За Лъчо и Митака ...никога няма да бъдете забравени братя !
Модератор: Общи модератори
- Illusion
- Бургаското явление
-
Лека им пръст на момчетата и бързо оздравяване на останалите пострадали... 

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- lidiyailieva
- кандидат ентусиаст
-
В такива моменти трудно намирам подходящите думи... Не познавах момчетата и искрено съжелявам, че първите ми думи за тях ще бъдат и последни - Лека ви пръст момчета!
Искрени съболезнования на близките.
Искрени съболезнования на близките.
Почивайте в мир момчета!
Искам също да кажа нещо...
За мен това е най-глупавото и безотговорно нещо да караш с такава скорост населено място когато има в колата хора за които ти носиш отговорност....
Моля ви правете си изпълненията когато сте сами в колата защото вие носите отговорноста за хората които са вътре! Това е абсулютно безумие!
v1per, Opel Club BG
Искам също да кажа нещо...
За мен това е най-глупавото и безотговорно нещо да караш с такава скорост населено място когато има в колата хора за които ти носиш отговорност....
Моля ви правете си изпълненията когато сте сами в колата защото вие носите отговорноста за хората които са вътре! Това е абсулютно безумие!
v1per, Opel Club BG
- bai Oleg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 34
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Познавах Лъчо бегло, говорили сме 1-2 пъти, но съм чел всичките му постове в нашия форум, няма да забравя и лудия като дойде на Еко с първата, подарена от него турбина... Жалко... Мир на праха им!
Never mistake motion for action...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Искам да ви кажа ,че още оттеква оритъпения уникален боксеров звук на уникалната му Импреса на снежното трасе до с.Баховица
Един човек ,който за мен е идол в света на моторните спортове в страната ни - Ивелин Йончев , ми беше казал,че точно тези хора ,които оставят на всяка своя крачка - следа в историята на моторните спортове ,свършват своя житейски път по най-нелепия начин ,почти никога на волана "в акция"
Но винаги автомобила е техния ковчег - незнам ,защо така се получава ,но това е голяма неправда
Както брат му - Макграбар е писал в Тунинг-а ,като удар от Сатаната и всичко свършва ...
Георги Пенчев

Един човек ,който за мен е идол в света на моторните спортове в страната ни - Ивелин Йончев , ми беше казал,че точно тези хора ,които оставят на всяка своя крачка - следа в историята на моторните спортове ,свършват своя житейски път по най-нелепия начин ,почти никога на волана "в акция"

Георги Пенчев
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Почивайте в мир!

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

няма нищо по-хубаво от ... хубавото време
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Мир на праха им. Нека винаги останат в сърцата на всички ни. Не познавах тези момчета но от толкова много прочетеното видях че наистина заслужават дъбок поклон пред светлата им памет. Почивайте в мир ЛЪЧО. и МИТКО
Мойте най-искрени съболезнования на близките и дано ранените да се възстановят напълно
Мойте най-искрени съболезнования на близките и дано ранените да се възстановят напълно