Тема за взаимопомощ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Тема за взаимопомощ
С оглед това да се неутрализира спама в темите за седмични сбирки и пускането на нови теми в "извън темата" пускам тази,
както са направили и в други регионални подфоруми за да може тук всеки който има нужда от някаква помощ да пита!
Къде мога да си сменя маслото,кой може да ми полира джантите и тн...в София
Излишните коментари и мнения с насока реклама ще бъдат трити
както са направили и в други регионални подфоруми за да може тук всеки който има нужда от някаква помощ да пита!
Къде мога да си сменя маслото,кой може да ми полира джантите и тн...в София
Излишните коментари и мнения с насока реклама ще бъдат трити

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Re: Тема за взаимопомощ
1. Канал или нещо подобно, да можеш да качиш колата и да гледаш отдолу, евентуално и да смениш маслото например? По възможност нещо в дружбай, младостите, горубляне, слатина, гео милев, дървеница, може и селата след околомръсното - герман, панчарево, кокаляне, бистрица, железница.
2. Крайпътна чешма или нещо подобно, където можеш да си измиеш колата на спокойствие? По възможност същите локации.
2. Крайпътна чешма или нещо подобно, където можеш да си измиеш колата на спокойствие? По възможност същите локации.
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
По първия въпрос на мадафаката:
Има канал до спирката на метрото Младост 3. В ъгъла между Сахаров и Радко Димитриев. Става за смяна на масло, мръсно е, но се преживява. Сменял съм на 36ца, 46ца и 60ка там. Ето и от мапса:
https://www.google.com/maps/place/42%C2 ... 23.3838153
Има канал до спирката на метрото Младост 3. В ъгъла между Сахаров и Радко Димитриев. Става за смяна на масло, мръсно е, но се преживява. Сменял съм на 36ца, 46ца и 60ка там. Ето и от мапса:
https://www.google.com/maps/place/42%C2 ... 23.3838153
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Пффф, 1000 пъти съм минавал оттам и не съм го видял 

Здравейте,
Може ли да мипрепоръчате добър сервиз в София. Става въпрос за диагностика и обслужване на Е60. Някъде из форума бях чел за монтьор на име Ники, който работи само БМВ и е добър.
Благодаря!
Може ли да мипрепоръчате добър сервиз в София. Става въпрос за диагностика и обслужване на Е60. Някъде из форума бях чел за монтьор на име Ники, който работи само БМВ и е добър.
Благодаря!
- Monky
- младши ентусиаст
-
- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
Здравейте!
Искам да си закарам колата за пълно почистване на интериора и пране на кожения салон тъй като не е правено (може би) никога.
Споделете мнения, ако сте си карали колата някъде в София и при кого. Цените много варират и ми е любопитно качеството също до колко вариара.
Благодаря!
Искам да си закарам колата за пълно почистване на интериора и пране на кожения салон тъй като не е правено (може би) никога.
Споделете мнения, ако сте си карали колата някъде в София и при кого. Цените много варират и ми е любопитно качеството също до колко вариара.
Благодаря!
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Individual, A8L W12, Z4 30i
GK Autodetailing в Герман. Няколко мои коли съм правил там (всевъзможни услуги: полиране, вакса, керамика, пране на салон и тн) + няколко на близки приятели и никога не е имало разочарование, всички са очаровани от резултата. Цената зависи от това каква услуга искаш и в какво състояние е колата/салона 

- Monky
- младши ентусиаст
-
- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
Don_Diego написа:GK Autodetailing в Герман. Няколко мои коли съм правил там (всевъзможни услуги: полиране, вакса, керамика, пране на салон и тн) + няколко на близки приятели и никога не е имало разочарование, всички са очаровани от резултата. Цената зависи от това каква услуга искаш и в какво състояние е колата/салона
Благодаря за отговора!
8 мнения
• Страница 1 от 1