СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Re: СОФИЯ - сбирки Е46
За събора в петък вечер, някой със палатка за бивак? 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Аз мисля да спя на хотел на 01 и на 02.05.
Туй то!
И мисля да покажа, че Е46-ците са много бързи коли в Time Attack-ата до 2000 куб. см. Да ми стискате палци!
Туй то!

И мисля да покажа, че Е46-ците са много бързи коли в Time Attack-ата до 2000 куб. см. Да ми стискате палци!
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Една добра новина. Тийм София вече си имаме шатра, която ще бъде разпъната на Събора. Имаме и закупено барбекю, от което могат да се възползват всички желаещи. Така че, кой каквото иска нека да носи - месца, дървени въглища или там каквото прецени, че му се хапва....Ако някой друг има барбекю да го взима, че едно едва ли ще ни стигне.
Всички са добре дошли на Софийската шатра.
Всички са добре дошли на Софийската шатра.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
mitaka7 написа:Всички са добре дошли на Софийската шатра.
Това не е на добре

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Mollov написа:mitaka7 написа:Всички са добре дошли на Софийската шатра.
Това не е на добре
Ние сме с връзки.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ти май не ме разбра... "Софийската структура" може би е най-голямата... тоя регионалния призова всички да са добре дошли на софийската шатра... 

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Mollov написа:mitaka7 написа:Всички са добре дошли на Софийската шатра.
Това не е на добре
Дори и воена шатра да сте взели, пак не мое ни събра...

Иначе барбито ще го взема, вече ъпдейтнато с отвори за въздух.

- bituv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 4.8is
здравейте колеги и колежки.прочетох внимателно всички мнения за сбирката в чифлика.разбрах ,че моето присъствие ви е обидило по някакъв начин,затова искам да се извиня на всички.първо дойдох на тази сбирка защото бях поканен ,второ си имам носталгия по е46 от времето,когато го карах и трето синът ми е голям фен на марката и искам всячески да го водя по такива мероприятия независимо къде са в бг или на кой модел са.
пак се извинявам конкретно на бойка и повече няма да се повтори.
ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ЦОЧО И ЦЕЛИЯ ТИМ -ВПЕЧАТЛИХТЕ МЕ.БЛАГОДАРЯ ВИ
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
Колега, изобщо няма такова нещо. Не знам какво те е накарало да мислиш така, но си в голяма грешка.
Всички на тази сбирка бяха добре дошли, в това число и ти. Така че изобщо недей дори да си го помисляш.
Следващата сбирка най-вероятно ще е само за преобладаващи Е46 фенове и притежатели (естествено с някои изключения
), защото в един даден момент нещата се размиват и се губи момента към Е46 насоченост.
Всички на тази сбирка бяха добре дошли, в това число и ти. Така че изобщо недей дори да си го помисляш.
Следващата сбирка най-вероятно ще е само за преобладаващи Е46 фенове и притежатели (естествено с някои изключения

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
bituv написа:здравейте колеги и колежки.прочетох внимателно всички мнения за сбирката в чифлика.разбрах ,че моето присъствие ви е обидило по някакъв начин,затова искам да се извиня на всички.първо дойдох на тази сбирка защото бях поканен ,второ си имам носталгия по е46 от времето,когато го карах и трето синът ми е голям фен на марката и искам всячески да го водя по такива мероприятия независимо къде са в бг или на кой модел са.
Нищо подобно, даже ми беше много приятно да си полафим покрай Х-са преди да си тръгнем в неделя. А звука от машината беше един път

Тази сбирка е не просто за притежатели на е46 модела, а за всички негови фенове и бивши собственици, които все още пазят в сърцата си споменът за него

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Определено - важно е фенщината ни към модела, не дали в момента караме Е46. Ще мислим нещата в детайли другата година, но като основен пропуск от тазгодишната сбирка отчитам, че въобще не обърнахме внимание на колите, а те трябваше да са център на вниманието. Веднага насядахме около масите, лафихме си, снимахме се, смяхме се и следобяда и вечерта, но по нищо не си личеше защо сме се събрали. Сбирката се превърна в един пролетен БМВ фест, в което няма лошо - изкарахме си страхотно, но ни убягна основната идея. Е46 може и да остарява като модел, но все още е най-популярната и харесвана 3-ка, което може да се види красноречиво в световни форуми и сайтове като e46fanatics.com и др.
Краси, не мисля, че някой е бил обиден от теб или, който и да е друг. Вината не е твоя, че пропуснахме да отдадем заслуженото на колите, а имаше наистина уникални екземпляри като червения седан например с интериор от Вилнер както и други много читави коли. Както казах, взети са поуки и ще се мисли как да подобрим нещата за догодина за да, както каза Митака, не се размие формата на сбирката и да стане просто един от многото фестове, на които акцентът е яденето и пиенето.
Между другото, откровено към операторите - ще ли видим някое сносно видео най-после или да ви поръчвам?
Краси, не мисля, че някой е бил обиден от теб или, който и да е друг. Вината не е твоя, че пропуснахме да отдадем заслуженото на колите, а имаше наистина уникални екземпляри като червения седан например с интериор от Вилнер както и други много читави коли. Както казах, взети са поуки и ще се мисли как да подобрим нещата за догодина за да, както каза Митака, не се размие формата на сбирката и да стане просто един от многото фестове, на които акцентът е яденето и пиенето.
Между другото, откровено към операторите - ще ли видим някое сносно видео най-после или да ви поръчвам?

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Аз съм напълно съгласен с колегите, а именно - всеки, който присъстваше на нашата сбирка беше добре дошъл и ще бъде добре дошъл и догодина!

- sashotachevv
- Потребител
-
- Кара: Е 46
Много добър събор! За пръвпът присъствам на ттакова ммероприятие, евала! Някакви по-редовни срещи правите ли?
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
Правиме пролетна и есенна сбирка, както и един път в годината национална. Следи темата и ще имаш информация кога, къде и какво ще се случва. 

- SlavchoSlavchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0D 218 (2008)
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Карал:
520i e39 (97г)
e46 coupe 323 (2.5) 170 HP (2000г)
Момци тейзъра добре, ми де се дяна "the real deal"
Чакам с нетърпение да видя какво е сътворил колегата, но нещо май са го натиснали с работата

Чакам с нетърпение да видя какво е сътворил колегата, но нещо май са го натиснали с работата