СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Re: София - сбирки Е46
Аз викам да се посъбереме в Събота за малко фото сесия /Winter collection/. Ама трябва и да прикъткаме някой професионалист фотограф а.к.а Габриел или Бойка 

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
подкрепям идеята, ама просто е абсурд да си измия колата при условие, че темп. ще паднат до -10 ....после няма да мога да си отворя колата 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Wolfen написа:Gqbriel написа:Wolfen написа:аз ся подрапах из паркинга на Арена Младост ..доволен!
Щеше да казваш
Ами ти не ми даде никакъв позитивен отговор на запитването .. и аз бях за малко, че трябваше да се ляга да се спи![]()
Айде днес, ако искаш ?
ПС: нещо не съм фен за Витоша .. твърде много рацери там, много народ, много повече сняг ... бе вероятността да стане мазало е голяма там
Ще се чуем - хубу разбрах та

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
При -10 не си е оферта и за снимки даже, ти мислиш за къпане
Ако се разберем съм "За" разбира се де 

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Ако е нещо следобедно (след 3) съм на линия и аз за събота, пък било и без много снимки 

- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
outworld написа:Ако е нещо следобедно (след 3) съм на линия и аз за събота, пък било и без много снимки
То това ми беше идеята. Следобедно, ако е меко времето в Събота. На хубав бял пейзаж да изкараме малко нагоре 'убавиците. Божо иначе е прав, че има шанс след миенето да има ефекта от не мога да си отворя вратата. На мене на бмв-то още не са ми замръзвали оплътненията на вратите, а не е като да не съм я мил.
Иначе има опция и фотошопка без излизане

П.с.
Може и градско да го направим. Снежен дрифт дей ат "Битака" в кв. Орландовци
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Айде да си имаме уважението, а не после да има сърдити.
Обърнахте го на селска вечеринка тука. Престанете със спама и празните приказки или ще действам по правилата.
Темата е достатъчно хубава, за да я о......е.
п.с. За да не получавам лс-та....защо ми е изтрито мнението....ви го съобщавам тук, че всеки спам ще бъде изтрит на момента.
Обърнахте го на селска вечеринка тука. Престанете със спама и празните приказки или ще действам по правилата.
Темата е достатъчно хубава, за да я о......е.
п.с. За да не получавам лс-та....защо ми е изтрито мнението....ви го съобщавам тук, че всеки спам ще бъде изтрит на момента.
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Споко, миналата година започнахме с организацията 20 дни преди събитието и никой не е бързал.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Марто и Тишо, айде пускайте хотела, че народа почна да трепери...
- rve
- ///Мтусиаст
-
Работи се активно по въпроса, надявам се до края на работната седмица да пуснем окончателната оферта за хотела и куверта.
ВАЖНО!!!
Датата на самата сбирка претърпя лека корекция. Измества се с една седмица назад и ще бъде на 7.04. Надявам се да не е проблем за повечето от вас.
ВАЖНО!!!
Датата на самата сбирка претърпя лека корекция. Измества се с една седмица назад и ще бъде на 7.04. Надявам се да не е проблем за повечето от вас.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
rve написа:Работи се активно по въпроса, надявам се до края на работната седмица да пуснем окончателната оферта за хотела и куверта.
ВАЖНО!!!
Екстра,аз само да попитам дали няма да е добра идея да се вметне една анкета : да,не,може би - за по лесно броене

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Аз съм напълно и 100% ВЪВ КЛУБЪ!
Имам предложение за стикерите:

Можем да използваме тази картинка и някакси да конфигурираме около нея Username, "Втора Национална Сбирка на Е46 в България" и съответно дата към нея..
Можем да направим сърчицето да е бяло, зелено, червено, за да не става кич, а може и изобщо да не го пипаме.
Нека предложението ми бъде разисквано тук или във фейбук групата на Е46. (https://www.facebook.com/groups/1951278 ... 434481175/)
Ако вече има избрани стикери или се е задействал процеса по създаването им, нека това мнение бъде игнорирано.
Имам предложение за стикерите:

Можем да използваме тази картинка и някакси да конфигурираме около нея Username, "Втора Национална Сбирка на Е46 в България" и съответно дата към нея..
Можем да направим сърчицето да е бяло, зелено, червено, за да не става кич, а може и изобщо да не го пипаме.
Нека предложението ми бъде разисквано тук или във фейбук групата на Е46. (https://www.facebook.com/groups/1951278 ... 434481175/)
Ако вече има избрани стикери или се е задействал процеса по създаването им, нека това мнение бъде игнорирано.
- rve
- ///Мтусиаст
-
Няма да стане с анкета, подобно на миналата година парите за нощувките (100%) ще се събират при Митака - всеки го знае, включително хората от провинцията и миналата година схемата работи без грешка. Записването, респективно плащането ще бъде поименно за всички, за да се знае кой с кой ще идва, а и за хотела ще е необходимо. За разлика от миналата година този път ще има краен срок за записване (плащане). Някъде 2 седмици преди датата трябва да сме изпратили капаро, което значи че всеки ще има към 3 седмици да реши дали да идва и да плати. Кувертите, подобно на миналата година ще се плащат на место. И стягайте мангалите, кюмюра, касите с бира и цялата сергия, защото без това няма сбирка