СОФИЯ - седмични сбирки

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: СОФИЯ - седмични сбирки

Мнение от opex » 18 Апр 2013, 22:25

И аз от това се интересувам и от последните страници разбирам предимно на Баухаус и на ОМВ-Бояна /околомръсното/, предимно сряда, петък и събота от 20;00 +/-30мин. amirite?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Мнение от zafirovp » 18 Апр 2013, 22:38

Сряда кв. Надежда ул 202 паркинга на Практикер и Bauhaus 20:00 ч Изцяло БМВ сбирка, що годе прилична обстановка, за жалост полицията идва до 22:00 часа почти винаги. Сбирката е доста приятна и без много раЦерски изцепки.

Петък кв. Надежда ул 202 паркинга на Практикер и Bauhaus 20:00 ч Всички марки коли, голяма лудница. Незнайно защо в петък досега полицията не е правила кой знае какви проблеми.

Събота кв. Надежда ул 202 паркинга на Практикер и Bauhaus 20:00 ч Всички марки коли, или поне тези, който са сменили гумите от петъка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 19 Апр 2013, 9:04

И ето как една тема в БМВ форум за БМВ сбирка събира секви нинджи за агро изпълненията. Жалко, че има хора дето не схващат за кво изобщо става дума, ами промотират таа сган. :censored: Чувствайте се закусили, обядвали и вечеряли...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 19 Апр 2013, 10:17

DanielzZz написа:Баш си го разиграха,като тръгнаха да горят гуми на 2 места едновременно,та чак накрая се отказа. :)

"Шефчето" съм аз. Който иска да ми каже нещо, да ми го казва на място. И не съм се отказал, просто се наситих. :) Погледаха ме мръсно 200 човека, повечето от които bitch-niggaz (ако ме разбираш), погледаха ме влажно малолетните им приятелки, за около час се наситих. :) Не знам к'во искате, да изкормя някой насред паркинга ли, да го застрелям ли, к'во ли, че да разберете, че не тряа да си "горите гумите" и да ме вземете на сериозно? Тъп народ...
Събирайте си се там, горете си гумите, блъскайте се в стълбовете и дърветата...'бал съм ви...излейте си всичката селяния и простотия. :) Аз ще се погрижа да има друг тип сбирки, само с покани, за истинските хора и фенове. ;)

The Boss is out... 8)
Изображение

I wanna leave you far behind....

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 19 Апр 2013, 10:23

TsvetanVR написа:
DanielzZz написа:Баш си го разиграха,като тръгнаха да горят гуми на 2 места едновременно,та чак накрая се отказа. :)

"Шефчето" съм аз. Който иска да ми каже нещо, да ми го казва на място. И не съм се отказал, просто се наситих. :) Погледаха ме мръсно 200 човека, повечето от които bitch-niggaz (ако ме разбираш), погледаха ме влажно малолетните им приятелки, за около час се наситих. :) Не знам к'во искате, да изкормя някой насред паркинга ли, да го застрелям ли, к'во ли, че да разберете, че не тряа да си "горите гумите" и да ме вземете на сериозно? Тъп народ...
Събирайте си се там, горете си гумите, блъскайте се в стълбовете и дърветата...'бал съм ви...излейте си всичката селяния и простотия. :) Аз ще се погрижа да има друг тип сбирки, само с покани, за истинските хора и фенове. ;)

The Boss is out... 8)

От кога стана толкова съвестен, виждал съм те във Враца да караш по пешеходната зона на централната улица :kuku:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 19 Апр 2013, 10:28

TsvetanVR написа:

The Boss is out... 8)

Не знам, ама каквото и да друсаш, искам от него ! :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 19 Апр 2013, 10:41

Чакай, чакай... къде беше... аа да!
Момче, след като си пушил коз не пиши веднага в форума.

П.С.
Въоръжената охрана на срещите - за него не бадж, а лампа. По-полека Волтроне :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '06 e91 320d 163 hp
Мечтае да кара: G-POWER M6 HURRICANE RS, Nissan GTR

Мнение от Damyan_Staykov » 19 Апр 2013, 12:08

TsvetanVR написа:

The Boss is out... 8)

Съгласен съм.Според мен не е нито времето нито мястото за такива изцепки.Това с поканите ми хареса, както си го и говорихме в сряда, би било много добре :) Очаквам покана хехе :bchug:

п.с. Пичовете с "резачките" всичко е 6 , не се мръщете, не гледайте лошо и не се дразнете, в крайна сметка не е ли по-важно да има все пак места където да се събираме.Замислете се..Просто ако продължавате , ще стане така, че осморки ще въртите само на село и покрай вас и ние ще го отнесем..Нищо лично дори бих казал, че и аз се кефя много на шоуто и миризмата на изгорели гуми..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от B1ZzY_BMW's Wife » 19 Апр 2013, 15:53

Нищо лично към @TsvetanVR, но май всички забравихте ( включително и самият той), че преди около 3 сбирки именно той се дрифтеше с една Е34ка и цитирам "си изля всичката селяния и простотия" около стълба. Но тогава нищо лошо не беше казано за въпросния човек, който сега се опитва да укроти "селяните". Просто не е коректно толкова бързо да се забравят такива неща и тези хора да се опитват да се превръщат в звероукротители. Иначе ми е все ми е едно кой се дрифти и прави някакви изцепки, но е хубаво да има мярка. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 19 Апр 2013, 16:42

Някой колега ще присъства ли тази вечер на 202-ра? :)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

Dicky Wolf
Аватар

Мнение от TsvetanVR » 19 Апр 2013, 16:51

Първо, на тоя дето ме бил виждал да карам по пешеходната зона - както казах и преди, простотиите си ги правя сам, когато ги правя и не завличам още 200 човека с мен. Отделен е въпросът, че във Враца няма знак за забранено влизането и от правна гледна точка, не е забранено. :smoke:
@Бизи Би Ем Дабълю'с Уайф - Аз Е34-ка че имам, имам, ама не е за такива цели. Пък и дори да ме избие на простотия, колата просто не може да се поднесе с тоя малък двигател и мишелинките, камо ли да се въртя около стълба. ОбъркАла си рейса нещо. :)
Ронке, ше те уредим. :winky:
@КРЕТЕН - чак пък Волтрон... :mhihi:
п.п. И се замислете защо, аджеба, нито един от хората посещавали сбирката, имащи завидни дрифт умения, не са си "горили гумите" .
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от B1ZzY_BMW's Wife » 19 Апр 2013, 17:06

TsvetanVR написа:@Бизи Би Ем Дабълю'с Уайф - Аз Е34-ка че имам, имам, ама не е за такива цели. Пък и дори да ме избие на простотия, колата просто не може да се поднесе с тоя малък двигател и мишелинките, камо ли да се въртя около стълба. ОбъркАла си рейса нещо. :)

А с Е90-тката понеже не дрифти, нали :) Няма значение, просто не мисля, че хора правили дадена дейност трябва да забраняват на други такива да правят същата дейност. Това ми беше мисълта. ;)

Dicky Wolf
Аватар

Мнение от TsvetanVR » 19 Апр 2013, 17:39

Изпързалях я 3-4 пъти, на първата сбирка, когато още нямаше свинщини и всички бяха окей с това. Повече не съм се пързалял. След това организаторите помолиха около 100 пъти да се спре с т'ва нещо, ама не...всеки е гоУЕм и "ше си прай квото си иска" .
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от B1ZzY_BMW's Wife » 19 Апр 2013, 17:55

То всеки като излезе за по 3-4 кръгчета и си става мазало, така че няма особена разлика. Оправдания много, аз казах каквото исках. ;)

Dicky Wolf
Аватар

Мнение от TsvetanVR » 19 Апр 2013, 18:01

Поздравления за жената, която каза каквото иска! :yes: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг