СОФИЯ - (седмични) сбирки Е38
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Re: СОФИЯ - сбирки Е38
jasamon написа:Коце евала ама какви спомени бе братче я виж кви празници наближават коледа нова година я да се организираме
Ей, живи сте бре, таа тема съвсем осиротя напоследък.Е за това го пуснах клипчето, да Ви запаля.
Айде чакам дата.
Не сме се събирали още от времето на президента Първанов. Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
еее... Коце, добре, че от време на време ръчкаш тая тема, иначе вярно, съвсем замря! Надявам се колегите да не са се уплашили от идващата зима и да дадат предложение къде и кога да се видиме, още повече, че май имаме и ново попълнение! 
От цървул, бална пантофка НЕ става!
Ами, Тони е с нов кардан, Елза е с нов тампон на дв., аз съм с нов ароматизатор БОРЧЕ на огледалото, ...
, ами време е да ги полеем . 

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
- Мечтае да кара: E38
Поздрави и от мен Коце много добро клипче навява ми много хубави спомени пробвах да кача и моите снимки ама нещо не стана.А за нова збирка също съм съгласен само да не съм на работа поздрави на всички.

- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E-38 E-36
Аз съм за но трябва да е до 19 .11 или по коледните празници като нова година BMW.Почвам курсове по английски и са всяка събота и неделя .На стари години ще уча но спечелих ваучери по програмата Аз мога и сега в първи клас 

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Чакаме предложение за дата и мястото на срещата......!!! 

От цървул, бална пантофка НЕ става!
ELZAGG написа:kita написа:Я докато мислите, да Ви повозя малко виртуално,че да избягате от стреса в София![]()
http://www.youtube.com/watch?v=sryS3c0Apic
![]()
чудесни са, само да не си останем с виртуалната разходка!!!
АААААа незнам, аз съм включил камерата да се зарежда и съм на съединител,...
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
Някой да е чувал Любо или вече е зазимил 
jasamon написа:Някой да е чувал Любо или вече е зазимил
Мдааа, не се обажда тоя човек.Най-вероятно са му пръснали шушоните от работа по тея избори.
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
еи я не ме отписваите колеги.още не съм зазимил зарад времето но по принцип натам отиват не6тата,ако о6те се забавим с сбирка и колеги ще трябва да доида с КОРСИ СПОРТ да ви видя тогава 7ми серии.колеги наистина съм с повече работа покраи тия идиоти с изборите но темата я следя.чакам и аз предложения,нали знаете че без мен не става.при добро време без сняг разстоянията за моята красавица се измерват в минути.имаше нещо интересно за Девин,пък и там имам да пия вино с приятел,нали така Коци,ако ни понят де.поздрави приятели
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
Приемат си оферти ако не за сега то може да се организираме за нова година 

- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
Колеги, и аз мисля като Любо, че е по-добре да изберем хубаво време без сняг - така със сигурност ще дойдат повече хора. И не е нужно да го замисляме за много време напред - една седмица е достатъчна да планираме времето си, а и по-дългосрочна прогноза за времето не е реална. Какво мислите например за София следващия уикенд?
А по отношение на Доспат - там има един приличен хотел - "Панорама", имам му координатите, но не е ли много далече за всички?
А по отношение на Доспат - там има един приличен хотел - "Панорама", имам му координатите, но не е ли много далече за всички?
- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
- Мечтае да кара: E38
Аз също съм съгласен да се видиме някоя събота или неделя и тогава може да решим за някоя сбирка извън софия.Днес се видяхме с Тони и коментирахме за евентоална сбирка за нова година да си наемем някоя къща-хижа или нещо такова около търново батак доспат или троян не знам кажете вие. 

Krasi-1.500000km. написа:Аз също съм съгласен да се видиме някоя събота или неделя и тогава може да решим за някоя сбирка извън софия.Днес се видяхме с Тони и коментирахме за евентоална сбирка за нова година да си наемем някоя къща-хижа или нещо такова около търново батак доспат или троян не знам кажете вие.
А защо да не си купим някъде.Ще се събираме веднъж месечно, а през останалото време ще я даваме под наем на Е34, Е36,Е39, и т.н.

С парите от наема ще си купуваме консумативи за наште коли
Последна промяна kita на 30 Окт 2011, 22:45, променена общо 1 път
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
kita написа:Krasi-1.500000km. написа:Аз също съм съгласен да се видиме някоя събота или неделя и тогава може да решим за някоя сбирка извън софия.Днес се видяхме с Тони и коментирахме за евентоална сбирка за нова година да си наемем някоя къща-хижа или нещо такова около търново батак доспат или троян не знам кажете вие.
А защо да не си купим някъде.Ще се събираме веднъж месечно, а през останалото време ще я даваме под наем на Е34, Е36,Е39, и т.н.
![]()
С парите от наема ще си копуваме консумативи за наште коли
+1