СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
Re: СОФИЯ - сбирки Е36
Колега не, че нещо ама какви ги дрънкаш? Отбор " Г.М Димитров", " пинизчийски номера"? Отбори няма, има идея и точно затова са сбирките, идеята е Е36, колега жалко че не си го разбрал! Неминуемо е да не идват нови хора, само защото им е по - близко от ОМВ-то на Студентски, но това ли е причината да надаваш вой? Не те чух да даваш някакво аргументирано предложение за по - добър вариант досега... Ако имаш го сподели
, а ако нямаш и само лаеш, колкото да се създаде драма и да мине под знака на " имам си моето мнение "... То всеки си има своето мнение само дето, някои се опитват да намерят добро решение за всички без да мислят колко им е близко или далече.

- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
една молба до всички колеги.спрете да си казвате мнението в темата,мисля че се съсипа достатъчно.елате утре на гешов и си кажете болката и какво ви мъчи.така ще е най-добре но стига спам. 

- NikShtain
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M57TU2D30 235hp
- Мечтае да кара: Chevrolet Chevy Impala Coupe
Леле пичове как ме дразните.Вярно,че рядко идвам но си правиме купона.Готини хора сте затова ще ви открехна.Преди много много време пак бяхме 7-8-9 коли,и започнахме да се подместваме и прочие заради разбирачи и пак същите неща "аз какво съм направил/дал ти какво си направил" и такива глупости.Започнахме да се разединяваме имаше и готини хора които дойдоха само веднъж и си тръгнаха по средата защото няше кой да им каже на къде отиваме....Дръжте се заедно не се правете на кой/я съм аз.Няма смисъл просто.....

- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
furiozo написа:Колега не, че нещо ама какви ги дрънкаш? Отбор " Г.М Димитров", " пинизчийски номера"? Отбори няма, има идея и точно затова са сбирките, идеята е Е36, колега жалко че не си го разбрал! Неминуемо е да не идват нови хора, само защото им е по - близко от ОМВ-то на Студентски, но това ли е причината да надаваш вой? Не те чух да даваш някакво аргументирано предложение за по - добър вариант досега... Ако имаш го сподели, а ако нямаш и само лаеш, колкото да се създаде драма и да мине под знака на " имам си моето мнение "... То всеки си има своето мнение само дето, някои се опитват да намерят добро решение за всички без да мислят колко им е близко или далече.
Не нямам никаква причина да надавам ''вой" просто предния път не дойдох на гешов защото не го знаех къде е !!! Немога и да дам по-добро мнение по простата причина че не съм от софия и не я познавам че да предложа къде да ходим Вие като по големи разбирачи кажете и дори и да е в Обеля пак ще дойда !
И как някои хора намериха време за Гешов ,а за Г.М.Димитров не намериха !!!
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
подкрепям мнението на alexanderkirow
furiozo -защо бре нападаш Сашо: ''Не те чух да даваш някакво аргументирано предложение за по - добър вариант досега... Ако имаш го сподели , а ако нямаш и само лаеш, колкото да се създаде драма и да мине под знака на: " имам си моето мнение " ..... дай да видим твоето ''аргументирано предложение '' за да не излезе че и ти си лаеш е така .
колегата GKuzmanov казваше :''Чесно казано според мен деня и мястото са скандални'' а сега за същия ден на друго място казва: '' радвам се, че вече сбирката е по близо'' ... и много такива на други колеги да неги цитирам сега всичките.
та вземете да прегледате цялата тема кой какво е писал защото пише се едно а след няколко страници се пише съвсем друго
и да,всеки има право да израви мнение по какъвто и да е въпрос,за мен човек без мнение е (като жена без цици
) като село без начално училище -нама от каде да започнеш ..
и пак казвам НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ С НИКОЙ,просто изказвам мнение по темата
и да поясня отново нестава въпрос за това каде ще е сбирката дали в мусагеница,дали на гешов или в
,аз се подразних от друго за което вие неме разбирате ....... въпреки това ви обичам всичките
имам няколко големи борда,ще ви монтирам по един безплатно 

furiozo -защо бре нападаш Сашо: ''Не те чух да даваш някакво аргументирано предложение за по - добър вариант досега... Ако имаш го сподели , а ако нямаш и само лаеш, колкото да се създаде драма и да мине под знака на: " имам си моето мнение " ..... дай да видим твоето ''аргументирано предложение '' за да не излезе че и ти си лаеш е така .
колегата GKuzmanov казваше :''Чесно казано според мен деня и мястото са скандални'' а сега за същия ден на друго място казва: '' радвам се, че вече сбирката е по близо'' ... и много такива на други колеги да неги цитирам сега всичките.
та вземете да прегледате цялата тема кой какво е писал защото пише се едно а след няколко страници се пише съвсем друго
и да,всеки има право да израви мнение по какъвто и да е въпрос,за мен човек без мнение е (като жена без цици

и да поясня отново нестава въпрос за това каде ще е сбирката дали в мусагеница,дали на гешов или в

- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
ДАЙТЕ ДА СПРЕМ ДА ОМАЗВАМЕ ТЕМАТА.ЗАПОЧВАМЕ ДА СЕ ПОВТАРЯМЕ МИСЛЯ,ЧЕ СТИГА ТОЛКО.
ОТ ТЕЗИ СПОРОВЕ НИЩО ГРАДИВНО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ,ГАРАНЦИЯ ВИ ДАВАМ.
ОТ ТЕЗИ СПОРОВЕ НИЩО ГРАДИВНО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ,ГАРАНЦИЯ ВИ ДАВАМ.

- //RaDo
-
328i
-
- Кара: E36 M3 EVO, Е39 530 D Touring
- Мечтае да кара: 318is
Колеги наистина спрете да пишете глупости, ако някой който има да казва нещо нека да дойде очи в очи и да го каже на цялата група
I ///M Addicted

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
vanko 318i написа:подкрепям мнението на alexanderkirow![]()
и да,всеки има право да израви мнение по какъвто и да е въпрос,за мен човек без мнение е (като жена без цици) като село без начално училище -нама от каде да започнеш ..
и да поясня отново нестава въпрос за това каде ще е сбирката дали в мусагеница,дали на гешов или в,аз се подразних от друго за което вие неме разбирате ....... въпреки това ви обичам всичките
![]()
имам няколко големи борда,ще ви монтирам по един безплатно
КАК МОЖЕ ДА ЦИТИРАШ РАЗНИ ХОРА И ДА НЕ РАЗБИРАШ КАКВО СА ИМАЛИ ВПРЕДВИД ???? ДА КАЗАХ ЧЕ РАБОТЯ ДО КЪСНО И НЕ МОГА ДА ДОЙДА НА ДЪРВЕНИЦА, ДОРИ НА ОМВ-ТО КОЕТО НА 5 МИНУТИ ОТ НАС ПАК ЗАКЪСНЯХ С 40 МИНУТИ !!!! И ДА РАДВАМ СЕ ЧЕ СБИРКАТА ЩЕ Е НА ГЕШОВ ЗАЩОТО ЩЕ МОГА ДА ИДВАМ (МАКАР И ЗАКЪСНЯЛ) И ЩЕ МОГА ДА БЪДА ЧАСТ ОТ НЕЩО !!!!!

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
GKuzmanov написа:....
Довечера ще се радвам да се видиме на гешов и да пиеме по безалкохолно,не се ядосвай за глупости

- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
Чанев аз съм на линия даже после може да ви преслушам с Радо
другото няма да го коментирам довечера ще си кажа мнението

другото няма да го коментирам довечера ще си кажа мнението

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Звънкай ние днеска през деня сигурно ще се мъчим да оправим ксненона на халогените за това че няма ядове 

- iv4ooo89
-
-
- Кара: BMW 318 tds
- Мечтае да кара: 730D
- Детайли за колата: 318 пе4ка стига толкоз......
Момчета само не видях никаде от 19 вечерта ли ще е срещата на омв Гешов
И аз ще дойда най-после
Преди като нямах бмв ходех секи път на срещите на марката а от както имам съм ходил 2 пъти срам и позор 

Моля, повече не използвай подписа си за реклама, ще получиш БАН!
- B1ZzY_BMW
-
320i
-
- Кара: BMW E61 BMW E36
- Мечтае да кара: Мковица
- Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.
Колега, 19:00 на OMV Гешов
Добре си дошъл

- iv4ooo89
-
-
- Кара: BMW 318 tds
- Мечтае да кара: 730D
- Детайли за колата: 318 пе4ка стига толкоз......
100% Ще дойда даже ше гледам да докарам още 1-2 ма френдове с баварци
Тамън ще се запознаем че аз никой не познавам от от тоя форум а съм от 2 години тука 

Моля, повече не използвай подписа си за реклама, ще получиш БАН!
- B1ZzY_BMW's Wife
- кандидат ентусиаст
-
там сме