СОФИЯ - седмични сбирки

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Re: СОФИЯ - седмични сбирки

Мнение от zafirovp » 19 Апр 2013, 18:52

Добре де, толкова ли е трудно в сряда да ходите и да се сдържате от изцепки. Има си ден за пукане на гуми и това е Петък. Евалата на колегата за смелостта да застане пред 200 човека и да каже какво да не се прави.
Аз примерно в Сряда мия колата, карам жената да сложи токчета и отивам да си полафя с колеги.
В Петък слагам 15те, малко тиксо на рег. Номер, зимам кварталната зган и после някой ме дърпа до нас. Така хем не преча на хората в сряда, хем в петък се сливам с обстановката.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '06 e91 320d 163 hp
Мечтае да кара: G-POWER M6 HURRICANE RS, Nissan GTR

Мнение от Damyan_Staykov » 19 Апр 2013, 21:41

Който е бил тази петъчна вечер предполагам вече знае, че изцепки няма да има повече.Аз лично се бях настроил да гледам сеири,но в крайна сметка го изядох и аз от ченгетата.Както и да е...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от opex » 19 Апр 2013, 23:14

Аз не разбирам защо трябва при всяко събиране да има по 10 патрулки и да правят проверки. Толкова ли не научиха народа...
Тая вечер на 202-ра, и то отидохме късно към 10;30, имаше наистина поне 10 патрулки. А едни с оранжев Нисан Примера сигурно 3 пъти поне ги спряха различни патрулки и има правеха проверки :mhihi: :kuku:
И какъв им е проблема ако някой се върти и пили гуми като не е забранено.
Абе въобще какъв им е проблема, че всеки път като има сбирки се появяват и всеки трябва да пали на някъде. :conf:

п.с. Когато се появят :cop: обикновено къде се мести народа ако е на Бояна или 202? Преди на надлез Надежда и на ОМВ на бул. Рожен се ходеше освен ОМВ на Бояна и т.н. особено в началото като излезе първия Fast and Furious ама сега? Леле, като се замисля от кога не съм обикалял по тези събития :angel:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 20 Апр 2013, 0:04

Е как не е забранено бе колега ?!
Теб ще ти е добре ли некой да влезне в двора на къщата ти и да върти гуми и да сере на това, дето си направил ? Вика му се нарушаване на обществения ред. Ако седиме и само си говориме, снимаме и т.н. никой няма да ни каже нищо, щото е обществен паркинг, но отиди по-рано, виж асфалта около стълба и след това там където спират колите и ще разбереш кое им е проблема. А наглоста е голяма, днес не стига, че от самото начало имаше патрулка, ми и пак се въртяха. ;)
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw2012 » 20 Апр 2013, 0:32

А кога се е въртял някой защото аз отидох в 21:30 и имаше само дрифт с колички и много груби селски прояви от "расови" автомобили :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 20 Апр 2013, 1:29

Слава на тъпия полицай който нарече 5 годишна кола :

"Това е било BMW преди 15 години"... :kuku:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Мнение от zafirovp » 20 Апр 2013, 1:51

На къде се изнесоха всички след това? Чух нещо за Ботевградско, ама...

Много ми стана смешно като видях как един пич се обясняваше на куките, защо има 4 гуми с джанти в багажника.

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 20 Апр 2013, 10:30

Всичко се изсипа на Баумакс... пърдяха до 1 часа по булеварда.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от thewhitestig » 20 Апр 2013, 13:43

Ами Kaufland-а в Слатина как ви се струва като място за сбирки? Паркинга е голям и няма бариери. Работното време на магазина не знам до кога е, но в 22:15ч. вчера нямаше нито една кола на паркинга.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 20 Апр 2013, 15:11

Където и да е, винаги ще идват патрулки. Нормално като се вдига шум и пушилка, някой от живущите/работещите наоколо да се оплаче. Аз лично нямам нищо против обикалянето на стълбове, драговете и т.н. просто трябва да е по-отдалечено мястото и да не е частен имот...което затруднява максимално нещата :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Продаде колата
Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW

Мнение от sshtskv » 20 Апр 2013, 17:27

Колеги,
така е в цял свят. За пример ви давам smotra.ru, представени от Анатолий Зарубин. Наслаждавайте се на видеото и обърнете сериозно внимание какво се казва към края на клипа - "логическое завершение дня", познайте къде?!

Изображение

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 20 Апр 2013, 19:50

opex написа:Аз не разбирам защо трябва при всяко събиране да има по 10 патрулки и да правят проверки. Толкова ли не научиха народа...
Тая вечер на 202-ра, и то отидохме късно към 10;30, имаше наистина поне 10 патрулки. А едни с оранжев Нисан Примера сигурно 3 пъти поне ги спряха различни патрулки и има правеха проверки :mhihi: :kuku:
И какъв им е проблема ако някой се върти и пили гуми като не е забранено.
Абе въобще какъв им е проблема, че всеки път като има сбирки се появяват и всеки трябва да пали на някъде. :conf:

п.с. Когато се появят :cop: обикновено къде се мести народа ако е на Бояна или 202? Преди на надлез Надежда и на ОМВ на бул. Рожен се ходеше освен ОМВ на Бояна и т.н. особено в началото като излезе първия Fast and Furious ама сега? Леле, като се замисля от кога не съм обикалял по тези събития :angel:

Ми да взема да ти се изсера на главата и да те питам къв ти е проблема? :mhihi:
Трябва да се съберете с протестиращите против забраната за тютюнопушенето на обществени места....ше си разказвате как сте дискриминирани от останалите и как не виждате къв им е проблема... :mhihi:
Изображение

I wanna leave you far behind....

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 20 Апр 2013, 20:28

Вълк написа:Колеги,
така е в цял свят. За пример ви давам smotra.ru, представени от Анатолий Зарубин. Наслаждавайте се на видеото и обърнете сериозно внимание какво се казва към края на клипа - "логическое завершение дня", познайте къде?!

Мда, в цял свят streetracing-а е незаконен и особено в белия свят се наказва жестоко. Тази тема стана или за коша или за ключ, защото единственото, за което се пише в последните няколко страници са гонки и други подобни учични простотии и неизбежните проблеми с полицията. А както много добре знаем в този форум теми за streetracing не се толерират :nono:

Това, което можем да кажем със сигурност е, че спонтанни БМВ сбирки без организация и контрол на територията на София са невъзможни.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320ci 170 к.с.
Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !

Мнение от dark0 » 20 Апр 2013, 21:03

Maximilian-E46 написа:Слава на тъпия полицай който нарече 5 годишна кола :

Колега, а с тебе какво стана .. пуснаха ли те ?
Аз им сипах набързо на тъпите куки дето само бмв-та бяха спряли и си тръгнах .. само забравих да му кажа на тоя плешивия да погледне талона и да се научи да смята :mhihi:
Иначе после и на баумакс за малко да го ям ;d

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 20 Апр 2013, 23:23

dark0 написа:
Maximilian-E46 написа:Слава на тъпия полицай който нарече 5 годишна кола :

Колега, а с тебе какво стана .. пуснаха ли те ?
Аз им сипах набързо на тъпите куки дето само бмв-та бяха спряли и си тръгнах .. само забравих да му кажа на тоя плешивия да погледне талона и да се научи да смята :mhihi:
Иначе после и на баумакс за малко да го ям ;d

Пуснаха ме колега,ама много ме изнерви тоя плешивия с тая фраза направо не си верва колко се изложи...вече съм изряден от всякъде,днеска си взех пожарогасител и да си гледат работата.Чак "кажи ми благодаря,че те пускам" ... бонбони не щеш ли бееееееее...немога да разбера къв им е проблема,че се събираме там...никой не се е въртял днеска,нито някой е правил простотии,бяхме се събрали на лаф и дойдоха и пак започнаха да ни се заяждат... "ако не сте клиент на Пикадили моля напуснете".. КОЙ СИ ТИ,че да ми казваш дали да седя на паркинга или не,дебели свине !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг