще загине

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
kiko написа:мисля че ако се даде заслужена зимна ваканция на баш дразнителите махо оями другите дразнители които се регистрират само за дразнят и да им подражават сами ще кротнат ако до 2-3 поста не се ориентират с тона бан и за тях няма какво да им се цепи басма!!единствено ангел с астрата има право да пише направил е силна кола а и не дразни толкова макар и неговата тактика е да пусне леко мухата и от там лакеите му почнат да лаят и тои гледа сеира само пак не е похвална
Мисля, че масово хората в тоя подфорум се палят излишно. Не виждам какво толкова ви бърка мнението на някой си. Като не му харесват баварките да си кара каквото му харесва и толкова. Това може ли да те накара да смениш марката? Дразнели... ми дразнят, щото се връзвате.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- dennistd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318is
- Мечтае да кара: с цена на бензина от 1,20 лв
В темата която е към подписа на лудия има много работи който трябва да се направят според мен.Днеска тоя с пунтото пуска тема без изобщо да има втора кола за старт.Преди секунди чета тема в тунинга рисунка на капака.Всички пишат колкото да не заспят!!!!
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Feanor написа:kiko написа:мисля че ако се даде заслужена зимна ваканция на баш дразнителите махо оями другите дразнители които се регистрират само за дразнят и да им подражават сами ще кротнат ако до 2-3 поста не се ориентират с тона бан и за тях няма какво да им се цепи басма!!единствено ангел с астрата има право да пише направил е силна кола а и не дразни толкова макар и неговата тактика е да пусне леко мухата и от там лакеите му почнат да лаят и тои гледа сеира само пак не е похвална
Мисля, че масово хората в тоя подфорум се палят излишно. Не виждам какво толкова ви бърка мнението на някой си. Като не му харесват баварките да си кара каквото му харесва и толкова. Това може ли да те накара да смениш марката? Дразнели... ми дразнят, щото се връзвате.
Абсолютно вярно!
Един като подразни и 20
човека след него го нахранят и кои виновен ?
Аз лично в реалния живот ако трябва да се разправям с всяко нещо което ме дразни ми то трябва да съм отдавна в затвора

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума