СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Vampi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си Купето с Усмивка на лицето
Re: СОФИЯ - сбирки Е36 четвъртък ОМВ-бул.Гешов 19ч.
b2d написа:Ново предложение към колегите за сбирките така или иначе сме започнали леко по леко с би ем дабъл ю-тата офертата е следната заведението е невероятно има всичко , както голям паркинг, така и приятна атмосвера и ако организираме сбирките за там през лятото понеже е в пъти по-добре според мен от колкото на някоя бензиностанция, а пък е и локация Ст.град което се сещате, че е 100х по-атрактивно ще има и колективна отстъпка от 30% от сметката на всеки бумърец и допълнително раздадени карти с отстъпки за останалото време, когато идвате извън сбирките ? Сега чакам мнения![]()
![]()
За, който не е разбрал това е Cocktail Bar & Dinner 24h на Mega Dance Center ( Зимен дворец )
Има и специална промоция 4 бири + картофки само за 7.99лвИ не само това е интересна промоция
Другите на място, това не е с комерсиална цел, а опит за разнообразие и различно място за сбирките, което смятам е далеч по-красиво и уютно от Бензиностанция, която и да е тя
+1 м/у другото до там се стига перфектно по околовръстното а до гешов днеска съм пътувал 40 мин заради некви недомислени ремонти задръствания и темподобни простотии

Vampi написа:b2d написа:Ново предложение към колегите за сбирките така или иначе сме започнали леко по леко с би ем дабъл ю-тата офертата е следната заведението е невероятно има всичко , както голям паркинг, така и приятна атмосвера и ако организираме сбирките за там през лятото понеже е в пъти по-добре според мен от колкото на някоя бензиностанция, а пък е и локация Ст.град което се сещате, че е 100х по-атрактивно ще има и колективна отстъпка от 30% от сметката на всеки бумърец и допълнително раздадени карти с отстъпки за останалото време, когато идвате извън сбирките ? Сега чакам мнения![]()
![]()
За, който не е разбрал това е Cocktail Bar & Dinner 24h на Mega Dance Center ( Зимен дворец )
Има и специална промоция 4 бири + картофки само за 7.99лвИ не само това е интересна промоция
Другите на място, това не е с комерсиална цел, а опит за разнообразие и различно място за сбирките, което смятам е далеч по-красиво и уютно от Бензиностанция, която и да е тя
+1 м/у другото до там се стига перфектно по околовръстното а до гешов днеска съм пътувал 40 мин заради некви недомислени ремонти задръствания и темподобни простотии
Както решите аз просто предложих, а колкото до това кой и колко ще ви изтърпи е моя грижата, както и за отстъпките и промоциите

- LiloTGeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 м52б28 компакт
- Мечтае да кара: е30 кабрио :0
- Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър
Мисля че е време е36 теам софия да направи нещо организирано за това лято ?!?!?
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Колеги, ето снимките от вчера - 12.07.12г. За мое съжаление пропускам няколко следващи сбирки, защото паля към морето и дим да ме няма.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- 24vintila
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW M42 купе
- Мечтае да кара: BMW самолет M power пакет
Евала за снимките брат
http://www.vbox7.com/play:49888df8 БМВ разход няма
- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
randity написа:Колеги, ето снимките от вчера - 12.07.12г. За мое съжаление пропускам няколко следващи сбирки, защото паля към морето и дим да ме няма.![]()

- //RaDo
-
328i
-
- Кара: E36 M3 EVO, Е39 530 D Touring
- Мечтае да кара: 318is
randity написа:Колеги, ето снимките от вчера - 12.07.12г. За мое съжаление пропускам няколко следващи сбирки, защото паля към морето и дим да ме няма.![]()
ИС-оо добре е излязълл

I ///M Addicted

Деба... моята, е като някъв джип сред другите
:D:D Ама все пак ходя на офроуд с нея 

- 24vintila
- кандидат ентусиаст
-
BrainLeak написа:Деба... моята, е като някъв джип сред другите:D:D Ама все пак ходя на офроуд с нея
И моята

- V_E_N_G_O
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318 is
- Мечтае да кара: BMW E36 M3
Koito jelae da doide na OMW Lulin nie sme tyk (izvinqvam se che ne pisha na BG no sam ot telefona )

Vampi написа:b2d написа:...
+1 не пречи да се посети

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
Rainbow написа:Vampi написа:b2d написа:...
+1 не пречи да се посети
Ами давайте да направиме нещо организирано да се уточниме и да се напълни паркинга с бмв-та

- V_E_N_G_O
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318 is
- Мечтае да кара: BMW E36 M3
По принцип съм против да сменяме мястото защото започнахме да се събираме доста хора
Ако решите нещо само го напишете в Е36 групата в facebook даже може и там да предложите защото тук не се гледа кой знае колко или поне не се коментира
ако решите нещо задължително го напишете там за да не стане да се разделим и да не се получи нищо никаде 

- 24vintila
- кандидат ентусиаст
-
И,аз също съм против да сменяме мястото ,но ако го правим еднократно ок 

- LiloTGeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 м52б28 компакт
- Мечтае да кара: е30 кабрио :0
- Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър
Гешов по принцип си е супер:
- има много място
- шефката ни е разрешила стига да не пилим
- има място за драг ако някой реши
- и след сбирката полигона на завода е близко хихихи
Против съм сменяне на мястото , но няма лошо веднъж месечно да се събираме някъде където да ни се радват повече хора , защото 20-тина нагласени 36-ци хващат много окото
- има много място
- шефката ни е разрешила стига да не пилим
- има място за драг ако някой реши
- и след сбирката полигона на завода е близко хихихи
Против съм сменяне на мястото , но няма лошо веднъж месечно да се събираме някъде където да ни се радват повече хора , защото 20-тина нагласени 36-ци хващат много окото