СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- PavelPavlov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330d
- Мечтае да кара: BMW Alpina B7
Re: СОФИЯ - сбирки на Е46
Runnaway написа:Уважаеми колеги, след изключително силното откриване на сезона предстои първата BBQ сбирка на Е46тусиастите, която по традиция се провежда в края на Май или началото на Юни. Мястото на срещата е известно -> малко преди с. Железница в близост до София. Това е чисто информативно съобщение, за да подклажда ентусиазма ни в идния месец. ...
Здравейте колеги,
Приемате ли нови ентусиасти в Е46 сектата? От скоро търкалям 330d и ще ми е интересно да разменя малко съвети(евентуално с/у бира?

Дайте повече инфо? Към колко часа ще се събирате в с.Железница и преди това ще има ли няква среща някъде из Софето - нещо екота, омв-та и тн

Поздрави, Павел
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
PavelPavlov написа:Runnaway написа:Уважаеми колеги, след изключително силното откриване на сезона предстои първата BBQ сбирка на Е46тусиастите, която по традиция се провежда в края на Май или началото на Юни. Мястото на срещата е известно -> малко преди с. Железница в близост до София. Това е чисто информативно съобщение, за да подклажда ентусиазма ни в идния месец. ...
Здравейте колеги,
Приемате ли нови ентусиасти в Е46 сектата? От скоро търкалям 330d и ще ми е интересно да разменя малко съвети(евентуално с/у бира?).
Дайте повече инфо? Към колко часа ще се събирате в с.Железница и преди това ще има ли няква среща някъде из Софето - нещо екота, омв-та и тн![]()
Поздрави, Павел
Добре дошъл си а за екота мекота не се събираме ..следи темата за повече инфо

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Slav0v написа:Добре де, а аз както нито познавам някой, нито знам къде ще е (сигурно баумакса към 15/16:00) дали ще има как да се втъркам, че пък ми е интересно , ама ще кажете интересно интересно ама за измекяри място няма....
Колега, можеш ли да преведеш това мнение на български, ако обичаш? Ние не се събираме на Баумакс.. При нас късането на гуми не е нещо, което се вижда често просто, защото не го толерираме. Ние се събираме, за да се видим, да пием по бира и да се видим с приятелите (за някои дори думата "семейство" е по-подходяща.
И това за измекярите изобщо не го разбрах..
PavelPavlov написа:Runnaway написа:Уважаеми колеги, след изключително силното откриване на сезона предстои първата BBQ сбирка на Е46тусиастите, която по традиция се провежда в края на Май или началото на Юни. Мястото на срещата е известно -> малко преди с. Железница в близост до София. Това е чисто информативно съобщение, за да подклажда ентусиазма ни в идния месец. ...
Здравейте колеги,
Приемате ли нови ентусиасти в Е46 сектата? От скоро търкалям 330d и ще ми е интересно да разменя малко съвети(евентуално с/у бира?).
Дайте повече инфо? Към колко часа ще се събирате в с.Железница и преди това ще има ли няква среща някъде из Софето - нещо екота, омв-та и тн![]()
Поздрави, Павел
Както Габи вече каза - добре дошъл си. Нашите срещи са редки, но качествени и се провеждат на една специфична локация преди село Железница. (Има обяснение в първото мнение в темата). Срещата преди тази сбирка е пред Арена Младост (Камор Ауто) и се използва за създаване на мини-колона, която да се качи до мястото за барбекю. Това е.
- Slav0v
- Потребител
-
- Кара: 318i, e46
- Мечтае да кара: щраус
Runnaway по-назад в темата (реших да се запозная , преди да пиша) сте се били събирали на баумакса, защото е широко (друг път и на практикера), но поради селенията в сърцата на някой, всеки път се проваля...За измекярщината, ами определих се като такъв защото нито познавам някой от форума, нито знам къде ще е , е така вчера съм си взел няква кола и идвам да се бутам непоканен , доста е нахално, нооо пробвах какво пък толкова,по-добре да знам че не се е получило отколкото да се чудя дали трябваше да се пробвам... Като стана първоправен член, щее опитам да направим някакви билярд/джаги работи, по ще е разнообразно, защото както не пия, картинката която визуализирам ще е доста трагична : вие ще си говорите, аз седя на газирана вода, гледам тъпо и т.н. а е лудница хах
.
ПС: А за пиленето на гуми не мисля и да го коментирам, всъщност вярно че не се познаваме, таа всяко нещо си има точен момент.... пиленето ако се събирахме с колите поради завършване на 12 клас, би било по-потходящо да го правим хах ... но засега не...
––––
В горния пост видях че приемате нови, така че преставам да се обеснявам като п**** и ще дойда.

