СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: 3-та национална е46 сбирка,30-31.03-Чифлика
Явно моето мнение ще е първо. Сбирката беше ЕПИЧНА! Очилата си ги намерих сутринта - доста надрани, но все пак "живи". Довечера ще изпиша един огромен пост, за да изкажа своята благодарност към всички, които взеха участие.
- asotsf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330ci Stahlgrau
Уникална сбирка беше: колоната, скарата, игрите и за десерт басейна, чакаме снимки и клипчета.

Последна промяна asotsf на 31 Мар 2013, 21:22, променена общо 1 път
- PYovchevski
- Потребител
-
- Кара: BMW 640d F06 Gran Coupe xDrive
- pepi_grafa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D 99г.
PYovchevski написа:Ето малко снимки от мен, дано ви харесат
https://plus.google.com/photos/11715658 ... 0533934577

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Аз няма да пиша големи "фермани"и спокойно мога да кажа че това беше НАЙ-СИЛНАТА СБИРКА от както ги има като формат.
Всички се представиха на ниво,беше супер забавно,весело отново много приятели и нови такива само за Бозучето ми беше мъчно но той обеща да се реваншира сериозно следващият път.Всеки път след такова мероприятие се прибирам зареден с много приятни емоции,спомени и комични ситуации.
Отново доказахме че сме номер едно и сме СЕМЕЙСТВО в БМВ Обществото,което нека служи за пример на всички отстанали.
Искам да изкажа голяма благодарност на БМВ Тийм Троян които ни изненадаха доста приятно с един бус с шукарии за барбекю
-ЕВАЛА МОМЧЕТА ГОЛЕМИ СТЕ
Не искам поименно да благодаря на всички за да не забравя някой
всички заедно доказахме че можем да се забавляваме и сме едно цяло навсякъде включително и в басейна
Летвата е вдигната високо за следващата година но новият вожд(Тишо) ще се заеме с тази не лека задача за да си заслужи Короната и Златният ланец на Г-н 100Кила
П.П.Единственото оплакване тази сутрин беше от Управителката че момичетата от Малдежката Организация на Герб са се оплакали че момчетата от БМВ Клуб България ги закачали така че.....дано няма много "изгорели" гербаджийки
....
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ВСИЧКО
Всички се представиха на ниво,беше супер забавно,весело отново много приятели и нови такива само за Бозучето ми беше мъчно но той обеща да се реваншира сериозно следващият път.Всеки път след такова мероприятие се прибирам зареден с много приятни емоции,спомени и комични ситуации.
Отново доказахме че сме номер едно и сме СЕМЕЙСТВО в БМВ Обществото,което нека служи за пример на всички отстанали.
Искам да изкажа голяма благодарност на БМВ Тийм Троян които ни изненадаха доста приятно с един бус с шукарии за барбекю

Не искам поименно да благодаря на всички за да не забравя някой

Летвата е вдигната високо за следващата година но новият вожд(Тишо) ще се заеме с тази не лека задача за да си заслужи Короната и Златният ланец на Г-н 100Кила

П.П.Единственото оплакване тази сутрин беше от Управителката че момичетата от Малдежката Организация на Герб са се оплакали че момчетата от БМВ Клуб България ги закачали така че.....дано няма много "изгорели" гербаджийки

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ВСИЧКО

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Време е за един сериозен пост по темата "Трета национална Е46 сбирка". Започвам в хронологичен ред:
1. Хора, изключително удовилствие е да се пътува с 30 Е46-ци в колона. 170-те км ми се сториха като разходка в парка. Да, тази година нямаше как да дойда с Красавицата, но дори и в позицията на "пасажер" беше изключително забавно. Нямаше изцепки и ненужни изпреварвания. Мисля, че хората в Троян дълго ще помнят тази колона, защото им позапушихме града - беше невъзможно на никой да се включи в главния път поради 30 преминаващи баварски машини с означение Е46. Знамето, което Краси "заби" в М3-ката и с него плътно следваше Бойка се набиваше адски на очи и хората много се кефеха. За догодина имам задачата да направим и официално Е46 знаме, което да се слага в колата, която води.
2. След уморителното и доста дълго пътуване очаквах, че ще се стигне до леко досадната част с паленето на скарите и подреждане на маси, столове и т.н. Изведнъж, пристигайки на паркинга на хотела се оказа, че Троянската група вече са на място с готова, разпалена скара, опънати маси и столове и целият паркинг е тотално резервиран и изчистен. (Е, имаше едно Пежо, Ситроен, който за малко да бутнем в реката и един уникално як Форд Орион (Кабрио), който в последствие използвахме като масичка за музиката - т.е. и той допринесе за нашия всеобщ кеф. Прегладняли от пътуването доста експедитивно успяхме да подредим всичките коли в паркинга и да запушим, така че никой друг да не се опитва да влиза. Ванката Соланов (Harry Poter) изигра ролята на The Gatekeeper и то много добре. Гледката на толкова много Е46 на едно място предизвикваше някакво уникално възхищение у преминаващите хора. Дори по едно време в лобито на хотела чух сервитьора да говори със свой приятел и да му обяснява как "ПРЕД ХОТЕЛА ИМА 60 БМВ-ТА". Е, малко се поизхвърли, но имаше поне 40-тина.
3. Храната беше един път. Евала на Скараджиите. Масите бяха претрупани с всякакви вкусотии плюс доволно количество различни бири и други видове питиета. Доказахме, че сме големи чревоугодници. Аз лично адски се изкефих на домашно приготвената зелена салата, която троянци донесоха. Ометох една пълна чинийка с връх освен всички мръвки и бири, които вече бях поел.
4. Частта с игрите беше забавна като явно вече имаме традиция за използване на въжета за теглене на Е46 като инструмент за забавление, че иначе не ни трябват. Пожелавам на всички нас тези въжета да ги носим в колите си и да влизат в употреба само в деня на Националната Е46 Сбирка и то само, за да докажем че бензиновите са по-мощни от дизеловите 46-ци или обратното
5. Ограмотихме се. Всички ВИЕ заслужавате тези грамоти, защото сте най-яките фенове на Света и съм горд, че съм един от ВАС.
6. Ресторантът. То било весело да се забавляваш с Младежите на ГЕРБ - доста майтапи отнесоха, а и доса дюдюкания като разбраха, че сме беемвисти и започнаха да викат "Мерцедес" или "Ауди". Подозирам, че това бяха обекти от нежния пол, които бяха попрекалили с алкохола. Ебавките естествено продължиха и в басейна
))) След като не бях с Красавицата (т.е. красивото купенце от подписа ми) реших, че трябва да се отсрамя на дансинга и накрая чак успях да поведа Дунавското хоро. Добре се получи. Доволен съм. И сега официалната част -> клетвата. Адски ме накефи това, което Кръстникът на Е46 беше подготвил, както и неговото специфично BMW Godfather облекло -> Короната на Кръстникът, Ланец с емблема на BMW и BMW Motorsport суичър. Текстът не го помня, но завършваше със следните думи ".. Обещавам да заменя 46-цата си само за по-нова и по-мощна от същия модел. Заклех се." което пожелавам на всички.
7. Басейнът на кратко: Толкова много уиски се изпи в този басейн, че на сутринта си намерих очилата на рецепцията доста надрани, но пък ги намерих, което е най-важното. Някъде към 3-4 (изгубих представа за времето с всичкото това пиене и всичките тия майтапи) съм си легнал като единствено силният студен вятър, който връх Кучето ни изпрати ме накара да взема това тежко решение.
