Американска F34 Помощ!
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Американска F34 Помощ!
Здравейте, имам няколко въпроса относно колата:
1. Колата е с червени мигачи и не може да премине технотест въпроса ми е какви с какви крушки колата ще започне да мига в оранжево (вече опитах Osram BA15s SL series и не вършат работа)
2. Колата има теч на масло от капака на клапаните но не е сигурно дали е самия капак или от гарнитурите. Въпросът ми е някой справял ли се е с този проблем само със смяната на гарнитури.
Благодаря предварително!
1. Колата е с червени мигачи и не може да премине технотест въпроса ми е какви с какви крушки колата ще започне да мига в оранжево (вече опитах Osram BA15s SL series и не вършат работа)
2. Колата има теч на масло от капака на клапаните но не е сигурно дали е самия капак или от гарнитурите. Въпросът ми е някой справял ли се е с този проблем само със смяната на гарнитури.
Благодаря предварително!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Американска F34 Помощ!
1. няма да стане със крушки, трябват ти европейски стопове
2. няма как да знаем с какъв двигател е, за да те насочим..

2. няма как да знаем с какъв двигател е, за да те насочим..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Vasil1 написа:Здравейте, имам няколко въпроса относно колата:
Благодаря предварително!
Ако колата ти е 435i, т.е. си с N55 по добре сменяй и двете - гарнитура и капак. Аз имах същия теч само че с F10 535i и ми го препоръчаха понеже цената на капака не е кой знае колко, но после ако се наложи ще плащам отново за труд, а самите капаци също често дават дефекти.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
peshehodetz написа:Vasil1 написа:Здравейте, имам няколко въпроса относно колата:
Благодаря предварително!
Ако колата ти е 435i, т.е. си с N55 по добре сменяй и двете - гарнитура и капак. Аз имах същия теч само че с F10 535i и ми го препоръчаха понеже цената на капака не е кой знае колко, но после ако се наложи ще плащам отново за труд, а самите капаци също често дават дефекти.
С n55 e, благодаря!
- astrapower
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d
Най-дбре цели европейски стопове. Има и фирми които ги преарботват с лед за да докарат до оранжево.
5 мнения
• Страница 1 от 1