Сбирки и мероприятия!
Модератори: bozukov_g, Общи модератори
- L-Donovan
- Потребител
-
- Кара: BMW 323i e46 & 318i e30
- Мечтае да кара: M3
Аз пък имам 2лв и съм решил да ги заредя всичките!Даже ще оставя 20ст на бензинджията да разберът че не съм случаен клиент! П.С Пешо това е в кръга на шегата!Другите ще ти кажат за кво иде реч!Много се радвам за теб братле!Ще дойда ако мога!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Ще се радвам ако успееш
Има лека промяна в плановете, но ще я разберете като се съберем. Часа си остава същия - 16:30- 17 ч. Ще си направим малко бмв парти щото все пак бал без почерпка какъв бал е

Има лека промяна в плановете, но ще я разберете като се съберем. Часа си остава същия - 16:30- 17 ч. Ще си направим малко бмв парти щото все пак бал без почерпка какъв бал е

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
И аз се включвам само незнам къде?
добре че е буллии да ми каже

добре че е буллии да ми каже

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Получи се добро изпращане на Пешо! Отдавна не се бяхме събирали толкова много БМВ-та! Обиколките,простеенето и пушеците бяха на ниво! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Направо нямам думи да благодаря на всички за това, което сторихте !
Аз до последния момент си чаках едни 4-5 БМВ-та и скромна колонка из града, и като слизам да ви посрещам гледам цялата улица пълна с БМВ-та и се хванах за главата
И като се почнаха едни въртележки и пушеци из града... точно 12 БМВ-та. То не бяха масови излизания през прозорците, кючеци, бърнаути, свирене, крещене. Пълна лудница. Даже по пътя след нас и до нас се присъединиха и други абитуриенти и си правихме ГОЛЯМ кеф по пътя
Ами каквото и да пиша повече, пак няма да стигне за това пак ще кажа едно ОГРОМНО благодаря ма всички, които се присъединиха, надявам се и вие да сте си изкарали почти толкова яко, колкото и аз.
Думите са излишни...

Аз до последния момент си чаках едни 4-5 БМВ-та и скромна колонка из града, и като слизам да ви посрещам гледам цялата улица пълна с БМВ-та и се хванах за главата

Думите са излишни...
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Миризмата на съединители и тя не оцъстваше.POL_Starshi написа:Получи се добро изпращане на Пешо! Отдавна не се бяхме събирали толкова много БМВ-та! Обиколките,простеенето и пушеците бяха на ниво!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Супер се изкефих и аз, но най ме кефи че още като ме видят познати ме разпитват - кой беше абитюрента и и какъв беше тоя BMW парад в Сливен

- driftxtreme
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 & e36
здравеите колеги не е точно тук мястото за въпроса ми,но не ми се пуска отделна тема.Аз съм от Ямбол и карам е36 325i та въпроса ми е може ли да си замеря колата с някоя 25ца или 28ца от Сливен,че незнам в Ямбол дали има други като моя двигател
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
driftxtreme написа:здравеите колеги не е точно тук мястото за въпроса ми,но не ми се пуска отделна тема.Аз съм от Ямбол и карам е36 325i та въпроса ми е може ли да си замеря колата с някоя 25ца или 28ца от Сливен,че незнам в Ямбол дали има други като моя двигател
Я ела в неделя в Сливен! Ще ти докарам 325+ и 328++!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- driftxtreme
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 & e36
дано да имам време да намина ще направим няколко старта
да си направя равносметка,че съм се наслушал вече.Според
някои хора колата ми е била издухана,не вървяла вече и т.н
че е грозна спор няма
ама до 2-3 седмици влиза за боя
да си направя равносметка,че съм се наслушал вече.Според
някои хора колата ми е била издухана,не вървяла вече и т.н
че е грозна спор няма

- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
driftxtreme написа:......................................
Ще дойде и един компакт is да се нареди до батковците

- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01

- ZARAZA
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е21..Е28 и Е46
- Мечтае да кара: лагерна количка