Съвети и въпроси относно избор на F3х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Съвети и въпроси относно избор на F3х
баси 2017-ста си взех купе на 10 години за 17,000лв
сега 12 годишните седани с 4 цилиндъра са по 35к ... девеш и инфлацията
иначе изглежда добре, ако има история трябва да се погледне, ако няма... чок кахър!

сега 12 годишните седани с 4 цилиндъра са по 35к ... девеш и инфлацията
иначе изглежда добре, ако има история трябва да се погледне, ако няма... чок кахър!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз продадох преди 2г. перфектна фейсова в същото синьо с М пакет със спорт автомат, черна кожа и куп екстри на реални 50к км за по-малко пари, тия определено са нахални...
Never mistake motion for action...
- vicho
- старши ентусиаст
-
Leon написа:Аз продадох преди 2г. перфектна фейсова в същото синьо с М пакет със спорт автомат, черна кожа и куп екстри на реални 50к км за по-малко пари, тия определено са нахални...

а тука няма автоматични фарове, камо ли асистенти или някакви други хубавини

връщам си думите назад ... не си струва и да се поглежда

- DonMakaveli96
- кандидат ентусиаст
-
vicho написа:Leon написа:Аз продадох преди 2г. перфектна фейсова в същото синьо с М пакет със спорт автомат, черна кожа и куп екстри на реални 50к км за по-малко пари, тия определено са нахални...
![]()
а тука няма автоматични фарове, камо ли асистенти или някакви други хубавини![]()
![]()
![]()
връщам си думите назад ... не си струва и да се поглежда
аз съм безмълвен. за пръв път виждам Ф30-ка без автоматични фарове и чистачки?
100% първият собственик е забравил да го отбележи в списъка, няма как да поръчаш М пакет пък да не поръчаш сензора за дъжд / светлина

иначе за цените ги разбирам.. на запад вече трудно се намират коли на добра цена освен ако не са на 300к+ км.. в момента си търся Х3/Х5 и съм се отчаял тотално..

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
vicho написа:девеш и инфлацията
Тия дни из тубата попаднах на един коментар от някакъв омраз в щатите, който обясняваше как М3-ката, каквато е имал от всяко поколение, смятайки инфлацията от 90та година насам реално била ПОЕВТИНЯЛА!

Djaniko0o написа:Здравейте! Някой случайно да има мнение за тази https://m.mobile.bg/obiava-117174103579 ... m-pak-full
Колата като визия изглежда чудесно. Доколкото виждам по снимките си има и автоматични фарове и автоматични чистачки. Биксенона няма как да не е автоматичен, виждат се и сензорите за чистачките. Доколкото вижам обаче, въпреки че е със cic система, лиспват колонките пред захватите на огледалта, съответно колата е с най-базовата музика (другите 2 ватианта са hi-fi и harman/kardon), няма круиз контрол, седалките са с механика, няма xdrive, няма шибидах. Като цяло колата не е особено екстрова, което е проблем когато й е обявена цена доближаваща тази на 335. Дори да е в добро цялостно състояние не бих дал повече от 28-29 за нея при никакви обстоятелства. Особено имайки предвид, че най-вероятно е с дефектните вериги и който я купи го чакат едни 4к за подмянта им, за да му е мирна главата.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Като гледам снимките автоматични фарове няма, има автоматични дълги и на лоста се вижда и в рамата го има.
И пак на снимките колата е с NBT не с CIC.
Да пробега е малък, ама тоя миксер не издържа много така или иначе...
И пак на снимките колата е с NBT не с CIC.
Да пробега е малък, ама тоя миксер не издържа много така или иначе...

- Djaniko0o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 325i N52
- Мечтае да кара: Самолет
Към кой двигател мога да се насоча, тъй като все още се чудя има привърженици на бензина има и на дизела, но дизела със своя н57 май не е много окей със своите проблеми но то и н55 на всеки 100хил км дюзи ли ще се сменят.. н20 не държи 

"Бавно" е субективно понятие, което само ти си знаеш какво означава 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Фейслифт гледай. Ако ще правиш обслужвания на N мотори по 6-7 бона, по-добре фейслифт на по-малко км.

- vicho
- старши ентусиаст
-
Djaniko0o написа:Към кой двигател мога да се насоча, тъй като все още се чудя има привърженици на бензина има и на дизела, но дизела със своя н57 май не е много окей със своите проблеми но то и н55 на всеки 100хил км дюзи ли ще се сменят.. н20 не държи
B58

- Djaniko0o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 325i N52
- Мечтае да кара: Самолет
vicho написа:Djaniko0o написа:Към кой двигател мога да се насоча, тъй като все още се чудя има привърженици на бензина има и на дизела, но дизела със своя н57 май не е много окей със своите проблеми но то и н55 на всеки 100хил км дюзи ли ще се сменят.. н20 не държи
B58
Съгласен съм, но над 10к е разликата с н55. Но ще видим то ако н55 му набия 5-6к за ремонти

"Бавно" е субективно понятие, което само ти си знаеш какво означава 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
vicho написа:Djaniko0o написа:Към кой двигател мога да се насоча, тъй като все още се чудя има привърженици на бензина има и на дизела, но дизела със своя н57 май не е много окей със своите проблеми но то и н55 на всеки 100хил км дюзи ли ще се сменят.. н20 не държи
B58
Само gen2/gen3

- vicho
- старши ентусиаст
-
Колеги, продавам си една от колите - F30 330d 258 коня само на задно с доста екстри, на реални доказуеми 251 000км и прекрасно техническо състояние. Вериги и лагери не са пипани, съответно моторът е девствен, а което който има акъл и може малко да помисли, ще го оцени. Колата няма проблеми, не се продава с цел отърваване или нещо подобно. Просто ми станаха много колите и тази престанах да я карам. Обява има в секцията "продава автомобили / мотоциклети", а именно ЕТО Я. Надявам се модераторите да оценят поста ми, предвид какви коли се коментират тук, с цели страници им се отделят внимание смятам, че едно мнение и за моята кола не би бил голям разрив с правилата. Предвид факта, че съм член на форумът отдавна, не съм търговец на коли и не съм мошеник. Който оцени тези факти, браво на него.
Благодаря за отделеното време.
Благодаря за отделеното време.

- vicho
- старши ентусиаст
-
vld написа:Само gen2/gen3
not looking good