8. Връщането - Епично. Разхода до Троянския манастир в колона
И оттам към София. Велико!
9. Равносметката: На по-хубава сбирка на BMW не бях присъствал и по-готини, възпитани и забавни хора от ВАС НЯМА! Още веднъж ще кажа, че съм ГОРД да съм част от Е46нтусиастите. Без ВАС тези сбирки биха били безлични и постни. СТРАШНИ СТЕ!
Първо искам да благодаря на моя приятел и нов собственик на Е46 - Юли Урдов (благоевградската 330д), който предложи да съм му навигатор в двете посоки, тъй като нямах финансовата възможност да дойда с моята си 46-ца. Благодаря ти, Юлка.
Искам да благодаря особено много на колегите от ТРОЯН. Момчета, това което направихте за нас не се забравя. Вашето гостоприемство допринесе за изключително силната сбирка. Поклон!
Искам да благодаря на Бойка, Марти, Митака и Тишо, че ни събраха ПАК - всички заедно, за да се забавляваме истински. Да сте живи и здрави!
Искам да благодаря на Драго за уникалните винили с логото на Третата Национална Е46 Сбирка, които увековечихме в прекрасни групови снимки. Нашата група е известна със снимките на ХОРА - истински BMW фенове, а без Драго тази група не би изглеждала така, както изглежда в момента. Един истински Е46 фен, макар и вече с друг модел.
Ванката Димитров - завинаги един от нас. Подобно на Драго смени модела, но не и сбирките.
Приятели, създадохме история - сега чакаме снимките и видеото.
НАЗДРАВЕ!
1. Хора, изключително удовилствие е да се пътува с 30 Е46-ци в колона. 170-те км ми се сториха като разходка в парка. Да, тази година нямаше как да дойда с Красавицата, но дори и в позицията на "пасажер" беше изключително забавно. Нямаше изцепки и ненужни изпреварвания. Мисля, че хората в Троян дълго ще помнят тази колона, защото им позапушихме града - беше невъзможно на никой да се включи в главния път поради 30 преминаващи баварски машини с означение Е46. Знамето, което Краси "заби" в М3-ката и с него плътно следваше Бойка се набиваше адски на очи и хората много се кефеха. За догодина имам задачата да направим и официално Е46 знаме, което да се слага в колата, която води.
2. След уморителното и доста дълго пътуване очаквах, че ще се стигне до леко досадната част с паленето на скарите и подреждане на маси, столове и т.н. Изведнъж, пристигайки на паркинга на хотела се оказа, че Троянската група вече са на място с готова, разпалена скара, опънати маси и столове и целият паркинг е тотално резервиран и изчистен. (Е, имаше едно Пежо, Ситроен, който за малко да бутнем в реката и един уникално як Форд Орион (Кабрио), който в последствие използвахме като масичка за музиката - т.е. и той допринесе за нашия всеобщ кеф. Прегладняли от пътуването доста експедитивно успяхме да подредим всичките коли в паркинга и да запушим, така че никой друг да не се опитва да влиза. Ванката Соланов (Harry Poter) изигра ролята на The Gatekeeper и то много добре. Гледката на толкова много Е46 на едно място предизвикваше някакво уникално възхищение у преминаващите хора. Дори по едно време в лобито на хотела чух сервитьора да говори със свой приятел и да му обяснява как "ПРЕД ХОТЕЛА ИМА 60 БМВ-ТА". Е, малко се поизхвърли, но имаше поне 40-тина.
3. Храната беше един път. Евала на Скараджиите. Масите бяха претрупани с всякакви вкусотии плюс доволно количество различни бири и други видове питиета. Доказахме, че сме големи чревоугодници. Аз лично адски се изкефих на домашно приготвената зелена салата, която троянци донесоха. Ометох една пълна чинийка с връх освен всички мръвки и бири, които вече бях поел.
4. Частта с игрите беше забавна като явно вече имаме традиция за използване на въжета за теглене на Е46 като инструмент за забавление, че иначе не ни трябват. Пожелавам на всички нас тези въжета да ги носим в колите си и да влизат в употреба само в деня на Националната Е46 Сбирка и то само, за да докажем че бензиновите са по-мощни от дизеловите 46-ци или обратното

5. Ограмотихме се. Всички ВИЕ заслужавате тези грамоти, защото сте най-яките фенове на Света и съм горд, че съм един от ВАС.
6. Ресторантът. То било весело да се забавляваш с Младежите на ГЕРБ - доста майтапи отнесоха, а и доса дюдюкания като разбраха, че сме беемвисти и започнаха да викат "Мерцедес" или "Ауди". Подозирам, че това бяха обекти от нежния пол, които бяха попрекалили с алкохола. Ебавките естествено продължиха и в басейна

7. Басейнът на кратко: Толкова много уиски се изпи в този басейн, че на сутринта си намерих очилата на рецепцията доста надрани, но пък ги намерих, което е най-важното. Някъде към 3-4 (изгубих представа за времето с всичкото това пиене и всичките тия майтапи) съм си легнал като единствено силният студен вятър, който връх Кучето ни изпрати ме накара да взема това тежко решение.
8. Връщането - Епично. Разхода до Троянския манастир в колона

9. Равносметката: На по-хубава сбирка на BMW не бях присъствал и по-готини, възпитани и забавни хора от ВАС НЯМА! Още веднъж ще кажа, че съм ГОРД да съм част от Е46нтусиастите. Без ВАС тези сбирки биха били безлични и постни. СТРАШНИ СТЕ!
Първо искам да благодаря на моя приятел и нов собственик на Е46 - Юли Урдов (благоевградската 330д), който предложи да съм му навигатор в двете посоки, тъй като нямах финансовата възможност да дойда с моята си 46-ца. Благодаря ти, Юлка.

Искам да благодаря особено много на колегите от ТРОЯН. Момчета, това което направихте за нас не се забравя. Вашето гостоприемство допринесе за изключително силната сбирка. Поклон!
Искам да благодаря на Бойка, Марти, Митака и Тишо, че ни събраха ПАК - всички заедно, за да се забавляваме истински. Да сте живи и здрави!
Искам да благодаря на Драго за уникалните винили с логото на Третата Национална Е46 Сбирка, които увековечихме в прекрасни групови снимки. Нашата група е известна със снимките на ХОРА - истински BMW фенове, а без Драго тази група не би изглеждала така, както изглежда в момента. Един истински Е46 фен, макар и вече с друг модел.
Ванката Димитров - завинаги един от нас. Подобно на Драго смени модела, но не и сбирките.

Приятели, създадохме история - сега чакаме снимките и видеото.
НАЗДРАВЕ!

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Браво , браво! 
Макар и за малко и аз останах супер доволен от съботният ден
Чакам с нетърпения клипчетата от ГО Протата
и снимките!
Да не наливам масло в огъня , но си мисля че една лятна (късно лято) национална сбирка на морски климат и ширина

Макар и за малко и аз останах супер доволен от съботният ден

Чакам с нетърпения клипчетата от ГО Протата

Да не наливам масло в огъня , но си мисля че една лятна (късно лято) национална сбирка на морски климат и ширина

- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
Супер беше, а като гледам че все още коментираме основно ранно-завърналите се, само мога да си представям колко весела е била вечерта
Евала на организацията и Троянската група, редно е да върнем жеста и да ги поканим на гости на Железница
Кога да чакаме видеото и снимките?

Евала на организацията и Троянската група, редно е да върнем жеста и да ги поканим на гости на Железница

Кога да чакаме видеото и снимките?
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
То след Жорко кво да напишеш, братче
Абе стана си една ПРЕКРАСНА сбирка и тва си е, накрая на влизане в София пак в аварийната, ей не можем да се разделим
БЛАГОДАРЯ на всички присъствали, благодаря ви, че ни изтърпяхте и с мегафона, ахаххаха, а то тва да водиш колона било интересна работа
, караш по магистралата със 100-110, звъни някой от колоната, много бързо карате и е неприятно
, в същото време по уокитокито последната кола казва може да вигнете малко темпото
Получиха се някакви разкъсвания по някое време, но мисля че като цяло се справих
А щом Краси след мен каза, че бил намалил музиката, за да се кефи на "ОЛЕ-то", което гърмеше през целия Троян
хвърлях аз непрекъснато но едно оче назад и се кефих максимално на гледката от ейнджъли зад мен, "метяха" М-ките от време навреме някои завойчета, хахахха; Митака каза, че налазваме като Хлебарки Балкана
Бавно, мощно и безпощадно
Специални благодарности на Троянската група, СТАБИУЛНИ сте, ейй
Благодаря на всички дошли за Първи път на Национална сбирка, надяваме се ви е харесало, благодаря на специалният ни гост, Драйвинг Год-а, който уважи нашето мероприятие
, благодаря на Старите пушки, че още стрелят с нас, ахаххаха А след тая клетва, дето давахме, направо не знам
наистина ще е голямото мислене дали да се продава някой ден Разбойника любим
Като сваля снимките и клиповете ще ги постна, имаме идея, надявам се да я реализираме, за направа на един по-сериозен клип, сглобен от различни моменти от сбирката
Имайте търпение...
А Фанатика освен че се оказа голям купонджия, как караше и снимаше, не знам, ето най-уникалната му снимка според мен, позволих си леко да я пипна...

Абе стана си една ПРЕКРАСНА сбирка и тва си е, накрая на влизане в София пак в аварийната, ей не можем да се разделим

Специални благодарности на Троянската група, СТАБИУЛНИ сте, ейй

Като сваля снимките и клиповете ще ги постна, имаме идея, надявам се да я реализираме, за направа на един по-сериозен клип, сглобен от различни моменти от сбирката

А Фанатика освен че се оказа голям купонджия, как караше и снимаше, не знам, ето най-уникалната му снимка според мен, позволих си леко да я пипна...

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Сбирката беше уникална! Най-важното е, че имаше толкова много хора и още повече доста, които идват за първи път. Това е показател, че това, което правим е истинско и отговаря на нуждите на хората за споделяне на синьо-бялата идея.
Присъединявам се към адмирациите за троянската група. Стана традиция трета поредна година Националната Е46 сбирка да се провежда в техния район и този път се представиха като невероятни домакини.
От дърпането на въже - много силни тия модератори, бре
Викам сега ше видим кой ще яде бан-ани, а те взеха да ни разнасят като пръскачка из лозе
В ресторанта купонът беше на макс, а що се касае до клетвата идеята се роди при подготовката между Бойка, Митака и мен. Идеята беше да е хем забавно, хем сериозно и мисля, че се получи. Само трябваше по-къси фрази да ви карам да повтаряте, че явно след няколко уискита трудно работи паметта
Пускам я клетвата тук да си я преговаряте, а новодошлите да я заучават, че някой ден ще трябва и тях да покръстим
Е46 КЛЕТВА
Ще се радвам 4-тата Сбирка догодина, да е още по-силна. Очакваме ви!
ПС> Сега тука темата трябва да се наспами здраво с фото и видео материал, защото този път освен другото и папараците бяха доста
Присъединявам се към адмирациите за троянската група. Стана традиция трета поредна година Националната Е46 сбирка да се провежда в техния район и този път се представиха като невероятни домакини.

От дърпането на въже - много силни тия модератори, бре

В ресторанта купонът беше на макс, а що се касае до клетвата идеята се роди при подготовката между Бойка, Митака и мен. Идеята беше да е хем забавно, хем сериозно и мисля, че се получи. Само трябваше по-къси фрази да ви карам да повтаряте, че явно след няколко уискита трудно работи паметта

Е46 КЛЕТВА
- Код: Избери целия код
Заклевам се в името на най-истинския модел на БМВ
Да се грижа всеотдайно за своето Е46
Да го обслужвам само с оригинални части и консумативи
Да сменям своевременно износените му гуми, масло, спирачна течност и антифриз
Да поддържам боята и интериора му в идеален вид
Да го заменя само за по-ново и по-мощно Е46
Да не допусна какъвто и да е мунинг по него
И да се стремя единствено към признат от БМВ Груп тунинг
Да посещавам организираните от Е46 общността мероприятия и допринасям за тяхната популярност
Да помагам по всякакъв начин на всеки изпаднал в нужда Е46 фен
Да допринасям за популяризирането на модела
И да се противопоставям на всеки опит за уронване на неговия престиж
И във всичките си действия на пътя, в сервиза и на масата
да се ръководя от интересите на 46-цата си и общността ни
Заклевам се да остана завинаги Е46 фанатик.
Заклех се!
Ще се радвам 4-тата Сбирка догодина, да е още по-силна. Очакваме ви!

ПС> Сега тука темата трябва да се наспами здраво с фото и видео материал, защото този път освен другото и папараците бяха доста

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Apassionata написа:То след Жорко кво да напишеш, братче![]()
![]()
Искам и аз да благодаря на всички за чудното прекарване, два дена с вас. Да пътувам в колона с хубавите ни Е46-ци беше преживяване един път. Особено на завоите като видиш Краси със знамето ///М и отзад още 30+ 46-чки - голяма красота, голямо нещо. За първа година съм с вас и съм силно впечатлен от задружието и веселбата, които царят в семейството

Евала и на групата от Троян - момчета, големи сте. Едното момче(забравих му името, да прощава) го питам има ли нужда от помощ и той ми каза - да, донеси ми бира

Браво за организацията, браво за старанието, за желанието на всеки един от присъстващите да спомогне, по един или друг начин, това голямо събитие да се превърне нещо огромно, нещо трайно запомнящо се. Браво и за клетвата, грамотите, стикерите, знамето, мегафона, паркинга, да не изброявам, че ще препълня базата данни на форума, затова ще се опитам да мина с една дума, както Жорката се изрази - ЕПИЧНО.
С нетърпение очаквам снимков и видео материал

Поздрави на всички,
Заклех се

Последна промяна devent на 01 Апр 2013, 2:40, променена общо 1 път
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Аз ще гледам да съм по-кратък...от Жорката
Цялото мероприятие беше меко казано уникално. Страшен купон, много готини хора, много готино настроение. Макар и с Е32 пак се чувствах като част от сектата
Евала на троянци!!! Пичове, затвърдихте мнението, че човекът от планината е гостоприемен такъв
Браво и на всички организатори за труда, който са положили, за да се случи това. Откровено ме хвана яд, че миналата година не успяхме да дойдем.
Просто нямам думи...ще ми се да сме пак събота сутрин. Както каза Бойчето - и накрая не можахме да се разделим, мамка му

Цялото мероприятие беше меко казано уникално. Страшен купон, много готини хора, много готино настроение. Макар и с Е32 пак се чувствах като част от сектата

Евала на троянци!!! Пичове, затвърдихте мнението, че човекът от планината е гостоприемен такъв

Просто нямам думи...ще ми се да сме пак събота сутрин. Както каза Бойчето - и накрая не можахме да се разделим, мамка му

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
Евала хора. Наистина се получи една много добра сбирка. Хората преди мен изписаха доста, а аз искам да добавя само ГОЛЕМИ благодарности за признателността която оказахте на Троянската група. Надяваме се пак да ни гостувате. Сега аз искам да благодаря на вас, защото се запознах с едни много готини хора и се надявам да станем големи приятели занапред. Купона беше на макс, а аз се чувствах като част от едно голямо семейство. Искам да изкажа своите благодарности на организаторите и хората, които работиха всичко това да се случи. И още веднъж изкарах си чудесно! Чувствам се горд и безкрайно щастлив, че водих колоната до Троянския манастир. Никога няма да забравя какво виждах в огледалото. 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Запомнящо се!
Радвам се, че сте такива пичове!
Живи и здрави - догодина пак и повече !!!
Радвам се, че сте такива пичове!
Живи и здрави - догодина пак и повече !!!
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Както си говорихме с Ванката - точно една специфична порода хора харесва точно тези автомобили и то не заради самите автомобили, а заради точно този дух, който тези хора носят... Точно поради тази причина всички хора толкова много ме кефят! Супер приятно ми беше да прекарам тези два дни с вас и цялото прекарване беше уникално удоволствие
Пътуването и гледката на колите нижещи се в планината, барбекюто и разпалените автомобилни разговори, жестокия купон вечерта, басейна, готиното време на следващия ден... Всичко това не позволи усмивката ми да слезе от лицето в продължение на 48 часа, а в момента като пиша това все още грея от кеф...
Клетвата беше НЕРЕАЛНА!!! Тише - едно огромно евалата за формулировката и изпълнението, получи се грандиозно
Огромни поздравления и на екипа положил толкова много усилия всичко това да се случи и да продължава да сплотява тези готини хора - поклон пред Митака, Жорката, Марто, Тишо и Бойка (искрено се надявам да не съм пропуснал някого, ако е така моля да ми бъде простено и ще се реванширам
)

Клетвата беше НЕРЕАЛНА!!! Тише - едно огромно евалата за формулировката и изпълнението, получи се грандиозно

Огромни поздравления и на екипа положил толкова много усилия всичко това да се случи и да продължава да сплотява тези готини хора - поклон пред Митака, Жорката, Марто, Тишо и Бойка (искрено се надявам да не съм пропуснал някого, ако е така моля да ми бъде простено и ще се реванширам

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.