СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: IV-та национална Е46 сбирка - 05.04. - Чифлика
Искам да благодаря на всички, които присъстваха на нашето мероприятие
Не знам как точно се получи
, снимките мисля че говорят достатъчно
С присъствието на толкова много хора, голяма част непознати, естествено нещата трудно подлежат на контрол. Много работи исках да са малко по-различни, но каквото стана-такова. Аз лично в общи линии съм доволна
Усилията по организацията си заслужаваха
Вярвам, че на повечето хора им е харесало
Искрено съжалявам, че новодошлите са се почувствали така, усетих го още там, причините са две - както казаха колегите всеки е минал през това в началото, другата причина е ... че имаше и за нас самите /организаторите/ много непознати лица, основно от Троян... Ако бяхме само ядрото, тези които се познаваме, тогава на този фон новите 4-5-7 човека щяха да изпъкнат и разбира се да ги заговорим, запознаем и пр. Идеята за маса с "новобранци" е чудесна
Съгласете се обаче, че наистина аз едва успях да раздада баджовете, невъзможно е измежду 130 да намеря тези на новодошлите, камо ли да търся всеки един къде е в момента и да му го връчвам... Аз самата на моменти се изнервих /за което се извинявам/, чудех се кой кой е, но пък и в това има чар
Може би е моя вината, защото май само аз знаех кои хора ще бъдат, писах си с тях и пр. Има как да се организира и това, просто трябва един човек да ангажиран с тази задача, да знае по-рано кои са новите от списъците, да им види снимки, да поговори повече с тях предварително и на място да ги "интегрира"...
Уверявам Ви, че много сме мислили нещата, кое как да стане, много време, усилия и нерви сме отделили основно с Митака и Цочо, за да се случи тази Сбирка
Пропуски колкото щеш
Отново благодарности и поклон на Цочо и целия Тийм Троян за всичко, което направиха! За в бъдеще... аз лично вероятно ще имам леки различия във виждането си за формата на Тази Сбирка... с мнението на някои основни фигури, но до догодина има време, ще ги изясним
Говоря основно за това че Мероприятието ни е Е46 Сбирка, на фенове на модела, не BMW фест. Някак на заден план останаха колите и Е46 маниащината, не се въртяхме много около 46-ците, не си говорехме кой какво направил, кви джанти сложил и т.н, нямаше конкурси поне за Бест Е46. Разбира се няма нищо лошо в присъствието на други модели, но аз, както Драго и още хора, с които сме си говорили, са за това Сбирката да остане по-чиста. За това и до сега нашите Сбирки, на Е46, са най-силните и най-задружните, защото бяха сравнително рядко и чисти. Иначе нещата се размиват... Хората, които знаят за организацията и на Софийските Сбирки, които правим, знаят и моето твърдо мнение в тази посока - не искам други марки, на Баухаус миналата пролет какви усилия бяха да редим 150 BMW-та по модели, другите марки да спират встрани и пр. Не ме обвинявайте в дискриминация и това, че не трябва да се делим, аз съм много отворен и демократичен човек, но мисля, че в случая съм права... Предпочитам да сме по-малко хора, но само хора, каращи Е46 и разбира се почетни гости, като Димитров, Васко, Драго, хора отдавна в Е46 обществото, някой от УС на Клуба, Регионални представители и пр. Ще ми се и мястото/хотела да сменим...
Както и да е - постарах се да направя един сборен албум с мои и снимки, които намерих из фейса, Ванката Соланов още не качил, като намирам още ще ги добавям
Тагвайте се да се види кой кой е
Славчо е момчето с 39-ката
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 7634d86105
Чакаме с огромно нетърпение видеата

Искрено съжалявам, че новодошлите са се почувствали така, усетих го още там, причините са две - както казаха колегите всеки е минал през това в началото, другата причина е ... че имаше и за нас самите /организаторите/ много непознати лица, основно от Троян... Ако бяхме само ядрото, тези които се познаваме, тогава на този фон новите 4-5-7 човека щяха да изпъкнат и разбира се да ги заговорим, запознаем и пр. Идеята за маса с "новобранци" е чудесна

Отново благодарности и поклон на Цочо и целия Тийм Троян за всичко, което направиха! За в бъдеще... аз лично вероятно ще имам леки различия във виждането си за формата на Тази Сбирка... с мнението на някои основни фигури, но до догодина има време, ще ги изясним

Както и да е - постарах се да направя един сборен албум с мои и снимки, които намерих из фейса, Ванката Соланов още не качил, като намирам още ще ги добавям

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 7634d86105
Чакаме с огромно нетърпение видеата

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Apassionata написа:... някой от УС на Клуба...
На останалата част от УС докладвах в събота срещу неделя вечерта... маааклко преди басейна. Проведох мониторинг и ми хареса.

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Бойче, съгласен съм с теб, но все пак трябва да го обсъдим в по-голям кръг, за да се чуе мнението и на другите.
Месец-два преди V-тата национална можем да пуснем и една анкета.
Жоро, това с моркова е гениална идея. Трябваше по-рано да се сетиш да няма обидени.

Жоро, това с моркова е гениална идея. Трябваше по-рано да се сетиш да няма обидени.

- ronin_tr
- Wolverine
-
- Кара: BMW Е46 330ci
- Мечтае да кара: M
Аз бих искал на първо място да благодаря на всички фенове които дойдоха и помогнаха да си изкараме заедно едно уникално и не повторимо събитие.
На второ място искам да изкажа моята голяма благодарност и респект към организаторите: Бойка(Apassionata), Митака(mitaka7), Тишо(rve), Жоро(Runnaway) и други помогнали всичко това да се случи.За тяхният огромен труд и организация без която всичко това няма как да се осъществи.
На трето място искам да благодаря от мое и от името на Тим Троян, за гласуваното ни доверие и възможност по този начин да благодарим за приемането ни като регионална структура. Ще се опитваме и за в бъдеще да на направим всичко възможно да не ви разочароваме за това ваше решение.
По повод въпроса който повдигна Slavcho Slavchev, аз също смятам че критиката му по повод новите е напълно правилна. Но при толкова много хора е доста трудно да се обърни внимание на абсолютно всички. На мене и на Троянци ни е за втора година и първата също беше малко по трудна за опознаване, но втората полека полека се разчупват ледовете. Смятам че това е нормално развитие на нещата и че старите кучета (ако мога така да се изразя) са достатъчно отворени и добре посрещат всички нас новобранците.
Огромни благодарности към всички вас.

На второ място искам да изкажа моята голяма благодарност и респект към организаторите: Бойка(Apassionata), Митака(mitaka7), Тишо(rve), Жоро(Runnaway) и други помогнали всичко това да се случи.За тяхният огромен труд и организация без която всичко това няма как да се осъществи.

На трето място искам да благодаря от мое и от името на Тим Троян, за гласуваното ни доверие и възможност по този начин да благодарим за приемането ни като регионална структура. Ще се опитваме и за в бъдеще да на направим всичко възможно да не ви разочароваме за това ваше решение.
По повод въпроса който повдигна Slavcho Slavchev, аз също смятам че критиката му по повод новите е напълно правилна. Но при толкова много хора е доста трудно да се обърни внимание на абсолютно всички. На мене и на Троянци ни е за втора година и първата също беше малко по трудна за опознаване, но втората полека полека се разчупват ледовете. Смятам че това е нормално развитие на нещата и че старите кучета (ако мога така да се изразя) са достатъчно отворени и добре посрещат всички нас новобранците.
Огромни благодарности към всички вас.
AUTOCLUB-TROYAN
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
mitaka7 написа:Бойче, съгласен съм с теб, но все пак трябва да го обсъдим в по-голям кръг, за да се чуе мнението и на другите.Месец-два преди V-тата национална можем да пуснем и една анкета.
С риск да ме линчуват

Да споделя и аз моето мнение,макар че присъствах само в колоната и за малко на BBQ-то (за което браво на Тийм Троян).
Като изключим първоначалното тръгване на колоната - което ми бе забавно,но на магистралата малко в повече дойде смута,който внесохме ,маалко съм разочарован Сбирката и BBQ-то,поради стечения на обстоятелствата от 4 съм бил реално само на Първата такава ,но някак си това със сядането на масите веднага като пристигнахме (не че не съм благодарен на такова посрещане,напротив) ми дойде малко тип сватба.

Според мен това е една от причините ,"новите" лица да останат на заден план,тези които са си по-близки се разделиха на групички и реално нямахме почти никакъв допир,аз се запознах с няколко човека ,за което се радвам но както каза Бойка Е46 - това ,което ни събира остана на заден план.
Липсата на "игри",на дизел срещу бензин,коя по-лъскава,коя по-нова,коя с най-големи гуми,джанти и т.н сякаш кой с най-висок разход(Фанатика мисля ,че ще е победител

Но гледайки снимките,хората,настроението което се носи е било прекрасно - а точно хората правят тази Сбирка и това вече голямо "семейство" на Е46.Убеден съм,че в бъдеще ще се запази това.
Тези 5 М

А относно бъдещата сбирка ,мисля че Митака е прав - хубаво е малко по-голям кръг хора да участват с идеите ,организацията и т.н така ще е и по-лесно а и повече мнения ,ще се чуят.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- ronin_tr
- Wolverine
-
По повод виждането на Бойка за формата на сбирката, аз смятам че може би е права и смятам че вината за това е до голяма степен моя. Все пак сме още новобранци от Троян, но се надявам с времето нещата да си дойдат на мястото.
AUTOCLUB-TROYAN
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
ronin_tr написа:За в бъдеще... аз лично вероятно ще имам леки различия във виждането си за формата на Тази Сбирка... с мнението на някои основни фигури, но до догодина има време, ще ги изяснимГоворя основно за това че Мероприятието ни е Е46 Сбирка, на фенове на модела, не BMW фест
По повод виждането на Бойка за формата на сбирката, аз смятам че може би е права и смятам че вината за това е до голяма степен моя. Все пак сме още новобранци от Троян, но се надявам с времето нещата да си дойдат на мястото.
Сега да не излезе,че сме някакви неблагодарници - видиш ли ,посрещат ни страхотно ,с настроение,желание и ние по български да отречем всичко.Въпреки,че не се познаваме,не мисля ,че имаш вина нито който и да е от вашия Тийм.Вие сте направили не малко неща,както събора търпя промени и се напасват нещата,така и това мероприятие ще търпи,единна формула и рецепта няма ,когато обаче се прави със сърце - резултатите са налице

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
По домова книга започвам!
Велико !
Огромен поклон пред Цочо и Троянци !!!
ОГРОМЕН !!!
Безрезервната отдаденост на Митака, Бойка и Тишо е за пореден път на най-високо ниво !
Радвам се, че видях всички стари муцуни, че се запознах с нови, че общността (Е46) се развива с такива главоломни темпове (визирам предишната сбирка на фона на 4-тата).
Поклон пред далите жертви за общи снимки и благо!
Поклон пред Драго, че редом до знамената на Тимовете се вееше и Българското знаме !!!
Чест и почитания към всички решили да уважат събитието !! (страхотно е да видиш Е46ци от цяла България на едно място и това място да не е Националния Събор).
Сега ... малко негативизъм...
Към колегата споменал, че не се е обръщало достатъчно внимание на новите колеги:
Не искам да ми се сърдиш, колега, но ...
а) караш Е39, но изискваш хората с Е46 да се запознават с теб...объркал си реда - по-скоро ти трябва да търсиш контакта и запознанството, колега.
б) мненията във форума са ти под критичният минимум - не познаваш хората дори и виртуално по ник-нейм (основната предпоставка ВИНАГИ е била да свържеш ник-а с ЛИЦЕТО)
Как точно очакваше да се развият нещата ??
Сбирката на Е46 винаги е била отворена за нови приятели, но ... преди да се запозная с всеки един от хората, който познавам лично - съм ги "опознавал виртуално" във форума.
Процес, който отнема време.
Съгласен съм, че е хубаво да се обърне внимание на "новите", но сбирката е 24 часа, колега...като голяма част от това време минава в път.
Остава малко за среща с приятели, малко запознанства и забавление сред "наши хора".
Всеки един от нас е минал през сходно на твоето усещане, чувствал се е леко неловко и е имам измамното! чувство, че е "изолиран" от групата...но всъщност не е така!
Аз лично се запознах поне с 5-6 човека от Троянската група и поне с толкова други, който не съм познавал! Само дето аз не съм отишъл с цел запознанство - общата цел е приятно изкарване с хора с обща страст - Е46!
Минал съм два пъти два пъти по масите, за да кажа наздраве и на стари муцуни и на нови лица, на терасата, на която пушихме съм се запознал с повече хора, отколкото отвън на масите и до колите...и въпреки, че разбирам какво искаше да кажеш с поста си - не мога да се съглася с теб!
Следващата година - повече хора, по-чиста сбирка и повече желание от новите колеги за запознанство с хората, който явно се познават - гаранция за по-добро изкарване на времето им давам !
Велико !
Огромен поклон пред Цочо и Троянци !!!
ОГРОМЕН !!!
Безрезервната отдаденост на Митака, Бойка и Тишо е за пореден път на най-високо ниво !
Радвам се, че видях всички стари муцуни, че се запознах с нови, че общността (Е46) се развива с такива главоломни темпове (визирам предишната сбирка на фона на 4-тата).
Поклон пред далите жертви за общи снимки и благо!
Поклон пред Драго, че редом до знамената на Тимовете се вееше и Българското знаме !!!
Чест и почитания към всички решили да уважат събитието !! (страхотно е да видиш Е46ци от цяла България на едно място и това място да не е Националния Събор).
Сега ... малко негативизъм...
Към колегата споменал, че не се е обръщало достатъчно внимание на новите колеги:
Не искам да ми се сърдиш, колега, но ...
а) караш Е39, но изискваш хората с Е46 да се запознават с теб...объркал си реда - по-скоро ти трябва да търсиш контакта и запознанството, колега.
б) мненията във форума са ти под критичният минимум - не познаваш хората дори и виртуално по ник-нейм (основната предпоставка ВИНАГИ е била да свържеш ник-а с ЛИЦЕТО)
Как точно очакваше да се развият нещата ??
Сбирката на Е46 винаги е била отворена за нови приятели, но ... преди да се запозная с всеки един от хората, който познавам лично - съм ги "опознавал виртуално" във форума.
Процес, който отнема време.
Съгласен съм, че е хубаво да се обърне внимание на "новите", но сбирката е 24 часа, колега...като голяма част от това време минава в път.
Остава малко за среща с приятели, малко запознанства и забавление сред "наши хора".
Всеки един от нас е минал през сходно на твоето усещане, чувствал се е леко неловко и е имам измамното! чувство, че е "изолиран" от групата...но всъщност не е така!
Аз лично се запознах поне с 5-6 човека от Троянската група и поне с толкова други, който не съм познавал! Само дето аз не съм отишъл с цел запознанство - общата цел е приятно изкарване с хора с обща страст - Е46!
Минал съм два пъти два пъти по масите, за да кажа наздраве и на стари муцуни и на нови лица, на терасата, на която пушихме съм се запознал с повече хора, отколкото отвън на масите и до колите...и въпреки, че разбирам какво искаше да кажеш с поста си - не мога да се съглася с теб!
Следващата година - повече хора, по-чиста сбирка и повече желание от новите колеги за запознанство с хората, който явно се познават - гаранция за по-добро изкарване на времето им давам !
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Габри, ако бяхме на полянката, атмосферата щеше да е по-раздвижена, не много маси, повече хора прави и обикалящи, с повече контакт. Но както се очакваше дъжд, Цочо направи всичко възможно с това заведение, за да сме на сухо и да ни е комфортно в случай на дъжд. То пък времето си беше за полянка
Представи си, че беше заваляло в два... 130 човека, нали се сещаш...Нямаше как да се предвиди. И аз исках да сме на зеленина, с балони по дърветата и по-непринудена обстановка, но това е положението
Иначе анкета може да се пусне, но много по-рано, както и по-рано да се дават предложения за евентуално ново място. Тази година още в Календара на Клуба се обяви, че сме там пак, това не знам с кой беше обсъждано, с мен не... Мястото трябва да е с паркинг, събиращ поне 50 коли и в непосредствена близост ситуирано барбекюто, някак хем да сме по скарите, хем около колите... Или твърда полянка, колите подредени на нея, собствениците групирани по 5-6 с шатра, масички, столове...И хем се гледат колите, хем се хапва...Не знам колко ще е лесно да се намери такова място... Колкото до игрите, реши се, че въжето е изтъркано и май на никой не му се занимаваше с това. Аз съм "За" и да има и няколко конкурса /2-3/, но от гледна точка на това, че се трудно се обикалят толкова коли, има сърдити и пр, не го правим вече две години. Просто си трябват едни 2 часа да сме само около колите, това е
А ако сме само около колите, кой ще разпъва барбекюта, ше умрем от глад до 3 часа
По-стройна програма трябва да има по часове, ние 5 дена преди Сбирката нямахме обявена, ама тва друга тема
Грешка беше тази година, че не останахме поне час на паркинга, някъв зор беше да отиваме към масите, все едно ше избягат

