СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Re: 2-ра Национална Е46 сбирка - 07.04. - Чифлика

Мнение от Wolfen » 08 Апр 2012, 17:47

Благодаря на организаторите и на всички, които направиха 2рия нац. събор на Е46 едно незабравимо преживяване. :bowdown: Всички вие сте страхотно хора и в това се корени успеха на нашите сбирки. Надявам се да се видим пак на националния събор през май.

ПС: големи сте ранобудници .. в 11:30 на паркинга бяхме останали само аз, Стойчо и Бойка :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: 320i 170 магарета.
Мечтае да кара: Космически кораб.

Мнение от vgavrilov » 08 Апр 2012, 18:19

Аз само мога да кажа, че всичко беше перфектно !!! Като започнем от събирането на Джъмбо (горкия човече с белия форд - изтекоха му очите), карането в колона, присъединияването около Троян на другите е46ци, конкурсите, барбекюто, хотела вечерята абееее всичко.

Относно карането в колона беше доста забавно. Бях една от последните коли на отиване и беше уникална гледка как 5-6 е46ци се изнасят и изпреварват на някоя права :) Както беше уникална гледка физиономиите на хората в селцата като видеха толкова БМВ-та на едно място.

Наистина мога да изкажа само благодарности за организацията и за всичко по сбирката.

Евала хора и догодина пак : :bchug:

П.П. Amatior4o евала, знаеш как се кара в колона и да пазиш колата зад теб!
Да им изсъхнат ръчичките на авто-джамбазите дето ми разбиха колата и откраднаха мулти волана на 15ти Септември.

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 08 Апр 2012, 19:15

И аз да се разпиша тук :mhihi:
Коментарите са излишни,всички съм ви възприел като голямо семейство,прекарах си страхотно,по-нечовешко басейно парти не съм имал :mhihi:
Само хубави моменти от вчера,снощи и т.н.
Сбирката беше наистина нечовешка и много силна.
П.П.А на Насето мисля да му предложа и да си го прибирам у нас в Плевен :mhihi: :mhihi: :mhihi:
П.П.Бойче много се замисли да "трябва" да пускаше снимките от Максимус Шоуто :bowdown:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 08 Апр 2012, 21:19

Мнооого добра сбирка :D :ok: :bowdown: :bchug: Надявам се всички си изкараха страхотно :lalala: Благодаря на всички присъствали и направили тази среща незабравима :clap: Радвам се, че имаше нови хора, дошли за пръв път на наше мероприятие, дано са се чувствали добре и им е харесало :D

Ще започна с клиповете, че се качиха по-бързо. Нещо не сме се справили особено с мърдането и друсането, ама толкова :mhihi:

Тръгването от Джъмбо ;)
http://www.youtube.com/watch?v=6QI-Kugv ... ature=plcp

Пътуване :driving:
http://www.youtube.com/watch?v=Iw4uk60c ... ature=plcp

Не знам дали вечния спор Бензин/Дизел беше решен, но така не съм се смяла отдавна :lol: :D :) :mhihi: "Пфууу, станах целия у сажди" :mhihi:
http://www.youtube.com/watch?v=o8E3ER0D ... ature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=_YUdjYb0 ... ature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=S3Cn_Tzw ... ature=plcp

И малко от Басейна :D Ся, последно снимки от дефилето по кореми и питони да пускам ли :mhihi:
http://www.youtube.com/watch?v=Cu4UJube ... ature=plcp
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 08 Апр 2012, 21:30

Apassionata написа:Мнооого добра сбирка :D :ok: :bowdown: :bchug: Надявам се всички си изкараха страхотно :lalala: Благодаря на всички присъствали и направили тази среща незабравима :clap: Радвам се, че имаше нови хора, дошли за пръв път на наше мероприятие, дано са се чувствали добре и им е харесало :D

Ще започна с клиповете, че се качиха по-бързо. Нещо не сме се справили особено с мърдането и друсането, ама толкова :mhihi:

Тръгването от Джъмбо ;)
http://www.youtube.com/watch?v=6QI-Kugv ... ature=plcp

Пътуване :driving:
http://www.youtube.com/watch?v=Iw4uk60c ... ature=plcp

Не знам дали вечния спор Бензин/Дизел беше решен, но така не съм се смяла отдавна :lol: :D :) :mhihi: "Пфууу, станах целия у сажди" :mhihi:
http://www.youtube.com/watch?v=o8E3ER0D ... ature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=_YUdjYb0 ... ature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=S3Cn_Tzw ... ature=plcp

И малко от Басейна :D Ся, последно снимки от дефилето по кореми и питони да пускам ли :mhihi:
http://www.youtube.com/watch?v=Cu4UJube ... ature=plcp

:bowdown: Клиповете са много готини - браво
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 08 Апр 2012, 21:45

Така. Сядам и аз да нахвърлям малко впечатления в темата.

Първо.. Поздрави от спалния вагон. Извинявам се и съжалявам, че не успях да присъствам на басейн-партито..

Второ и нататък няма да броя... Искам да изкажа комплименти на организаторите на това МЕГА-събитие - Втора Национална Сбирка на Е46:

1. Митака7 - Завинаги един от нас! :bowdown: Митак, без теб сбирките не биха били същите. Та мисля да си те заплюем за представител на БМВ Клуб Българияна на Е46 сбирките, та винаги да си с нас!

2. Марто_G60 - Евала на холдинга! :bowdown: Организацията с хотела, паркинга, ресторанта и т.н. беше прекрасна. Поздрав за един Е46-транс-маниак http://www.youtube.com/watch?v=Iq_5C5E9ITY

3. Бойка и Ники - Благодаря за наздравиците в ресторанта, озвучението на барбекюто, прекрасната компания и страхотно организирания конкурс.

П.С. ЗАБРАВИХ СТИКЕРИТЕ И ГРАМОТИТЕ => НЕНАДМИНАТИ!

4. (П)Радо - Наздраве, дизел пауър :) Жив и здрав да си!

5. Краси - Не знам дали ще ми повярвате, но дори в момента си представям как с периферното си зрение гледам към огледалото за М3-ката на Краси, която караше зад мен през целия път обратно като част от колоната на връщане. Братле, получи се уникално - водех колона от 6 прекрасни 46-ци и дори М3-ката караше зад моята Красавица. Благодарим и двамата :driving: :bchug:

6. Vassil_bk, Vgavrilov, Amatior4o - Машини, толкова беше готино да инициираме колона за обратния път и да ме сложите като пилотна кола. Никога забравя това прибиране. (Очаквайте скоро разказ в раздела "Страхотни истории") Похвала за ВГаврилов за това как караше след мен в колоната на отиване към Чифлика и как му издърваха нервичките да не ме изпревари, за разлика от тези на други колеги. :bchug: :bchug: :bchug: Славчо, съжалявам за този инцидент. Съжалявам, че съм ви прекарал през тези неравности ама пуста България - да се чудиш къде да караш по булевард с 3 ленти като Ботевградско. Надявам се скоро колата пак да е тип-топ. Васе, за теб само ще кажа, че съм горд да те нарека свой приятел! Наздраве! :bchug: :bchug:

7. Сливенският гений на ракията, дизела, мадурите и купона - ГОЛЕМЕЦ! Насе, ненадминат си! Без коментар! :bchug: :bchug: :bchug:

8. Скараджийте - Титто и колегата от Габрово с турнига, за чийто ник не съм 100% сигурен. Евала! :bchug: :bchug:

9. РВЕ - Тишо, ти си един истински лидер и се радвам, че и теб мога да нарека приятел. Като част от организацията ти казвам наздраве и благодаря. Поклон! :bowdown:

10. Волфен - Машинка, с теб се виждам най-често и общо взето сме най-редовните - пожелавам ти една нова машина, защото знам, че го искаш :)

11. Стойчо - Към теб имам най-много критика - да вземеш да спреш да разваляш хубавата ракия с лед.. :ranting: :bchug: :bchug: :bchug:

12. Колегите, с които не сме се виждали преди и им беше за първи път - надявам се да ви е харесало и да продължим да бъдем единни, както до сега! :bchug:

13. Димитров, Драго, Заги, Габриел, Козела - ЩЕ ВИ СКЪСАМ УШИТЕ!

Хора, колоната навръщане ми напълни душата, казвам ви... Казах на Славчо, Васко и Влади, че ще карам бавничко до магистралата и после, ако някой бърза да кара напред, но включването на Краси и Радо беше супер силно и доста раздвижи темпото. Както си карам - водейки Славчо (2-ра кола), Влади (3-та) и Васко (като последна кола) и изведнъж виждам в огледалото нещо, което свети и се движи доста бързо.. Слава Богу, номерът на Краси ми се беше набил в съзнанието прекалено добре, че да го объркам 4551.. та успях да го видя, макар и да ме подмина с 250 (по негови думи) .. успях да му светна. Радо пък смени Аматьорчо като втора кола и ми направи нежен намек да вдигна темпото. На Микре видяхме Краси в ШЕЛА, но не знаехме, че все пак не е успял да зареди. Скоро след това той ни настигна и се лепна на задната ми броня. Известно време се чудих защо ме остави да водя, но вдигнахме темпото до към 120-130 :driving: После спиране на Лукойла пред Брестница и още едно спиране на Ботевградския Лукойл за зареждане на две 20-ки купета - на Васко и моето. Обаче колоната по магистралата беше уникална. Както Тишо каза - схванах си врата да гледам в огледалото.. Ама при мен беше много спечено положението с М3-ка, която ми "диша във врата" - буквално! 140 на темпомата и се наслаждавах на всяка крива, виждайки как 6 46-ци се изнасят и прибират в перфектен синхрон. Уникално! Благодаря ви, колеги! Това беше един изключителен подарък за мен и скоро отминалия ми рожден ден!

Накрая Слави скъса амортисьор и аз доста се притесних, даже и се върнах, защото си помислих, че са се чукнали с Васето на Ботевградско точно на влизане към Подуене, но за моя радост се оказа друго.

Колеги, нямам търпение до следващия събор! Очаквайте скоро страхотна история за колоната към София :)))))))))))))) (Очакваме снимков материал!)

:bchug: :bchug: :bchug: :bchug: :bchug: :bchug: :bchug: :bchug: :bchug: :bchug: :bchug:

Извинявам се на ВСИЧКИ, които съм забравил да спомена поименно!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 08 Апр 2012, 21:57

Права квото права, следващият път съм с вас!
Тогава ще имам и прилично фото и ще цъкнем и една фотосесия на всичките и после поотделноо и т.н. Обещавам!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530dA '04

Мнение от koleto_78 » 08 Апр 2012, 23:01

Супер е материала,а сбирката е била уникална.Добре сте си изкарали като гледам.На следващата ще гледам да се присъединя.Заслужава си. :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 08 Апр 2012, 23:38

Е тази година и аз имах късмета да съм на Бг. територия по време на сбирка и нямаше как да пропусна,рядко присъствам,но кефа трае за дълго.Благодаря на всички участвали в организирането на мероприятието и на всички присъстващи веселяци. :bowdown: Всичко беше на супер ниво,дори и времето ни остави да си направим барбекюто.Пътуването в колона наистина е голяма тръпка и сега като видях,че сте се събрали за навръщане ме хвана яд,имаше малко разминаване,едни тръгват други спът :dunno: и драснах към Беклемето,но нищо чакаме следващата сбирка. :bchug:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 09 Апр 2012, 0:00

:D На Джъмбо се събрахме 14 коли, общо мисля, че бяхме 24 :D Имайки пред вид колко е разпростанен вече модела можеше и повече. И в тази връзка, да се обърна към всички колеги, четящи темата... и неприсъствали до сега /и на Национална и на барбекю-сбирките, които правим в София/, заповядайте следващия път, не се притеснявайте, всеки е почнал като не е познавал никой в началото ;) :D Атмосферата, хората, закачките, купона, гледката на толкова красиви 46-ци на едно място и изобщо цялото изживяване са неповторими :ok: :D

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

:clap: :bowdown: :D

Изображение

И Победителите в Конкурсите... Държа да отбележа, че имаше изключително красиви и поддържани 46-ци и излъчването на Победители беше трудно.

Първо място за "The Best Of The Best E46" за Колегата Мартин Стоименов с 318ci :D

Изображение

Изображение

Второ място за Росен Василев с кабриото 330i :D

Изображение

Изображение

Изображение

Трето място за Мартин Костадинов, с 330d

Изображение

Изображение

За ИНТЕРИОР Първо място за Веселин Танкишев, с 320d / за съжаление не успах да снимам интериорите :confused: / СА 2399 AM

Изображение

Второ място за Божидар Арабаджиев с 320d, EB 9165 AC

Изображение

Трето място за Емил Печев с 320d с телевизорите отзад :D

Изображение

Изображение

За Джанти - Първо място за Людмил Стоянов, с 320i /пак нямам снимка :banghead: /

Изображение

Изображение

Второ място за Тито :D

Изображение

За Двигателен отсек нарадата взе Радослав Иванов /дет разправя утешителна била :D / Радо, колата ти е страхотна, сигурно заслужаваш по-добра награда, но нека има малко разнообразие в спечелилите :D

Изображение

Изображение

Най-скоро регистрирана /притежавана/ 46-ца за Росен Василев с кабриото - от 02.04.2012 :shock: :mhihi:
И най-отдавна - за Атанас Бозуков с 320d - 01.07.2007г, че за кой друг, най-върлия стар фен с най-оргиналните фенски включвания :clap: :bowdown:

Изображение

Изображение

И аз взех награда - лип за багажника /огромно благодаря :D /, не че разбрах за какво е точно :roll: :mhihi:

Изображение

Благодарности и на управата на BMW Клуб България за предоставените тениски за всички присъстващи :D

Изображение

малко снимки от Барбекюто :D Евала на момчетата, които домъкнаха маси и столове от хотела / а тая масичка долу трима я сглобяваха, хахха/ :D

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И отбор Ягодка, пардон "Бензин" :lol:

Изображение

:bchug: :bchug: :bchug:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Масовата Бомба в движение така и не можах да я снимам :mhihi:

Изображение

Изображение

Изображение

Нататък фотографа мълчи :mhihi:

И на сутринта / на обяд де/ празен паркинг, само мойта :D

Изображение

Сигурно щото са спазвали табелата :mhihi:

Изображение

Ето линк към всички снимки ;)
http://apassionata.snimka.bg/automobile ... rka.668038
Последна промяна Apassionata на 09 Апр 2012, 11:44, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 09 Апр 2012, 0:14

Пичове, заради всички вас никога няма да си продам E46-цата..

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 09 Апр 2012, 1:16

Ебаси...
Все едно чета отзиви от Национален събор :shock:
Евала, че сте си изкарали супер готино :bowdown:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 09 Апр 2012, 1:39

Това направо ми напълни душата. Клиповете уникални, особено борбата м/у бензин и дизел. Радвам се, че познавам някои хора и знам, че са супер печени. Дано на следващата да мога и аз да присъствам, гледам, че забавленията са на ниво, както и изживяването на този момент.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 09 Апр 2012, 8:27

В Е Л И К И

Нямам думи да опиша колко готино беше на Втората национална сбирка на е46. Просто незабравимо.
Благодаря на всички колеги, че ви има. Без вас всичко това нямаше да се случи. Купона беше страхотен.

Пътуването също беше на ниво, ръководено от М-ките - Тишо и Краси.

Мястото, избрано от Марто беше супер подходящо и много релаксиращо. Важното е, че Колелото пътува.... :mhihi:

Както винаги проследяването на събититето беше отразено от Бойка, въпреки, че беше заета с част от организацията. И още нещо, грамотите са страхотни, остават спомен за цял живот.

Бозуче....ти си сърцето на купона. Без теб нямаше да е същото.

Тито и момчето от Габрово, добре, че осигурихте задължителните въглища за прехраната и показахте уменията си на готвачи.

Радвам се, че постоянно идват нови и нови попълнения към това голямо БМВ семейство. Хора, не се притеснявайте. Първия път винаги е по-сковано, но после всичко си идва на мястото. Така че, нови колеги, смело напред.

Много хубаво е, че Клуба помисли за нас и подсигури тениски за всеки един от нас.

Радо, продавай тая е46-ца, че вече няма награди за тебе...всички ги обра... :mhihi:

Марто (DRUM), жалко, че трябваше да си тръгнете след самото ви пристигане, на детето е най-важното от всичко. Марто се погрижи да ви възстановят парите от рецепцията, така че всичко е наред.

Та, с една дума, може да се повтарям, ама всички сте ВЕЛИКИ...

Споменах, че се оттеглям. Мисля, че така е редно, тъй като не притежавам вече модела е46. Сигурен съм, че имам много достойни заместници, които и до момента участват в организацията на сбирките на е46 (Драго, Тишо, Ванката, Бойка, Марто).
И макар, че вече съм "предател", винаги ще се чувствам един от вас. Каквато и нужда да имате, може да разчитате на мен. С каквото мога, винаги ще помагам.

п.с. И да не забравите да ме поканите на 3-ия национален е46 събор...щото иначе ще дойда без покана... :mrgreen:
п.п.с. Ако съм забравил да спомена някой, нека не ми се сърди.

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 09 Апр 2012, 8:43

Красимир! написа:Пичове, заради всички вас никога няма да си продам E46-цата..

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

A aз по скоро ще си взема е46ца :yes: евала страшен купон е било :bchug:
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг