Подфорум "Алтернативни горива"
Модератор: I.Voykov
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Подфорум "Алтернативни горива"
как ви звучи идеята?
да си се обсъждат и дискутират всички алтернативи там,щото във всеки технически подфорум има маниаци на горивото под налягане...
да си се обсъждат и дискутират всички алтернативи там,щото във всеки технически подфорум има маниаци на горивото под налягане...
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Еми не е лошо като идея... Има много хора, които карат на газ или метан. Примерно в Опел форума си имат раздел "АГУ" 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
По принцип това ми е пределно ясно,но тъй като има фенове на тези горива сред сичките подфоруми,какво пречи да ги обединим в един?
Мисля,че ще бъде доста по-смислен а и по-малко дразнещ останалите потребители...жив пример Е36...там всяка тема за газ задружно я осираме...
Убеден съм,че такъв подфорум ще жъне повече успех от Стийт реисърс и ще е по-смислен със сигурност...
Мисля,че ще бъде доста по-смислен а и по-малко дразнещ останалите потребители...жив пример Е36...там всяка тема за газ задружно я осираме...
Убеден съм,че такъв подфорум ще жъне повече успех от Стийт реисърс и ще е по-смислен със сигурност...

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
В Орел форума им лепне да си карат корозиите с каквото им падне. Обаче в БМВ форум да се наблюдава специален подфорум за каране с пръдня,газ или други шитове е смешно,поне според мен.
Поне малко стил и ниво дължим на марката!
"Който има брада да си има и гребен" е казал народа или "БМВ караш,а тие скъпо".
Ако има хора решили да си посягат на колите си е тяхна работа,но поне нека не ги поощряваме.
Против съм.
Поне малко стил и ниво дължим на марката!
"Който има брада да си има и гребен" е казал народа или "БМВ караш,а тие скъпо".
Ако има хора решили да си посягат на колите си е тяхна работа,но поне нека не ги поощряваме.
Против съм.
- Новини
-
Идеята за подобна секция няма почва при нас.
Приемам довода, че алтернативните горива и по-точно техническата част, са нещо, което се среща при почти всеки модел на марката, но да се пуска цяла секция за подобно нещо е абсурд.
Може да се мисли за пускане на общ технически форум, където да се дискутират общите неща (алтернативни горивни с-ми, проблеми с боя и козметика, общи електрически проблеми и пр.).
Приемам довода, че алтернативните горива и по-точно техническата част, са нещо, което се среща при почти всеки модел на марката, но да се пуска цяла секция за подобно нещо е абсурд.
Може да се мисли за пускане на общ технически форум, където да се дискутират общите неща (алтернативни горивни с-ми, проблеми с боя и козметика, общи електрически проблеми и пр.).
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз едно време предлагах подфорум за дизеляците най- малко щото повечето 3- ки и 5- ци ползват общи двигатели и има много инфо за проблемите, а като са в различни подфоруми информацията се размива и малко хора се сещат за проблем на 325тдс да търсят и във секцията за е39..
Иначе и аз подкрепям идеята за подфорум за газчицата, най- малкото ще се систематизира информацията и добрите примери за добре поставени и настроени устройства ще са на видно място за всеки, който прецени че му се кара с бомба в багажника
Иначе и аз подкрепям идеята за подфорум за газчицата, най- малкото ще се систематизира информацията и добрите примери за добре поставени и настроени устройства ще са на видно място за всеки, който прецени че му се кара с бомба в багажника

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
И според мен станаха доста темите за "алтернативните" горива във почти всички подфоруми (като изключим Е60/Е90) .
Още повече че повечето стават безмислен спор - за или против, а градивното инфо е малко.
Пък и много често някои описва даден проблем, почва дискусия от какво може да идва.... и след 2 дни човека се включва - Колеги реших проблема - беше ми се разцентровало обикновеното газово и бай Кръстю ми го нагласи и сега колата спи на газ и върви повече (винаги е така
)
Може би една ВАЖНА ТЕМА в сервизно обслужване ще е добра идея. Всеки да я преглежда като реши да слага газово или като има проблем да търси първо там и тогава да пуска тема. Може би ще е трудна за следене подобна тема, но СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ е доста подреден под-форум и класическите спамери рядко се включват там.
Още повече че повечето стават безмислен спор - за или против, а градивното инфо е малко.
Пък и много често някои описва даден проблем, почва дискусия от какво може да идва.... и след 2 дни човека се включва - Колеги реших проблема - беше ми се разцентровало обикновеното газово и бай Кръстю ми го нагласи и сега колата спи на газ и върви повече (винаги е така

Може би една ВАЖНА ТЕМА в сервизно обслужване ще е добра идея. Всеки да я преглежда като реши да слага газово или като има проблем да търси първо там и тогава да пуска тема. Може би ще е трудна за следене подобна тема, но СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ е доста подреден под-форум и класическите спамери рядко се включват там.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума