Тема за взаимопомощ

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Бургас

Модератори: dechi, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: предимно служебни кошници
Мечтае да кара: без да се ядосва
Детайли за колата: M47N

Re: Тема за взаимопомощ

Мнение от MORSKIa » 12 Ное 2013, 23:11

Привет, привет,
Да се идентифицирам и аз....
Ще се радвам да се запознаем....само дето през уйкендите не съм в Бс, а в Поморие. Не се оправдавам, но все е време напред - ще се видим.
Имам питане - може ли някой да ми пусне дългите на процент, че ми омръзна да се занимавам с куките. Можете ли да ме насочите някъде кудето знаят за какво иде реч, а не да се учат на мой гръб....

Пък ако това стане, после ще се търси начин, да закача и овнешките очи към тях........
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 13 Ное 2013, 11:09

MORSKIa написа:Привет, привет,
Ще се радвам да се запознаем....само дето през уйкендите не съм в Бс, а в Поморие. Не се оправдавам, но все е време напред - ще се видим.
Имам питане - може ли някой да ми пусне дългите на процент, че ми омръзна да се занимавам с куките. Можете ли да ме насочите някъде кудето знаят за какво иде реч, а не да се учат на мой гръб....

Пък ако това стане, после ще се търси начин, да закача и овнешките очи към тях........

Митко БМВ-то на пети километър може да ти свърши работа, също колегата Corin от Меден Рудник.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: предимно служебни кошници
Мечтае да кара: без да се ядосва
Детайли за колата: M47N

Мнение от MORSKIa » 13 Ное 2013, 21:22

doncheff написа:
MORSKIa написа:Привет, привет,

Митко БМВ-то на пети километър може да ти свърши работа, също колегата Corin от Меден Рудник.

Благодаря ти колега,
ще отида и после ще пиша и ще покажа какво се е получило
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d
Детайли за колата: M47D20

Мнение от released » 18 Ное 2013, 20:36

Момчета да питам един странен въпрос... Имам компакт 2002 320д 150 к.с., ЕГР-а е чистен, оснатаха вихровите клапи, всички филтри са сменени, водна помпа ролки, накладки (т'ва са подробности), на диагностика, колата не показва нищо, но в ниските обороти е мудна. Искането ми е, който има бмв с такъв мотор, да ми каже дали и неговото е така, или да се притеснявам, защото когато стигне 2500 об. значително се усеща тласък и колата излита, но преди тези обороти, колата няма такъв пауър, като не говорим за забиване, а за мудност...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528iA
Мечтае да кара: Mustang Shelby 500 GT '67

Мнение от Bimmer_M30B35 » 18 Ное 2013, 20:54

released написа:Момчета да питам един странен въпрос... Имам компакт 2002 320д 150 к.с., ЕГР-а е чистен, оснатаха вихровите клапи, всички филтри са сменени, водна помпа ролки, накладки (т'ва са подробности), на диагностика, колата не показва нищо, но в ниските обороти е мудна. Искането ми е, който има бмв с такъв мотор, да ми каже дали и неговото е така, или да се притеснявам, защото когато стигне 2500 об. значително се усеща тласък и колата излита, но преди тези обороти, колата няма такъв пауър, като не говорим за забиване, а за мудност...

Затапи ЕГР-а.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от released » 18 Ное 2013, 20:56

Bimmer_M30B35 написа:
released написа:Момчета да питам един странен въпрос... Имам компакт 2002 320д 150 к.с., ЕГР-а е чистен, оснатаха вихровите клапи, всички филтри са сменени, водна помпа ролки, накладки (т'ва са подробности), на диагностика, колата не показва нищо, но в ниските обороти е мудна. Искането ми е, който има бмв с такъв мотор, да ми каже дали и неговото е така, или да се притеснявам, защото когато стигне 2500 об. значително се усеща тласък и колата излита, но преди тези обороти, колата няма такъв пауър, като не говорим за забиване, а за мудност...

Затапи ЕГР-а.

Няма ли да влезе в авариен режим по този начин и как точно да го затапя, като изкарам мъркучето на вакума и затапя него?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bimmer_M30B35 » 18 Ное 2013, 21:09

Не би трябвало, но има начин и да ти го ограничат софтуерно - само,че в Бургас не знам кой може. Виж при Митко Бмв-то на 5ти км да я погледне колата така или иначе си струва да я преслуша, чичето ги чува.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от released » 21 Ное 2013, 6:47

Bimmer_M30B35 написа:Не би трябвало, но има начин и да ти го ограничат софтуерно - само,че в Бургас не знам кой може. Виж при Митко Бмв-то на 5ти км да я погледне колата така или иначе си струва да я преслуша, чичето ги чува.

Случайно този Митко БМВ-то, да работи с още 2-ма пича и случайно да имат една синя Е30 М3 която я ползват само за писти не за ежедневно каране? Намират се в ТКЗСто... Ако става въпрос за тях, не благодаря!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 22 Ное 2013, 16:57

Намира се срещу бояджийното на Роман на пети километър нагоре като тръгнеш, правиш ляв-десен и си при тях. Работи само с едно момче, до колкото знам и не съм виждал никога Е30 синьо при него. :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е 36
Мечтае да кара: заварениа диф на заварена гас

Мнение от BMW_M42 » 23 Ное 2013, 3:41

момчета тос митко бмв-то много го хвалите по полека
че колегите да не им се охлади ентусиазма като идат при него :mhihi:
Кръвта е най-важното гориво! Инициатива на BMW Клуб България

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bimmer_M30B35 » 23 Ное 2013, 21:24

BMW_M42 написа:момчета тос митко бмв-то много го хвалите по полека

Хвалим, нехвалим дядото ги разбира - а компота явно е капризен. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е 36
Мечтае да кара: заварениа диф на заварена гас

Мнение от BMW_M42 » 27 Ное 2013, 17:25

Bimmer_M30B35 написа:
BMW_M42 написа:момчета тос митко бмв-то много го хвалите по полека

Хвалим, нехвалим дядото ги разбира - а компота явно е капризен. :mhihi:

:OT: ааа добре ама не е като да не познавам един двама изревали

към всички колеги търся гараж по въсможност с канал за малко пари :mhihi: защото нямам повече
ако някои може да помогне ще сам благодарен ако не ше са чака лятото за проекта :mhihi:
Кръвта е най-важното гориво! Инициатива на BMW Клуб България

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от released » 29 Ное 2013, 14:38

Търся да си закупя:

Тасове 16'
Изображение

Гумени стелки
Изображение
Моля, ако някой знае от къде мога да си закупя или ако някой продава запазени втора употреба, да пише.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 палатка и Е38 735и баткомобила
Мечтае да кара: М20-ката дълги години
Детайли за колата: Необикновена

Мнение от Pe3a4 » 16 Дек 2013, 13:31

Колеги знаете ли някой , който да оправя механизмите на седалките ,че нещо на 30-ката на шофьорската седалка един два механизма са се попрецакали мисля,че има нужда от смяна или обтягане на жилата ... ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и го е разрешил при човек който наистина разбира ще съм благодарен да сподели :) :yes:
Последна промяна Pe3a4 на 16 Дек 2013, 14:52, променена общо 1 път
Fuck replica's, Nur original ist legal.
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 16 Дек 2013, 13:51

аз съм разглобявал седалките. ако жилата са здрави, а те обикновенно са, се чупи едина втулка на която се закача едно амортисьорче.. заварка трябва и то от човек, който знае какво прави.. ако облегалката мърда нагоре и надолу, това е чест проблем, другото е да е счупен амортисьора, но такива имам :mhihi:
и кога ще пиеме по кафе да разгледам, да се похвалиш ...
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

ПредишнаСледваща

Назад към Бургас