ПС: А за пиленето на гуми не мисля и да го коментирам, всъщност вярно че не се познаваме, таа всяко нещо си има точен момент.... пиленето ако се събирахме с колите поради завършване на 12 клас, би било по-потходящо да го правим хах ... но засега не...
––––
В горния пост видях че приемате нови, така че преставам да се обеснявам като п**** и ще дойда.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Slav0v написа:––––
1) Никога не сме се събирали на Баумакса. Сигурно си чел за нашите ходения на Софийската сбирка, която се провеждаше там.
2) Всеки СОБСТВЕНИК и бивш СОБСТВЕНИК на Е46 е добре дошъл на нашите сбирки.
Под измекяри се разбира друго - хора, които идват с цел деструктивно присъствие и създаване на напрежение или просто, защото има храна/пиене на аванта. Всички знаят, че за нашите сбирки всеки носи малко храна за себе си плюс нещо допълнително. Например - тарелка с кюфтета плюс няколко бири. Или няколко салати с няколко хляба и безалкохолно. Все пак отиваме на барбекю и пари не събираме.
3) Повярвай ми, гарантирам ти, че ще бъдеш изненадан от това с колко хора ще се запознаеш в един ден и как ще те приемат като част от групата. Някои от нас живеят за тези срещи, както споменах по-горе.
4) Моля, следи темата.
- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Здравейте,
Да попитам 09ти ли ще е финално датата или ?
Да попитам 09ти ли ще е финално датата или ?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
За да няма повече "попитвания" от стари кучета като Аматьорчо:
E46 BBQ - 09 Юни 2013г. (НЕДЕЛЯ) - Часът и мястото на срещата са известни!
E46 BBQ - 09 Юни 2013г. (НЕДЕЛЯ) - Часът и мястото на срещата са известни!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
пълна подкрепа от Плевен
П.П.Обаче понеже съм нов може ли да дойда да се запознаем че малко ме е срам

П.П.Обаче понеже съм нов може ли да дойда да се запознаем че малко ме е срам

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
///M_Martin написа:пълна подкрепа от Плевен![]()
П.П.Обаче понеже съм нов може ли да дойда да се запознаем че малко ме е срам![]()
![]()
Понеже си нов и не знаеш ще трябва да те помоля нещо.
Събери всички другарчета от Плевен и околните градове (Габрово, Търново, Ловеч) и пристигайте. Тъкмо ще се запознаем..

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Runnaway написа:///M_Martin написа:пълна подкрепа от Плевен![]()
П.П.Обаче понеже съм нов може ли да дойда да се запознаем че малко ме е срам![]()
![]()
Събери всички другарчета от Плевен и околните градове (Габрово, Търново, Ловеч) и пристигайте. Тъкмо ще се запознаем..![]()
![]()
За фесйа време нямаш ама тука спамиш на поразия

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Gqbriel написа:Runnaway написа:///M_Martin написа:пълна подкрепа от Плевен![]()
![]()
Събери всички другарчета от Плевен и околните градове (Габрово, Търново, Ловеч) и пристигайте. Тъкмо ще се запознаем..![]()
![]()
За фесйа време нямаш ама тука спамиш на поразия
С друго око се гледа от колегите. Все пак Deutsche Brands.. Има някаква солидарност.

А и трябва да се организират сбирките. Сами не могат.

- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Много ми се изкаше да дойда, ама няма как. Падам се на работа, а колежката е на сватба и няма как да ме смени. Another time 

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
///M_Martin написа:пълна подкрепа от Плевен![]()
![]()
Явно ще има много нови лица, та и аз се срамувам.

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
На мен миналия път много ми хареса
Та ще взема да се мерна пак

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.