Иначе анкета може да се пусне, но много по-рано, както и по-рано да се дават предложения за евентуално ново място. Тази година още в Календара на Клуба се обяви, че сме там пак, това не знам с кой беше обсъждано, с мен не... Мястото трябва да е с паркинг, събиращ поне 50 коли и в непосредствена близост ситуирано барбекюто, някак хем да сме по скарите, хем около колите... Или твърда полянка, колите подредени на нея, собствениците групирани по 5-6 с шатра, масички, столове...И хем се гледат колите, хем се хапва...Не знам колко ще е лесно да се намери такова място... Колкото до игрите, реши се, че въжето е изтъркано и май на никой не му се занимаваше с това. Аз съм "За" и да има и няколко конкурса /2-3/, но от гледна точка на това, че се трудно се обикалят толкова коли, има сърдити и пр, не го правим вече две години. Просто си трябват едни 2 часа да сме само около колите, това е

Грешка беше тази година, че не останахме поне час на паркинга, някъв зор беше да отиваме към масите, все едно ше избягат

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Това е едно от най грандиозните мероприятия на БМВ Клуб БГ, за мен дори е едно стъпало над националния събор (лично мнение с което не искам да ангажирам никой)
Не търсете кусури, всичко беше ОК.
При такава посещаемост ясно е че не може всичко да се хареса на всички.
Организаторите- шапка ви свалям и припомням на останалите че организацията изисква много отделено време и тичане, което Организаторите предоставят безвъзмездно за нашето добро настроение.
П.С. Грамотата ми днес най вероятно вече ще е в рамка и ще заеме достойно място в гаража, до другите.
Разбира се тази с която "най" се гордея е за
НАЙ ВИСОК РАЗХОД
от първата национална сбирка
Не търсете кусури, всичко беше ОК.
При такава посещаемост ясно е че не може всичко да се хареса на всички.
Организаторите- шапка ви свалям и припомням на останалите че организацията изисква много отделено време и тичане, което Организаторите предоставят безвъзмездно за нашето добро настроение.
П.С. Грамотата ми днес най вероятно вече ще е в рамка и ще заеме достойно място в гаража, до другите.
Разбира се тази с която "най" се гордея е за

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Със сигурност има какво да се желае откъм организация и ще се съберем Комитета да подредим нещата. Сбирката взе да придобива все по-големи мащаби и лесно може да се размие или излезе извън контрол. Все пак всичко се прави от Нас за Нас и от никой друг не зависи нашето отроче да не залинее.
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Аз като първи пристигнал станах свидетел на голяма част от подготовката на троянци.Нямам думи за тези 5/6 човека които успяха да захранят около 120човека.Уважете не малкото труд на хората без което това мероприятие нямаше да се случи.Стига сме се оплаквали за глупости (разни хора разни идеали).Ronin_tr един голям поклон-големи сте!
Да благодаря също на Бойка,Митака,Тишо за безбройното изгубено време в организацията на мероприятието.
Догодина съм сигурен,че ще се получи още по добре.Живот и здраве пак да сме повече от предходната 

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
И се почнаха коментари ,мнения ,съвети, препоръки ...
Няма как да се угоди на всички .Това към критиците !
Пет,шест човека осъществиха перфектното мероприятие ,какво повече да искаме ?
Ние останалите сто идваме "на гости" , обаче имаме точно сто претенции .
И към недоволните ...фанфари ли да свирят ,когато идвате ?
Всеки знае ,че не си ли направиш купона сам ,няма кой да ти го направи !
Аз съм за трети път на националната сбирка . Първият път паднах от небето , никой не познавах .
Обаче всички с всички от "старите кучета " си създадох комуникация ,без никакво усилие .
Всички Е 46 фенове са достатъчно отворени . Не виждам къде някои виждат проблем със запознаването ?
В интерес на истината на първата сбирка и аз питах кой как се казва , какъв му е ника ?
Не знам дали Митака помни ,но доста въпроси му зададох
?
Тази година идеята за баджовете беше страхотна .
Така,че пичове не се шашкайте ! Няма как да си приятел със сто и трийсет човека ! Не е възможно .
Достатъчно е с част от групата . А с всяка следваща сбирка с все повече и повече .
А факт е,че нашата сбирка е най-мащабната . Разбира се след БМВ феста .
Поздрав към всички фенове !
Няма как да се угоди на всички .Това към критиците !
Пет,шест човека осъществиха перфектното мероприятие ,какво повече да искаме ?
Ние останалите сто идваме "на гости" , обаче имаме точно сто претенции .
И към недоволните ...фанфари ли да свирят ,когато идвате ?
Всеки знае ,че не си ли направиш купона сам ,няма кой да ти го направи !
Аз съм за трети път на националната сбирка . Първият път паднах от небето , никой не познавах .
Обаче всички с всички от "старите кучета " си създадох комуникация ,без никакво усилие .
Всички Е 46 фенове са достатъчно отворени . Не виждам къде някои виждат проблем със запознаването ?
В интерес на истината на първата сбирка и аз питах кой как се казва , какъв му е ника ?
Не знам дали Митака помни ,но доста въпроси му зададох

Тази година идеята за баджовете беше страхотна .
Така,че пичове не се шашкайте ! Няма как да си приятел със сто и трийсет човека ! Не е възможно .
Достатъчно е с част от групата . А с всяка следваща сбирка с все повече и повече .
А факт е,че нашата сбирка е най-мащабната . Разбира се след БМВ феста .
Поздрав към всички фенове !
- vakarelski
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320d стОк
- Мечтае да кара: карам това което искам
Не съм особено "активен" в форума, но обещавам това да се промени
.. Иии към темата
ВЕЛИКО!
За първа година съм на национална Е46 сбирка и съм удивен от организацията на толкова много хора. Поклон и благодарности към целия ТРОЯН тийм, за топлото посрещане и прекрасната обстановка, предразполагаща големия купон. Овации за Бойка, Митака, Тишо и всички без които това нямаше да стане реалност
Всичко беше перфектно, пийнахме, хапнехме, поговорихме и разгледахме различно модифицирани Е46 модели (та и други).. за които по-скоро имам отрицателно мнение за присъствие на Е46 сбирка. Няма да влизам в подробности, Бойка е казала достатъчно
Благодаря за прекрасните награди с които ме наградихте (в рамките на само един ден). Определено, като за първо присъствие останах с много положителни емоции
До нови срещи!
п.с. Специално за Тишо, обещавам за следващата сбирка да съм със шпер, за да разплета до основи 2бр. гуми вместо една

ВЕЛИКО!
За първа година съм на национална Е46 сбирка и съм удивен от организацията на толкова много хора. Поклон и благодарности към целия ТРОЯН тийм, за топлото посрещане и прекрасната обстановка, предразполагаща големия купон. Овации за Бойка, Митака, Тишо и всички без които това нямаше да стане реалност

Всичко беше перфектно, пийнахме, хапнехме, поговорихме и разгледахме различно модифицирани Е46 модели (та и други).. за които по-скоро имам отрицателно мнение за присъствие на Е46 сбирка. Няма да влизам в подробности, Бойка е казала достатъчно

Благодаря за прекрасните награди с които ме наградихте (в рамките на само един ден). Определено, като за първо присъствие останах с много положителни емоции

До нови срещи!
п.с. Специално за Тишо, обещавам за следващата сбирка да съм със шпер, за да разплета до основи 2бр. гуми вместо една

- ronin_tr
- Wolverine
-
Gqbriel написа:ronin_tr написа:За в бъдеще... аз лично вероятно ще имам леки различия във виждането си за формата на Тази Сбирка... с мнението на някои основни фигури, но до догодина има време, ще ги изяснимГоворя основно за това че Мероприятието ни е Е46 Сбирка, на фенове на модела, не BMW фест
Сега да не излезе,че сме някакви неблагодарници - видиш ли ,посрещат ни страхотно ,с настроение,желание и ние по български да отречем всичко.Въпреки,че не се познаваме,не мисля ,че имаш вина нито който и да е от вашия Тийм.Вие сте направили не малко неща,както събора търпя промени и се напасват нещата,така и това мероприятие ще търпи,единна формула и рецепта няма ,когато обаче се прави със сърце - резултатите са налице
Габри аз не се засягам , даже се чуствам чак неудобно от многото комплименти и наистина мисля че Бойка е права. Мога да говоря само и конкретно за Троянците. Имаше прекалено много от Троянците които мястото не им беше там. Включително и двама трима, от които особедно един бяха прекалили доста с алкохола и малко го превърнаха на сватба. Извинявам се заради тях.
AUTOCLUB-TROYAN