Тема за взаимопомощ
Модератори: pistata9889, Harry Poter, Общи модератори
- Plamin
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
Re: Тема за взаимопомощ
jordan_vik написа:Страхотна тема за взаимопомощ, само където отникъде не идва такава "взаимопомощ"!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз не исках да пиша понеже е противоречиво с моите разбирания но АЗ лично съм доволен и в момента дори колата ми е там

- jordan_vik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д 204к.с.
- Мечтае да кара: E92 335д
- Детайли за колата: Чипосан фърколет!
Ей това исках да чуя 

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
RoyJones написа:Колеги някой да може да ми препоръча читав бояджия и ако е ходил някъде и има представа да каже колко му излезнало пребоядисването на е46 цялостно същия цвят
Пиши на колегата '" Metzeler" той се занимава с това, има си и камера и знае какво прави

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Колеги, откъде да намеря копче за ел. стъкло за Е36? Ново струвало 60-70 лв и този вариант определено отпада. От морга ли е единствения вариант?
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
ylaine написа:Колеги, откъде да намеря копче за ел. стъкло за Е36? Ново струвало 60-70 лв и този вариант определено отпада. От морга ли е единствения вариант?
Е колега, моляти се

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
Херкулес написа:ylaine написа:Колеги, откъде да намеря копче за ел. стъкло за Е36? Ново струвало 60-70 лв и този вариант определено отпада. От морга ли е единствения вариант?
Е колега, моляти сев купува-продава има 163648595 е36-ци на части все някой ще има едно копченце за теб...
Дори може и да ти го подари някой или да черпиш бира

- RoyJones
- Потребител
-
- Кара: 320Д
- Мечтае да кара: 320 е46 М3
Някой колега има ли представа как стои въпроса с регистрационните номера, защото мен ме натиснаха от пред и сега номера е леко крив и надран.. та въпроса ми е дали има някъде където ги оправят или мога примерно да отида в кат и да ми дадат същите само,че нови ... или и аз не знам. ако някой има представа ще съм благодарен

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Колеги, казаха ми, че в Прослав имало морга ли... сервиз ли ... които имали бая части на място. Ама не могат да ми обяснят къде е точно. Не става въпрос за моргите които са на Пещерско, бях там... нямат и частите които ми трябват. Знае ли някой къде в Прослав има таква морга/майстор, да скокна да видя какво предлагат.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
е36 ... ъфкорс
то освен за тая пластмаса нз за какво друго може човек да търси части

-
- Кара: Основно на запад и по писти.
RoyJones написа:Някой колега има ли представа как стои въпроса с регистрационните номера, защото мен ме натиснаха от пред и сега номера е леко крив и надран.. та въпроса ми е дали има някъде където ги оправят или мога примерно да отида в кат и да ми дадат същите само,че нови ... или и аз не знам. ако някой има представа ще съм благодарен![]()
Отиваш в КАТ както ти е писал колегата такса та е като наполовина на новите номера и ти дават същия като твоя си номер само че нова табела.Иначе, ако е много смачкан и неможе да се по изправи отиваи там.
До колегата host морга имат и тези на ул."Д. Николаев" /забравих им името/ те на скоро до колкото помня, Бисер беше писал, че правят отстъпки на членове на BMW клуб България, а моргата се намира на голямо Конарско шосе след изхода на града от ляво се пада.Там има всякакви ударени БМВ-та и може да имат каквото търсиш.
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
Дай да го видим този номер колко е намачкан и надран може и за 10 мин работа да стане симпатичен отново 

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
Препоръчайте човек, който се занимава със спирачки
И второ запитване - знае ли някой къде трябва да се обадим, като видим мъртво (прегазено) животно на пътя?

И второ запитване - знае ли някой къде трябва да се обадим, като видим мъртво (прегазено) животно на пътя?
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
ylaine написа:Препоръчайте човек, който се занимава със спирачки![]()
Кво ти има на спирачките?
На 112 до колкото помня също са свързани и гражданска защита и до колкото ми е известно те се занимават с този тип действия,но няма да те вземат на сериозно ако животното видно не пречи на движението..
- jordan_vik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д 204к.с.
- Мечтае да кара: E92 335д
- Детайли за колата: Чипосан фърколет!
колеги, каква е тази джаджа, тва нещо за клаксона ли е
, чудя се и аз, на предишната ми 318i там и беше акумулатора 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5