СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
Re: СОФИЯ - сбирки Е36
Besnia2005 написа:За к'во спорите ? Сега ще ви питам нещо, пък вие ако искате си правете сбирката пред блока ви. Къде имаше най - много коли е36 ? На кемпински, ама мина замина тази сбирка.Смениха се няколко места след възобновяването на сбирката и къде имаше най - много коли ? На мусагеница, демек трябва там да си остане, там се утвърди, което според мен ще да рече, че трябва да си остане там, но понеже потръгна дайте да я сменим на Гешово да видиме там какво ще стане, а защо след 2 месеца след Гешово, да не пробваме бензина на люлинци или направо на Бояна.. а ? Т'ва са глупости с малкото парко места, места има и то прекалено много, особено на паркинга дето е под бензиностанцията , ама нали трябва да се местим... Айде пиша ви го този коментар, прочете и казвайте къде да се местим ОТНОВО или направо... защо да не заебем сбирката ? Има ли смисъл ? Никога няма единодушно съгласие, всеки трябва да се рънчи, не става така !
ПП за да сме отбор един като каже нещо всички трябва да са съгласни с него, помислете днеска аз казвам да караме и всички идвате, ама утре друг казва, че му тече казанчето и ще идем да му помогнем. Помислете над думата отбор, ако не над другите ми писания.
Първо искам да те питам къде беше когато бяхме 3 коли на Г.М.Димитров,че тогава братле сбирката не беше особенно интересна за теб.Аз лично си спомням как един път дойде и си изми колата,стана и си тръгна без даже и здрасти да кажеш.Ама сега понеже стана интересна за хората и дай да умуваме по въпроса.Нямам нищо лично към теб не ми се обиждай.Инещо друго Г.М-то умаля вече и е наложително да се преместим защото ако така вървят нещата ще се наложи да паркираме на майната си.
На въпроса със стикерите идеята беше моя и смятам(може и да звучи нескромно)че имаше ефект от тях и е начин да покажем че сме част от нещо,но сред нас има явно хора които не смятат така.
vanko 318i написа::clap: незнам колко сте били последния път на гешов и люлин,ама на мусагеница вярно имаще наи много коли .....
а това дето си написал '' ПП за да сме отбор един като каже нещо всички трябва да са съгласни с него, помислете днеска аз казвам да караме и всички идвате, ама утре друг казва, че му тече казанчето и ще идем да му помогнем. Помислете над думата отбор, ако не над другите ми писания '' ..... това няма как да стане ''отбора'' както казваш ти е само на лепенки лепнати по колите на разни места ако несъм прав нека някои докаже обратното,няма как един да каже нещо и другите да са ок поради безкрайно много причини ...... има хора с години немогат да постигнат нещо,та камо ли ние 15-ина човека дето се знаем от 2-3 месеца ...... ох защо ли се занимавам
Щом е само лепенки що си ги залепихте?Отборния дух е в съзнанието на човека и въпрос на мисле а не в това дали ане един като каже нещо и другите да са като овце след него.
В заключение мога да ви кажа,че полемиката тук стана не заради това къде ще е мястото на сбирката,не заради това дали сме отбор,а заради това че на някой му е далече и не му е удобно да ходи до там.

- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
niko_11 баце,лепенките са твоя идея да,
за това страницата в фейсбука е моя, и така на татък .....
не е това най важното аз се подразних от друго,ти също знаеш аз какво сам казвал и на ''майната си да е ако имам възможност ще доида'' така ли е ? аз се дразня за друго,не за това каде ще е сбирката и колко е далече ,лепенката я залепих заради теб (по точно нея махнах) защото си се опитал да направиш нещо за всички което аз много уважавам евала на такива хора
.... а за отбора -за мене такъв все още няма,ако имаше всеки трябваше да си каже и да изрази мнение а не да се крие зад мненията на другите....както и да е

не е това най важното аз се подразних от друго,ти също знаеш аз какво сам казвал и на ''майната си да е ако имам възможност ще доида'' така ли е ? аз се дразня за друго,не за това каде ще е сбирката и колко е далече ,лепенката я залепих заради теб (по точно нея махнах) защото си се опитал да направиш нещо за всички което аз много уважавам евала на такива хора

- niko11
- StanceWorks addicted
-
няма значение чия е идеята грешно се изразих.Другото е въпрос на възгледи.И нещо друго според мен понякога прекаляваш с квалификациите 

- B1ZzY_BMW
-
320i
-
- Кара: BMW E61 BMW E36
- Мечтае да кара: Мковица
- Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.
За мен лично нужно е да се преместим на по широко място както е Гешево . За мен принципно ми беше най-добре да сме си на Г.М Димитров защтото ми е блиско но не е това идеята на някои да му е близко идеята е да сме единни и да се подкрепяме и др което е да обмислим нови идей и да се видим... Предлагам да няма повече дразги а да гледаме напред и да развиваме тази сбирка BMW E36 това е от мен колеги ... и приатели !!!

Последна промяна B1ZzY_BMW на 20 Сеп 2011, 20:06, променена общо 1 път
- 24vintila
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW M42 купе
- Мечтае да кара: BMW самолет M power пакет
И сега последно на Гешов в колко ще е часът душички 

http://www.vbox7.com/play:49888df8 БМВ разход няма
- niko11
- StanceWorks addicted
-
B1ZzY_BMW написа:За мен лично нужно е да се преместим на по широко място както е Гешево . За мен принципно ми беше най-добре да сме си на Г.М Димитров защтото ми е блиско но не е това идеята на някои да му е блиско идеята е да сме единни и да се подкрепяме и др което е да обмислим нови идей и да се видим... Предлагам да няма повече дразги а да гледаме напред и да развиваме тази сбирка BMW E36 това е от мен колеги ... и приатели !!!![]()
![]()
![]()
едно от малкото смислени мнения
АЗ ЛИЧНО СМЯТАМ ЧЕ ДОСТАТЪЧНО ОСРАХМЕ ТЕМАТА И МАЙ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПОСПРЕМ
На Гешов четвъртък 19часа съм там
- B1ZzY_BMW
-
320i
-
- Кара: BMW E61 BMW E36
- Мечтае да кара: Мковица
- Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.
stoevro написа:Българи- BMW- манияци- на Гешов май се зарежда VIVATA-та
Значи сме там

- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
24vintila написа:И сега последно на Гешов в колко ще е часът душички
чакай че са се разгорещили здраво.лошо е когато цикалът се прехвърли и на мъжете.в четвъртък 7 вечерта на гешов се събираме,заповядай добре си дошъл но поглеждай темата че не се знае дали ще е отворено кафето и може да е другаде.

nasko_arsov написа:24vintila написа:И сега последно на Гешов в колко ще е часът душички
чакай че са се разгорещили здраво.лошо е когато цикалът се прехвърли и на мъжете.в четвъртък 7 вечерта на гешов се събираме,заповядай добре си дошъл но поглеждай темата че не се знае дали ще е отворено кафето и може да е другаде.
Кафето ще работи! И хайде стига вече, че достатъчно успамихме темата!

- niko11
- StanceWorks addicted
-
stoevro написа:Кафето ще работи! И хайде стига вече, че достатъчно успамихме темата!

- Besnia2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Аз няма да идвам, имам мач, ако искате елате да гледате к'ви шупаници ще раздавам

Не е важна колата, важно е задкормилното устройство 

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Там съм

- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
Да Ви светна аз нещо а ? значи от както решихте да ходим на гешов почнаха скандалите
и м/др като прегледате 4-5 страници назад все едни и същи хора пишат , който сме се събирали на Г.М.Димитров и за какво спорите и Вие незнаете . Отидохте на Гешов и се появиха двама трима нови и защо защото им е наблизо и решили да наминат е защо като беше тук на Г.М.Димитров не намериха време ,а на Гешов намериха ????? Нали се сещате че няма как агнето да е цяло и вълкът да е сит трябва да има компромисен вариант нямам нищо против новодошлите " то и аз съм от скоро де " но да не правят такива пинизчийски номера
айде вече може да ме цитирате и да ме оплювате, но аз си изказвам моето мнение !
П.п м/др ставаше дума нещо за отбор е дойдоха нови хора с нови предложения и нашия отбор " г.м.димитров" почна да се спори по между си !

П.п м/др ставаше дума нещо за отбор е дойдоха нови хора с нови предложения и нашия отбор " г.м.димитров" почна да се спори по между си !