СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Re: СОФИЯ - сбирки Е36

Мнение от furiozo » 21 Сеп 2011, 8:25

Колега не, че нещо ама какви ги дрънкаш? Отбор " Г.М Димитров", " пинизчийски номера"? Отбори няма, има идея и точно затова са сбирките, идеята е Е36, колега жалко че не си го разбрал! Неминуемо е да не идват нови хора, само защото им е по - близко от ОМВ-то на Студентски, но това ли е причината да надаваш вой? Не те чух да даваш някакво аргументирано предложение за по - добър вариант досега... Ако имаш го сподели :yes: , а ако нямаш и само лаеш, колкото да се създаде драма и да мине под знака на " имам си моето мнение "... То всеки си има своето мнение само дето, някои се опитват да намерят добро решение за всички без да мислят колко им е близко или далече.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 320i

Мнение от bimer » 21 Сеп 2011, 9:41

една молба до всички колеги.спрете да си казвате мнението в темата,мисля че се съсипа достатъчно.елате утре на гешов и си кажете болката и какво ви мъчи.така ще е най-добре но стига спам. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 M57TU2D30 235hp
Мечтае да кара: Chevrolet Chevy Impala Coupe

Мнение от NikShtain » 21 Сеп 2011, 13:47

Леле пичове как ме дразните.Вярно,че рядко идвам но си правиме купона.Готини хора сте затова ще ви открехна.Преди много много време пак бяхме 7-8-9 коли,и започнахме да се подместваме и прочие заради разбирачи и пак същите неща "аз какво съм направил/дал ти какво си направил" и такива глупости.Започнахме да се разединяваме имаше и готини хора които дойдоха само веднъж и си тръгнаха по средата защото няше кой да им каже на къде отиваме....Дръжте се заедно не се правете на кой/я съм аз.Няма смисъл просто.....
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 21 Сеп 2011, 16:22

furiozo написа:Колега не, че нещо ама какви ги дрънкаш? Отбор " Г.М Димитров", " пинизчийски номера"? Отбори няма, има идея и точно затова са сбирките, идеята е Е36, колега жалко че не си го разбрал! Неминуемо е да не идват нови хора, само защото им е по - близко от ОМВ-то на Студентски, но това ли е причината да надаваш вой? Не те чух да даваш някакво аргументирано предложение за по - добър вариант досега... Ако имаш го сподели :yes: , а ако нямаш и само лаеш, колкото да се създаде драма и да мине под знака на " имам си моето мнение "... То всеки си има своето мнение само дето, някои се опитват да намерят добро решение за всички без да мислят колко им е близко или далече.

Не нямам никаква причина да надавам ''вой" просто предния път не дойдох на гешов защото не го знаех къде е !!! Немога и да дам по-добро мнение по простата причина че не съм от софия и не я познавам че да предложа къде да ходим Вие като по големи разбирачи кажете и дори и да е в Обеля пак ще дойда !
И как някои хора намериха време за Гешов ,а за Г.М.Димитров не намериха !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: млади майки да полудяват ...
Мечтае да кара: всичко,без пари да давам

Мнение от vanko 318i » 21 Сеп 2011, 18:41

подкрепям мнението на alexanderkirow :yes:
furiozo -защо бре нападаш Сашо: ''Не те чух да даваш някакво аргументирано предложение за по - добър вариант досега... Ако имаш го сподели , а ако нямаш и само лаеш, колкото да се създаде драма и да мине под знака на: " имам си моето мнение " ..... дай да видим твоето ''аргументирано предложение '' за да не излезе че и ти си лаеш е така .
колегата GKuzmanov казваше :''Чесно казано според мен деня и мястото са скандални'' а сега за същия ден на друго място казва: '' радвам се, че вече сбирката е по близо'' ... и много такива на други колеги да неги цитирам сега всичките.
та вземете да прегледате цялата тема кой какво е писал защото пише се едно а след няколко страници се пише съвсем друго
и да,всеки има право да израви мнение по какъвто и да е въпрос,за мен човек без мнение е (като жена без цици :mhihi: ) като село без начално училище -нама от каде да започнеш ..
и пак казвам НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ С НИКОЙ,просто изказвам мнение по темата
и да поясня отново нестава въпрос за това каде ще е сбирката дали в мусагеница,дали на гешов или в :censored: ,аз се подразних от друго за което вие неме разбирате ....... въпреки това ви обичам всичките :winky: :mhihi: имам няколко големи борда,ще ви монтирам по един безплатно :bchug:

StanceWorks addicted
Аватар
Кара: със заключен:)

Мнение от niko11 » 21 Сеп 2011, 19:05

ДАЙТЕ ДА СПРЕМ ДА ОМАЗВАМЕ ТЕМАТА.ЗАПОЧВАМЕ ДА СЕ ПОВТАРЯМЕ МИСЛЯ,ЧЕ СТИГА ТОЛКО.
ОТ ТЕЗИ СПОРОВЕ НИЩО ГРАДИВНО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ,ГАРАНЦИЯ ВИ ДАВАМ. :nono:
Изображение

328i
328i
Аватар
Кара: E36 M3 EVO, Е39 530 D Touring
Мечтае да кара: 318is

Мнение от //RaDo » 21 Сеп 2011, 19:53

Колеги наистина спрете да пишете глупости, ако някой който има да казва нещо нека да дойде очи в очи и да го каже на цялата група
I ///M Addicted
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 22 Сеп 2011, 7:11

vanko 318i написа:подкрепям мнението на alexanderkirow :yes:
furiozo -защо бре нападаш Сашо: ''Не те чух да даваш някакво аргументирано предложение за по - добър вариант досега... Ако имаш го сподели , а ако нямаш и само лаеш, колкото да се създаде драма и да мине под знака на: " имам си моето мнение " ..... дай да видим твоето ''аргументирано предложение '' за да не излезе че и ти си лаеш е така .
колегата GKuzmanov казваше :''Чесно казано според мен деня и мястото са скандални'' а сега за същия ден на друго място казва: '' радвам се, че вече сбирката е по близо'' ... и много такива на други колеги да неги цитирам сега всичките.
та вземете да прегледате цялата тема кой какво е писал защото пише се едно а след няколко страници се пише съвсем друго
и да,всеки има право да израви мнение по какъвто и да е въпрос,за мен човек без мнение е (като жена без цици :mhihi: ) като село без начално училище -нама от каде да започнеш ..
и пак казвам НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ С НИКОЙ,просто изказвам мнение по темата
и да поясня отново нестава въпрос за това каде ще е сбирката дали в мусагеница,дали на гешов или в :censored: ,аз се подразних от друго за което вие неме разбирате ....... въпреки това ви обичам всичките :winky: :mhihi: имам няколко големи борда,ще ви монтирам по един безплатно :bchug:

КАК МОЖЕ ДА ЦИТИРАШ РАЗНИ ХОРА И ДА НЕ РАЗБИРАШ КАКВО СА ИМАЛИ ВПРЕДВИД ???? ДА КАЗАХ ЧЕ РАБОТЯ ДО КЪСНО И НЕ МОГА ДА ДОЙДА НА ДЪРВЕНИЦА, ДОРИ НА ОМВ-ТО КОЕТО НА 5 МИНУТИ ОТ НАС ПАК ЗАКЪСНЯХ С 40 МИНУТИ !!!! И ДА РАДВАМ СЕ ЧЕ СБИРКАТА ЩЕ Е НА ГЕШОВ ЗАЩОТО ЩЕ МОГА ДА ИДВАМ (МАКАР И ЗАКЪСНЯЛ) И ЩЕ МОГА ДА БЪДА ЧАСТ ОТ НЕЩО !!!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 22 Сеп 2011, 7:43

GKuzmanov написа:....

Довечера ще се радвам да се видиме на гешов и да пиеме по безалкохолно,не се ядосвай за глупости :winky: :yes:

StanceWorks addicted
Аватар
Кара: със заключен:)

Мнение от niko11 » 22 Сеп 2011, 8:03

Чанев аз съм на линия даже после може да ви преслушам с Радо :winky:
другото няма да го коментирам довечера ще си кажа мнението :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 22 Сеп 2011, 8:54

Звънкай ние днеска през деня сигурно ще се мъчим да оправим ксненона на халогените за това че няма ядове :yes:

Аватар
Кара: BMW 318 tds
Мечтае да кара: 730D
Детайли за колата: 318 пе4ка стига толкоз......

Мнение от iv4ooo89 » 22 Сеп 2011, 14:20

Момчета само не видях никаде от 19 вечерта ли ще е срещата на омв Гешов :) И аз ще дойда най-после :) Преди като нямах бмв ходех секи път на срещите на марката а от както имам съм ходил 2 пъти срам и позор :(
Изображение
Моля, повече не използвай подписа си за реклама, ще получиш БАН!

320i
320i
Аватар
Кара: BMW E61 BMW E36
Мечтае да кара: Мковица
Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.

Мнение от B1ZzY_BMW » 22 Сеп 2011, 14:32

Колега, 19:00 на OMV Гешов :yes: Добре си дошъл :bchug: :driving:

Аватар
Кара: BMW 318 tds
Мечтае да кара: 730D
Детайли за колата: 318 пе4ка стига толкоз......

Мнение от iv4ooo89 » 22 Сеп 2011, 14:42

100% Ще дойда даже ше гледам да докарам още 1-2 ма френдове с баварци :) Тамън ще се запознаем че аз никой не познавам от от тоя форум а съм от 2 години тука :D
Изображение
Моля, повече не използвай подписа си за реклама, ще получиш БАН!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от B1ZzY_BMW's Wife » 22 Сеп 2011, 14:56

там сме

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг