Тема за взаимопомощ
Модератори: dechi, Общи модератори
- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
Re: Тема за взаимопомощ
Привет, привет,
Да се идентифицирам и аз....
Ще се радвам да се запознаем....само дето през уйкендите не съм в Бс, а в Поморие. Не се оправдавам, но все е време напред - ще се видим.
Имам питане - може ли някой да ми пусне дългите на процент, че ми омръзна да се занимавам с куките. Можете ли да ме насочите някъде кудето знаят за какво иде реч, а не да се учат на мой гръб....
Пък ако това стане, после ще се търси начин, да закача и овнешките очи към тях........
Ще се радвам да се запознаем....само дето през уйкендите не съм в Бс, а в Поморие. Не се оправдавам, но все е време напред - ще се видим.
Имам питане - може ли някой да ми пусне дългите на процент, че ми омръзна да се занимавам с куките. Можете ли да ме насочите някъде кудето знаят за какво иде реч, а не да се учат на мой гръб....
Пък ако това стане, после ще се търси начин, да закача и овнешките очи към тях........
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
MORSKIa написа:Привет, привет,
Митко БМВ-то на пети километър може да ти свърши работа, също колегата Corin от Меден Рудник.
- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
doncheff написа:MORSKIa написа:Привет, привет,
Митко БМВ-то на пети километър може да ти свърши работа, също колегата Corin от Меден Рудник.
Благодаря ти колега,
ще отида и после ще пиша и ще покажа какво се е получило
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
- released
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Детайли за колата: M47D20
Момчета да питам един странен въпрос... Имам компакт 2002 320д 150 к.с., ЕГР-а е чистен, оснатаха вихровите клапи, всички филтри са сменени, водна помпа ролки, накладки (т'ва са подробности), на диагностика, колата не показва нищо, но в ниските обороти е мудна. Искането ми е, който има бмв с такъв мотор, да ми каже дали и неговото е така, или да се притеснявам, защото когато стигне 2500 об. значително се усеща тласък и колата излита, но преди тези обороти, колата няма такъв пауър, като не говорим за забиване, а за мудност...

- Bimmer_M30B35
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528iA
- Мечтае да кара: Mustang Shelby 500 GT '67
released написа:Момчета да питам един странен въпрос... Имам компакт 2002 320д 150 к.с., ЕГР-а е чистен, оснатаха вихровите клапи, всички филтри са сменени, водна помпа ролки, накладки (т'ва са подробности), на диагностика, колата не показва нищо, но в ниските обороти е мудна. Искането ми е, който има бмв с такъв мотор, да ми каже дали и неговото е така, или да се притеснявам, защото когато стигне 2500 об. значително се усеща тласък и колата излита, но преди тези обороти, колата няма такъв пауър, като не говорим за забиване, а за мудност...
Затапи ЕГР-а.

- released
- кандидат ентусиаст
-
Bimmer_M30B35 написа:released написа:Момчета да питам един странен въпрос... Имам компакт 2002 320д 150 к.с., ЕГР-а е чистен, оснатаха вихровите клапи, всички филтри са сменени, водна помпа ролки, накладки (т'ва са подробности), на диагностика, колата не показва нищо, но в ниските обороти е мудна. Искането ми е, който има бмв с такъв мотор, да ми каже дали и неговото е така, или да се притеснявам, защото когато стигне 2500 об. значително се усеща тласък и колата излита, но преди тези обороти, колата няма такъв пауър, като не говорим за забиване, а за мудност...
Затапи ЕГР-а.
Няма ли да влезе в авариен режим по този начин и как точно да го затапя, като изкарам мъркучето на вакума и затапя него?

- Bimmer_M30B35
- кандидат ентусиаст
-
Не би трябвало, но има начин и да ти го ограничат софтуерно - само,че в Бургас не знам кой може. Виж при Митко Бмв-то на 5ти км да я погледне колата така или иначе си струва да я преслуша, чичето ги чува.

- released
- кандидат ентусиаст
-
Bimmer_M30B35 написа:Не би трябвало, но има начин и да ти го ограничат софтуерно - само,че в Бургас не знам кой може. Виж при Митко Бмв-то на 5ти км да я погледне колата така или иначе си струва да я преслуша, чичето ги чува.
Случайно този Митко БМВ-то, да работи с още 2-ма пича и случайно да имат една синя Е30 М3 която я ползват само за писти не за ежедневно каране? Намират се в ТКЗСто... Ако става въпрос за тях, не благодаря!

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Намира се срещу бояджийното на Роман на пети километър нагоре като тръгнеш, правиш ляв-десен и си при тях. Работи само с едно момче, до колкото знам и не съм виждал никога Е30 синьо при него. 

- BMW_M42
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 36
- Мечтае да кара: заварениа диф на заварена гас
момчета тос митко бмв-то много го хвалите по полека
че колегите да не им се охлади ентусиазма като идат при него

Кръвта е най-важното гориво! Инициатива на BMW Клуб България
- Bimmer_M30B35
- кандидат ентусиаст
-
BMW_M42 написа:момчета тос митко бмв-то много го хвалите по полека
Хвалим, нехвалим дядото ги разбира - а компота явно е капризен.

- BMW_M42
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 36
- Мечтае да кара: заварениа диф на заварена гас
Bimmer_M30B35 написа:BMW_M42 написа:момчета тос митко бмв-то много го хвалите по полека
Хвалим, нехвалим дядото ги разбира - а компота явно е капризен.

към всички колеги търся гараж по въсможност с канал за малко пари

ако някои може да помогне ще сам благодарен ако не ше са чака лятото за проекта

Кръвта е най-важното гориво! Инициатива на BMW Клуб България
- released
- кандидат ентусиаст
-
Търся да си закупя:
Тасове 16'

Гумени стелки

Моля, ако някой знае от къде мога да си закупя или ако някой продава запазени втора употреба, да пише.
Тасове 16'

Гумени стелки

Моля, ако някой знае от къде мога да си закупя или ако някой продава запазени втора употреба, да пише.

- Pe3a4
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30 палатка и Е38 735и баткомобила
- Мечтае да кара: М20-ката дълги години
- Детайли за колата: Необикновена
Колеги знаете ли някой , който да оправя механизмите на седалките ,че нещо на 30-ката на шофьорската седалка един два механизма са се попрецакали мисля,че има нужда от смяна или обтягане на жилата ... ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и го е разрешил при човек който наистина разбира ще съм благодарен да сподели

Последна промяна Pe3a4 на 16 Дек 2013, 14:52, променена общо 1 път
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
аз съм разглобявал седалките. ако жилата са здрави, а те обикновенно са, се чупи едина втулка на която се закача едно амортисьорче.. заварка трябва и то от човек, който знае какво прави.. ако облегалката мърда нагоре и надолу, това е чест проблем, другото е да е счупен амортисьора, но такива имам
и кога ще пиеме по кафе да разгледам, да се похвалиш ...

и кога ще пиеме по кафе да разгледам, да се похвалиш ...

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него