СОФИЯ - седмични сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- mitarov
- Потребител
-
- Кара: Bmw 320i
- Мечтае да кара: BMW 740i BMW 850i
- Детайли за колата: Оригинален вид с малко подобрения М
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: СОФИЯ - седмични сбирки
mitarov написа:в кой квартал е този обект защото аз не съм от София и не го знам !
Имаше карта във фейса, ул.202-ра, паркинга на Баухаус, нещо bgmap да ползваш, навигации, ала бала

Позволих си да сваля снимки и на колеги, освен моите и да ги кача в ЕДИН АЛБУМ, за да е по-прегледно

http://apassionata.snimka.bg/automobile ... -03.739738
На Зойчето клипчетата:
http://vbox7.com/play:16168e95c2
Страхотно!

И моите няколко

http://www.youtube.com/watch?v=rj5zBTb-4A4
http://www.youtube.com/watch?v=aMdVkaNaX50
http://www.youtube.com/watch?v=lhA30aH-CcM
За следващия път, моля, ако има желаещи да ни помогнат в организацията за паркиране и насочване на пристигащите коли, да ми пишат на ЛС! Търсим вдъхващи респект и оправни младежи, имащи възможност да дойдат малко по-рано

- mitarov
- Потребител
-
chokoev написа:Големият въпрос е - на 27-ми ще се събираме ли?
Аз съм там ако се сабирате !

- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
chokoev написа:Големият въпрос е - на 27-ми ще се събираме ли?
След уточняване на някой неща и справка с метеорологичната прогноза,ще Ви съобщим

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Абе и град да вали, там сме!!!
- mitarov
- Потребител
-
zafirovp написа:Абе и град да вали, там сме!!!
Евала брат това е приказка !!!

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- west bam
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 coupe 318is '95 M42B18++
- Мечтае да кара: квато и да е Хемка :)))
Вадеше изродски рев аз бях точно зад него, дано другия път се сети да набие някой и друг прекъсвач 

BMW E36 TEAM and HONDA CIVIC 4G - TEAM
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Здравейте отново
Дълго мислихме със Стойчо /Калчев/ дали следващата сбирка да бъде отново на Баухаус... Имахме идея да сменим мястото, снощи обиколихме всички възможни подобни паркинги в цяла София и за сега срещата остава ТАМ...
Ще се опитам да обясня и надявам се да бъда разбрана правилно от ВСИЧКИ
. Причината да искаме да сменим мястото е ... да се опитаме да ограничим по някакъв начин присъствието на толкова много НЕ BMW-та на НАШИТЕ сбирки. Баухаус и изобщо 202-ра са си всеизвестно място за сбирки и гонки. За който не знае - в петък и събота на Паркинга има сбирка на всякакви марки, хората с други коли си се чувстват там в свои води... Опитваме се да предовратим това, което се случи едно време със сбирките само на Е30... В началото всичко беше страхотно, много 30-ки, постепенно започнаха да идват и други модели BMW-та, по-късно и всакакви други "рейсърчета" с всякакви "бегачки". В едни момент стана такава сбирщина, че 30-каджиите спряха да ходят там... Не искам да става подобно нещо и със ТАЗИ наша сбирка, това е сбирка на BMW !!! Винаги ми е било неудобно да ходя на сбирка даже на други модели от нашата марка, освен ако не съм била специално поканена и не съм се чувствала Добре Дошла!
Та за това, моля всички BMW-сти, които по една или друга причина в момента карат друга марка, да се въздържат да идват с нея на тази сбирка, или ако идват, да паркират колата си встрани/или отзад, както бъдат насочвани от организаторите. Присъствието на всякакви Голфари, Пежари, със стикери на други форуми, клубове и пр. и изключително нежелателно, да не кажа забранено! На миналата сбирка имах и въпрос "ти пък ква си", че ще ми казваш да не спирам тук../ аз пазя място за Е92-ката на г-н Коларов и други наши М-ки и по-интересни коли/. Влизат 7-8 BMW-та, в една посока, някъв нарочно или не тръгва срещу тях, в насрещното един вид и стана леко блокиране... Благодаря на НАЩЕ хора, които не отговориха на предизвикателствата за гонки с "бегачките" /имаше няколко такива реплики/, никой от присъстващите BMW-сти не забелязах да влиза и излиза от паркинга, да бръмчи с пълната газ напред-назад, като разни други "Гости"... Държа и да отбележа, че дрифтъра с бялото комби е минал, защото знае мястото, не е дошъл конкретно за ТАЗИ сбирка...
Надявам се да няма обидени, моите уважения към притежателите на други марки, техните коли, подобрения и пр, но като искате да ходите на сбирка на BMW, синьо-бялата емблема на капака и сте в джаза
Има си сбирка на всякакви коли, но ТЯ не е в сряда!!!
Във фейсбук няма да има публичен ивент, ще има група за Софийските сбирки, в която ще бъдат поканени само познати и приятели, стари и по-млади, но все отявлени BMW-сти
Чакам още хора да ми пишат на ЛС, хора, които ще помагат в организацията на паркирането...
А иначе съм си подготвила нещо да се всява ред, хаххаха, пък и ако дойде Маймуната пак, да не се дере

Ще се опитам да обясня и надявам се да бъда разбрана правилно от ВСИЧКИ

Та за това, моля всички BMW-сти, които по една или друга причина в момента карат друга марка, да се въздържат да идват с нея на тази сбирка, или ако идват, да паркират колата си встрани/или отзад, както бъдат насочвани от организаторите. Присъствието на всякакви Голфари, Пежари, със стикери на други форуми, клубове и пр. и изключително нежелателно, да не кажа забранено! На миналата сбирка имах и въпрос "ти пък ква си", че ще ми казваш да не спирам тук../ аз пазя място за Е92-ката на г-н Коларов и други наши М-ки и по-интересни коли/. Влизат 7-8 BMW-та, в една посока, някъв нарочно или не тръгва срещу тях, в насрещното един вид и стана леко блокиране... Благодаря на НАЩЕ хора, които не отговориха на предизвикателствата за гонки с "бегачките" /имаше няколко такива реплики/, никой от присъстващите BMW-сти не забелязах да влиза и излиза от паркинга, да бръмчи с пълната газ напред-назад, като разни други "Гости"... Държа и да отбележа, че дрифтъра с бялото комби е минал, защото знае мястото, не е дошъл конкретно за ТАЗИ сбирка...
Надявам се да няма обидени, моите уважения към притежателите на други марки, техните коли, подобрения и пр, но като искате да ходите на сбирка на BMW, синьо-бялата емблема на капака и сте в джаза

Във фейсбук няма да има публичен ивент, ще има група за Софийските сбирки, в която ще бъдат поканени само познати и приятели, стари и по-млади, но все отявлени BMW-сти

Чакам още хора да ми пишат на ЛС, хора, които ще помагат в организацията на паркирането...
А иначе съм си подготвила нещо да се всява ред, хаххаха, пък и ако дойде Маймуната пак, да не се дере

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Apassionata написа:Във фейсбук няма да има публичен ивент, ще има група за Софийските сбирки, в която ще бъдат поканени само познати и приятели, стари и по-млади, но все отявлени BMW-сти
Ивента не си ли е стария за седмичната сбирка в сряда и няма ли да си остане той и занапред, а именно:
http://www.facebook.com/events/54224009 ... l_activity
П.С. Кои са тези софийски сбирки, за които ще има група ?

- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
In_Memoriam написа:Apassionata написа:Във фейсбук няма да има публичен ивент, ще има група за Софийските сбирки, в която ще бъдат поканени само познати и приятели, стари и по-млади, но все отявлени BMW-сти
Ивента не си ли е стария за седмичната сбирка в сряда и няма ли да си остане той и занапред, а именно:
http://www.facebook.com/events/54224009 ... l_activity
П.С. Кои са тези софийски сбирки, за които ще има група ?Съжалявам ако са ми тъпи въпросите, но малко се обърках.
Това е изтекъл ивент.Тази седмица отново ще бъде на Баухаус,но този път коли различни от БМВ,ще бъдат разгонвани от редиците ни!
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
Apassionata написа: На миналата сбирка имах и въпрос "ти пък ква си", че ще ми казваш да не спирам тук../ аз пазя място за Е92-ката на г-н Коларов и други наши М-ки и по-интересни коли/.
Мога да дойда с наточено #e60, #e46 (да дава Господ, тия дни може и две да станат), мога да дойда и с окъцано #e34. Моля, начертайте ми карта, с коя кола къде да паркирам

Аз съм съгласен относно това да има организация, ама чак толкова вече ми идва прекалено. Знаеш ли, колко ме интересува, там където съм спрял дали ще спира #e92, г-н Коларов (не го познавам), г-н Хитлер, хеликоптер или каквото и да било?!.

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Айде почна се
Кво тряя да отговоря сега? Наеш пък мен колко ме интересува колко наточени BMW-та имаш?
И като не знаеш кой е Росен Коларов, вземи се осведоми първо
Пък ще ви запознаем
Кое е прекалено? Не става въпрос за някво киселеене от наша страна, ти беше ли на миналата сбирка да видиш колко коли имаше...и знаеш ли кой с каква кола ми зададе тоя въпрос, как и при какви обстоятелства? Идеята е да има някакво подреждане по модели /не го искам аз, че ей така ми скимнало/, искат го повечето хора, с които съм говорила, така се запознават и си контактуват по-лесно
Стават хубави снимки и пр. Казах аз още преди, че това ще бъде трудно постижимо, но може да се опита...Пък ти ако не искаш, спирай където си пожелаеш... Паркинга е огромен
Давай казвай с коя Баварка ще дойдеш да ти пратя схема

Кое е прекалено? Не става въпрос за някво киселеене от наша страна, ти беше ли на миналата сбирка да видиш колко коли имаше...и знаеш ли кой с каква кола ми зададе тоя въпрос, как и при какви обстоятелства? Идеята е да има някакво подреждане по модели /не го искам аз, че ей така ми скимнало/, искат го повечето хора, с които съм говорила, така се запознават и си контактуват по-лесно

- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
Apassionata написа: Наеш пък мен колко ме интересува колко наточени BMW-та имаш?![]()
Права си, не те интересува и не е твоя работа.
Apassionata написа:И като не знаеш кой е Росен Коларов, вземи се осведоми първоПък ще ви запознаем
Слабо ме интересува кой е и не съм длъжен да знам кой е.
Apassionata написа:Кое е прекалено?
Цялата тая диктатура. #bmw не е политическа партия, а феновете не са депутати, които някой да ги подрежда в парламентарна зала.
Apassionata написа:и знаеш ли кой с каква кола ми зададе тоя въпрос, как и при какви обстоятелства?
Ако ще и с разпаднало се #bmw да дойде, това не го прави по-малко човек от теб, мен и г-н Коларов. Обстоятелствата не ги знам.
Apassionata написа:Идеята е да има някакво подреждане по модели /не го искам аз, че ей така ми скимнало/, искат го повечето хора, с които съм говорила, така се запознават и си контактуват по-лесно
Ще ти кажа нещо. Предполага се, че човешкото същество е интелигентно и само може да прецени как да общува, контактука, паркира, запознава и прочие. Сигурен съм, че съвсем нормално е, на базата на умствен багаж и средно ниво на интелигентност, шофьор каращ #e36 примерно, да отиде при другите #e36 без някой да му казва да го прави. Така съвсем автоматично ще дойде и подреждането.
Apassionata написа:Стават хубави снимки и пр.
Снимки се правят преди всичко с усет, качествен сензор и добре подбран обектив според целите.
Apassionata написа:Пък ти ако не искаш, спирай където си пожелаеш... Паркинга е огромен
Много си права.
Apassionata написа:Давай казвай с коя Баварка ще дойдеш да ти пратя схема![]()
Сбъркала си човека. Разбрах, че има значение за теб, кой какво кара, но мен не ме притеснява да спра до която и да е кола на паркинга, ако ще и с #f10 да съм дошъл. Над нещата съм.