СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: СОФИЯ - сбирки на Е46
Runnaway написа:mitaka7 написа:Ясно е, че Божката ще вземе шатрата. Часът на срещата както винаги е около 10 часа. И това е ясно. Аз ще се обадя на Наско и на Марто как ще са с идването.
Малка корекция относно моята скромна персона.
Аз ще пътувам до Търново в съботата и в неделя сутрин - обратно. Ще гледам да тръгна към 7:30, за да дойда към 10:30 (т.е. да изпусна разпъването на шатрата, щото съм мързел).
И предлагам да се вземе поне още една шатра, защото ако сме 25+ човека, както вече се очертава, една шатра и покривалото няма да ни "оправят".
Може да се засечем с Марто по пътя - примерно на Стрелките. Тъй като няма да съм с моята кола (най-вероятно) трябва да мина през нас и оттам се качвам нагоре.
Малко да наближи и ще се разберем кой кога

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Мордехай написа:Здравейте Колеги, благодаря на Рънауей за съобщението и ще се постарая да дойда. Миналия път донесох сокове от които пи едно детенце и никой друг и ми беше неудобно да ям без да съм дал пари, щото Заги не щя да вземе. Не искам и тоя път да се чувствам на гости, защото много обичам точните неща, затова или ще давам на някого пари или кажете какво да купя. Колегата, дето донесе баницата видях че пиеше бира и ако дойде смятам да му донеса специялно, защото баницата беше прекрасна. Последния път научих няколко неща за колата от вас - например защо ми липсва "манометъра за гумите" от инструментите и какво има под пласмасовите кори в багажника (ебаси!!! акумулатор!!!) Може и тоя път да разбера нещо. Дано не вали, че жена ми не дава да карам БМВ-то в лошо време
Никакъв проблем. Целта беше да съберем всички от миналия път и да добавим още хора, за да ни е още по-весело.
Относно хранителните и нехранителните продукти - смятам, че не е нужно всеки да се стеснява, при условие, че всеки е взел нещо по своя преценка. Все пак не сме се събрали да се угояваме, а да замирише на мръвка и бири.

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
BMDrago написа:Чай или бира?
С чай може да си играеме докато паркираме колите, от там нататък бира, горелки, пРЪжоли и такааа чак докато кучето не прияде и започне да отказва пРъжоли

Другото което исках да напиша на хората които ще идват от Надежда, Свобода, Толстой, Обеля, Илиянци и други кв. в северната част на София да се срещтнем на ОМВ-то на бул. Рожен (намира се ТУК) 9:00 да пийнем едно кафе и 9:30 да сме по колите и дапътуваме към зборния пункт.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Ми...да намерим момчето и да го накараме да си изпълни обещанието тогава! 

- hades40
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d
- Мечтае да кара: neshto nad 400HP
Колеги, аз мога да кажа че сам нов във форума и да си призная тази збирка " звучи" доста примамливо, но за жалост аз и 46-та ще сме се осте в Мадрди. Но се очертава на следващата збирка да присъствам(стига да не е по рано от следващите 2 месеца
) , бих искал и аз да се присъеденя към отбора, за да науча нови и полвзни неща и опозная по добре возилото си, което притижавам вече повече от 2г.
Поздрави на всички участници в темата

Поздрави на всички участници в темата
Което не ме убива, ме прави по силен!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
ludia написа:Другото което исках да напиша на хората които ще идват от Надежда, Свобода, Толстой, Обеля, Илиянци и други кв. в северната част на София да се срещтнем на ОМВ-то на бул. Рожен (намира се ТУК) 9:00 да пийнем едно кафе и 9:30 да сме по колите и дапътуваме към зборния пункт.
Навит - ще гледам да съм там в 9:00.
Si non confectus, non reficiat.
- Zagy
- нафтения
-
Dimitroff написа:Ми...да намерим момчето и да го накараме да си изпълни обещанието тогава!
Не се прави на луд!

По темата: така като гледам всеки ще носи мръвки - аз ще взема доволно количество от продуктите за маринатата

ПП - Яров ако дойде без баница директно го връщаме обратно!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
1. Дълмапа...свърши отдавна - има само Джак. (750мл делено на 30 човека...вие си смятайте
)
2. Аз ще взема нож (остър
) и барбекю.
3. Носете си храна за вас + една идея отгоре - така ще има за всички
4. Жените и децета с предимство...миналия път те почти не ядоха!

2. Аз ще взема нож (остър

3. Носете си храна за вас + една идея отгоре - така ще има за всички

4. Жените и децета с предимство...миналия път те почти не ядоха!

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
И аз да се похваля с новия ми подарък ''остър нож'' Glock готвача ще има честа да кълца реже и да прави изобщо каквото си иска с него.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Един новак ще се присъедини към Вас.
Ще има ли събиране преди това на Камор та да не се лутам на там сам?
Ще има ли събиране преди това на Камор та да не се лутам на там сам?
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Супер, тамън няма да се пуля в GPS-а, пък и ще сме пакет - какво по-хубаво от това 

- Zagy
- нафтения
-
Не бе, колега
Имах предвид, че се надявам някой да ми донесе прецакан дебитомер, защото ми се експериментират разни работи с него
Още на миналата сбирка исках някой да ми донесе, ама никой не се сети. Затова още си го чакам 

- Veselin_LG
- Потребител
-
- Кара: Е46 320-М52Б20ТУ- 11.98
+още един заек в мое лице, идеята за 9:00 на ОМВ-Рожен остава нали? От скоро я имам колата и определено ми се ходи на такова мероприятие
Пък и ми се ще някои колега с 320и да се качи да покара моята, че нещо се задъхва всякаш. 

- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
А, здравейте и от мен! - Пресен, пресен след отпуска
ааааа за баницата ли питатееее - можеее, можееее, - за две
незнам, ама че ще има - ще има /стига да съм на линия - за сега съм ОК!/. Абе и нещо друго ми се върти в главата, ама да видим дали ще мога да го завъртя и в главата на жената

Дано да се видим, тъкмо да ви донеса и видеото от предишната среща /ще го врътна на няколко DVD-та/, че така и не можах да го врътна в друг формат различен от HD и със задоволително качество.
PS: BMDrago - Благодаря за съобщението!!!

Runnaway написа:Хора, кой беше колегата с баницата. Да поръчаме две тави този път, че последния път си облизахме пръстите.
ааааа за баницата ли питатееее - можеее, можееее, - за две

Дано да се видим, тъкмо да ви донеса и видеото от предишната среща /ще го врътна на няколко DVD-та/, че така и не можах да го врътна в друг формат различен от HD и със задоволително качество.
PS: BMDrago - Благодаря за съобщението!!!
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката