СОФИЯ - седмични сбирки

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Re: СОФИЯ - седмични сбирки

Мнение от Stoicho » 25 Мар 2013, 8:33

Вълк написа:
Apassionata написа: Наеш пък мен колко ме интересува колко наточени BMW-та имаш? :P :winky:

Права си, не те интересува и не е твоя работа.

Apassionata написа:И като не знаеш кой е Росен Коларов, вземи се осведоми първо :ok: Пък ще ви запознаем :D

Слабо ме интересува кой е и не съм длъжен да знам кой е.

Apassionata написа:Кое е прекалено?

Цялата тая диктатура. #bmw не е политическа партия, а феновете не са депутати, които някой да ги подрежда в парламентарна зала.

Apassionata написа:и знаеш ли кой с каква кола ми зададе тоя въпрос, как и при какви обстоятелства?

Ако ще и с разпаднало се #bmw да дойде, това не го прави по-малко човек от теб, мен и г-н Коларов. Обстоятелствата не ги знам.

Apassionata написа:Идеята е да има някакво подреждане по модели /не го искам аз, че ей така ми скимнало/, искат го повечето хора, с които съм говорила, така се запознават и си контактуват по-лесно ;)

Ще ти кажа нещо. Предполага се, че човешкото същество е интелигентно и само може да прецени как да общува, контактука, паркира, запознава и прочие. Сигурен съм, че съвсем нормално е, на базата на умствен багаж и средно ниво на интелигентност, шофьор каращ #e36 примерно, да отиде при другите #e36 без някой да му казва да го прави. Така съвсем автоматично ще дойде и подреждането.

Apassionata написа:Стават хубави снимки и пр.

Снимки се правят преди всичко с усет, качествен сензор и добре подбран обектив според целите.

Apassionata написа:Пък ти ако не искаш, спирай където си пожелаеш... Паркинга е огромен ;)

Много си права.

Apassionata написа:Давай казвай с коя Баварка ще дойдеш да ти пратя схема :P :mhihi:

Сбъркала си човека. Разбрах, че има значение за теб, кой какво кара, но мен не ме притеснява да спра до която и да е кола на паркинга, ако ще и с #f10 да съм дошъл. Над нещата съм.

Колега,моля без комплексарщина!Като не ти харесва - не идвай! :mhihi: Това е организацията с паркирането,на който не му харесва спира по-встрани от другите(подредени по модел) и люпи семки :winky:
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 25 Мар 2013, 9:48

Stoicho написа: люпи семки :winky:

Абе как семки бе, с тая физика наш ква готина гледка ще е на първа линия в Харлем шейка :mhihi: Гол до кръста, размахващ табела "Мразя Диктатурата" или "АЗ ще спирам където си искам!" :weed: :ok:

Изобщо не мисля да му отговарям, защото никога не съм била форумна нинджа, само ще кажа, че хората, които ме познават знаят дали и доколко за мен има значение кой каква кола кара... Ето му отговор, достоен! Поучих го преди малко от фен :D :ok: :angel:

Здравей,
пиша ти във връзка за сбирката в сряда.Беше споменала,че който има възможност да помага да казва.Писах лично на пича,който каза,че се заема с организацията на 30-ките, ако има нещо за помагане да звънка.Колкото повече сме, толкова по-бързо и лесно ще става самата организация и паркиране.Готов съм да помогна, ако има нещо пиши! Няма нищо по-хубаво от това за окото след толкова много години на застой на тези сбирки сега с всеки следващ път да идват все повече бмв-джии и да става все по-красиво и организирано.Много съм радостен,защото толкова много време си представях нещата точно така, а сега имаме възможност да дойдат много хора и да го осъществим,строй,ред и красота под софийските нощни лампи...Макар че заради лични проблеми първите два пъти не успях,сега ще дойда и ще помогна с каквото мога Много ме кефи,че има хора,които подемат инициативата,защото като стане както трябва срядата после на снимките всички ще ахкат и ихкат и ще видят,че това е начина и ще искат следващия път и от другите клубове и марки да направят като нас.Точно такива трябва да бъдем-примера за останалите!!!
Поздрави!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Продаде колата
Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW

Мнение от sshtskv » 25 Мар 2013, 10:09

Взехте се на сериозно. Човешко, твърде човешко...
Последна промяна sshtskv на 25 Мар 2013, 11:26, променена общо 2 пъти
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Както трябва !
Мечтае да кара: 1971 Buick Riviera

Мнение от kespanok » 25 Мар 2013, 10:23

:arrow:
Последна промяна kespanok на 25 Мар 2013, 16:23, променена общо 1 път

член на клуба
Аватар

Мнение от Stoicho » 25 Мар 2013, 10:28

kespanok написа:Добър Ден !

Към Управителите : Идвам с JEEP и със сбирката на е39-тките, може ли да си спра до тях или да го забия в ъгъла на паркинга ?

С поздрави,
Васил

Управители няма,организатори сме :mhihi: Ще се наложи да го спреш малко по-встрани от сбирката :yes:
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kespanok » 25 Мар 2013, 10:33

:arrow:
Последна промяна kespanok на 25 Мар 2013, 16:24, променена общо 1 път

член на клуба
Аватар

Мнение от Stoicho » 25 Мар 2013, 10:47

Има и други е32-ки следователно ще бъде паркирана до тях.

Изображение

Така го правим ние :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kespanok » 25 Мар 2013, 10:52

:driving:
Последна промяна kespanok на 25 Мар 2013, 16:24, променена общо 1 път

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 25 Мар 2013, 11:00

Вижте, колеги, не мога да разбера какъв е проблемът в паркинга, където има BMW-та да няма други коли. Толкова ли Ви пречи да не си паркирате колите, с които идвате и не са с тази марка, точно между всичките баварски машини и с какво?!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 550xi / E91 330xd

Мнение от tnikolov » 25 Мар 2013, 11:06

Я обяснете за това спиране малко повече? Аз къде спирам? :) Честно казано, на мен лично ми беше тъпо, че съм с единствената F10-ка на сбирката. Малко като прокуден се чувствах :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 25 Мар 2013, 11:10

Ела при 39-ките в сряда, ше те приютим с кеф :driving: :D

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 25 Мар 2013, 11:16

Вие сериозно ли :kuku:
Изложба ли ще правим или ще се съберем да се видим :conf:
Уважавам труда на Бойка и Стойчо и ентусиазма им, но да се налагат такива правила, мен лично много ме издразва ...
Хора сме, Стойчо, ако не можеш да докараш някоя от колите и дойдеш с баницата, искаш да паркираш на майната си ли, кой ще ти даде да се делиш от групата :D
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 25 Мар 2013, 11:41

Ronka написа:Вие сериозно ли :kuku:
Изложба ли ще правим или ще се съберем да се видим :conf:
Уважавам труда на Бойка и Стойчо и ентусиазма им, но да се налагат такива правила, мен лично много ме издразва ...
Хора сме, Стойчо, ако не можеш да докараш някоя от колите и дойдеш с баницата, искаш да паркираш на майната си ли, кой ще ти даде да се делиш от групата :D

:yes:
само едно доуточнение...сбирка на колите ли е или на феновете?
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

член на клуба
Аватар

Мнение от Stoicho » 25 Мар 2013, 11:43

Така организирано не Ви харесва? :dunno: :
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 25 Мар 2013, 11:56

Stoicho написа:Така организирано не Ви харесва? :dunno: :

Явно, не. На мен ми харесва.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг