СОФИЯ - седмични сбирки

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Bmw 320i
Мечтае да кара: BMW 740i BMW 850i
Детайли за колата: Оригинален вид с малко подобрения М

Re: СОФИЯ - седмични сбирки

Мнение от mitarov » 22 Мар 2013, 8:53

в кой квартал е този обект защото аз не съм от София и не го знам !
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 22 Мар 2013, 10:50

mitarov написа:в кой квартал е този обект защото аз не съм от София и не го знам !

Имаше карта във фейса, ул.202-ра, паркинга на Баухаус, нещо bgmap да ползваш, навигации, ала бала :mhihi:

Позволих си да сваля снимки и на колеги, освен моите и да ги кача в ЕДИН АЛБУМ, за да е по-прегледно ;)

http://apassionata.snimka.bg/automobile ... -03.739738

На Зойчето клипчетата:
http://vbox7.com/play:16168e95c2

Страхотно!
:clap: :lalala: http://www.youtube.com/watch?v=PRkQVw9u ... e=youtu.be

И моите няколко :D
http://www.youtube.com/watch?v=rj5zBTb-4A4
http://www.youtube.com/watch?v=aMdVkaNaX50
http://www.youtube.com/watch?v=lhA30aH-CcM

За следващия път, моля, ако има желаещи да ни помогнат в организацията за паркиране и насочване на пристигащите коли, да ми пишат на ЛС! Търсим вдъхващи респект и оправни младежи, имащи възможност да дойдат малко по-рано :ok: За да има малко повече ред, особено с местоположението на всякаквите там НЕ-BMW-та :dummy: :evil: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E60 535D

Мнение от chokoev » 22 Мар 2013, 11:43

Големият въпрос е - на 27-ми ще се събираме ли?

Потребител
Аватар

Мнение от mitarov » 22 Мар 2013, 11:52

chokoev написа:Големият въпрос е - на 27-ми ще се събираме ли?

Аз съм там ако се сабирате ! :ok:
Изображение

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 22 Мар 2013, 16:44

chokoev написа:Големият въпрос е - на 27-ми ще се събираме ли?

След уточняване на някой неща и справка с метеорологичната прогноза,ще Ви съобщим :yes:
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Мнение от zafirovp » 22 Мар 2013, 17:43

Абе и град да вали, там сме!!!

Потребител
Аватар

Мнение от mitarov » 22 Мар 2013, 18:49

zafirovp написа:Абе и град да вали, там сме!!!

Евала брат това е приказка !!! :driving: :driving: :driving: :driving:
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 23 Мар 2013, 12:22

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 coupe 318is '95 M42B18++
Мечтае да кара: квато и да е Хемка :)))

Мнение от west bam » 24 Мар 2013, 21:07

Вадеше изродски рев аз бях точно зад него, дано другия път се сети да набие някой и друг прекъсвач :yes:
BMW E36 TEAM and HONDA CIVIC 4G - TEAM
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 24 Мар 2013, 23:03

Здравейте отново :wave: :D Дълго мислихме със Стойчо /Калчев/ дали следващата сбирка да бъде отново на Баухаус... Имахме идея да сменим мястото, снощи обиколихме всички възможни подобни паркинги в цяла София и за сега срещата остава ТАМ...

Ще се опитам да обясня и надявам се да бъда разбрана правилно от ВСИЧКИ :idea: . Причината да искаме да сменим мястото е ... да се опитаме да ограничим по някакъв начин присъствието на толкова много НЕ BMW-та на НАШИТЕ сбирки. Баухаус и изобщо 202-ра са си всеизвестно място за сбирки и гонки. За който не знае - в петък и събота на Паркинга има сбирка на всякакви марки, хората с други коли си се чувстват там в свои води... Опитваме се да предовратим това, което се случи едно време със сбирките само на Е30... В началото всичко беше страхотно, много 30-ки, постепенно започнаха да идват и други модели BMW-та, по-късно и всакакви други "рейсърчета" с всякакви "бегачки". В едни момент стана такава сбирщина, че 30-каджиите спряха да ходят там... Не искам да става подобно нещо и със ТАЗИ наша сбирка, това е сбирка на BMW !!! Винаги ми е било неудобно да ходя на сбирка даже на други модели от нашата марка, освен ако не съм била специално поканена и не съм се чувствала Добре Дошла!

Та за това, моля всички BMW-сти, които по една или друга причина в момента карат друга марка, да се въздържат да идват с нея на тази сбирка, или ако идват, да паркират колата си встрани/или отзад, както бъдат насочвани от организаторите. Присъствието на всякакви Голфари, Пежари, със стикери на други форуми, клубове и пр. и изключително нежелателно, да не кажа забранено! На миналата сбирка имах и въпрос "ти пък ква си", че ще ми казваш да не спирам тук../ аз пазя място за Е92-ката на г-н Коларов и други наши М-ки и по-интересни коли/. Влизат 7-8 BMW-та, в една посока, някъв нарочно или не тръгва срещу тях, в насрещното един вид и стана леко блокиране... Благодаря на НАЩЕ хора, които не отговориха на предизвикателствата за гонки с "бегачките" /имаше няколко такива реплики/, никой от присъстващите BMW-сти не забелязах да влиза и излиза от паркинга, да бръмчи с пълната газ напред-назад, като разни други "Гости"... Държа и да отбележа, че дрифтъра с бялото комби е минал, защото знае мястото, не е дошъл конкретно за ТАЗИ сбирка...

Надявам се да няма обидени, моите уважения към притежателите на други марки, техните коли, подобрения и пр, но като искате да ходите на сбирка на BMW, синьо-бялата емблема на капака и сте в джаза :mhihi: Има си сбирка на всякакви коли, но ТЯ не е в сряда!!!

Във фейсбук няма да има публичен ивент, ще има група за Софийските сбирки, в която ще бъдат поканени само познати и приятели, стари и по-млади, но все отявлени BMW-сти :D

Чакам още хора да ми пишат на ЛС, хора, които ще помагат в организацията на паркирането...
А иначе съм си подготвила нещо да се всява ред, хаххаха, пък и ако дойде Маймуната пак, да не се дере :mhihi:

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 24 Мар 2013, 23:20

Apassionata написа:Във фейсбук няма да има публичен ивент, ще има група за Софийските сбирки, в която ще бъдат поканени само познати и приятели, стари и по-млади, но все отявлени BMW-сти :D

Ивента не си ли е стария за седмичната сбирка в сряда и няма ли да си остане той и занапред, а именно:

http://www.facebook.com/events/54224009 ... l_activity

П.С. Кои са тези софийски сбирки, за които ще има група ? :dunno: Съжалявам ако са ми тъпи въпросите, но малко се обърках. :oops:
Изображение

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 24 Мар 2013, 23:33

In_Memoriam написа:
Apassionata написа:Във фейсбук няма да има публичен ивент, ще има група за Софийските сбирки, в която ще бъдат поканени само познати и приятели, стари и по-млади, но все отявлени BMW-сти :D

Ивента не си ли е стария за седмичната сбирка в сряда и няма ли да си остане той и занапред, а именно:

http://www.facebook.com/events/54224009 ... l_activity

П.С. Кои са тези софийски сбирки, за които ще има група ? :dunno: Съжалявам ако са ми тъпи въпросите, но малко се обърках. :oops:

Това е изтекъл ивент.Тази седмица отново ще бъде на Баухаус,но този път коли различни от БМВ,ще бъдат разгонвани от редиците ни!
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Продаде колата
Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW

Мнение от sshtskv » 25 Мар 2013, 0:44

Apassionata написа: На миналата сбирка имах и въпрос "ти пък ква си", че ще ми казваш да не спирам тук../ аз пазя място за Е92-ката на г-н Коларов и други наши М-ки и по-интересни коли/.

Мога да дойда с наточено #e60, #e46 (да дава Господ, тия дни може и две да станат), мога да дойда и с окъцано #e34. Моля, начертайте ми карта, с коя кола къде да паркирам :conf:
Аз съм съгласен относно това да има организация, ама чак толкова вече ми идва прекалено. Знаеш ли, колко ме интересува, там където съм спрял дали ще спира #e92, г-н Коларов (не го познавам), г-н Хитлер, хеликоптер или каквото и да било?!.
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 25 Мар 2013, 1:16

Айде почна се :mhihi: Кво тряя да отговоря сега? Наеш пък мен колко ме интересува колко наточени BMW-та имаш? :P :winky: И като не знаеш кой е Росен Коларов, вземи се осведоми първо :ok: Пък ще ви запознаем :D

Кое е прекалено? Не става въпрос за някво киселеене от наша страна, ти беше ли на миналата сбирка да видиш колко коли имаше...и знаеш ли кой с каква кола ми зададе тоя въпрос, как и при какви обстоятелства? Идеята е да има някакво подреждане по модели /не го искам аз, че ей така ми скимнало/, искат го повечето хора, с които съм говорила, така се запознават и си контактуват по-лесно ;) Стават хубави снимки и пр. Казах аз още преди, че това ще бъде трудно постижимо, но може да се опита...Пък ти ако не искаш, спирай където си пожелаеш... Паркинга е огромен ;) Давай казвай с коя Баварка ще дойдеш да ти пратя схема :P :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Продаде колата
Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW

Мнение от sshtskv » 25 Мар 2013, 1:55

Apassionata написа: Наеш пък мен колко ме интересува колко наточени BMW-та имаш? :P :winky:

Права си, не те интересува и не е твоя работа.

Apassionata написа:И като не знаеш кой е Росен Коларов, вземи се осведоми първо :ok: Пък ще ви запознаем :D

Слабо ме интересува кой е и не съм длъжен да знам кой е.

Apassionata написа:Кое е прекалено?

Цялата тая диктатура. #bmw не е политическа партия, а феновете не са депутати, които някой да ги подрежда в парламентарна зала.

Apassionata написа:и знаеш ли кой с каква кола ми зададе тоя въпрос, как и при какви обстоятелства?

Ако ще и с разпаднало се #bmw да дойде, това не го прави по-малко човек от теб, мен и г-н Коларов. Обстоятелствата не ги знам.

Apassionata написа:Идеята е да има някакво подреждане по модели /не го искам аз, че ей така ми скимнало/, искат го повечето хора, с които съм говорила, така се запознават и си контактуват по-лесно ;)

Ще ти кажа нещо. Предполага се, че човешкото същество е интелигентно и само може да прецени как да общува, контактука, паркира, запознава и прочие. Сигурен съм, че съвсем нормално е, на базата на умствен багаж и средно ниво на интелигентност, шофьор каращ #e36 примерно, да отиде при другите #e36 без някой да му казва да го прави. Така съвсем автоматично ще дойде и подреждането.

Apassionata написа:Стават хубави снимки и пр.

Снимки се правят преди всичко с усет, качествен сензор и добре подбран обектив според целите.

Apassionata написа:Пък ти ако не искаш, спирай където си пожелаеш... Паркинга е огромен ;)

Много си права.

Apassionata написа:Давай казвай с коя Баварка ще дойдеш да ти пратя схема :P :mhihi:

Сбъркала си човека. Разбрах, че има значение за теб, кой какво кара, но мен не ме притеснява да спра до която и да е кола на паркинга, ако ще и с #f10 да съм дошъл. Над нещата съм.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг