"ЯМБОЛ-ТЕХНОПОЛИС-Неделя-18:00h"
Модератори: bozukov_g, Общи модератори
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Re: ЯМБОЛ -Технополис събота от 18:00
Тая събота ще дойда и аз на сбирката да видя кво е положението 

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
тази събота някои от нас ще пътуват, но вероятно ще има сбирка.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
За Ямбол има ли представител за стикери?
Кога мислите да тръгвате за събора и къде ще ви е сбирката?
Кога мислите да тръгвате за събора и къде ще ви е сбирката?
- j_enev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 36
за Ямбол май няма представител за стикерите ама както Явор е написал най добре е всички да се съберът и да се види колко бройки трябват
Тази събота ще има ли сбирка?
Хайде да се съберем да пътуваме заедно за събора в петък и да нощуваме там
Тази събота ще има ли сбирка?
Хайде да се съберем да пътуваме заедно за събора в петък и да нощуваме там
- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i E39
Колеги, всички тези въпроси може да се обсъдят на сбирката, но моля да се има в предвид че е Великден, и ако няма да има кворум да я отложим за следващата седмица! Ако има желаещи, тук е мястото да се уточним! Хубав ден на всички!
- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
Момчета много сте несириозни!!!!!!! На технополиса бяхме само 3-ма а двама не сме от Ямбол, къде сте всички?!
- j_enev
- кандидат ентусиаст
-
И аз съм за ,че има много несериозни аз вчера минах,но имаше само ауди маняци съжалявам че не съм ви видял вас или още не сте били там
- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
j_enev написа:И аз съм за ,че има много несериозни аз вчера минах,но имаше само ауди маняци съжалявам че не съм ви видял вас или още не сте били там
Ето заради такива изказвания няма да се събираме, съжалявам че го казвам но... аз висях там 30 минути видях няколко BMW-та да минават но уви... Дано по натам да се промени тази традиция!!!

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
j_enev написа:И аз съм за ,че има много несериозни аз вчера минах,но имаше само ауди маняци съжалявам че не съм ви видял вас или още не сте били там
как прецени колко са несериозните, като не помня да си идвал.

- j_enev
- кандидат ентусиаст
-
Don_Emilio написа:j_enev написа:И аз съм за ,че има много несериозни аз вчера минах,но имаше само ауди маняци съжалявам че не съм ви видял вас или още не сте били там
как прецени колко са несериозните, като не помня да си идвал.Винаги сме там, понякога сме две коли, друг път сме 10. Но винаги има някого. Никого не сме върнали, всеки е добре дошъл, на който не му се идва много здраве и успех! Аз съм благодарен, че съм срещнал с малцината ентусиасти, с които да създадем седмични сбирки в нашия град.
два три пъти съм дремал като сопол да ви чакам а никой не идва така прецених
- j_enev
- кандидат ентусиаст
-
ivaylo_shack написа:j_enev написа:И аз съм за ,че има много несериозни аз вчера минах,но имаше само ауди маняци съжалявам че не съм ви видял вас или още не сте били там
Ето заради такива изказвания няма да се събираме, съжалявам че го казвам но... аз висях там 30 минути видях няколко BMW-та да минават но уви... Дано по натам да се промени тази традиция!!!
че какво ми е изказването и с какво то помага да не се събираме ?
ако имаше бмв-та и аз щях да съм там,но..................
- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
Там имаше БМW-та едното бях аз а другото бе паркирано при аудитата (по някои причини, които няма да разизкваме!), малко по късно дойде един уникален автомобил! Съжалявам ако съм засегнали някой, но почва да ми писва да гледам псевдо фенове по улиците а да ме гледат с пренебрежение как вися като изпразнен х.. и чакам и аз незнам какво! Май сериозните не сме от Ямбол, може да почна да ходя при колегите от Сливен!
Още веднъж се извинявам ако съм обидил някои!!!! Всеки сам си решава какво да прави
Още веднъж се извинявам ако съм обидил някои!!!! Всеки сам си решава какво да прави

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
първо. едва ли някой е седял повече от мен самичък за сбирки.
второ. от август идваш на сбирки да покараме, и още те чакаме. винаги сме се събирали. форума има и лични. пишеш ми едно лично давам ти координати, като е нямало никого пиши и питай защо, къде, кога...примерно... като се събираме 3-4 месеца само двама души. нормално е да почнем се уговаряме, на нас когато ни е удобно. всеки един по един не мога вече да го каня. Който е бил писал в темата съм писал или в нея или на лично, че е добре дошъл и кога и къде. Часа е ясен, мястото е ясно вече. Беше променено от тенискортове на технополис, защото зимата тенискортовете не са удобни, второ затварят рано и трето там никой не разбира, че има сбирка.
А като си минавал покрай технополис, можеш да спреш да почакаш 5-10 мин. Ама да казваш нямало никого, при условие че е имало хора е супер несериозно! По назад в страниците съм писал кой какво кара. От последните месец-два правим уж по-сериозни сбирки и се нареждаме 4-8 автомобила. и те така. никой не сме върнали.
второ. от август идваш на сбирки да покараме, и още те чакаме. винаги сме се събирали. форума има и лични. пишеш ми едно лично давам ти координати, като е нямало никого пиши и питай защо, къде, кога...примерно... като се събираме 3-4 месеца само двама души. нормално е да почнем се уговаряме, на нас когато ни е удобно. всеки един по един не мога вече да го каня. Който е бил писал в темата съм писал или в нея или на лично, че е добре дошъл и кога и къде. Часа е ясен, мястото е ясно вече. Беше променено от тенискортове на технополис, защото зимата тенискортовете не са удобни, второ затварят рано и трето там никой не разбира, че има сбирка.
А като си минавал покрай технополис, можеш да спреш да почакаш 5-10 мин. Ама да казваш нямало никого, при условие че е имало хора е супер несериозно! По назад в страниците съм писал кой какво кара. От последните месец-два правим уж по-сериозни сбирки и се нареждаме 4-8 автомобила. и те така. никой не сме върнали.
- ///ALPINA\\\
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Трите букви да крещят
ако искате тази седмица(в неделя) направо да се 4акаме на технополиса и ще видим кои кога ще тръгва за събора и дали ще тръгва някои де

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
колеги стикери има при мен ако някой иска нека ми звънка 0878623242 Бозуков