За или против чалгата в колата?
Модератори: err0r, alpina-ma6inata
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Аз в колата(и не само) си слушам с кеф: Уайт Снейк , Рони Джеймс ДИО , Ковърдеил , Юръп , Металика , Куин , Деф Лепард , Аеросмит , Сигнал , Щурците , Ахат и много много други !!!

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
InsaneBoy89 написа:Против, яко негри и тва е50 Cent, DMX, Lil John, Ludacris и др.
Слушам си чалга.......е не е като да надуя музиката и да гледам как ме гледат хората отвън, но си пускам от време на време. По-добре това да слушам отколкото "негри" дето само лаят за проблемите в ЩАТИТЕ.....дреме ми на ГЪЗА за Щатите......аз съм в БГ.
П.С.....нищо против негрите......но по-добре да си седят извън БГ....
Аре със здраве
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Braikoff
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: ... E30, 324D, M21
E36, 318i, M43
E60, 530D, M57
Svetlix написа:Аз лично смятам супер селско това да си пуснеш примерно Преслава, Камелия ( там още колкото женски имена се сетите) и да свалиш джамеците и така да минеш през целия град. За съжаление често се вижда тази гледка. Ако караш Москвич, Жигула, Волга или Опел си е нормална гледка ама от BMW ...![]()
Аз лично мразя чалгата и ако ме изберете за министър на културата ще я забраня със закон!
Напълно съм съгласен с колегата,чалгата е за каруцата на село или в някой Мерцедес тип 'Циганска мечта',
в Беемватора само класика(Metallica,Manowar...)или нещо свежо и леко(Edguy,Ari Koivunen...).
П.п.Особености:
4(5) Врати
4x4
ABS
Airbag
Автопилот
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Климатроник
Кожен салон
Ксенонови фарове
Лети джанти
Металик
Навигация
Парктроник
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Шибедах
Допълнителна информация:
телевизор, адаптивни светлини, парк дистанс конторл - отпред и отзад, отопление и памет на предните седалки и много други, .
Колата е в отлично техническо състояние и в нея никога не се е слушала чалга...
SONY - make.believe
- Kompressor
- кандидат ентусиаст
-
Неискам никой да убидя ама аз не бих слушал чалга в колата.Аз предпочитам Disturbed Mudvain Rammstein Judas Priest и тн и тн. 

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
За мене е еднакво просташко да се свалят джамовете и да се кара с волумето на мах независимо дали се слуша чалга, рап, рок или хаус.
Съответно ако приемеме че целта на музика в колата не е да споделите музикалните си предпочитания с всеки жив човек в радиус 1км, тогава въпроса остава просто: слушате ли чалга?
Съответно ако приемеме че целта на музика в колата не е да споделите музикалните си предпочитания с всеки жив човек в радиус 1км, тогава въпроса остава просто: слушате ли чалга?

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
WeiSTD написа:За мене е еднакво просташко да се свалят джамовете и да се кара с волумето на мах независимо дали се слуша чалга, рап, рок или хаус.
+1
Признавам си обаче, че от време на време се изявявам като простак, когато искам да си проветря колата, а ми се слуша здраво издънена жица.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
само чалгЪ ф колето вееееееее
то у наше село баи мангалите с е36ците и с некви негърски песни въртят по цял ден някои ги излъгал че така е модерно --
а които нема кинти за баварец---взима квото може и само орк. Кристалиииии
тва е!
то у наше село баи мангалите с е36ците и с некви негърски песни въртят по цял ден някои ги излъгал че така е модерно --

а които нема кинти за баварец---взима квото може и само орк. Кристалиииии

тва е!
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- djudjko
- Потребител
-
- Кара: E30 324d
Абе признавам си, че ми се случвало, но това е единствената музика, която ми пука как я слушам в колата...т.е. сравнително тихо и на затворени прозорци!!! Виж сега Голфа си е друго нещо...
ЗАВИСИ

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Аз като професионално изкривен слушам предимно електронна музика както и доста ретро,но ме кефи изказването на един приятел:
в тази кола ако пусна нещо различно от чалга ще блокира CD-то

в тази кола ако пусна нещо различно от чалга ще блокира CD-то

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- djudjko
- Потребител
-
- Кара: E30 324d
go4et0o написа:djudjko написа:Абе признавам си, че ми се случвало, но това е единствената музика, която ми пука как я слушам в колата...т.е. сравнително тихо и на затворени прозорци!!! Виж сега Голфа си е друго нещо...
и аз си признавам,че темата е от 2007![]()
![]()
иначе си слушам квот ми е гот
Темата може и от '94-та да е ма се пише бе пич, респективно актуална... пък си слушай... много ми зор...
ЗАВИСИ

Назад към Музикални предпочитания