Сбирки и мероприятия!

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Сливен и гр. Ямбол

Модератори: bozukov_g, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: S50 @_@

Re: Сбирки и мероприятия!

Мнение от VaLy0 » 26 Мар 2011, 16:58

Цял град пак е пощурял относно БМВ ТИЙМ СЛИВЕН, където и да ида който и познат и непознат да мине и вика......еееййййй бмв тийййййм сливееееенннн :mhihi:
Одеве горе в махалата при един познат бях, мина някъв манго с Е39 и се провиква през джама- биимве тим слиеееееннн :mhihi:
Пак на всички се е разчуло, и пак ченгетата ше се заяждат като видят стикера с картата и bmw team sliven, тъй че аз за ся няма си слагам :mhihi:
А големииий Миро...... миналата седмица ако искаш питай всички дали не казах и то няколко пъти да дойдем да те видим хем да си напрайм една обиколко из града....... и никой нищо...... по важно явно беше пиенето и виното най-вече........
За утре пак може да си спретнем едно събиране ама като знам че повечето не искат на летището..... незнам къде другаде, треа пак на някой бензиностанция да киснем.
Някой ако има предложение да сподели ;)
ИзображениеБъРзИя ///

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 27 Мар 2011, 23:43

VaLy0 написа:Пак на всички се е разчуло, и пак ченгетата ше се заяждат като видят стикера с картата и bmw team sliven, тъй че аз за ся няма си слагам :mhihi:

Що за простотия. С какво толкова могат да се заяждат като ти видят стикера с картата :kuku:
Приканваш останалите да си махнат стикерите с логото ли кво?!
Последното нещо за което бих си махнал стикерите лично аз е защото полицаите биха се заяждали :mhihi: по голяма простотия не можа ли да измислиш...
Ти ако искаш не си слагай,никой не те е накарал на сила,но защо ангажираш и останалите
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 28 Мар 2011, 8:52

Митове и легенди :mhihi: :mhihi: Спират ни щото правим простотии, а не щото имаме стикери :mhihi:
Изображение

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 28 Мар 2011, 10:09

VaLy0 написа:Цял град пак е пощурял относно БМВ ТИЙМ СЛИВЕН, където и да ида който и познат и непознат да мине и вика......еееййййй бмв тийййййм сливееееенннн :mhihi:
Одеве горе в махалата при един познат бях, мина някъв манго с Е39 и се провиква през джама- биимве тим слиеееееннн :mhihi:
Пак на всички се е разчуло, и пак ченгетата ше се заяждат като видят стикера с картата и bmw team sliven, тъй че аз за ся няма си слагам :mhihi:
А големииий Миро...... миналата седмица ако искаш питай всички дали не казах и то няколко пъти да дойдем да те видим хем да си напрайм една обиколко из града....... и никой нищо...... по важно явно беше пиенето и виното най-вече........
За утре пак може да си спретнем едно събиране ама като знам че повечето не искат на летището..... незнам къде другаде, треа пак на някой бензиностанция да киснем.

Абе Вальо ти луд ли си или на такъв се правиш???
Ние да не сме Алкайда бе :kuku: , или с тия BMWта разнасяме килограми ли кво???
Земеш да се спреш с гупостите накрая а че цяла България се тресе от смях като ти чете мненията (да ти го кажа ако не се усещаш) НЕ СИ ИНТЕРЕСЕН - А ГЛУПАВ в очите на четящите. Ако ти липсва екшън нещо ходи потичай или поиграй пейнтбол не драскай глупости тук.
По темата: айде сряда 18.00 да се съберем всичко на ЕКО5 да обсъдиме някои важни неща относно националния събор
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 28 Мар 2011, 10:57

Мдаааааааа някой отговарял ли си е на въпросите които ми задавахте всички през изминалите 3 години, аз ще ви кажа никой не си е отговарял и там Ви е грешката "ентусиасти". За тези които не се сещат въпроса бе един и същ: Миро защо не идваш на сбирките?
Ето сега ще ви отговоря защо не идвах на сбирките 3 години, точно заради такива изказвания като по горните които наблюдавам в темата. Разберете и четете внимателно заглавието на темата и не тъпчете по "ентусиазма" за който твърдите, че притежавате в сърцата си. Аз за три години не станах по малко БМВ-ист от вас като не съм идвал на седянките, защото като чета на това сте го обърнали напоследък. Даже напротив, тези които ме познават добре знаят, че не съм прекъсвал връзката в сърцето си с любимата марка. Всеки се пише на голям ентусиаст и какво ли още не, а "сере ли сере"(извинявам се за израза ама ми идва от вътре като гледам какво става).
Хайде ако обичате всички дружно да забравим лошите неща и както ни призовава Гошо Бозуков да се видим в сряда и да решим неотложните задачи за събора и бъдещето на BMW Team Sliven, защото явно някой ни оприличават на терористи, а това далеч не ми отговаря на ентусиазма който имам в сърцето си, а надявам се и Вие също, но леко сте го притъпили с някакви препирни тука които долавям.

п.п. Срамота е бяхме един от най големите регионални клубове, нека си върнем предишната слава на BMW Team Sliven и отново да бъдем давани за пример сред колегите ни.
ИКОНКАТА - липсваш ми друже...........
Изображение
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 28 Мар 2011, 11:10

В сряда съм служебно ангажиран и няма да мога да присъствам!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от VaLy0 » 28 Мар 2011, 13:31

Аве ей, ко искате от мене ве? Ко сте ме нагрочили таквиз??? Ко, тряа да дам 40 кинта и да съм член за да не ме ядете ли? Ако е затова ше дам не съм умрял!!! От всичко написано само една думичка да има навъпреки и точно за нея ше се хванете и ше изпишете хиляда простотии, а на другите неща(дребните), но важните никой не им обръща внимание!!! Той Миро за тва толко време не го виждахме щото тук само някой може да те обиди. Иначе на живо всички мълчат, или шамари раздават за глупости, ама като мъже да се видят и говорят НЕ!!! Ей за тва няма да стана член!!!
ИзображениеБъРзИя ///

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 28 Мар 2011, 13:53

Вальо смени тона и подай ръка както на теб ти подават, не съм аз човекът който да те учи какво да правиш но един приятелски съвет ще ти дам - вникни в това което написах по горе!
Айде сега всички да охладят страстите щото ако става дума за шамари малко хора могат да ме повалят с тях, но аз не съм тръгнал да парадирам с това и най малкото да ги раздавам. А и никъде не видях някой да е отправял подобен род закани. Никой никого не кара да става член на BMW Club Bulgaria насила и запомнете да те приемат там е привилегия, а не ваше желание.
ХОРА КЪДЕ ОТЛЕТЯ ЕНТУСИАЗМА - ОСЪЗНАЙТЕ СЕ МОЛЯ ВИ!!!

п.п. сорка на модераторите че омазахме темата, ама на сбирките явно ядем и пием, а не водим смислени разговори и имаме още време да надраснем себе си.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от VaLy0 » 28 Мар 2011, 14:29

miro_mcm написа:п.п. сорка на модераторите че омазахме темата, ама на сбирките явно ядем и пием, а не водим смислени разговори и имаме още време да надраснем себе си.

Точно за това става въпрос! Да се наядем и напием най-вече и простотии, а разговори не! Нека да има шоу, но трябва да има и приказки между нас! Е ся за онея шатри ко стана? Членовете си пишат в подменюто им........... а не членовете....... излиза че те няма смисъл да ходят на събора! Щом като нищо не знаят какво става, какво трябва да правят ако искат да отидат????!! Аз само дочувам от тук от там, а има някои дето и нищо не знаят..... и те да се спасяват :roll: Места вече в хотелите нямало! И другото което е че всички сливналии са в различни хотели! Ми то по-добре всички да се съберем и да опънем палатките някъде от колкото да сме членове и да не сме заедно!!! Е аз примерно с другите не-членове ще сме на палатки и ще си направим шоуто вечерта!
ИзображениеБъРзИя ///

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 28 Мар 2011, 15:56

Не искам да ви се меся, но все пак немога да не коментирам изявите на колегата Вальо...

Колега от постовете ти лъха някаква измислена омраза и недоволство, но са абсолютно безпочвени... Като неискаш да ставаш член никои не те кара насила, в този раздел обаче пишат хората с желание да са членове та в този ред на мисли твоята роля тук каква е? Освен това си недоволен защото нямало информация за събора и нямало места в хотелите... Има офицялна тема за събора, където е отговорено на всички въпроси, места няма само в 1 хотел а и ние не се занимаваме от много отдавна с настаняването за събора.. Разбира се сме се погрижили за членовете си, НО не е ли това най-нормалното нещо на света, те да се ползват с превилегии?
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Старата Дрифтачка
Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)

Мнение от S.D.W » 28 Мар 2011, 16:08

bozukov_g написа:
VaLy0 написа:Цял град пак е пощурял относно БМВ ТИЙМ СЛИВЕН, където и да ида който и познат и непознат да мине и вика......еееййййй бмв тийййййм сливееееенннн :mhihi:

Абе Вальо ти луд ли си или на такъв се правиш???
Ние да не сме Алкайда бе :kuku: , или с тия BMWта разнасяме килограми ли кво???
Земеш да се спреш с гупостите накрая а че цяла България се тресе от смях като ти чете мненията (да ти го кажа ако не се усещаш) НЕ СИ ИНТЕРЕСЕН - А ГЛУПАВ в очите на четящите. Ако ти липсва екшън нещо ходи потичай или поиграй пейнтбол не драскай глупости тук.
По темата: айде сряда 18.00 да се съберем всичко на ЕКО5 да обсъдиме някои важни неща относно националния събор

И аз няма да мога да дойда че не съм във Сливен.
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 28 Мар 2011, 16:17

някакви вражди ако има моля да ги решите на следващата си сбирка,но не и в
темата която е за тях.
с писане всеки може,дела трябват
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 28 Мар 2011, 19:01

Вальо много държа СРЯДА 18.00 да си на ЕКО бившето О5 до КАТ
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от VaLy0 » 28 Мар 2011, 19:36

Ако не ни направят до 19h ше съм там.
ИзображениеБъРзИя ///

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01

Мнение от ikonkata » 28 Мар 2011, 20:51

miro_mcm написа:.....
ИКОНКАТА - липсваш ми друже...........

ой тук съм бе :wave: не съм се изгубил чета си редовно какво се случва тука просто не ми остава време да пия кафе на сити и затова не ме виждаш :bchug:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Сливен и Ямбол