Интериорни части за бмв е39
Модератор: Търговски модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- strik3rs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39
Интериорни части за бмв е39
Здравейте, колеги ! Купувам няколко интериорни части за бмв е39. Ето и частите които търся :
1. Предна облицовка(кора) за дясна колона (пасажерското място) - може и скъсана може и наранена, просто да е здрава да не е счупена.

2. Фасунги за стоповете(беличките в които се слагат крушките за стопа,мигача,зад. светлина) - стоповете са hella - фейслифт 03' (с бял мигач ако има значение)
3. Копчета за закрепване на стелки
От София съм .
1. Предна облицовка(кора) за дясна колона (пасажерското място) - може и скъсана може и наранена, просто да е здрава да не е счупена.

2. Фасунги за стоповете(беличките в които се слагат крушките за стопа,мигача,зад. светлина) - стоповете са hella - фейслифт 03' (с бял мигач ако има значение)
От София съм .
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Re: Интериорни части за бмв е39
strik3rs написа:Здравейте, колеги ! Купувам няколко интериорни части за бмв е39. Ето и частите които търся :
От София съм .
София 0878298727 колонката 20лв
Последно избутване strik3rs от 28 Авг 2017, 8:31
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Купува - Части, Автомобили, Аксесоари, Консумативи