СОФИЯ - седмични сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Re: СОФИЯ - седмични сбирки
Вълк написа:Apassionata написа: Наеш пък мен колко ме интересува колко наточени BMW-та имаш?![]()
Права си, не те интересува и не е твоя работа.Apassionata написа:И като не знаеш кой е Росен Коларов, вземи се осведоми първоПък ще ви запознаем
Слабо ме интересува кой е и не съм длъжен да знам кой е.Apassionata написа:Кое е прекалено?
Цялата тая диктатура. #bmw не е политическа партия, а феновете не са депутати, които някой да ги подрежда в парламентарна зала.Apassionata написа:и знаеш ли кой с каква кола ми зададе тоя въпрос, как и при какви обстоятелства?
Ако ще и с разпаднало се #bmw да дойде, това не го прави по-малко човек от теб, мен и г-н Коларов. Обстоятелствата не ги знам.Apassionata написа:Идеята е да има някакво подреждане по модели /не го искам аз, че ей така ми скимнало/, искат го повечето хора, с които съм говорила, така се запознават и си контактуват по-лесно
Ще ти кажа нещо. Предполага се, че човешкото същество е интелигентно и само може да прецени как да общува, контактука, паркира, запознава и прочие. Сигурен съм, че съвсем нормално е, на базата на умствен багаж и средно ниво на интелигентност, шофьор каращ #e36 примерно, да отиде при другите #e36 без някой да му казва да го прави. Така съвсем автоматично ще дойде и подреждането.Apassionata написа:Стават хубави снимки и пр.
Снимки се правят преди всичко с усет, качествен сензор и добре подбран обектив според целите.Apassionata написа:Пък ти ако не искаш, спирай където си пожелаеш... Паркинга е огромен
Много си права.Apassionata написа:Давай казвай с коя Баварка ще дойдеш да ти пратя схема![]()
Сбъркала си човека. Разбрах, че има значение за теб, кой какво кара, но мен не ме притеснява да спра до която и да е кола на паркинга, ако ще и с #f10 да съм дошъл. Над нещата съм.
Колега,моля без комплексарщина!Като не ти харесва - не идвай!

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Stoicho написа: люпи семки
Абе как семки бе, с тая физика наш ква готина гледка ще е на първа линия в Харлем шейка

Изобщо не мисля да му отговарям, защото никога не съм била форумна нинджа, само ще кажа, че хората, които ме познават знаят дали и доколко за мен има значение кой каква кола кара... Ето му отговор, достоен! Поучих го преди малко от фен

Здравей,
пиша ти във връзка за сбирката в сряда.Беше споменала,че който има възможност да помага да казва.Писах лично на пича,който каза,че се заема с организацията на 30-ките, ако има нещо за помагане да звънка.Колкото повече сме, толкова по-бързо и лесно ще става самата организация и паркиране.Готов съм да помогна, ако има нещо пиши! Няма нищо по-хубаво от това за окото след толкова много години на застой на тези сбирки сега с всеки следващ път да идват все повече бмв-джии и да става все по-красиво и организирано.Много съм радостен,защото толкова много време си представях нещата точно така, а сега имаме възможност да дойдат много хора и да го осъществим,строй,ред и красота под софийските нощни лампи...Макар че заради лични проблеми първите два пъти не успях,сега ще дойда и ще помогна с каквото мога Много ме кефи,че има хора,които подемат инициативата,защото като стане както трябва срядата после на снимките всички ще ахкат и ихкат и ще видят,че това е начина и ще искат следващия път и от другите клубове и марки да направят като нас.Точно такива трябва да бъдем-примера за останалите!!!
Поздрави!
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
Взехте се на сериозно. Човешко, твърде човешко...
Последна промяна sshtskv на 25 Мар 2013, 11:26, променена общо 2 пъти

- kespanok
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Както трябва !
- Мечтае да кара: 1971 Buick Riviera
- Stoicho
- член на клуба
-
kespanok написа:Добър Ден !
Към Управителите : Идвам с JEEP и със сбирката на е39-тките, може ли да си спра до тях или да го забия в ъгъла на паркинга ?
С поздрави,
Васил
Управители няма,организатори сме

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- kespanok
- кандидат ентусиаст
-
- Stoicho
- член на клуба
-
Има и други е32-ки следователно ще бъде паркирана до тях.

Така го правим ние

Така го правим ние

- kespanok
- кандидат ентусиаст
-
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Вижте, колеги, не мога да разбера какъв е проблемът в паркинга, където има BMW-та да няма други коли. Толкова ли Ви пречи да не си паркирате колите, с които идвате и не са с тази марка, точно между всичките баварски машини и с какво?!
- tnikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 550xi / E91 330xd
Я обяснете за това спиране малко повече? Аз къде спирам?
Честно казано, на мен лично ми беше тъпо, че съм с единствената F10-ка на сбирката. Малко като прокуден се чувствах 

- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Ела при 39-ките в сряда, ше те приютим с кеф

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Вие сериозно ли
Изложба ли ще правим или ще се съберем да се видим
Уважавам труда на Бойка и Стойчо и ентусиазма им, но да се налагат такива правила, мен лично много ме издразва ...
Хора сме, Стойчо, ако не можеш да докараш някоя от колите и дойдеш с баницата, искаш да паркираш на майната си ли, кой ще ти даде да се делиш от групата

Изложба ли ще правим или ще се съберем да се видим

Уважавам труда на Бойка и Стойчо и ентусиазма им, но да се налагат такива правила, мен лично много ме издразва ...
Хора сме, Стойчо, ако не можеш да докараш някоя от колите и дойдеш с баницата, искаш да паркираш на майната си ли, кой ще ти даде да се делиш от групата

Много като тебе вече плакаха ...
Ronka написа:Вие сериозно ли![]()
Изложба ли ще правим или ще се съберем да се видим![]()

само едно доуточнение...сбирка на колите ли е или на феновете?
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- Stoicho
- член на клуба
-
Така организирано не Ви харесва?
:

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Stoicho написа:Така организирано не Ви харесва?:
Явно, не. На мен ми харесва.