Загледах се в броя на потребителите
Модератор: I.Voykov
10 мнения
• Страница 1 от 1
Загледах се в броя на потребителите
Пишеше 1009 регистрирани потребители.Мога да кажа само едно нещо.Браво!!!!
П.С.Кога ще черпите бе?
П.С.Кога ще черпите бе?

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Turturelo само да питам, не исках да пускам нова тема и за това, има ли начин да се види кой по колко пъти на ден посещава Форумчето, щот ми идва идея да се разбере кой е "най-посещаващия фен", мое и да е тъпо, но се сещах за това тия дни, и ако има начин да се вижда кой, по колко пъти на ден посещава форума да се преброят или знам ли, програмка... Оф абе май идеята е тъпа!!! Просто ми беше интересно, защото аз сигурно по 100+ пъти на ден гледам дали има нови Постове...
ЕЙ БТВ. Къде се загуби ALX???? Туртурело? Накфа връзка с него имаш ли, защото не е писал от не знам кога, ПЪК МИ СЕ чете нещо интересно...

ЕЙ БТВ. Къде се загуби ALX???? Туртурело? Накфа връзка с него имаш ли, защото не е писал от не знам кога, ПЪК МИ СЕ чете нещо интересно...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Елементарно е да се направи.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Ами то май, май като че ли е тъпичка идейката, ама щом е идея
Ако ти се занимава, направи го и после да видим резултатите примерно след една седмица! А и ако има подробности, съобщи ги. Това е.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
и аз се загледах в броя ня потребителите и искам да кажа едно много голямо ЧЕСТИТО станахме 1400 човека 

Наистина форума е много хубав и много обстоен,но и аз имам едно предложение относно потребителите.Според мене наистина трябва да има някакъв начин да може да се разбира колко са наистина активните потребители.Всеки може да се регитсрира по няколко пъти и ето ти много потребители.Разбира не искам да кажа нищо лошо или пък че тези 1400 потребители не са реални.
При моята регистрация тук се оказа че моя ник е зает от друг човек.Сега пак се поразтърсих и се оказа че човека с желания от мене ник не е влизал тука от 5авг 2003г.Затова предлагам на модераторите.Казвам предлагам защото аз съм никой тука и много хора може и да скочат срещу предложението ми.Та предлагам към правилника например да се добави че ника,когато не се ползва,важи за определен период от време например 6месеца или година.По този начин също по някакъв начин може да се разбере колко са наистина активните потребители.
При моята регистрация тук се оказа че моя ник е зает от друг човек.Сега пак се поразтърсих и се оказа че човека с желания от мене ник не е влизал тука от 5авг 2003г.Затова предлагам на модераторите.Казвам предлагам защото аз съм никой тука и много хора може и да скочат срещу предложението ми.Та предлагам към правилника например да се добави че ника,когато не се ползва,важи за определен период от време например 6месеца или година.По този начин също по някакъв начин може да се разбере колко са наистина активните потребители.
Аз съм Speedster от Audi-форума:)
10 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума