СОФИЯ - седмични сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Re: СОФИЯ - седмични сбирки
И аз от това се интересувам и от последните страници разбирам предимно на Баухаус и на ОМВ-Бояна /околомръсното/, предимно сряда, петък и събота от 20;00 +/-30мин. amirite?
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Сряда кв. Надежда ул 202 паркинга на Практикер и Bauhaus 20:00 ч Изцяло БМВ сбирка, що годе прилична обстановка, за жалост полицията идва до 22:00 часа почти винаги. Сбирката е доста приятна и без много раЦерски изцепки.
Петък кв. Надежда ул 202 паркинга на Практикер и Bauhaus 20:00 ч Всички марки коли, голяма лудница. Незнайно защо в петък досега полицията не е правила кой знае какви проблеми.
Събота кв. Надежда ул 202 паркинга на Практикер и Bauhaus 20:00 ч Всички марки коли, или поне тези, който са сменили гумите от петъка.
Петък кв. Надежда ул 202 паркинга на Практикер и Bauhaus 20:00 ч Всички марки коли, голяма лудница. Незнайно защо в петък досега полицията не е правила кой знае какви проблеми.
Събота кв. Надежда ул 202 паркинга на Практикер и Bauhaus 20:00 ч Всички марки коли, или поне тези, който са сменили гумите от петъка.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
И ето как една тема в БМВ форум за БМВ сбирка събира секви нинджи за агро изпълненията. Жалко, че има хора дето не схващат за кво изобщо става дума, ами промотират таа сган.
Чувствайте се закусили, обядвали и вечеряли...

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
DanielzZz написа:Баш си го разиграха,като тръгнаха да горят гуми на 2 места едновременно,та чак накрая се отказа.
"Шефчето" съм аз. Който иска да ми каже нещо, да ми го казва на място. И не съм се отказал, просто се наситих.

Събирайте си се там, горете си гумите, блъскайте се в стълбовете и дърветата...'бал съм ви...излейте си всичката селяния и простотия.

The Boss is out...

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
TsvetanVR написа:DanielzZz написа:Баш си го разиграха,като тръгнаха да горят гуми на 2 места едновременно,та чак накрая се отказа.
"Шефчето" съм аз. Който иска да ми каже нещо, да ми го казва на място. И не съм се отказал, просто се наситих.Погледаха ме мръсно 200 човека, повечето от които bitch-niggaz (ако ме разбираш), погледаха ме влажно малолетните им приятелки, за около час се наситих.
Не знам к'во искате, да изкормя някой насред паркинга ли, да го застрелям ли, к'во ли, че да разберете, че не тряа да си "горите гумите" и да ме вземете на сериозно? Тъп народ...
Събирайте си се там, горете си гумите, блъскайте се в стълбовете и дърветата...'бал съм ви...излейте си всичката селяния и простотия.Аз ще се погрижа да има друг тип сбирки, само с покани, за истинските хора и фенове.
![]()
The Boss is out...
От кога стана толкова съвестен, виждал съм те във Враца да караш по пешеходната зона на централната улица

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
TsvetanVR написа:DanielzZz написа:Баш си го разиграха,като тръгнаха да горят гуми на 2 места едновременно,та чак накрая се отказа.
"Шефчето" съм аз. Който иска да ми каже нещо, да ми го казва на място. И не съм се отказал, просто се наситих.Погледаха ме мръсно 200 човека, повечето от които bitch-niggaz (ако ме разбираш), погледаха ме влажно малолетните им приятелки, за около час се наситих.
Не знам к'во искате, да изкормя някой насред паркинга ли, да го застрелям ли, к'во ли, че да разберете, че не тряа да си "горите гумите" и да ме вземете на сериозно? Тъп народ...
Събирайте си се там, горете си гумите, блъскайте се в стълбовете и дърветата...'бал съм ви...излейте си всичката селяния и простотия.Аз ще се погрижа да има друг тип сбирки, само с покани, за истинските хора и фенове.
![]()
The Boss is out...
Не знам, ама каквото и да друсаш, искам от него !

Много като тебе вече плакаха ...
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Чакай, чакай... къде беше... аа да!
П.С.
Въоръжената охрана на срещите - за него не бадж, а лампа. По-полека Волтроне
Момче, след като си пушил коз не пиши веднага в форума.
П.С.
Въоръжената охрана на срещите - за него не бадж, а лампа. По-полека Волтроне

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Damyan_Staykov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '06 e91 320d 163 hp
- Мечтае да кара: G-POWER M6 HURRICANE RS, Nissan GTR
![]()
The Boss is out...
Съгласен съм.Според мен не е нито времето нито мястото за такива изцепки.Това с поканите ми хареса, както си го и говорихме в сряда, би било много добре

п.с. Пичовете с "резачките" всичко е 6 , не се мръщете, не гледайте лошо и не се дразнете, в крайна сметка не е ли по-важно да има все пак места където да се събираме.Замислете се..Просто ако продължавате , ще стане така, че осморки ще въртите само на село и покрай вас и ние ще го отнесем..Нищо лично дори бих казал, че и аз се кефя много на шоуто и миризмата на изгорели гуми..
- B1ZzY_BMW's Wife
- кандидат ентусиаст
-
Нищо лично към @TsvetanVR, но май всички забравихте ( включително и самият той), че преди около 3 сбирки именно той се дрифтеше с една Е34ка и цитирам "си изля всичката селяния и простотия" около стълба. Но тогава нищо лошо не беше казано за въпросния човек, който сега се опитва да укроти "селяните". Просто не е коректно толкова бързо да се забравят такива неща и тези хора да се опитват да се превръщат в звероукротители. Иначе ми е все ми е едно кой се дрифти и прави някакви изцепки, но е хубаво да има мярка. 

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Някой колега ще присъства ли тази вечер на 202-ра? 

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
Първо, на тоя дето ме бил виждал да карам по пешеходната зона - както казах и преди, простотиите си ги правя сам, когато ги правя и не завличам още 200 човека с мен. Отделен е въпросът, че във Враца няма знак за забранено влизането и от правна гледна точка, не е забранено.
@Бизи Би Ем Дабълю'с Уайф - Аз Е34-ка че имам, имам, ама не е за такива цели. Пък и дори да ме избие на простотия, колата просто не може да се поднесе с тоя малък двигател и мишелинките, камо ли да се въртя около стълба. ОбъркАла си рейса нещо.
Ронке, ше те уредим.
@КРЕТЕН - чак пък Волтрон...
п.п. И се замислете защо, аджеба, нито един от хората посещавали сбирката, имащи завидни дрифт умения, не са си "горили гумите" .

@Бизи Би Ем Дабълю'с Уайф - Аз Е34-ка че имам, имам, ама не е за такива цели. Пък и дори да ме избие на простотия, колата просто не може да се поднесе с тоя малък двигател и мишелинките, камо ли да се въртя около стълба. ОбъркАла си рейса нещо.

Ронке, ше те уредим.

@КРЕТЕН - чак пък Волтрон...

п.п. И се замислете защо, аджеба, нито един от хората посещавали сбирката, имащи завидни дрифт умения, не са си "горили гумите" .
- B1ZzY_BMW's Wife
- кандидат ентусиаст
-
TsvetanVR написа:@Бизи Би Ем Дабълю'с Уайф - Аз Е34-ка че имам, имам, ама не е за такива цели. Пък и дори да ме избие на простотия, колата просто не може да се поднесе с тоя малък двигател и мишелинките, камо ли да се въртя около стълба. ОбъркАла си рейса нещо.![]()
А с Е90-тката понеже не дрифти, нали

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
Изпързалях я 3-4 пъти, на първата сбирка, когато още нямаше свинщини и всички бяха окей с това. Повече не съм се пързалял. След това организаторите помолиха около 100 пъти да се спре с т'ва нещо, ама не...всеки е гоУЕм и "ше си прай квото си иска" .
- B1ZzY_BMW's Wife
- кандидат ентусиаст
-
То всеки като излезе за по 3-4 кръгчета и си става мазало, така че няма особена разлика. Оправдания много, аз казах каквото исках. 

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
Поздравления за жената, която каза каквото иска!