Съвети и въпроси относно избор на F3х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- ionov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M340i X Drive
- Мечтае да кара: M ки
Re: Съвети и въпроси относно избор на F3х
pampo написа:В тоя ценови диапазон гледам тая се продава от много време и се чудя каква може да е причината. Има доволно екстри и е на никакви км.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 2792272420
На колега от тук е тази кола

- tosh
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW F36 420xD GC, E90 320d
- Мечтае да кара: изтребител F16 но ще се задоволя с F36 (за сега)
- Детайли за колата: Сега се радвам на G11 740d XDrive LCI
pampo написа:В тоя ценови диапазон гледам тая се продава от много време и се чудя каква може да е причината. Има доволно екстри и е на никакви км.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 2792272420
В тази кола не виждам нищо съмнително, даже си изглежда напълно изрядна и добре гледана. Продава се много време щото на хората им се вижда скъпо. Получава се един парадокс при който хората все търсят евтино и като като намерят нещо евтино им се струва нередно (което в повечето случаи е така) а като видят нещо хубаво на нормална или по-височка цена им се струва твърде скъпо.....
Колата за тия години, тоя пробег и това състояние си е на напълно справедлива цена.
Колегата щом е от форума и ако чете ще му дам съвет:
- Пробвай да я продадеш през дилър на БМВ т.е. да я продадат от твое име срещу комисионна или без комисионна ако е обвързано с покупка на БМВ от тях. Аз така направих с предната ми F30ка и се продаде за 1 месец.
Аз не се съмнявам, предложих я на колегата с линка към немския внос, понеже е готов да даде 20к€ за 3д на 190к км, а тази е на 80к км, 3,5д, дооста добре оборудвана с възможност за тест. Иначе не познавам продавача, да не излезе, че му я рекламирам 

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Тоя първия собственик, като гледам историята, по-често е обслужвал колата от колкото я е карал
Което за потенциалния купувач е супер де, стига да не е too good to be true.

- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Съвети и въпроси относно избор на F3х
Беше на мъжа на собственичката на ММ Ауто, обаждах му се в деня, в който я продаде и му предложих 40, само че тогава беше 42 на обява, ако не бъркам. Защо се продава по-скъпо отколкото преди година, нямам идея, в крайна сметка продавача си преценява колко да й иска. Колата изглеждаше добре тогава, предполагам и сега е така.
Пробегът е истински, мисля че си пазя още репорта на мейла. Има хора, включително и аз, които не живеем в колите и въртим малко километри.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Пробегът е истински, мисля че си пазя още репорта на мейла. Има хора, включително и аз, които не живеем в колите и въртим малко километри.
Sent from my iPhone using Tapatalk
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
Ами тая прехвалената 335ца понеже не е боядисвана отзаде и снимките все едно синът ми ги е правил.Не ,че нещо ама предпочитам внос от Германия ,отколкото тука да и се радвам че има малко интервенции и таксита....
Иначе имам нужда от насока за двигател и тн......
Задължително я търся с дигитално табло,лед фарове и вътре да е намазана яко
Иначе имам нужда от насока за двигател и тн......
Задължително я търся с дигитално табло,лед фарове и вътре да е намазана яко
- chefoto
- Потребител
-
- Кара: G26 M440i xdrive
По тая тема от сега се чудя колко хора ще повярват като тръгна да продавам 4-ката, която в момента е на 48к км, а за последните 4 месеца съм минал може би няма и 2к км...тогава може би единственото "доказателство" са сервизните интервали в официални сервизи..така че определено има коли на малко км, 3-ката от обявата изглежда супер и цената и е съвсем нормална за това, което предлага.
- Airdust
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 530D
- Мечтае да кара: Тротинетка Lime
chefoto написа:По тая тема от сега се чудя колко хора ще повярват като тръгна да продавам 4-ката, която в момента е на 48к км, а за последните 4 месеца съм минал може би няма и 2к км...тогава може би единственото "доказателство" са сервизните интервали в официални сервизи..така че определено има коли на малко км, 3-ката от обявата изглежда супер и цената и е съвсем нормална за това, което предлага.
Аз за тва не смея да пусна и моята 4-ка

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
Ще се купуват като топъл хляб старите 4ки сигурно, ударихте джакпота с тая новата.
- tosh
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW F36 420xD GC, E90 320d
- Мечтае да кара: изтребител F16 но ще се задоволя с F36 (за сега)
- Детайли за колата: Сега се радвам на G11 740d XDrive LCI
chefoto написа:По тая тема от сега се чудя колко хора ще повярват като тръгна да продавам 4-ката, която в момента е на 48к км, а за последните 4 месеца съм минал може би няма и 2к км...тогава може би единственото "доказателство" са сервизните интервали в официални сервизи..така че определено има коли на малко км, 3-ката от обявата изглежда супер и цената и е съвсем нормална за това, което предлага.
Мойта няма и 40к км още

Търсете моряшки коли

Здравейте, дали ще може някой да сподели мнение за този автомобил както и къде в Бургас мога да го закарам да го прегледат: https://m.mobile.bg/details/11603706408796078
Колега , ако не си от Бургас за да се ориентираш , колата е снимана пред Мол Бургас - Плаза , буквално на 200-300 метра се намира официалното представителство Бова Кар
Освен това в района на 5- ти километър има доста сервизи , които могат да ти свършат работа
Освен това в района на 5- ти километър има доста сервизи , които могат да ти свършат работа
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
Най-добре си я закарай в Бова кар, там са свестни, пък и най-вероятно колата е обслужвана при тях.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
@ionov продаде такава, преди сигурно 3 години за такива пари. Тази цена е висока според мен и то за 2012-та.
Какво като е на реален пробег, ама то той този пробег е пред всички ремонти и за сметка на това я взимаш за повече пари... Има го и другото - окачване лашкано 150к км у нас, нали... Автоматът дали е обслужван? Или е избухана, колкото може на стандартните агрегати и после, пълна история.
Не разбирам аз...
Какво като е на реален пробег, ама то той този пробег е пред всички ремонти и за сметка на това я взимаш за повече пари... Има го и другото - окачване лашкано 150к км у нас, нали... Автоматът дали е обслужван? Или е избухана, колкото може на стандартните агрегати и после, пълна история.

Не разбирам аз...
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
Bexim написа:@ionov продаде такава, преди сигурно 3 години за такива пари. Тази цена е висока според мен и то за 2012-та.
Какво като е на реален пробег, ама то той този пробег е пред всички ремонти и за сметка на това я взимаш за повече пари... Има го и другото - окачване лашкано 150к км у нас, нали... Автоматът дали е обслужван? Или е избухана, колкото може на стандартните агрегати и после, пълна история.![]()
Не разбирам аз...
2012, базова, малък мотор, базов салон, който изглежда много захабен, за тези пари е много, при положение, че вчера един приятел си взе 2016 ф30 318д с повече екстри на около 100к километра за същите пари.