Lord Of The Dance с 2 концерта в България!
Модератори: err0r, alpina-ma6inata
3 мнения
• Страница 1 от 1
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Lord Of The Dance с 2 концерта в България!

Поради големия интерес към гостуването на шоу номер 1 в света Lord of the Dance в София, артистите от трупата на Майкъл Флетли се съгласиха да изнесат още един ексклузивен концерт на 3 юни 2008г. в зала 1 на НДК.
Освен вече обявения спектакъл от 21 ч. българските зрители ще могат да се насладят на още едно зрелищно представление от 17.30 ч. Участията са включени в програмата на XIII Салон на изкуствата.
Билетите за двата концерта вече са пуснати в продажба в Билетния център на НДК и в разпространителската мрежа на Eventim и са на цени между 30 и 60 лв, а за ценители е предвиден специален тираж между 70 и 100 лв.
Визитата е част от европейското турне на шоуто Lord of the Dance, което пътува в пълен състав от 80 танцьора и 10 души технически екип.
Аз лично съм ги гледал вече веднъж на живо, но задължително ще отида пак!

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Навсякъде се пропуска да се съобщи, обаче, че Майкъл Флетли и този път няма да участва...
И аз ги гледах предния път и не ме впечатлиха особено... ефектът е в костюми, сценични ефекти и, естествено, синхрон и ритъм... но танците им са еднообразни...
Спектаклите на нашите ансамбли по народни песни и танци и на Нешка Робева са къде-къде по-напред!
Мое мнение! 

И аз ги гледах предния път и не ме впечатлиха особено... ефектът е в костюми, сценични ефекти и, естествено, синхрон и ритъм... но танците им са еднообразни...
Спектаклите на нашите ансамбли по народни песни и танци и на Нешка Робева са къде-къде по-напред!

"... _ _ _ ..."
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Аз много ги харесвам и си бях купил билет за предишният им концерт, но като разбрах, че са без Майкъл Флатли и не отидох. А на всякъде в рекламите го пишеха него. Стана ми обидно даже. Все едно да си купиш билет за концерт на Мадона и да ти кажат, че нейните песни ще ги изпее Азис. Изгорях с 50 лв. Жена ми ходи и беше много доволна, но при мен е и въпрос на принципи
И накрая да ви кажа, че преди една седмица за този концерт имаше билети само от 80 лв. останали и за двете представления.

И накрая да ви кажа, че преди една седмица за този концерт имаше билети само от 80 лв. останали и за двете представления.
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Музикални предпочитания