Сенник/аларма
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Сенник/аларма
И преди бях писал някъде по темите, но вече съм 100% сигурен от какво ми се включва сама алармата - сенника за предното стъкло. Като се нагрее в жегите изглежда започва да мърда, сензорите го засичат и алармата си свири сама. Проблема е само лятото, като е доста топличко и хубаво се напече. Без да съм разпънал сенника - няма проблем. Последно е "свирила" август, сега пак почна.
Въпроса е - сенника ли ми е крив (доста е голям, вероятно и за 7-ца ще стане) и да пробвам с друг или при всичките е така
Сенника си го харесвам - от Shell e, брандиран, общо взето по-хубав не съм имал. Варианта да изключа за лятото алармата не е опция. Една съседка с 220д има, ползва от сенниците, които са като чадър - нейната не свири 
П.П. Чатгпт каза да взема по-малък сенник, ама да питам и форума
Въпроса е - сенника ли ми е крив (доста е голям, вероятно и за 7-ца ще стане) и да пробвам с друг или при всичките е така

П.П. Чатгпт каза да взема по-малък сенник, ама да питам и форума

- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Re: Сенник/аларма
Може да спираш само сензора за движение в купето. С дистанционното като я заключиш, натискаш 2-ри път копчето за заключване. Лед-а на огледалото светва за постоянно за няколко секунди и после пак почва да мига. Аз също ползвам сенник. До сега само 1 път се е случвало сама да се включи алармата, вероятно заради него, но не съм сигурен. общия случай няма драма.

2 мнения
• Страница 1 от 1