СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ZALMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F01 - E70 LCI - e92 LCI
Re: IV-та национална Е46 сбирка - 05.04. - Чифлика
По снимките може да проследиш кога горе долу са ти изчезнали. Иначе снимки много има за 20 календара напред. При всяко отваряне на фб виждам снимки от събора което е много добре 
Иначе стикерите , грамотата и баджа са на почетно място в сервиза.

Иначе стикерите , грамотата и баджа са на почетно място в сервиза.
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Извинявайте, моя е грешката, че почти всички Е46-ци се наредиха на грешното място на разклона на околовръстното и ненадейно се оказах 4-та кола, след като преди това пуснах всички пред мен на паркинга на ДжъмбоApassionata написа:Мишо, споко бе, тая година беше обявено така - всички са добре дошлиЗа тебе пък, дето си карал няколко Е46-ци когато повечето от нас не са и "чували" за тоя модел, изобщо не говорим. Ставаше въпрос принципно и за в бъдеще как тряя да са нещата. Не мисля да има обидени и засегнати
![]()
Са дай и аз да се засегна щото колко пъти обявихме всички различни модели накрая на колоната от 46-ци, ся гледам снимки, Веско с 92-ката четвърта кола, Х-ове между нас, едва ли не една снимка няма с повече 46-ци и САМО 46-ци...При тръгването още се набутаха напред някой - не им било казано, ами от уважение изчакай да се изтелят първо 46-ците, на тяхна сбирка си! ...

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
mitaka7 написа:Я, да си признае някой без бой, кой ми гепи единия стикер от стъклото....
п.с. Ако си го е взел за спомен, му го подарявам и няма драма.
Аз бех

Което ми подсказва една гениална идея - Бойче, догодина по 3 стикера на калпак, +1 за таваните, след като вече имаме и въздушнопреносим снимачен екип

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Ахахах, пропуснала съм три основни момента
Запушването на ТИР-овете и псувните дет отнесохме, ама и аз не му останах длъжна на тоз първия
"Ае млъкни, че сме много
"
Чашите, надявам се са ви харесали и ще ви останат хубав спомен
Що мостри пускахме докато докараме цветовете и пак не са квито тряя 
И томболата, ама нема кьорава снимка от там

Запушването на ТИР-овете и псувните дет отнесохме, ама и аз не му останах длъжна на тоз първия

Чашите, надявам се са ви харесали и ще ви останат хубав спомен

И томболата, ама нема кьорава снимка от там

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
хахахахахаха ебати късмета да се наврем в погрешния ръкав на детелината и отзад да се наредят 3 ТИР-а
но в суматохата и вълнението се случват и такива неща 

- SlavchoSlavchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0D 218 (2008)
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Карал:
520i e39 (97г)
e46 coupe 323 (2.5) 170 HP (2000г)
Аз бях плътно зад Мишо. Даже по едно време бях решил, че това е нагъл шофьор на Мерцедес, който се е нагнездил в колоната
(още един път да се извиня за това мое невежество на Мишо
). Но имаше и един момент дето това няма даваме газ на нас с него ни се видя малко зор. Както си гледах колоната и изведнъж няма кьораво БМВ отпред
. Реших да пусна 7-та (ми то нимоа му смогна
) и по едно време километража си удари 200
и след около 3-4 минути с тая скорост успяхме да ви догоним (не се даваме лесно)
. За една бройка да останете без нас 

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Да напиша и аз впечатления с малко закъснение.
Като цяло съм супер доволен, страхотни сте
Нещата, върху които може да се работи още са споменати от колегите, но ще ги предъвкам набързо и спрямо моя мироглед:
1. Повече време на паркинга при колите, дали ще е прекарано в игри или в разговори няма значение, важното е да се радваме на 46-ците. Получи се, че все едно ги зарязахме там и се отдадохме на ядене 2 дни
2. Колоната има нужда от обща отговорност. По пътя на моменти имах чувството, че част от хората бяха тръгнали на състезание, други пък на пикник. Общото темпо е много важно, имаше моменти, където съм гонил с 180.. Накрая застанах 5-та кола и ми беше добре, но е важно някак си да се обясни на всички, че скоростта трябва да се поддържа за да не разкъсва колоната.
3. Смятам, че в ресторанта имаме нужда от наш DJ. Някой, който познава вкусовете ни, този беше като "подарен"
За останалото - Огромно ЕВАЛА, на всички, които са се захванали с организацията, на троянци за гостоприемството, на всички фотографи, които направиха много и все красиви и качествени фотоси и видеа, на всеки, които е отделил време за да може сбирката да бъде и да е с качеството, с което е. Догодина още по-силни и по-големи.
Много ми е приятно да общувам с хора, които са със същата диагноза като мен
@SlavchoSlavchev - не го приемай лично. Всеки от нас се е чувствал по същия начин когато е бил за първи път на подобна сбирка. @Dimitroff ти го е казал много хубаво, вникни внимателно в поста му и ще разбереш точната "формула" за бързо внедряване сред нас.
Като цяло съм супер доволен, страхотни сте

Нещата, върху които може да се работи още са споменати от колегите, но ще ги предъвкам набързо и спрямо моя мироглед:
1. Повече време на паркинга при колите, дали ще е прекарано в игри или в разговори няма значение, важното е да се радваме на 46-ците. Получи се, че все едно ги зарязахме там и се отдадохме на ядене 2 дни

2. Колоната има нужда от обща отговорност. По пътя на моменти имах чувството, че част от хората бяха тръгнали на състезание, други пък на пикник. Общото темпо е много важно, имаше моменти, където съм гонил с 180.. Накрая застанах 5-та кола и ми беше добре, но е важно някак си да се обясни на всички, че скоростта трябва да се поддържа за да не разкъсва колоната.
3. Смятам, че в ресторанта имаме нужда от наш DJ. Някой, който познава вкусовете ни, този беше като "подарен"

За останалото - Огромно ЕВАЛА, на всички, които са се захванали с организацията, на троянци за гостоприемството, на всички фотографи, които направиха много и все красиви и качествени фотоси и видеа, на всеки, които е отделил време за да може сбирката да бъде и да е с качеството, с което е. Догодина още по-силни и по-големи.
Много ми е приятно да общувам с хора, които са със същата диагноза като мен

@SlavchoSlavchev - не го приемай лично. Всеки от нас се е чувствал по същия начин когато е бил за първи път на подобна сбирка. @Dimitroff ти го е казал много хубаво, вникни внимателно в поста му и ще разбереш точната "формула" за бързо внедряване сред нас.
- Harry Poter
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M3 E46
Много ми хареса сбирката.Благодаря на организаторите
и на всички присъстващи.Прекарах два страхотни дни покрай приятели и фенове на марката.Живи и здрави,другата година пак да се съберем 

- rve
- ///Мтусиаст
-
Ванка, пусни твоите снимки да ги видим. Все пак на тоя статив свят му се зави 

- Harry Poter
- младши ентусиаст
-
Harry Poter написа:https://plus.google.com/photos/100053545254887231470/albums/6001171069484816273
Отваря ли ви го?
Дa

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- Harry Poter
- младши ентусиаст
-
- rve
- ///Мтусиаст
-
Re: СОФИЯ - сбирки Е46
Отново Е46 доминация на клубната седмична сбирка на Бояна
Чакаме резултата от мократа фотосесия на Зоя 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
rve написа:Отново Е46 доминация на клубната седмична сбирка на БоянаЧакаме резултата от мократа фотосесия на Зоя

- rve
- ///Мтусиаст
-
Ей ни на - https://www.facebook.com/media/set/?set ... 790&type=1
Я да подпитам хОператорите от Националната сбирка - какво става с видеото(та)? Слушахме люти закани колко ГоПро-та щяло да има, че и въздушнопреносими такива
Владо, само с тийзър няма да минеш

Я да подпитам хОператорите от Националната сбирка - какво става с видеото(та)? Слушахме люти закани колко ГоПро-та щяло да има, че и въздушнопреносими такива

Владо, само с тийзър няма да минеш