СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- dudeto_sy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: возят ме
- Мечтае да кара: космически кораб, ама надали...
Re: СОФИЯ - сбирки Е46
rve написа:Аз само ще дам тон за песен - ..... "Това не е спален вагон, спален вагон, спален вагон!!!"
Дам... интересен тон дава RVE... Значи и ще пеем/пием

- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
dudeto_sy написа:rve написа:Аз само ще дам тон за песен - ..... "Това не е спален вагон, спален вагон, спален вагон!!!"
Дам... интересен тон дава RVE... Значи и ще пеем/пием
Това ние много добре го можем, доказали сме се

- Zvero Junior
- Потребител
-
- Кара: F25 20d, 2012
- Мечтае да кара: X6 M
- Детайли за колата: Мноооооого хубава :) :) :)
Аз имам и едни специфични способности, особено като попадне знамето в ръцете ми...
Майтапа на страна, тъй като аз комуникирам директно с хотела, моля ако някой има въпроси да се обръща към мен тук директно във форима или на ЛС.
Приятна вечер на всички
Майтапа на страна, тъй като аз комуникирам директно с хотела, моля ако някой има въпроси да се обръща към мен тук директно във форима или на ЛС.
Приятна вечер на всички

- Totomirov
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW 320D, E46, 2003, 150HP
Здравейте на всички,
Аз бързам да резервирам една двойна стая за мен и жената.
Според мен ще бъде добра идея на път към хотела да се направи една обиколка на забележителностите в района. Е, има колеги на които са им втръснали(визирам тези които живеят на близо), но за такива като мен ще е много полезна една обиколка до Шипка и т.н.
Адмирации и от мен за положения труд.
Поздрави
Според мен ще бъде добра идея на път към хотела да се направи една обиколка на забележителностите в района. Е, има колеги на които са им втръснали(визирам тези които живеят на близо), но за такива като мен ще е много полезна една обиколка до Шипка и т.н.
Поздрави
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Totomirov написа:Здравейте на всички,
Поздрави
Специално до Шипка не виждам голям смисъл, освен ако не обичате да катерите проход с много завои

Но може да се отиде до Соколоския манастир и Етъра, да се разходим из Габрово или В.Търново, да пием кафе в Арбанаси ... всичко е доста близо едно до друго.

- dudeto_sy
- кандидат ентусиаст
-
Totomirov написа:Здравейте на всички,
Поздрави
Бързам да кажа, че ако някой иска да се прави подобна обиколка лично ще се заема с това да подбера дестинацията и маршрута. Трябва да кажа на бързо, че СПА услугите на хотел Боженци са много добри, така че за хората с жени ще е супер, а има и аниматори за желаещите да си доведат децата. Иначе в хотела има и пиано бар, който е невероятен и там сме правили страхотни купони. Между другото, за да са максимално коректни нещата от сега да кажа, че в хотела на се разрешава пушенето никъде освен по терасите и извън сградата.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Zvero Junior написа:Runnaway написа:Има неща за уточняване все пак.
Тия дни ще има повече яснота.
Какво има за уточняване, освен бройката и какво меню ще си изберем? По отношение на активностите, всеки може да дава предложения!
Дианче, благодаря за признаниетомисле, че двете правим добър екип
има много неща за уточняване като например има ли голям паркинг за колите.Подходящо място за барбекю(градинката между двете части на хотела ме сънява да разрешат),конкурси,игри.Басейна с минерална вода ли е(съвнявам се) може ли да се ползва 24 часа(един вид след 24:00),можем ли да внасяме алкохол сами(изклювам ресторанта),от хотела запознати с групата и мероприятието,което ще се проведе и т.н.НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ще има ли достатъчно места за всички при положение че миналата година бяхме резервилали 25 двойни стаи и имаше няколко човека,които дойдоха в последствие по изключение???
Ако на това му викате че няма какво да се уточнява...организацията не се свежда само до намирането на хотел а до куп други неща,които вървят заедно с хотела.
П.П.Хотела е страхотен,Боженци винаги съм го харесвал но не мисля че е подходящо място за нашите мероприятия
П.П.Не искам никой да се обиди или засегне но всяка национална сбирка е веднъж годишно и всички ние я чакаме с нетърпение и ще бъде тъпо да не се получи заради нещо дребно и недомислено.
Всичко това го пиша с най-добри чувства.
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Поразгледах подробно сайта на хотела и в мен се породиха подобни въпроси като Марто. Хотелът е страхотен, цените, които са предложили са много добри (като погледнах какви са цените на нощувките без отстъпка), НО:
- 20 двойни стаи няма да стигнат. Трябват ни минимум 25 с опция за още 2-3.
- Ще ни разрешат ли да си напалим мангалите на територията на хотела? Мен лично това дълбоко ме съмнява. Освен това покрай барбекюто ще вдигнем и здрава олелия с игрите и конкурсите. Ще ни разрешат ли да си правим този купон на тази тучна ливадка?
- Басейнът ми малее - 15х6м. Ще можем ли да го ползваме след 24:00 часа, както и да се пие около него? За пушенето разбрахме.
Та да сумирам 3 са основните неща за уточнение - трябват ни повече стаи, трябва ни терен в или непосредствена близост до хотела, където никой няма да ни направи проблем със скарите и шума и последно трябва ни басейн за след 24:00 ч.
Пак казвам, хотелът изглежда супер, но по-скоро като за почивка в по-тесен кръг. Твърде изискан ми се струва за целите на нашето мероприятие. Защото си знаем номерата и на мен няма да ми е много комфортно да нарушавам спокойствието на другите с ихо-ахо цял следобед и през нощта, когато другите гости на хотела искат да си почиват. Без да съм бил там на мен х-л Боженци ми дава вид на доста лускозен, който си държи на реномето. Струва ми се много вероятно да си имаме разправии заради "нарушаване на реда" и току-виж се разнесла "славата" на БМВ клуба какви са поройници.
Нека се изкоментират тези неща с хотела предварително за да сме наясно и ние и те за какво става дума и да няма после неприятно изненадани и от двете страни. Националната сбирка е веднъж годишно и е безсмислено да се нагаждаме към условията на домакина. По-скоро трябва да търсим домакин, който да се нагоди към нашите условия.
- 20 двойни стаи няма да стигнат. Трябват ни минимум 25 с опция за още 2-3.
- Ще ни разрешат ли да си напалим мангалите на територията на хотела? Мен лично това дълбоко ме съмнява. Освен това покрай барбекюто ще вдигнем и здрава олелия с игрите и конкурсите. Ще ни разрешат ли да си правим този купон на тази тучна ливадка?
- Басейнът ми малее - 15х6м. Ще можем ли да го ползваме след 24:00 часа, както и да се пие около него? За пушенето разбрахме.
Та да сумирам 3 са основните неща за уточнение - трябват ни повече стаи, трябва ни терен в или непосредствена близост до хотела, където никой няма да ни направи проблем със скарите и шума и последно трябва ни басейн за след 24:00 ч.
Пак казвам, хотелът изглежда супер, но по-скоро като за почивка в по-тесен кръг. Твърде изискан ми се струва за целите на нашето мероприятие. Защото си знаем номерата и на мен няма да ми е много комфортно да нарушавам спокойствието на другите с ихо-ахо цял следобед и през нощта, когато другите гости на хотела искат да си почиват. Без да съм бил там на мен х-л Боженци ми дава вид на доста лускозен, който си държи на реномето. Струва ми се много вероятно да си имаме разправии заради "нарушаване на реда" и току-виж се разнесла "славата" на БМВ клуба какви са поройници.
Нека се изкоментират тези неща с хотела предварително за да сме наясно и ние и те за какво става дума и да няма после неприятно изненадани и от двете страни. Националната сбирка е веднъж годишно и е безсмислено да се нагаждаме към условията на домакина. По-скоро трябва да търсим домакин, който да се нагоди към нашите условия.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
единственото място за което се сещам в района и може да ни побере е http://bgholiday.com/index.php?option=c ... &Itemid=13 но съображенията за шума и олелията отново стоят на преден план ... все пак се води балнеохотел 

- dudeto_sy
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте на всички,
- Хотелът разполага с 29 двойни стаи;
- Барбекюто на хотела, заедно с всички полянки, пейки и пр. прилежащи нещица е на разположение на Е46 групата, като за това съм говорила още през септември месец със собствениците на хотела;
- Има специално отделено място за Росен от Плевен на паркинга, което ще му бъде удобно съобразно неговите изисквания;
- Паркингът разполага с 45 меса;
- Разговаряно е с управителите на хотела и може да бъде внесен алкохол;
- Басейнът не е с минерална вода за съжаление, модата се подгрява и е с температура около 30 С;
- В хотела не се пуши никъде;
- Имам уверението на собствениците, че можем да се забавляваме колкото пожелаем.
Все пак това е само предложение и аз и Кристина бяхме полезни до толкова, че да намалим цената на стаите на половина, за да е удобно и комфортно на всички и за да се забавлявате на хубаво място. В крайна сметка има и много други места и много други хотели. Това е само предложение.
- Хотелът разполага с 29 двойни стаи;
- Барбекюто на хотела, заедно с всички полянки, пейки и пр. прилежащи нещица е на разположение на Е46 групата, като за това съм говорила още през септември месец със собствениците на хотела;
- Има специално отделено място за Росен от Плевен на паркинга, което ще му бъде удобно съобразно неговите изисквания;
- Паркингът разполага с 45 меса;
- Разговаряно е с управителите на хотела и може да бъде внесен алкохол;
- Басейнът не е с минерална вода за съжаление, модата се подгрява и е с температура около 30 С;
- В хотела не се пуши никъде;
- Имам уверението на собствениците, че можем да се забавляваме колкото пожелаем.
Все пак това е само предложение и аз и Кристина бяхме полезни до толкова, че да намалим цената на стаите на половина, за да е удобно и комфортно на всички и за да се забавлявате на хубаво място. В крайна сметка има и много други места и много други хотели. Това е само предложение.
- Zvero Junior
- Потребител
-
Здравейте на всички,
Тъй като комуникацията върви в много погрешна посока, бих искала да кажа следното.
Този хотел бе запитам в следствие на разговори проведени още преди 6 месеца.
Има достатъчно места, стаите са 29 двойни, затова пратих и линк.
Паркингът е достатъчно голям - за 45 коли.
Барбекюто е външно и ще може да се използва за целите на сбирката.
Басейнът мисля, че на фона на алкохолът не е препоръчително да се използва. Иначе е обикновена вода, със съдържание на малко химия разбира се по хигиенни причини! Подгрява се до 30 градуса, за да не ви измръзнат дупетата.
Що се отнася за обществения ред - това е валидно за всеки един хотел - стига разбира се да не предпочетете палатки в гората или някоя хижа.
Ако този хотел не ви харесва обаче, винаги можете да предложите някое друго място. Това според мен е по-конструктивното поведение!
Поздрави и хубав ден!
Тъй като комуникацията върви в много погрешна посока, бих искала да кажа следното.
Този хотел бе запитам в следствие на разговори проведени още преди 6 месеца.
Има достатъчно места, стаите са 29 двойни, затова пратих и линк.
Паркингът е достатъчно голям - за 45 коли.
Барбекюто е външно и ще може да се използва за целите на сбирката.
Басейнът мисля, че на фона на алкохолът не е препоръчително да се използва. Иначе е обикновена вода, със съдържание на малко химия разбира се по хигиенни причини! Подгрява се до 30 градуса, за да не ви измръзнат дупетата.
Що се отнася за обществения ред - това е валидно за всеки един хотел - стига разбира се да не предпочетете палатки в гората или някоя хижа.
Ако този хотел не ви харесва обаче, винаги можете да предложите някое друго място. Това според мен е по-конструктивното поведение!
Поздрави и хубав ден!
- dudeto_sy
- кандидат ентусиаст
-
Wolfen написа:единственото място за което се сещам в района и може да ни побере е http://bgholiday.com/index.php?option=c ... &Itemid=13 но съображенията за шума и олелията отново стоят на преден план ... все пак се води балнеохотел
Здравей, ние разглеждахме този вариант за мероприятието през април свързано с транспортната безопасност, но това е балнеохотел и честно казано е малко пост-комунистически, но не е лошо, доста приятно е и май има и минерална вода ако не бъркам. Просто ще възникне проблем с шума според мен лично.
- Zvero Junior
- Потребител
-
Здравейте отново!
Бих искала да допълня следното:
1. Конкурсите и игрите са нещо, което всички вие следва да дадете предложения, казано е още в първия пост. Ако нямаме хотел обаче, каквито и активности да се планират, няма да могат да се организират
2. За алкохола и внасянето включително има дадена цена за внасяне - ако стигнем до запазване на целия хотел, ще говорим със собствениците или да го намалят или да го премахнат.
3. Басейнът, отново казвам (като човек, който професионално се занимава със събития), не препоръчвам да се използва след употреба на алкохол - т.е. няма значение дали е отворен след 24.00 часа.
4. Изискаността на хотела, отговаря на изискаността на марката, която всички ние караме. Тъй или иначе ако заемем целият хотел, други гости няма да има и съответно няма да има кого да притесняваме.
5. Капацитетът на Люляците е над 60 стаи (61 да бъдем точни) - няма как да бъдем само ние! Валиден е проблемът с шума.
6. Нагаждане към домакина или към клиента - Тази група е като всяка друга група от клиенти. Те се съобразяват с клиента, като говорим все пак за общо приети порядки - някой да ходи да повръща зад рецепция или в басейна не е ОК където и да се отиде.
Всичко това, което казвам няма за цел да ви убеждава в каквото и да било.
Единственото, което все пак моля, е когато се поства нещо, да четете внимателно - реално всичко е написано или в сайта, който съм дала или в самата оферта!!!
Ако искате да си правите сбирката на някакво определно място, аз нямам никакъв проблем с това - сбирката и решението са си ваши!
Поздрави на всички!
Бих искала да допълня следното:
1. Конкурсите и игрите са нещо, което всички вие следва да дадете предложения, казано е още в първия пост. Ако нямаме хотел обаче, каквито и активности да се планират, няма да могат да се организират
2. За алкохола и внасянето включително има дадена цена за внасяне - ако стигнем до запазване на целия хотел, ще говорим със собствениците или да го намалят или да го премахнат.
3. Басейнът, отново казвам (като човек, който професионално се занимава със събития), не препоръчвам да се използва след употреба на алкохол - т.е. няма значение дали е отворен след 24.00 часа.
4. Изискаността на хотела, отговаря на изискаността на марката, която всички ние караме. Тъй или иначе ако заемем целият хотел, други гости няма да има и съответно няма да има кого да притесняваме.
5. Капацитетът на Люляците е над 60 стаи (61 да бъдем точни) - няма как да бъдем само ние! Валиден е проблемът с шума.
6. Нагаждане към домакина или към клиента - Тази група е като всяка друга група от клиенти. Те се съобразяват с клиента, като говорим все пак за общо приети порядки - някой да ходи да повръща зад рецепция или в басейна не е ОК където и да се отиде.
Всичко това, което казвам няма за цел да ви убеждава в каквото и да било.
Единственото, което все пак моля, е когато се поства нещо, да четете внимателно - реално всичко е написано или в сайта, който съм дала или в самата оферта!!!
Ако искате да си правите сбирката на някакво определно място, аз нямам никакъв проблем с това - сбирката и решението са си ваши!
Поздрави на всички!
- Totomirov
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW 320D, E46, 2003, 150HP
Колеги,
Наистина ако хотела е резервиран само за нас, то единствените притеснени или втрещени ще са персонала
.
Като гледам колко хора за момента обръщат внимание на инициативата леко съм притеснен дали ще да можем да ги напълним тези 29 двойни стаи.
Добре ще е да почнем поименно запазване на стаите с цел по-точно и конкретно планиране.
Поздрави,
Цецо
Наистина ако хотела е резервиран само за нас, то единствените притеснени или втрещени ще са персонала

Като гледам колко хора за момента обръщат внимание на инициативата леко съм притеснен дали ще да можем да ги напълним тези 29 двойни стаи.
Добре ще е да почнем поименно запазване на стаите с цел по-точно и конкретно планиране.
Поздрави,
Цецо
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Организацията по този въпрос е ясна
Първо мястото и после всичко останало

Първо мястото и после всичко останало
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5