Писна ми вече...

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар

Писна ми вече...

Мнение от SummonedToDIe » 01 Ное 2008, 2:10

...от хора регистрирани и посещаващи форума от 1-2-3-5 месеца...които се разписват във ВСЯКА тема в Купува/Продава... :evil: и се правят на много важни с остроумните си постове ;)
Ако трябва ще си направя труда един ден да извадя :idea: ПОНЕ 50 :idea: такива поста ;)

Моля администраторите да се замислят за ЛИМИТ на такива юзъри...ако трябва И да се забрани постването под 200мнения :idea: , ако ли не да се раздават временни банове :idea:

Нека поне Купува/Продава да се запази в нормален вид :idea: :idea: :idea:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 01 Ное 2008, 3:46

Успокой топката и ми пусни конкретни линкове, иначе няма как да ти помогна ;)

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 05 Ное 2008, 2:16

абре ти кво се разбунтува бре,то тука у тоа форум си стана баш анархия,как и на дружбенската збирка,секи си прави квот иска
аз за кво ста4кувах един месец и не писах у форума :mhihi: ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 05 Ное 2008, 21:14

bavareca_86 написа:абре ти кво се разбунтува бре,то тука у тоа форум си стана баш анархия,как и на дружбенската збирка,секи си прави квот иска
аз за кво ста4кувах един месец и не писах у форума :mhihi: ;)

Тоше, Тоше...... и на тебе няма да ти дойде акъла.....

това според мене е пълна тъпотия.... има модератори които да трият... за какво трябва да се забраняват постове и така на татък....
ИзображениеИзображение

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса! Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на магия

Мнение от rango » 08 Ное 2008, 10:14

тва че има хора дет пьрво пишат,а после мислят кво са написали е верно,и си мисля дали при регистрация да няма некьв психо-тест :mhihi:

НЕ Е МНОГО ВАЖНО КОЛКО ТИ Е МОЩНА КОЛАТА ПО ВАЖНО Е КОЛКО ТИ Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 08 Ное 2008, 12:53

в някой форуми има ограничение , ако имаш под 50 поста нямаш право вообще да пускаш теми или темподобни глупости в продава .. с цел форума да не се комерсиализира :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 08 Ное 2008, 13:08

rango написа:тва че има хора дет пьрво пишат,а после мислят кво са написали е верно,и си мисля дали при регистрация да няма некьв психо-тест :mhihi:

тогава 99.9% нема да могат да влизат :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар

..

Мнение от bavareca_86 » 08 Ное 2008, 22:28

///vlado написа:в някой форуми има ограничение , ако имаш под 50 поста нямаш право вообще да пускаш теми или темподобни глупости в продава .. с цел форума да не се комерсиализира :idea:
а ако стане тва,знаеш ли колко спамери ше се навъдат,тогава нема сам единствения :mhihi:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 09 Ное 2008, 9:41

абе може би трябват още един двама модератори с повечко свободно време за форума да ги чистят тия глупости :roll:

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 09 Ное 2008, 12:29

VesoPesa написа:абе може би трябват още един двама модератори с повечко свободно време за форума да ги чистят тия глупости :roll:
аз имам свободно време колкото щеш,ма нема ме земат за модератор,ина4е много искам в изван темата :mhihi: или да ми направят една тема "спам" и да си модерирам там :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 09 Ное 2008, 15:26

bavareca_86 написа:
VesoPesa написа:абе може би трябват още един двама модератори с повечко свободно време за форума да ги чистят тия глупости :roll:
аз имам свободно време колкото щеш,ма нема ме земат за модератор,ина4е много искам в изван темата :mhihi: или да ми направят една тема "спам" и да си модерирам там :mhihi:

то и аз така ама ми е много мерак в продава автомобили/мотоциклети да съм аз :mhihi:

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума