СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: СОФИЯ - сбирки Е46
Wolfen написа:29ти
ти няма ли да направиш една снимка бе

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
аз май съм пас 

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
Като гледам повечето сме за 29ти, нека го фиксираме, за да се организираме по-лесно. Да се преброим в близките дни и ще им дрънна един телефон другата седмица да запазя. С две думи:
На 29.07.2012г. - картинг писта "Конза" до Брезник. Линк: http://auto-kart.com/pista.php?id=32#axzz20Dgvp0f4
http://www.funsport.bg/services.php?id=6
На 29.07.2012г. - картинг писта "Конза" до Брезник. Линк: http://auto-kart.com/pista.php?id=32#axzz20Dgvp0f4
http://www.funsport.bg/services.php?id=6
Последна промяна Radichev на 10 Юли 2012, 14:01, променена общо 1 път
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Добре де, всички ли сте за картинг. Аз съм повече за басейнче да направим
Как мислите?

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
outworld написа:Добре де, всички ли сте за картинг. Аз съм повече за басейнче да направимКак мислите?
ако идвам - картинг!

Ново предложение към колегите за сбирките така или иначе сме започнали леко по леко с би ем дабъл ю-тата офертата е следната заведението е невероятно има всичко , както голям паркинг, така и приятна атмосвера и ако организираме сбирките за там през лятото понеже е в пъти по-добре според мен от колкото на някоя бензиностанция, а пък е и локация Ст.град което се сещате, че е 100х по-атрактивно ще има и колективна отстъпка от 30% от сметката на всеки бумърец и допълнително раздадени карти с отстъпки за останалото време, когато идвате извън сбирките ? Сега чакам мнения
За, който не е разбрал това е Cocktail Bar & Dinner 24h на Mega Dance Center ( Зимен дворец )
Има и специална промоция 4 бири + картофки само за 7.99лв
И не само това е интересна промоция
Другите на място, това не е с комерсиална цел, а опит за разнообразие и различно място за сбирките, което смятам е далеч по-красиво и уютно от Бензиностанция, която и да е тя 

За, който не е разбрал това е Cocktail Bar & Dinner 24h на Mega Dance Center ( Зимен дворец )
Има и специална промоция 4 бири + картофки само за 7.99лв

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
b2d написа:Ново предложение към колегите за сбирките така или иначе сме започнали леко по леко с би ем дабъл ю-тата офертата е следната заведението е невероятно има всичко , както голям паркинг, така и приятна атмосвера и ако организираме сбирките за там през лятото понеже е в пъти по-добре според мен от колкото на някоя бензиностанция, а пък е и локация Ст.град което се сещате, че е 100х по-атрактивно ще има и колективна отстъпка от 30% от сметката на всеки бумърец и допълнително раздадени карти с отстъпки за останалото време, когато идвате извън сбирките ? Сега чакам мнения![]()
![]()
Има и специална промоция 4 бири + картофки само за 7.99лвИ не само това е интересна промоция
Другите на място, това не е с комерсиална цел, а опит за разнообразие и различно място за сбирките, което смятам е далеч по-красиво и уютно от Бензиностанция, която и да е тя
Определено не ме бройте

Та някой да пусне една анкета,картинг+басейн или щутгарт - както предлага колегата

Gqbriel написа:b2d написа:Ново предложение към колегите за сбирките така или иначе сме започнали леко по леко с би ем дабъл ю-тата офертата е следната заведението е невероятно има всичко , както голям паркинг, така и приятна атмосвера и ако организираме сбирките за там през лятото понеже е в пъти по-добре според мен от колкото на някоя бензиностанция, а пък е и локация Ст.град което се сещате, че е 100х по-атрактивно ще има и колективна отстъпка от 30% от сметката на всеки бумърец и допълнително раздадени карти с отстъпки за останалото време, когато идвате извън сбирките ? Сега чакам мнения![]()
![]()
Има и специална промоция 4 бири + картофки само за 7.99лвИ не само това е интересна промоция
Определено не ме бройтев горния вариянт
Та някой да пусне една анкета,картинг+басейн или щутгарт - както предлага колегата
A Картинга+басейн е друга хава и това може да стане на Конска примерно хем каране 50км хем кеф след това

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Аз лично не виждам и грам комерсиалност.
Поне един път да беше написал атмосФера правилно.

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Колегата зарибява. Няма лошо. По принцип паркинга пред заведението е достатъчно просторен, за да се съберем някой път там.
Аз съм за това да сме заедно картинг/басейн - няма никакво значение.
Аз съм за това да сме заедно картинг/басейн - няма никакво значение.
blacksapphire написа:Аз лично не виждам и грам комерсиалност.Поне един път да беше написал атмосФера правилно.
![]()
Подробности сега, че в бързината съм объркал, ако не виждаш е копи-пейст и за това, така се е получило

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
СОФИЯ - сбирки Е46
Еми и аз така казвам утепано -както се казва 

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
пичове, стига със спама, че ще ни локнат темата ... нека говорим по същество.
за сега повечето сме за картинг на Конска на 29ти Юли.
за сега повечето сме за картинг на Конска на 29ти Юли.