СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Re: СОФИЯ - сбирки Е36 четвъртък ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Чанев написа:GKuzmanov написа:Супер беше !!!
Евала на г-н Коларов, че уважи сбирката ни и че ни даде "зелена светлина" за идеята Е36 team sofia !!!![]()
П.П.Почвате да ме дразните !!! цела вечер ви казвах да идеме до макдонълдс ... и накрая чакахте да си тръгна и тогава сте отишли
Ти все си тръгваш раноПросто трябваше да видиш как аз Радо и Стоян излязохме на врати 3мата от омв-то беше мега скандално!!!
Ако е било като опита ти за бърн аут по рано

Не знам бърн аут ли беше или не но излизането на трите 36-ички беше култово изпълнение, така че не завиждай братле
ами оставай по до късно за да участваш 

- //RaDo
-
328i
-
- Кара: E36 M3 EVO, Е39 530 D Touring
- Мечтае да кара: 318is
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Тази седмица семейството на Е36 тийм София ще се увеличи с още един ентусиаст.Намерих си купувач за 18ката

- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Четвъртак няма да можем защото ще се мъчим да минем undercover с 18ката

- Besnia2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Stoevro's wife написа:Официалната ни сбирка си е в четвъртък от 7ч ! И въпреки, че е работен ден и др. неща, си се събераме доволно хора, готино ни е и си правим кефа! Най- хубавото е ,че и женската част започва да расте подобаващо!![]()
Т'ва не е официална сбирка, става дума за сбирката на клуба която е на бояна от 21

ПП и защо като се съберем в 19:00 не се качваме към бояна ?
Не е важна колата, важно е задкормилното устройство 

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
всъщност една от грижите е конфиденциалността на БМВ-срещите - случва се групи от хора, които се познават, да се консолидират и да не допускат други членове или поне да са резервирани ...
поради тая причина темата е доста важна, понеже скоро ще има срещи на е36 на всяко ОМВ, всеки ден от седмицата
та поне да се знае кой къде ходи 
поради тая причина темата е доста важна, понеже скоро ще има срещи на е36 на всяко ОМВ, всеки ден от седмицата

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- B1ZzY_BMW's Wife
- кандидат ентусиаст
-
Besnia2005 написа:Stoevro's wife написа:Официалната ни сбирка си е в четвъртък от 7ч ! И въпреки, че е работен ден и др. неща, си се събераме доволно хора, готино ни е и си правим кефа! Най- хубавото е ,че и женската част започва да расте подобаващо!![]()
Т'ва не е официална сбирка, става дума за сбирката на клуба която е на бояна от 21И т'ва е чуденката, защо сбирката на е36 се застъпва с официалната ?
ПП и защо като се съберем в 19:00 не се качваме към бояна ?
Ами нали за това има две различни сбирки, едната е на Бояна другата на Гешов, ако почне да се ходи първо на Гешов и след това на тази на Бояна няма да има смисъл от 2 различни сбирки

- Besnia2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
_galio_ написа:всъщност една от грижите е конфиденциалността на БМВ-срещите - случва се групи от хора, които се познават, да се консолидират и да не допускат други членове или поне да са резервирани ...
поради тая причина темата е доста важна, понеже скоро ще има срещи на е36 на всяко ОМВ, всеки ден от седмицатата поне да се знае кой къде ходи
А точно ! Добре че друг го каза да не се обаждам пак аз.Мене точно това ме дразни хората си се знаят, а другите йок...
Не е важна колата, важно е задкормилното устройство 

Мисля, че от доста време сбирката дори да не е на Гешов, е била в четвъртък, ако не се лъжа.Сбирката на Бояна, мисля че събира всички БМВ-та, а не само Е36 нали така? Който иска идва на Е36,а на който му се ходи на Бояна която е от 9ч, никой не го е спрял, нека ходи!Така, че Бесен, като искаш ходиш на Бояна и си стоиш там, като искаш идваш на Е36 , а не да идваш за по 5 мин. и да си тръгваш!А относно, на кое ОМВ е срещата,мисля че доста ще написа и се разбрахме най- накрая къде да бъде, досатъчно спамихме, не мислите ли?
Че още да се дискутира този въпрос! Хайде да престанем вече!!!

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
Напълно съм съгласен! Аре да се спирате и всеки да си ходи където иска ! Не разваляйте и това което се постигна! Ако ще идвате идвайте, ако не НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ ПРЕКАЛЯВАТЕ!
- Vampi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си Купето с Усмивка на лицето
- apaidera
- Потребител
-
- Кара: неква ис-ка
- Мечтае да кара: на 2.00 лв за литър..
Stoevro's wife написа:Мисля, че от доста време сбирката дори да не е на Гешов, е била в четвъртък, ако не се лъжа.Сбирката на Бояна, мисля че събира всички БМВ-та, а не само Е36 нали така? Който иска идва на Е36,а на който му се ходи на Бояна която е от 9ч, никой не го е спрял, нека ходи!Така, че Бесен, като искаш ходиш на Бояна и си стоиш там, като искаш идваш на Е36 , а не да идваш за по 5 мин. и да си тръгваш!А относно, на кое ОМВ е срещата,мисля че доста ще написа и се разбрахме най- накрая къде да бъде, досатъчно спамихме, не мислите ли?Че още да се дискутира този въпрос! Хайде да престанем вече!!!
![]()
Много правилно казано..
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
е и какво общо има това със сбирката