Мисля че ни трябва още един форум

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

master of the force
Аватар

Мисля че ни трябва още един форум

Мнение от alx » 09 Авг 2008, 23:32

четох една тема на един колега във "извън темата" за постовете за търсенето на колеги и си помислих че може би е добра идея да имаме един форум за "комуникации"... кой накъде кара и може да вземе колети, търси си транспорт до, търси се еди кой си колега, притежател на рег. номер и тн... така съм сигурен че повече колеги ще успеят да се видят очи в очи и може би ще се завържат нови познанства/приятелства...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 09 Авг 2008, 23:54

идеята ти е много добра, студентите в Германия и въобще в Европа я имат тази инициатива от много време и всички ползващи я са доволни - този дет вози е доволен от компанията по пътя и споделения разход, а този дето се вози от бързия и точен транспорт на нормална цена :D Аз съм пътувал 3-4 пъти така из Германия и всичко е било перфектно , въпреки , че немския ми е на доста базово ниво (предимно авто ниво :mhihi: :mhihi: ) . Единия път се возих на Р60 Волвак , бързичко стигнах :D

Темата ще помогне на много хора и ако всички са точни наистина ще е фън . С 2 ръце подкрепям , тъпичко е сам да цепиш 4-500км (поне ми се случва поне 3 пъти в месеца)

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 10 Авг 2008, 7:57

http://3na100.com/

идеята наистина е страхотна, но нека не се обръща в идеята "да натоваря 3ма балъка за да си избия бензина"
4 8 15 16 23 42

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 10 Авг 2008, 15:14

"балъците" сами си преценяват , те са тези , които реално ще търсят услугата . И нека ги наричаме пътници :mhihi: :mhihi: В посочения от теб сайт е направено доста добре - цени , пушене , спирки - всичко това трябва да с еотбелязва и тук ако стане реалност идеята

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Авг 2008, 23:31

Страхотна идея :D Особено за големите разтояния , като София-Варна или София-Бургас , бая кинти ще се спестят а и транспорта ще е на ниво . А пък за балъците - нали , за това е предварителната комуникация - ако не се харесват хората , няма да се уговарят и толкова - нищо не е на сила ;)
Дай да видим , дали ще излезе нещо от тва .

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума