СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: IV-та национална Е46 сбирка - 05.04. - Чифлика
Таман се прибрах и сядам да нахвърлям малко романи относно вчерашно-днешното събитие.
1. Искам да изкажа още веднъж най-искрените си благодарности и поздравления за организаторите в лицето на:
- Митака - Нашият регионален за пореден път показа, че неслучайно е избран за такъв. Излизайки от нашето Е46 семейство, ние си го чувстваме и като наш си регионален - не случайно всеки истински Е46 ентусиаст знае АутоСити7 и немалко импровизирани сбирки се случват там. Отговорността за събирането на парите - най-важната част както винаги се падна на него, но такъв сериозен човек и всеотдаен човек като него няма как да не се справи. Поклон Митак, макар и с грешния модел ти завинаги ще си един от нас - Е46нтусиастите!
- Бойка - Дясната ръка на Митака за София и другия неуморен Е46 фен, без който тази сбирка не би била същата. Уникалните чаши и грамоти, купуването на подаръци-маски за всички, това са само малка част от нещата, които тя направи за нас - феновете. Благодаря ти, Бойче! С кеф ще си сложа прекрасната грамота на стената и ще си пия чайчето в офиса, спомняйки си за тази легендарна - 4-та поредна Национална Сбирка на Е46.
- Цочо и неговите помощници - Показахате за втора година колко гостоприемни могат да бъдат хората, родени в Балкана. Благодарим ви! Поклон за всичко, което направихте!
- Тишо - Без няколко думи за вожда не може. Тише, благодаря ти, че те познавам и че милееш толкова много за нашите сбирки и мероприятия. ГолЕм си!
- Драго, Влади Грънчаров, Габи, Ванката Соланов и всички тези, които заснеха и увековечиха паметните моменти - Момчета, златни сте! За сметка на собственото си прекарване решихте всеотдайно да снимате колкото се може повече. Чакам с нетърпение матрЯл! Поклон!
- Всички присъстващи! Горд съм, че съм част от това увеличаващо се както в количествено отношение, така и в качествено, семейство! Благодаря ви, че ви има и че знаете как да пазите себе си и колегите си както на пътя, така и на прага на пиянството и купона! Страхотни сте!
Сбирката беше най-силната до сега откъм брой хора, доста по-спокойна от това, което очаквах, но това не ми попречи да си "покибича" в басейна до 4:30 в приятна Троянска компания на раздумка за BMW-та и случки на пътя. Наздраве, Краси, Ице!
Сигурно изпускам нещо или някой, извинявам се ако е така! Просто в момента не знам от къде да започна, че ще пиша до безкрая!
Чакам ви догодина отново там, на нашето място за сбирки - Чифлика, Троянско.

1. Искам да изкажа още веднъж най-искрените си благодарности и поздравления за организаторите в лицето на:
- Митака - Нашият регионален за пореден път показа, че неслучайно е избран за такъв. Излизайки от нашето Е46 семейство, ние си го чувстваме и като наш си регионален - не случайно всеки истински Е46 ентусиаст знае АутоСити7 и немалко импровизирани сбирки се случват там. Отговорността за събирането на парите - най-важната част както винаги се падна на него, но такъв сериозен човек и всеотдаен човек като него няма как да не се справи. Поклон Митак, макар и с грешния модел ти завинаги ще си един от нас - Е46нтусиастите!
- Бойка - Дясната ръка на Митака за София и другия неуморен Е46 фен, без който тази сбирка не би била същата. Уникалните чаши и грамоти, купуването на подаръци-маски за всички, това са само малка част от нещата, които тя направи за нас - феновете. Благодаря ти, Бойче! С кеф ще си сложа прекрасната грамота на стената и ще си пия чайчето в офиса, спомняйки си за тази легендарна - 4-та поредна Национална Сбирка на Е46.
- Цочо и неговите помощници - Показахате за втора година колко гостоприемни могат да бъдат хората, родени в Балкана. Благодарим ви! Поклон за всичко, което направихте!
- Тишо - Без няколко думи за вожда не може. Тише, благодаря ти, че те познавам и че милееш толкова много за нашите сбирки и мероприятия. ГолЕм си!

- Драго, Влади Грънчаров, Габи, Ванката Соланов и всички тези, които заснеха и увековечиха паметните моменти - Момчета, златни сте! За сметка на собственото си прекарване решихте всеотдайно да снимате колкото се може повече. Чакам с нетърпение матрЯл! Поклон!
- Всички присъстващи! Горд съм, че съм част от това увеличаващо се както в количествено отношение, така и в качествено, семейство! Благодаря ви, че ви има и че знаете как да пазите себе си и колегите си както на пътя, така и на прага на пиянството и купона! Страхотни сте!
Сбирката беше най-силната до сега откъм брой хора, доста по-спокойна от това, което очаквах, но това не ми попречи да си "покибича" в басейна до 4:30 в приятна Троянска компания на раздумка за BMW-та и случки на пътя. Наздраве, Краси, Ице!

Сигурно изпускам нещо или някой, извинявам се ако е така! Просто в момента не знам от къде да започна, че ще пиша до безкрая!
Чакам ви догодина отново там, на нашето място за сбирки - Чифлика, Троянско.

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Епична сбирка. Наистина най-силната до сега - както по броя присъствали, така и по заряда положителни емоции, които донесе. Колони като за национален събор, скари, бири, смях до припадане и въобще купон на макс, че даже и неприсъщите за нашите сбирки пушеци от гуми (в нашия случай една гума - лява
) - така бих я описал в едно изречение. Идеята за неделното организирано посещение на Троянския манастир и обяда след това на морни глави се оказа много добра. Можахме да си поговорим в по-спокойна обстановка или поне да удължим емоциите от преживяването.
Радвам се, че се видяхме с много стари муцуни, както и че имаше доста нови хора. Продължаваме да растем.
Специални благодарности на Митака и Бойка за организацията. Разбираме се без думи.
Специални адмирации за целия БМВ Тийм Троян и най-вече в лицето на регионалния представител на Клуба за Троян - Цочо (ronin_tr). Само ще спомена, че след като пристигнахе малко преди 12:00 скарите пушеха, масите бяха сервирани, знамената развети, музиката дънеше. От нас се искаше само да седнем около масите. Поклон за всеотдайността и мъжката дума. За мен беше чест да седнем на една маса и привилегия да си изкараме така страхотно.
Летвата е вдигната още по-високо. До нови срещи в полите на Балкана!
ПС> Имаме много фото и видео материал включително и от въздуха. Заливайте форума, нека се знае от тези, които не дойдоха за какво става въпрос

Радвам се, че се видяхме с много стари муцуни, както и че имаше доста нови хора. Продължаваме да растем.
Специални благодарности на Митака и Бойка за организацията. Разбираме се без думи.
Специални адмирации за целия БМВ Тийм Троян и най-вече в лицето на регионалния представител на Клуба за Троян - Цочо (ronin_tr). Само ще спомена, че след като пристигнахе малко преди 12:00 скарите пушеха, масите бяха сервирани, знамената развети, музиката дънеше. От нас се искаше само да седнем около масите. Поклон за всеотдайността и мъжката дума. За мен беше чест да седнем на една маса и привилегия да си изкараме така страхотно.
Летвата е вдигната още по-високо. До нови срещи в полите на Балкана!

ПС> Имаме много фото и видео материал включително и от въздуха. Заливайте форума, нека се знае от тези, които не дойдоха за какво става въпрос

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
За пореден път се получи супер.Наистина големи благодарности на Тишо,Бойка,Митака и Жорката
за желанието,труда и старанието да се получи поредното незабравимо мероприятие.
Тийм Троян и специално Цочо-елава Ви правя и на теб и на момчетата,това се казва етусиазъм и желание.Дано всички бъдат като Вас
Много се радвам че отново се видях със стари приятели както и срещнах нови лица.
Беше много забавно,сбирката беше много на ниво направо не знам какво ще правим следващата година
Както се казва модела сменям,сбирката и хората

Тийм Троян и специално Цочо-елава Ви правя и на теб и на момчетата,това се казва етусиазъм и желание.Дано всички бъдат като Вас

Много се радвам че отново се видях със стари приятели както и срещнах нови лица.
Беше много забавно,сбирката беше много на ниво направо не знам какво ще правим следващата година

Както се казва модела сменям,сбирката и хората

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Каквито и благодарности да се изкажат към организаторите биха били НЕдостатъчни.
Троян-
Велики сте!!!
Най-прекрасното нещо е, че всяка следваща година надскачаме постигнатото от предходната, градим и надграждаме........горд съм че имам такива приятели!!!
За съжаление поради служебни задължения успях да дойда само за няколко часа, но за сметка на това се видях с много прекрасни хора и прекарах чудесно. Разбира се жадно “преслушвам" фейса и форума за снимки, но все още няма мАтрЯл
........ дали пак има файлове с печат ТОП СИКРЕТ..... 
Троян-

Най-прекрасното нещо е, че всяка следваща година надскачаме постигнатото от предходната, градим и надграждаме........горд съм че имам такива приятели!!!
За съжаление поради служебни задължения успях да дойда само за няколко часа, но за сметка на това се видях с много прекрасни хора и прекарах чудесно. Разбира се жадно “преслушвам" фейса и форума за снимки, но все още няма мАтрЯл

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
яката ралта
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- SlavchoSlavchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0D 218 (2008)
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Карал:
520i e39 (97г)
e46 coupe 323 (2.5) 170 HP (2000г)
Като човек, който за първи път присъства на подобно мероприятие бих искал да кажа, че много добре сте го измислили и добре се получава
. По пътя имаше много емоции
и много хора се радваха на цялата колона. Организцията също беше доста добра, като изключим няколко момента.
Имам само едно нещо, което ми направи много лошо впечатление и ме накара да се чувствам малко нежелан. Тъй като ми бе за първи път съответно непознавах никого. На моменти се запознах с няколко човека, но това бе по пътя. Тъй като всички казвате видяхме много стари и нови лица, колко от вас наистина се запознаха с новите лица?
Сега ще кажете ти си срамежлив или ела се запознай ти или нещо от сорта. Супер! Да си кажа не съм срамежлив, нито пък притеснителен. В момента, в който пристигнахме в Троян се образуваха "групички" от хора, които се познават и съответно си правиха купончето. Ние другите пък не знаехме какво точно се случва, как, защо и други такива. Според мен трябва да обърнете малко повече внимание на тези "нови лица", че и те да искат да се върнат и да не продължават да са все така "непознати". Давам веднага идея: Можеше баджовете да се раздават от някой "старшина", който да кажа: "Я ти си нов. Добре дошъл. Ела сега тука да се запознаеш с тия и тия хора" или пък по мегафона: "Имаме хора, които участват за първи път. Те са ... . Нека ги накарам да се чувстват добре." и ги оставяте на една маса след като се запознаят с хората, или пък някои от по-старите "кучета" да им обърне внимание на тия новите и да ги запознае с тоя и оня? Сега все ще се намери някои да ме упрекне, но за мен това е важно. За всички онези, които смятат, че не съм прав бих им задал следния въпрос: Аз коя кола карах в колоната и въобще бях ли на този събор?
Не искам да кажа нищо лошо за цялото мероприятеие - пак казвам всичко беше 6, много се радвах на цялото нещо, но просто това е нещото, което малко ме накара да се почувствам като човек на гости, който познава само своите приятели. (тоест човекът, който се возеше с мен)

Имам само едно нещо, което ми направи много лошо впечатление и ме накара да се чувствам малко нежелан. Тъй като ми бе за първи път съответно непознавах никого. На моменти се запознах с няколко човека, но това бе по пътя. Тъй като всички казвате видяхме много стари и нови лица, колко от вас наистина се запознаха с новите лица?

Не искам да кажа нищо лошо за цялото мероприятеие - пак казвам всичко беше 6, много се радвах на цялото нещо, но просто това е нещото, което малко ме накара да се почувствам като човек на гости, който познава само своите приятели. (тоест човекът, който се возеше с мен)
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
SlavchoSlavchev написа:Имам само едно нещо, което ми направи много лошо впечатление и ме накара да се чувствам малко нежелан. .......
В Е46- обществото на градивната критика винаги се е гледало с добро око. Аз лично се радвам че има хора като теб, които критикуват и съответно предлагат решения на проблема.
Сигурен съм че казаното от теб ще се вземе под внимание.
Поздрави
- ZALMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F01 - E70 LCI - e92 LCI
@SlavchoSlavchev
И на мен ми беше за първи път , запознах се с много хора но си имаше и това както го каза ти "гости" . Ти както казваш на групички точно така си беше. Може би трябваше тези новите като нас да са си в отделна групичка понеже никой не познава другия да се запознаем и да правим дърабърата. При мен и точно това е причината поради която не останах за ресторанта. Със сигурност щях да се чувствам тъпо и нямаше да мръдна цяла нощ или щях да си легна по рано.
Това е по тази тема.
А сега за събора.
Всичко ми хареса адски много , самата обстановка , организацията дори и фаловете които станаха не попречиха да ми развалят настроението. Весели хора , голямо барбекю , хубава музика и много е46-ци. Дори времето беше с нас.
BMW Троян прекрасни сте , поздравявам ви. Благодаря за грамотата и за баджа на Бойчето и на всички който допринесоха за хубавия ден.
Надявам се до година да сме повече.
Поклон

╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸ℒℴνℯ BMW
И на мен ми беше за първи път , запознах се с много хора но си имаше и това както го каза ти "гости" . Ти както казваш на групички точно така си беше. Може би трябваше тези новите като нас да са си в отделна групичка понеже никой не познава другия да се запознаем и да правим дърабърата. При мен и точно това е причината поради която не останах за ресторанта. Със сигурност щях да се чувствам тъпо и нямаше да мръдна цяла нощ или щях да си легна по рано.
Това е по тази тема.
А сега за събора.
Всичко ми хареса адски много , самата обстановка , организацията дори и фаловете които станаха не попречиха да ми развалят настроението. Весели хора , голямо барбекю , хубава музика и много е46-ци. Дори времето беше с нас.
BMW Троян прекрасни сте , поздравявам ви. Благодаря за грамотата и за баджа на Бойчето и на всички който допринесоха за хубавия ден.
Надявам се до година да сме повече.
Поклон

╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸ℒℴνℯ BMW
- regneva
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 330d - 2002
- Мечтае да кара: BMW M
иии така…
Спрях да пиша по форумите май около 2008, малко или много защото социалния център се прехвърли във FB, това е и причината да чета темите, но ако няма какво да кажа да не пиша…
… НО, за това събитие си заслужава да се пише по няколко причини.
Първо защото трябва да кажа едно евала и от мен за организацията.
Второ да изразя благодарността си, че бях с хора които са над нещата и в същото време съпричастни. Отново благодаря на Ицо, че прие толкова добре и благо ситуацията с quadrocopter-a и също благодарности на всички, които се притесниха пвоече за drone-a и питаха как е и дали ще се оправи от колкото за капака на M-ката (нищо, че за мен беше точно обратното макар едното да е с каско а другото не), и ми помогнаха да намерим разпръсналите части.
Трето да изразя отново благодарността ми към Жоро (Runaway) за навременната му помощ с втория далеч по-критичен инцидент, които превърна моето pool парти в кална баня със щаслив край и яко изгърбване… (*бати изтрезняхме с Ненов няколко пъти). И също благодарност, че макар аз да съм достатъчно инициативен и комуникативен човек може да се каже, че Жоро ме представи пред някой хора, които да ми бъдат база и на следващи сбирки и събития да се чуствам на място. (Това е и като препратка към абсолютно градивната и вярна критика на @SlavchoSlavchev, и все пак смятам, че се изисква леко да си подготвиш почвата преди да стъпиш на нея, тоест да се представиш пред старшите, да пишеш в FB групата или форума и така. :о))
Четвърто, последно и много важно. Моля всички, които имат видео материал от сбирката да ми го пратят, по възможност на линк за сваляне, а ако е много голям ще ви да дам ftp за да го upload-нете там (пишете PM).
Респект,
до нови срещи с някой по-скоро на Серес

Спрях да пиша по форумите май около 2008, малко или много защото социалния център се прехвърли във FB, това е и причината да чета темите, но ако няма какво да кажа да не пиша…
… НО, за това събитие си заслужава да се пише по няколко причини.

Респект,
до нови срещи с някой по-скоро на Серес

Какво ли си пожелават звездите, когато видят падащи хора?!
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Хайде малко искрено и лично от мен.
Това е моята четвърта национална сбирка на този прекрасен модел, който съпътства живота ми вече седем години. Като погледна назад всяка следваща сбирка става все по-грандиозна, все по-забавна и все по-емоционална! Радвам се на организаторите, че направиха всичко възможно за едно невероятно преживяване, радвам се на троянци, че показаха изключително гостоприемство и ни накараха да се чувстваме като удома си. Радвам се на всички вас, които дойдоха - стари и нови ентусиасти, защото вие правите тази сбирка незабравима.
Относно коментарите на SlavchoSlavchev и ZALMAN .. напълно ги разбирам. Минал съм през същото, сигурно и всеки от нас, но с времето нещата се променят
Убеден съм, че това ще бъде отразено за в бъдеще! Ще се радвам да ви видя отново на следващия Е46 сбор или дори на предстоящият БМВ събор в Пловдив.
Отново едно голямо БЛАГОДАРЯ! за страхотният уикенд!
Това е моята четвърта национална сбирка на този прекрасен модел, който съпътства живота ми вече седем години. Като погледна назад всяка следваща сбирка става все по-грандиозна, все по-забавна и все по-емоционална! Радвам се на организаторите, че направиха всичко възможно за едно невероятно преживяване, радвам се на троянци, че показаха изключително гостоприемство и ни накараха да се чувстваме като удома си. Радвам се на всички вас, които дойдоха - стари и нови ентусиасти, защото вие правите тази сбирка незабравима.
Относно коментарите на SlavchoSlavchev и ZALMAN .. напълно ги разбирам. Минал съм през същото, сигурно и всеки от нас, но с времето нещата се променят

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
@SlavchoSlavchev - никой няма за какво да те упреква, забележката ти е напълно уместна. Ще имаме предвид за в бъдеще да обърнем повече внимание на новодишлите с цел по-бързото им приобщаване в средите.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Аре бе, аз до последно не знаех коя е Apassionata, а то се оказа Бойка 

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Wolfen написа:Хайде малко искрено и лично от мен.
Относно коментарите на SlavchoSlavchev и ZALMAN .. напълно ги разбирам. Минал съм през същото, сигурно и всеки от нас, но с времето нещата се променятУбеден съм, че това ще бъде отразено за в бъдеще! Ще се радвам да ви видя отново на следващия Е46 сбор или дори на предстоящият БМВ събор в Пловдив.
Определено трябва да интегрирате по добре новодошлите,но пък Е46 сбирката си остава номер 1 за всички времена

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
За пореден път сбирката се получи перфектно. Е, винаги има какво още да се желае, но с течение на времето и нарастване на бройката нещата ще се изгладят тотално.
Бойка, Тишо, Жорката, Драго - без вас нищо нямаше да бъде същото. Наистина сте хора с чист ентусиазъм.
Цочо, гооооолямо благодарско за ентусиазма и положения труд за всичко, което направихте ти и твоите колеги от Троян.
Всеки, допринесъл за случването на това мероприятие, по какъвто и да е начин.
За това тази сбирка се слави, че сме едно голямо семейство.
За новодошлите - при наличието на 130 човека ще трябва да се отдели доста време всеки с всеки да се опознава, да не говорим, че няма да имаме и физическата възможност за това. Дори и аз с доста хора нямах време да си поговоря. Всичко се случва абсолютно непринудено. В началото никой с никой не се познаваше, но с течение на времето всичко си идва на мястото. Така че спокойно, няма нужда никой да е обиден.
Бойка, Тишо, Жорката, Драго - без вас нищо нямаше да бъде същото. Наистина сте хора с чист ентусиазъм.

Цочо, гооооолямо благодарско за ентусиазма и положения труд за всичко, което направихте ти и твоите колеги от Троян.

Всеки, допринесъл за случването на това мероприятие, по какъвто и да е начин.

За това тази сбирка се слави, че сме едно голямо семейство.
За новодошлите - при наличието на 130 човека ще трябва да се отдели доста време всеки с всеки да се опознава, да не говорим, че няма да имаме и физическата възможност за това. Дори и аз с доста хора нямах време да си поговоря. Всичко се случва абсолютно непринудено. В началото никой с никой не се познаваше, но с течение на времето всичко си идва на мястото. Така че спокойно, няма нужда никой да е обиден.

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Като се настанявахме в ресторанта минах да поздравя всички, които не познавам. Възможно е да съм пропуснал някого. Може би другия път трябва да раздадем малко моркови за "зайците", за да счупим леда.
Така хем ще е забавно, хем ще приобщим новите колеги още от началото.
Аз лично исках да си поговоря с толкова много хора, но успях да се видя с едни на масата за барбекюто, с други - в ресторанта, с трети - в басейн, с четвърти - на закуска преди да си тръгна и въпреки това съм сигурен, че съм изпуснал някого.
Чакаме ви на барбекюто на Витоша в началото на Юни!

Аз лично исках да си поговоря с толкова много хора, но успях да се видя с едни на масата за барбекюто, с други - в ресторанта, с трети - в басейн, с четвърти - на закуска преди да си тръгна и въпреки това съм сигурен, че съм изпуснал някого.