СОФИЯ - седмични сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: СОФИЯ - седмични сбирки
Коледните и Новогодишни празници наближават
Направете /си/ подарък Тениска и Чаша на БМВ Тийм София на специална цена!
Чаша: 8.00 лв
Тениска: 16.00 лв
Двете заедно: 23.00 лв
Рекламните артикули можете да закупите на Седмичните Сбирки: ОМВ Бояна в четвъртък, ОМВ Дружба 1 във вторник, както и в магазина на Митака7, бул."Гео Милев" №6. Ако искате да получите артикулите по някакъв друг начин / по Еконт или в движение някъде в София/, моля свържете с нас на Лично Съобщениe или на тел. 0885660539 - Бойка /
Редовна цена съответно 10.00 и 18.00 лв. Намалението е в сила до 31.12.2014г.

Чаша: 8.00 лв
Тениска: 16.00 лв
Двете заедно: 23.00 лв
Рекламните артикули можете да закупите на Седмичните Сбирки: ОМВ Бояна в четвъртък, ОМВ Дружба 1 във вторник, както и в магазина на Митака7, бул."Гео Милев" №6. Ако искате да получите артикулите по някакъв друг начин / по Еконт или в движение някъде в София/, моля свържете с нас на Лично Съобщениe или на тел. 0885660539 - Бойка /
Редовна цена съответно 10.00 и 18.00 лв. Намалението е в сила до 31.12.2014г.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Къде могат да се видят снимки на тениските и има ли различни модели?
До провинцията могат ли да се изпратят?
До провинцията могат ли да се изпратят?
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Един модел е тениската. Да, мога да ти пратя по Еконт
Ето повече снимки тук https://www.facebook.com/media/set/?set ... 191&type=3

Ето повече снимки тук https://www.facebook.com/media/set/?set ... 191&type=3
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Фенове, приятели, желаем Ви весело изпращане на старата година и една щастлива и успешна нова 2015-а година, изпълнена с незабравими емоции от още по-успешни и незабравими БМВ мероприятия
) Нови баварки в гаражите, мощни мотори в кошовете, гооолеми джанти и хиляди усмивки покрай скъсаните гуми по пистите
) Наздраве и не сядайте зад волана употребили алкохол!
)

- chikco
- Потребител
-
- Кара: БМВ 525ix
- Мечтае да кара: БМВ
- Детайли за колата: СНЕГОРИН
Здравейте ЧНГ!!! Тази година ще има ли сбирки или ще си продаваме парцалки
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
chikco написа:Здравейте ЧНГ!!! Тази година ще има ли сбирки или ще си продаваме парцалки
Само парцалки

А сбирки има ВСЯКА СЕДМИЦА точно две - всеки вторник - 20.30 OMB Дружба 1 и всеки четвъртък 20.30 ОМВ Бояна Околовръстен път!
И по-полечка с тоя подигравателен тон, ако обичаш, щото ако беше по сбирките щеше да знаеш къде, кога и по колко човека има

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Стикери за Националния Събор за свободна продажба /нечленски/ в София можете да закупите по няколко начина:
- от офиса на Клуба в Дружба 2, бул."Цветан Лазаров" 92, партер
- от магазин Аутосити 7, бул."Гео Милев" 6
- от сервиза на Явор Карастоянов, Павлово, ул."Народен герой" 2
- на седмичните сбирки - ОМВ Дружба 1 и Бояна, съответно вторник и четвъртък 20.30ч от мен - Бойка Зарева
Цената за 2бр. комплект е 5.00 лв. Стикерите са с цифри над 1400 и са в син цвят.
Стикерите за членове на БМВ Клуб България са със съответния членски номер, от 1 до 1300, в червен цвят и са безплатни. Тях можете за получите от офиса на Клуба или от мен на сбирки, като сте ми поръчали преди това тук или във фейсбук да ви ги взема

Тези, които са си поръчали индивидуални стикери / с конкретен номер или букви/знаци/, моля да се свържат със Секретарката на Клуба за да се уговорят как да си ги получат. Всички поръчкови стикери са в офиса на Клуба.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Довечера на ОМВ Бояна, Околовръстен път, /както и на всяка следваща сбирка/, ще се събират пари в помощ на едно пострадало семейство. Заповядайте да дарите каквото можете и прецените
Ако не сте се запознали със случая, апратаментът им е напълно изгорял с цялата покъщнина, посред зима, само с една 39-ка, едни лап-топ и бебе на 11 месеца... Да помогнем, има и благотворителен БАЗАР, разгледайте и се включете
)
viewtopic.php?f=4&t=402554

Ако не сте се запознали със случая, апратаментът им е напълно изгорял с цялата покъщнина, посред зима, само с една 39-ка, едни лап-топ и бебе на 11 месеца... Да помогнем, има и благотворителен БАЗАР, разгледайте и се включете

viewtopic.php?f=4&t=402554
Здравейте колеги,
нов съм в форума. Тъкмо сега се връщам от "ОМВ Дружба" бях там от 20:00 до 21:10 и никой не дойде
.В четвъртък на ОМВ Бояна по-голяма посещаемост ли има? 
нов съм в форума. Тъкмо сега се връщам от "ОМВ Дружба" бях там от 20:00 до 21:10 и никой не дойде

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
piksi88 написа:Здравейте колеги,
нов съм в форума. Тъкмо сега се връщам от "ОМВ Дружба" бях там от 20:00 до 21:10 и никой не дойде.В четвъртък на ОМВ Бояна по-голяма посещаемост ли има?
През зимата във вторник се събирахме в един бар в Дружба, но сега и там няма сбирки, тоест тази във вторник не се посещава. В четвъртък на Бояна има много хора, заповядай

Със стикери за предстоящия 15-ти национален събор в София можете да се сдобиете по следните начини: /5 лв комплект два броя/
- в офиса на Клуба, Дружба, бул."Цветан Лазаров"92, сива офис сграда, партер, 10-18ч http://bmwpower-bg.net/club/10-Kontakti
- сервиза на Явор Карастоянов, Павлово, ул."Народен герой" 2, бяла гаражна врата
- магазин AUTOCITY , ул."Гео Милев" 6, Димитър Рангелов
- на седмични сбирки на ОМВ Бояна, четвъртък , 20.30ч от мен Бойка Зарева
- до два дни и в офиса на OFF-Road BG - списание за непокорни духове , бул. Тодор Александров, бл. 127Б, Георги Стефанов, Грешката
Индивидуалните стикери са дадени за печат, ще станат до края на седмицата, началото на следващата вече ще има и членски

Моля, вместете се в крайния срок за плащане на членския си внос - 31-ви март, след една седмица!
На сбирката утре, четвъртък, 24ти март, ще се събират и средства за ремонт на пистата в Бухово - вижте - https://www.facebook.com/BmwTeamSofia/p ... 1524368725
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
NIKMAN написа:Ще има ли някой утре на Бояна да продава стикери? Ако да от колко часа?
Да, аз и Лапатов, момчето, което ще води колоната, със синьото Е90, от 20.30 до 22.30 някъде
Има ли колеги с 330-ки бензин или по-мощни, които искат да се пуснат с пипната G60-ка, на която собственика мисли, че няма от кой да падне ?
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Има един Фокус, който идва. Да заповяда това Г60
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..