СОФИЯ - седмични сбирки

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Re: СОФИЯ - седмични сбирки

Мнение от Apassionata » 25 Мар 2013, 12:11

Louis написа: :yes:
само едно доуточнение...сбирка на колите ли е или на феновете?

Сбирката е на феновете с BMW-та ;) :smoke: Хайде стига негативизъм и хейтене, знам, че BMW-стите сме сводолюбиви хора и не обичаме правилата, но хайде да опитаме да видим какво ще се получи :D Никой няма да бъде насилван на паркира някъде, ще бъде насочен и помолен учтиво и с усмивка, пък като не иска, да спира където си пожелае...

А за подреждането по конец и ехидните ти коментари за пари за вход на паркинга и пр., Росен Коларов ти е отговорил в Групата ;)

Росен Коларов: Г-н Желязков не сте прав, защо да не покажем че можем да правим нещата по правилния начин, защо не спрем да бъдем балканци и винаги да казваме "Он па ке ми каже на мене, я ке си правим кво си искам", защо не се опитаме да се променим поне малко, защо търсим проблема винаги в другите, а не първо в себе се! Защо се ходи по протести, защо все другите са ни виновни, защо не искаме да спазваме правилиата. Тук се опитваме да сложим едно ново начало и смятам, че всеки един от нас трябва да положи усилия - нито боли, нито е страшно ... просто опитай, може и да ти хареса :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Продаде колата
Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW

Мнение от sshtskv » 25 Мар 2013, 12:46

Нарушихте 10 годишна традиция с величавите си нрави и желание да посочвате пасището на хората, ала се съмнявам, че те са овцете, които търсите. За пръв път през живота си, чувам за псевдо-организатори на седмичните сбирки. О, вие богоизбрани организатори.
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 25 Мар 2013, 12:48

Супер е, Стойче, ама не по тоя начин, ако някой иска да се реди има още 1/2 паркинг :D
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Потребител
Аватар
Кара: Bmw 320i
Мечтае да кара: BMW 740i BMW 850i
Детайли за колата: Оригинален вид с малко подобрения М

Мнение от mitarov » 25 Мар 2013, 12:51

Извинявам се за малумните въпроси но аз винаги съм недоразбрал в Четвъртък от колко часа ще се сабираме на Баухаус..... Извинявам се пак и дано лошата дама не ме нахока пак :wave:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Мар 2013, 13:04

Вълк написа:...

Така съвсем учтиво ще ви помоля да се спрете... и ти, и останалите "недоволни"... една сбирка, която от доста време НЕ се провеждаше някой реши да се опита да я възобнови и въпреки това пак недоволни. Дето има една приказка - като не ти харесва, не ходи. Но да трупате простотии във форума... :nono:

Интересно ми е... на събора като има изискване "тия да се подреждат там", а ония - там... това пак ли е против свободата на BMW-истите в България? И няква псевдо-организация на някви хора??? Някой иска да направи нещо приятно за хората и има няква идея за организация и веднага трябва да се почне с простотиите.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 25 Мар 2013, 13:08

Вълк написа:Нарушихте 10 годишна традиция с величавите си нрави и желание да посочвате пасището на хората, ала се съмнявам, че те са овцете, които търсите. За пръв път през живота си, чувам за псевдо-организатори на седмичните сбирки. О, вие богоизбрани организатори.

Именно те възобновиха тая 10 годишна традиция със сбирките...а ти така говориш, сякаш ти се иска ти да си от "псевдо-организаторите"...давай, те няма да откажат помощ от някой...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sshtskv » 25 Мар 2013, 13:14

Mollov написа:Така съвсем учтиво ще ви помоля да се спрете... и ти, и останалите "недоволни"

Въпроса намери своята кончина. Стана ми съвсем ясно, отдъхнах и рекох "конец". Нямам какво да кажа свръх себе си повече.
Viva la libertà!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 25 Мар 2013, 13:24

Вълк написа:Нарушихте 10 годишна традиция с величавите си нрави и желание да посочвате пасището на хората, ала се съмнявам, че те са овцете, които търсите. За пръв път през живота си, чувам за псевдо-организатори на седмичните сбирки. О, вие богоизбрани организатори.

Не виждам какъв е проблема, че да стане сбирка определени хора са направили инициатива, за да стане всичко хубаво. А това, че за теб тези хора са псевдо организатори си е твой проблема. Позаинтресувай се тези хора какви и колко неща са направили и ще разбереш, че тези хора не са просто псевдо...И ще разбереш, че цялото това организиране е на доброволни начала. Защо когато някой иска да направи нещо хубаво, веднага се намира друг човек, който да го о.ка...

И понеже говориш за овце, а ти си вълк....нали знаеш, стадото няма ли си водач...вълците го изяждат.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Мар 2013, 13:25

Няма смисъл да реагираш като онеправдан и неразбран... ако не беше тая организация нямаше изобщо да има сбирка... ти кое точно предпочиташ - да има или да няма сбирка? Странно е как егоизма на някои хора се опитва да надделява и да влияе на всички останали... стига сте си мислили, че някой постоянно се опитва да ви пречи, ограничава и какво ли още не... Именно без организация на сбирката на ЕКО се случи така, че да ни изгонят от там и в последствие тази сбирка да отиде по дяволите... щото всеки си правеше квито простотии искаше и накрая заради малцина го изядоха мнозина.

След като мислите само за себе си не се опитвайте да се причислявате към нещо по-голямо...

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 25 Мар 2013, 13:35

Много ме човърка какво точно да напиша и се замислих какво прави един фен на баварската марка
истински фен и защо я има тази "Диагноза" и всъщност стигнах до извода, че човек или го има или
се прави, че го има ... защото може би е модерно или защото мадамите яко кълват на бимъри или ...
Та раших да споделя една моя случка от преди няколко дена - бяхме поканени със Сашо (Косата) да
посетим Камор във връзка с клуба и сътрудничеството ни с Камор. В момента поради лошото време не
карам Е92-ката а се придвижвам с една бяла джипка която ползвам за да си тегля караваната, та
отивам към Камор и там е доста зор с паркирането отвън и всички места бяха заети та се наложи да
катеря Лексуса по едни камари с камани (абе направо оффроуд) слизам от колата, а Сашо ме пита
"Защо не спря на клиентския паркинг на Камор", а аз му отговорих че там мястото е само за баварки
и не смятам за редно да се бутам там, но нещата се получиха някак си спонтанно и отвътре, та какво
да кажа драги ми Смехурко или го имаш или го нямаш, така че си задай въпроса - дали си истински ФЕН :?:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sshtskv » 25 Мар 2013, 13:45

Oу, оу... твърде много уродливи думи по мой адрес. Позабави се братко мой и позаслушай. Аз се нося към ада вече, за туй що изразих мнение на свободно животно. "Свобода" ревете вие най-много: ала аз отвикнах вече да вярвам в "големи събития", щом около тях се вдига прекалено голяма врява и пушек.
За това рекох:
Вълк написа:Въпроса намери своята кончина. Стана ми съвсем ясно, отдъхнах и рекох "конец". Нямам какво да кажа свръх себе си повече.
Viva la libertà!

...ала никой не ме чу и продължихте. Човек се издига над тях, ала колкото по-високо се изкачва, толкова по-дребен го вижда окото на завистта. Ала най-много от всичко мразят този, който лети.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6estaka » 25 Мар 2013, 14:23

Незнам защо толкова се опитвате да дадете най-различни примери за спазване на някакъв ред в случая за нещо толкова просто като паркирането на автомобил БМВ или каквато и да е марка като просто бунтарите няма как да ви разберат.Това според мен са от хората които и пред супермаркета спират най-спокойно на местата за инвалиди и за майки с малки деца или пък директно пред входа че да са най-близо до количките
Последна промяна 6estaka на 25 Мар 2013, 14:25, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Мнение от zafirovp » 25 Мар 2013, 15:02

И аз съм за организираното паркиране, стига да не се стигне до напрежение. Само не искам да виждам лъскавите коли в средата и всичко що има ръжда в края. Нека като е събиране по модели, да си остане така, а не по външен вид. Също така ми е чудно, какво ще се получи, ако бъдем 5 човека (приятели) с различни модели. Трябва ли да се пръснем в различни краища на паркинга?
Все едно, аз съм твърдо за едно по-организирано разделяне на модели, но не и на задължително такова.

Някой ще носи ли лепенки на клуба или други рекламни продукти? Много ми се иска да си купя лепенка за задно стъкло преди петък, понеже тогава ще си слагам фолио.

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 25 Мар 2013, 15:30

Няма смисъл да се спори за глупости, айде редЕте ги, аз ше ги гоня с метлата :mrgreen:
Живи и здрави :bchug:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг