СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: 15.09. - Желзница, Е46 барбекю-парти
Единственото, което искам да добавя към думите на Тихомир е, че трябва хората ВИНАГИ да се чувстват поканени. При нас няма - ти си поканен, а ти - не си поканен. Всеки собственик на Е46 (и всеки бивш собственик) е ПОКАНЕН ВИНАГИ да присъства на нашите барбекюта, кръчми и т.н.
Липсваха ми някои познати лица, запознах се с нови и искрено съжалявам, че момчето с фейсовото купенце с ББС-ите си тръгна преди купонът да е започнал.
Хора, когато идвате за първи път на сбирки не се притеснявайте да питате и да се социализирате. Ние хора не хапем. Хапем само големите сочни мръвки от скарата.
Евала на Ванката и Росен, че дойдоха от Пловдив и Плевен само, за да се видим за няколко часа. Поклон пред вас!
Евала на всички, които се присъединиха, носейки малко храна, бира/сокче и доброто си настроение. Изкарах си страхотно! Надявам се и вие да сте останали доволни!
Следващата сбирка ще е края на Ноември или началото на Декември и ще се състои (НАЙ-ВЕРОЯТНО) в Механа БОЛЯРКА гр. София, кв. Редута, ул. Иван Щерев. Това е т. нар. Коледно парти на Е46, където се идва без кола (или просто с резервен шофьор(ка).
Следете темата за включване. Лека вечер и успешна седмица!
П.С. Искрено съчувствам на Цецо за откраднатата кола. Днес чух разни неща, но не обърнах внимание и чак сега, четейки поста ти разбрах какво се е случило. Надявам се да ти изплатят сериозна сума и с малко додаване от твоя страна да вземеш още по-хубава 46-чка.
Липсваха ми някои познати лица, запознах се с нови и искрено съжалявам, че момчето с фейсовото купенце с ББС-ите си тръгна преди купонът да е започнал.

Хора, когато идвате за първи път на сбирки не се притеснявайте да питате и да се социализирате. Ние хора не хапем. Хапем само големите сочни мръвки от скарата.

Евала на Ванката и Росен, че дойдоха от Пловдив и Плевен само, за да се видим за няколко часа. Поклон пред вас!

Евала на всички, които се присъединиха, носейки малко храна, бира/сокче и доброто си настроение. Изкарах си страхотно! Надявам се и вие да сте останали доволни!
Следващата сбирка ще е края на Ноември или началото на Декември и ще се състои (НАЙ-ВЕРОЯТНО) в Механа БОЛЯРКА гр. София, кв. Редута, ул. Иван Щерев. Това е т. нар. Коледно парти на Е46, където се идва без кола (или просто с резервен шофьор(ка).
Следете темата за включване. Лека вечер и успешна седмица!

П.С. Искрено съчувствам на Цецо за откраднатата кола. Днес чух разни неща, но не обърнах внимание и чак сега, четейки поста ти разбрах какво се е случило. Надявам се да ти изплатят сериозна сума и с малко додаване от твоя страна да вземеш още по-хубава 46-чка.

- progresive_994
- Потребител
-
Така първо браво за сбирката евалата,че сте така печени имаше готини коли и хора.Ние понеже сме за първи път и сме малко като диваци
,пък и приятелите изгладняха и трябваше да си ходиме да ядеме,не върви да ви ядеме мръвките, без да сме донесли нищо(не знаехме,че се носи
).Беше ни приятно да се запознаем.За следващият път живот и здраве,ще сме по-подготвени.Поздрави на всички
ПС:От момчето с ббс-ките

ПС:От момчето с ббс-ките

Последна промяна progresive_994 на 16 Сеп 2013, 11:33, променена общо 1 път
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Домързя ме и така и не взех апарата...rve написа:Поне докато и аз бях там не го видях Васко да снима. Иначе твоите за пореден път къртят

@Габриел - Браво! Страхотни са снимките! Евала!

Следващия път ще се пльосна на първа линия, че и мен да ме има на фотосесията

Да не би да има цензура тук - само Е46

Сбирката беше много приятна и си изкарахме страхотно! Чакам с нетърпение следващата!

Този път 4 кг. еклери удържаха атаките повече от 15 мин.

П.П. Ако искате, можем да измилим една позьорска фотосесия, ще направя снимки и ще ги подготвя за календара догодина

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
vassil_bk написа:Домързя ме и така и не взех апарата...rve написа:Поне докато и аз бях там не го видях Васко да снима. Иначе твоите за пореден път къртят![]()
@Габриел - Браво! Страхотни са снимките! Евала!
Следващия път ще се пльосна на първа линия, че и мен да ме има на фотосесията![]()
![]()
Да не би да има цензура тук - само Е46![]()
![]()
Сбирката беше много приятна и си изкарахме страхотно! Чакам с нетърпение следващата!![]()
Този път 4 кг. еклери удържаха атаките повече от 15 мин.
П.П. Ако искате, можем да измилим една позьорска фотосесия, ще направя снимки и ще ги подготвя за календара догодина
За позьорската съм определено за,даже и идеи имам,но да сме повече коли така да се включим всички,все пак календара е за нас

Фоторепортери колкото искаме,коли много - всичко е до организация ...
Васе - не съм мислил да не снимам само Е46 напротив,но времето ми беше много в кът ,а бялата Е92 незнам на кой беше но

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Понеже всеки път обяснявам как всеки трябва да вземе малко храна за себе си и съвсем малко допълнително и за това всеки път събираме някакви колосални количества храна, този път забравих.
Със сигурност щеше да има и за вас и за това трябваше да останете. За другия път ще знаете. Носенето на храна не е задължително - някои носят скара, някои прибори, чашки, вода за миене и т.н.
Общо взето - перфектното барбекю извън София.

Със сигурност щеше да има и за вас и за това трябваше да останете. За другия път ще знаете. Носенето на храна не е задължително - някои носят скара, някои прибори, чашки, вода за миене и т.н.
Общо взето - перфектното барбекю извън София.

- vgavrilov
- Потребител
-
- Кара: 320i 170 магарета.
- Мечтае да кара: Космически кораб.
Re: СОФИЯ - сбирки Е46
и аз бях там и аз унищожавах еклери
само малко дето подцених времето и ме надуха вятъра, та вечерта се наложи да се лекувам с ракия

само малко дето подцених времето и ме надуха вятъра, та вечерта се наложи да се лекувам с ракия

Да им изсъхнат ръчичките на авто-джамбазите дето ми разбиха колата и откраднаха мулти волана на 15ти Септември.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Гроздомицина лекува всичко! 
Мен ме е яд,че изпуснах еклерите,че на другия ден бях с 3 шева и не мога и да си помисля да ям еклери хехехе

Мен ме е яд,че изпуснах еклерите,че на другия ден бях с 3 шева и не мога и да си помисля да ям еклери хехехе
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Kiril Antonov
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 325i и BMW E39 525 i
- Мечтае да кара: отново BMW 750i Е32 V12
Здравейте хора.
От скоро съм във форума и за 1ви път ще пиша тук.
Аз карам Е36 и съм луд фен на марката, но май ще трябва да си купя Е46 защото вие май купонясвате повече.
Купих на жена ми Е46 и тя не ми го дава, а аз за сметка на това с Е36цата ходих на сбирки на Ситроен в София.
Извода е смяна на модела.
Аз карам Е36 и съм луд фен на марката, но май ще трябва да си купя Е46 защото вие май купонясвате повече.
Купих на жена ми Е46 и тя не ми го дава, а аз за сметка на това с Е36цата ходих на сбирки на Ситроен в София.
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Kiril Antonov написа:
Или жената

Колега, трябва да смениш тактиката. Като жена ти не ти дава 46-цата да вземе да те кара по сбирките тя, тъкмо ще си имаш фронт да си пийваш. Знаеш ли повечето какви пазарлъци и кандарми правим за шофьори особено като наближи коледната сбирка?

Добре сте дошли на следващата сбирка, а тя ще е точно коледната (макар и да се прави 3-4 седмици преди Коледа). Следи темата

- Kiril Antonov
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 325i и BMW E39 525 i
- Мечтае да кара: отново BMW 750i Е32 V12
rve написа:Kiril Antonov написа:
Или женатаТова разбира се е в кръга на шегата
![]()
Колега, трябва да смениш тактиката. Като жена ти не ти дава 46-цата да вземе да те кара по сбирките тя, тъкмо ще си имаш фронт да си пийваш. Знаеш ли повечето какви пазарлъци и кандарми правим за шофьори особено като наближи коледната сбирка?![]()
Добре сте дошли на следващата сбирка, а тя ще е точно коледната (макар и да се прави 3-4 седмици преди Коледа). Следи темата
Тя едно кило кръв давала но Е46ца не си я давала. Както и да е.
Ще дойдеме на следващата сбирка преди Коледа.

Другия начин е да демонтирам от Е46цата фарове, стопове, решетка, някои друк капак и да ги набутам някак в Е36цата и да дойда сам.

- rve
- ///Мтусиаст
-
Kiril Antonov написа:
Тя едно кило кръв давала но Е46ца не си я давала. Както и да е.
Ей това се казва фенка

Ще дойдеме на следващата сбирка преди Коледа.

Другия начин е да демонтирам от Е46цата фарове, стопове, решетка, някои друк капак и да ги набутам някак в Е36цата и да дойда сам.Надявам се няма да ме върнете. Все пак ще имам части от Е46ца.
На твое място бих внимавал какво демонтирам, че като чета колко е запалена по 46-цата да не вземе тя да ти "демонтира" нещо в замяна

Хвърли и един поглед в темата на Рънърса за календара.
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Kiril Antonov написа:Здравейте хора.
От мене да знаеш...това е...the best subforum ever

само пияници....опс...весели хора тука

Ей тука пияници няма, а няма ли да идва вече коледното парти или поне за хелулийн ( или там както се пише).

- rve
- ///Мтусиаст
-
Дами и господа, фенки и фенове на най-грандиозния и турбо-гъзарски модел на БМВ, а именно Е46 да се светят бъбреците му амин,
Навън нещо застудява. Оня ден се изкривих от мъкнене на горе по етажите на баниците с късмети 19 цола, щото обувах зимните цвички и се сетих, че настава време да се сбираме около тежка софра пред бумтяща камина с пълни чинии и тежки чаши. С думи прости идва време за традиционната ни коледна сбирка през ноември. Гледайки календара предлагам това неоставащо спомени, а само махмурлук събитие да се състои на 30.11. събота. Уикендът след това са Никулден и студентския празник и не ми се струва много подходящо за БМВ запой, а след това вече влизаме в баш коледните тегоби на черните ни дробове
За място на сбирката предлагам миналогодишната дестинация, а именно механа Болярка в кв. Редута. Давайте да се преброим пияниците и да речем седмица по-рано ще отида да запазя маса.
Аре, че винцето ми се стопля
ПС> Изменниците на модела в последно време се знаят, та няма да ги соча поименно, но да им напомня, че присъствието им е задължително
Навън нещо застудява. Оня ден се изкривих от мъкнене на горе по етажите на баниците с късмети 19 цола, щото обувах зимните цвички и се сетих, че настава време да се сбираме около тежка софра пред бумтяща камина с пълни чинии и тежки чаши. С думи прости идва време за традиционната ни коледна сбирка през ноември. Гледайки календара предлагам това неоставащо спомени, а само махмурлук събитие да се състои на 30.11. събота. Уикендът след това са Никулден и студентския празник и не ми се струва много подходящо за БМВ запой, а след това вече влизаме в баш коледните тегоби на черните ни дробове

За място на сбирката предлагам миналогодишната дестинация, а именно механа Болярка в кв. Редута. Давайте да се преброим пияниците и да речем седмица по-рано ще отида да запазя маса.
Аре, че винцето ми се стопля

ПС> Изменниците на модела в последно време се знаят, та няма да ги соча поименно, но да им напомня, че присъствието им е задължително

До сега нещо не съм харесвал сбирките, но тая мисля да я уважа.
P.S.
Между другото "Болярка" ми е на 5мин. от нас, мога да направя резервацията, че от Плевен ще ти е далече.
P.S.
Между другото "Болярка" ми е на 5мин. от нас, мога да направя резервацията, че от Плевен ще ти е далече.