AutoCredit - кредит за покупка на употребяван автомобил

Модератор: GaD

Секретар на клуба
Аватар
Мнения: 1162
Регистриран на: 17.01.2011
Местоположение: София
Пол: Жена
Кара: E46
Мечтае да кара: самолет

AutoCredit - кредит за покупка на употребяван автомобил

Мнение от Секретар на клуба » 09 Май 2014, 10:45

Изображение

AutoCredit e уникално за България финансово решение, което ти предоставя кредит за покупка на употребяван автомобил. Получаваш желаната сума бързо и удобно, при кристално ясни условия.

Мисията на AutoCredit е да направи пътя до твоята кола възможно най-кратък и приятен. Как? Много лесно – трябва просто да заявиш сумата, от която се нуждаеш за покупка на употребяван автомобил, на нашия уебсайт. Като твой партньор, AutoCredit ти спестява време и усилия благодарение на ускорената процедура за кандидатстване и кратките срокове за одобрение – до 1 час. Ако заявката ти е одобрена, ставаш собственик на автомобила веднага и той е регистриран на твое име от самото начало. Условието за получаване на AutoCredit е да си на възраст между 18 и 65 години и да работиш.

AutoCredit ти дава до 8 000 лв. за покупката на употребяван автомобил. Необходимо е да се включиш със самоучастие в размер на минимум 20% от цената на колата.

За разлика от стандартните лизингови програми, AutoCredit регистрира автомобила на твое име и не те обвързваме със застрахователи и сервизи. Имаш свободата да застраховаш и поддържаш автомобила си където избереш.

Финансиране по твоя мярка

С AutoCredit:

:arrow: Ти избираш автомобила, а ние финансираме твоята покупка.

:arrow: Ти преценяваш как ще ти е най-удобно да получиш сумата: чрез наш служител, който ще се погрижи да ти я достави лично в избрани от теб време и място, или по банков път.

:arrow: Ти избираш периода за разплащане, който отговаря на нуждите ти – между 6 и 24 месеца.

:arrow: Ти ставаш собственик на автомобила веднага и той е регистриран на твое име от самото начало.

АutoCredit е уникална услуга за финансиране на употребяван автомобил. Благодарение на AutoCredit, пътят до твоя автомобил никога не е бил по-кратък:

:arrow: Посочваш сумата и срока на погасяване.
:arrow: Попълваш личните си данни.
:arrow: Избираш как да получиш сумата – чрез наш служител, който лично ще я достави в удобно за теб време и място, или по банков път.
:arrow: Ако заявката ти е одобрена, наш служител ще се свърже с теб, за да уточните времето и мястото за получаване на сумата (ако си избрал да получиш сумата лично) и за подписване на договора.
:arrow: Купуваш своя автомобил и сядаш зад волана.

За да кандидатстваш за AutoCredit, единственото условие е да си на възраст между 18 и 65 години и да работиш. Процедурата е максимално улеснена. За да вземеш AutoCredit, не са нeобходими поръчители, ипотека или какъвто и да е залог. Наше право е да ти откажем кредит, ако имаш лоша кредитна история или не сме сигурни в достоверността на предоставените данни.

Как сключваме договор?

Чрез наш служител в посочени от теб време и място за подписване на договора.

Твое задължение е да се запознаеш с условията по договора. С подписване на договора заявяваш, че ги приемаш и той става легален и обвързващ.

Какво става, ако не върнеш навреме кредита за твоя автомобил?


AutoCredit записва всички отпуснати кредити в Централния кредитен регистър. Просрочените кредити влошават кредитната ти история и намаляват твоите шансове за бъдещо кредитиране.

Какво става, ако върнеш предсрочно кредита за твоя автомобил?

Ако върнеш кредита предсрочно, ние ще начислим по-малка такса за ползване, отговаряща на броя дни, в които си ползвал кредит. Обърни внимание, че ще бъде включена такса за предсрочно погасяване.

Защо AutoCredit е твой доверен партньор?

AutoCredit
e услуга на НетКредит ООД – институция с дългогодишен опит във финансовата сфера. Вписани сме в регистъра на БНБ и сме регистриран администратор на лични данни, което дава на клиентите ни допълнителна сигурност.

Контакти: info@autocredit.bg
http://www.autocredit.bg/
Тел: 0700 160 20
Изображение

Изображение

Назад към Партньори с представителства в повече от един град

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook