Загледах се в броя на потребителите

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

ентусиаст
Аватар

Загледах се в броя на потребителите

Мнение от landikar » 29 Дек 2003, 21:22

Пишеше 1009 регистрирани потребители.Мога да кажа само едно нещо.Браво!!!!
П.С.Кога ще черпите бе? :D

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 30 Дек 2003, 9:53

Като направим събор от 1000 човека ще почерпим! За момента има 1000+ регистрации, много от тях са регистрирани просто така, много от тях не посещават форума, много от тях са регистрации на един и същ човек... така че определено не сме 1000 активните хора тук! :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 30 Дек 2003, 14:36

Turturelo само да питам, не исках да пускам нова тема и за това, има ли начин да се види кой по колко пъти на ден посещава Форумчето, щот ми идва идея да се разбере кой е "най-посещаващия фен", мое и да е тъпо, но се сещах за това тия дни, и ако има начин да се вижда кой, по колко пъти на ден посещава форума да се преброят или знам ли, програмка... Оф абе май идеята е тъпа!!! Просто ми беше интересно, защото аз сигурно по 100+ пъти на ден гледам дали има нови Постове...
ЕЙ БТВ. Къде се загуби ALX???? Туртурело? Накфа връзка с него имаш ли, защото не е писал от не знам кога, ПЪК МИ СЕ чете нещо интересно... :roll: :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 30 Дек 2003, 20:58

ми аз съм почти нон стоп в форума праи си сметка :lol: нон стоп ми е отворена страницата 8)
ИзображениеИзображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 30 Дек 2003, 21:06

Технически дали може да бъде направено може да отговори LandShark или някой запознат с php (тъмна за мен тема .. )...

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 05 Яну 2004, 8:57

Елементарно е да се направи.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Яну 2004, 0:42

Ами то май, май като че ли е тъпичка идейката, ама щом е идея :wink: Ако ти се занимава, направи го и после да видим резултатите примерно след една седмица! А и ако има подробности, съобщи ги. Това е.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 20 Апр 2004, 1:33

и аз се загледах в броя ня потребителите и искам да кажа едно много голямо ЧЕСТИТО станахме 1400 човека :D
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Iliikata » 25 Апр 2004, 22:12

Наистина форума е много хубав и много обстоен,но и аз имам едно предложение относно потребителите.Според мене наистина трябва да има някакъв начин да може да се разбира колко са наистина активните потребители.Всеки може да се регитсрира по няколко пъти и ето ти много потребители.Разбира не искам да кажа нищо лошо или пък че тези 1400 потребители не са реални.
При моята регистрация тук се оказа че моя ник е зает от друг човек.Сега пак се поразтърсих и се оказа че човека с желания от мене ник не е влизал тука от 5авг 2003г.Затова предлагам на модераторите.Казвам предлагам защото аз съм никой тука и много хора може и да скочат срещу предложението ми.Та предлагам към правилника например да се добави че ника,когато не се ползва,важи за определен период от време например 6месеца или година.По този начин също по някакъв начин може да се разбере колко са наистина активните потребители.
Аз съм Speedster от Audi-форума:)

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 24 Сеп 2004, 20:30

...или да стане затворен форум..в смисъл да има една минимална такса от рода на един лев или 5 лева или 10 и да се дава чрез е-мейл паролата към логин-нейм...5 лв си има всеки...3 кутии цигари са.. :)

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума