Тема за взаимопомощ
Модератори: Icco, Общи модератори
- Alex1990
- кандидат ентусиаст
- Кара: Бмв Ф10
- Мечтае да кара: вече го карам :)
- Детайли за колата: 525д 204 коня 2011
предишна Бмв Х5 4.4 320коня 2004
Re: Сервизи във Варна
kostaka написа:Павката е човека
Чувал съм за този мъж Пафката и от другаде, но така и не ми дадоха номер, може ли актуален номер да се свържа с него
Колеги, на Мини-то ми хидравликата ми прави проблеми, понякога се втвърдява, докато шофирам и общо взето не е окей.
Дайте идея къде да я води да проверят...
Дайте идея къде да я води да проверят...
- Alex1990
- кандидат ентусиаст
Autogas systems Varna
инж. Станислав Стоянов
GSM: 0899 / 907 677
Днес посетих въпросния сервиз, искам само да изкажа удовлетворение че попаднах на до някъде съвестни хора които не искат непременно да изцедят портфейла на човек, имах проблем с газта и не работеше, смениха ми една дюза и филтри и мотора заспа, и по негов съвет беше да не се хвърлям в излишни разходи а да покарам и да видя как ще е. За сравнение в няколко други сервиза ме започнаха от 600 лв нагоре та до нов инжекцион за 2000 лв дано не се налага да ходя пак при него, но ако се наложи ще е там
инж. Станислав Стоянов
GSM: 0899 / 907 677
Днес посетих въпросния сервиз, искам само да изкажа удовлетворение че попаднах на до някъде съвестни хора които не искат непременно да изцедят портфейла на човек, имах проблем с газта и не работеше, смениха ми една дюза и филтри и мотора заспа, и по негов съвет беше да не се хвърлям в излишни разходи а да покарам и да видя как ще е. За сравнение в няколко други сервиза ме започнаха от 600 лв нагоре та до нов инжекцион за 2000 лв дано не се налага да ходя пак при него, но ако се наложи ще е там
- ReLeFNIQ
- кандидат ентусиаст
- Кара: 535d torque monster
- Мечтае да кара: 550i supercharged
- Детайли за колата: Actual: 535d e61 pre-LCI 370 hp 750 nm
Previous: 540i e39 Black 5 speed manual, 335i N54 e91 Black 07' pre-face 306 hp
Здравейте, колеги,
Колата е 335i е92 2007.
Бих искал да Ви попитам къде във Варна мога да отида да ми свалят изходящия колектор и да ми почистят нагара над клапаните?
Казват, че при тоя мотор заради директното впръскване се събира доста и е хубаво да се прави веднъж на 80-100 к км. А едва ли е правено някога на моята, която уж е на 200 к км.
Ето за това говоря:
https://www.youtube.com/watch?v=JIJa1IM0Df4
Е може да е е с орехи, но с друга технология.
Питах на 1-2 места, едното от който БОШ сервиз, но не правили такива манипулации.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Колата е 335i е92 2007.
Бих искал да Ви попитам къде във Варна мога да отида да ми свалят изходящия колектор и да ми почистят нагара над клапаните?
Казват, че при тоя мотор заради директното впръскване се събира доста и е хубаво да се прави веднъж на 80-100 к км. А едва ли е правено някога на моята, която уж е на 200 к км.
Ето за това говоря:
https://www.youtube.com/watch?v=JIJa1IM0Df4
Е може да е е с орехи, но с друга технология.
Питах на 1-2 места, едното от който БОШ сервиз, но не правили такива манипулации.
Благодаря предварително на отзовалите се!
BMW
- Iliqn_kumanov
- Потребител
Здравейте колеги, препоръчайте ми къде във Варна могат да ми направят диагностика за да разберат защо колата има лаг между 2000 и 3000 оборота. Колата е Е46 320д 136.
- kokignatov
- кандидат ентусиаст
- Кара: F11 535 xd, e28 520i
Някой сервиз с машина за отпушване на радиатор на парно? Или някой добър майстор по климатичната система ?
Здравейте колеги,
можете ли да ми кажете къде могат да ми направят диагностика?
Пада ми акумулатора почти до 0V. Купих нов и пак същото.
BMW316 Е36 1998г.
Внезапно се появи някаква утечка от #44 касетофона 700mA и от #46 {Board computer; Instrumentenkombination; Zeituhr (предполагам ел.механичен часовник); Geschwindigkeitstregelung} 1,5А.
Преди нова година ходих в 3 сервиза, но на кой му се пипа по това време! "Купи си мултицет, ей го там магазина и прави" това ми казаха в последния.
Аз батерийката на моя мултимер мога да си сменя и да намеря кой предпазител е проблемен, но само да там.
Има ли сервизи във Варна, които разбират от тези коли?
Благодаря предварително.
можете ли да ми кажете къде могат да ми направят диагностика?
Пада ми акумулатора почти до 0V. Купих нов и пак същото.
BMW316 Е36 1998г.
Внезапно се появи някаква утечка от #44 касетофона 700mA и от #46 {Board computer; Instrumentenkombination; Zeituhr (предполагам ел.механичен часовник); Geschwindigkeitstregelung} 1,5А.
Преди нова година ходих в 3 сервиза, но на кой му се пипа по това време! "Купи си мултицет, ей го там магазина и прави" това ми казаха в последния.
Аз батерийката на моя мултимер мога да си сменя и да намеря кой предпазител е проблемен, но само да там.
Има ли сервизи във Варна, които разбират от тези коли?
Благодаря предварително.
Някой от Варна да препоръча къде мога да отида да погледнат ходовата част на e46ца ?
- G0-SH0W
- кандидат ентусиаст
- Кара: криво ляво!
- Мечтае да кара: и малко по-напред!
- Детайли за колата: 328i Touring, m52B28TU, ГИ Romano
Здравейте колеги, реших да драсна с до тук придобития опит по сервизи във Варна. Каквото мога, правя сам, но има неща за които още не съм дорасъл
Имам добри впечатления от момчетата в BM Motors, намират се на ул. Прилеп 90, около 300-400 метра след камерите на Вятърна мелница. Огледаха ходова част, смениха ми задните тампони на предните носачи и направиха една диагностика. Поговорихме си, готини са и си казват нещата.
За тези които са с ГИ/АГУ, веднага над BM Motors, NIK GAS, човека е много точен, не гледа да ти вземе парите. Направи ми диагностика и ми регулира редуктора, иска ми 20 лв и понеже нямаше да ми върне от 50, ми върна 40 и ми каза следващ път да му ги занеса. Разбира си от работата. Първо тръгнах да ходя при един Свилен, под обръщача на 13-ката, който ми беше препоръчан от колега тук във форума, но след като 3 пъти не се улучихме и той тръгваше на път ми препоръча NIK GAS.
Последни впечатления от сервиз Ринекс, до кръговото под мол Варна. Смениха ми реглажни болтове, биалетки, залепиха едната гума, че беше с вида и ми направиха реглаж. На следващия ден ми изтърваха държачите на едната челюст на ръчната и още по телефона с обяснения, установиха проблема. Отидох и свалихме челюстта на колелото, че протектора( огледалото) където се хващат държачите е изгнило.
Ако някой иска повече инфо, да свирне.
Малко помощ от вас, някой да ми каже в кои морги има от нашите коли, иска ми се да намеря нещо във или около Варна, да не се разкарвам и да не се занимавам с връщане на неадекватни части по куриери. Колата е Е46 Touring с M52B28TU.
Поздрави и трябва да направим една сбирка по някое време......
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Имам добри впечатления от момчетата в BM Motors, намират се на ул. Прилеп 90, около 300-400 метра след камерите на Вятърна мелница. Огледаха ходова част, смениха ми задните тампони на предните носачи и направиха една диагностика. Поговорихме си, готини са и си казват нещата.
За тези които са с ГИ/АГУ, веднага над BM Motors, NIK GAS, човека е много точен, не гледа да ти вземе парите. Направи ми диагностика и ми регулира редуктора, иска ми 20 лв и понеже нямаше да ми върне от 50, ми върна 40 и ми каза следващ път да му ги занеса. Разбира си от работата. Първо тръгнах да ходя при един Свилен, под обръщача на 13-ката, който ми беше препоръчан от колега тук във форума, но след като 3 пъти не се улучихме и той тръгваше на път ми препоръча NIK GAS.
Последни впечатления от сервиз Ринекс, до кръговото под мол Варна. Смениха ми реглажни болтове, биалетки, залепиха едната гума, че беше с вида и ми направиха реглаж. На следващия ден ми изтърваха държачите на едната челюст на ръчната и още по телефона с обяснения, установиха проблема. Отидох и свалихме челюстта на колелото, че протектора( огледалото) където се хващат държачите е изгнило.
Малко помощ от вас, някой да ми каже в кои морги има от нашите коли, иска ми се да намеря нещо във или около Варна, да не се разкарвам и да не се занимавам с връщане на неадекватни части по куриери. Колата е Е46 Touring с M52B28TU.
- Alex1990
- кандидат ентусиаст
G0-SH0W написа:Здравейте колеги, реших да драсна с до тук придобития опит по сервизи във Варна. Каквото мога, правя сам, но има неща за които още не съм дорасъл
С две ръце за сбирката
- G0-SH0W
- кандидат ентусиаст
- Кара: криво ляво!
- Мечтае да кара: и малко по-напред!
- Детайли за колата: 328i Touring, m52B28TU, ГИ Romano
Колега как си го направил да вмъкнеш отговора по-средата на поста, отне ми малко време, докато осъзная какво си писал. За сбирка, може би в другата тема, че да не спамим тая.Alex1990 написа:G0-SH0W написа:Здравейте колеги, реших да драсна с до тук придобития опит по сервизи във Варна. Каквото мога, правя сам, но има неща за които още не съм дорасъл
С две ръце за сбирката
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: Тема за взаимопомощ
промених заглавието на темата ви за да може да стане обща за всякакви подточки
свързани с взаимопомощ за вашия район
свързани с взаимопомощ за вашия район
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Alex1990
- кандидат ентусиаст
Re: Тема за взаимопомощ
Здравейте, някой колега от Варна да услужи с блутут модул на моторола само за проверка, няма причина моя да не работи, но преди да вземам нов ми се иска да тествам