Тема за взаимопомощ
Модератори: pistata9889, Harry Poter, Общи модератори
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
- seeya
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: г/д най дъртия е36 320i седан
- Мечтае да кара: е36 328 турбо купе
Re: Тема за взаимопомощ
Колеги случайно да знаете къде има тапицер в Пловдив. Трябвва ми за да тапицирам корите на вратите за е36 седна някой ако го е правил ако може да каже колко г/д му е излезнало.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Колеги търся уплатнения за входящия колектор на м50б25, обаче само Сф фирми излизат http://www.autopower.bg/%D0%B3%D0%B0%D1 ... 46750.html
В М-кар нямат налични. Ако някой знае Пловдивска фирма да предалга да ми драсне един ЛС, че за 20лв упланения... 5лв пратка ... малко

търся някой ! колега който има е46 Купе на части преди файс лифта да ми даде 2 фара за 2 часа да си регистрирам колата !!! и ги връщам !! ще почерпя ще си платя каквото трябва !!!! много ще съм благодарен момчета
някой ако се сеща някой някаде да има такива фарове !!!!
търся някой ! колега който има е46 Купе на части преди файс лифта да ми даде 2 фара за 2 часа да си регистрирам колата !!! и ги връщам !! ще почерпя ще си платя каквото трябва !!!! много ще съм благодарен момчета
някой ако се сеща някой някаде да има такива фарове !!!!
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Фаровете се регулират ве, Денко. Отиди да ти ги регулират да светят като за нашето движение, след тва ходи в кат и им кажи че си ги сменил и да са спокойни 

- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
Нашите шапкари са токова кадърни че не е истина.Трябва само в сервиза да свалят левия и да вдигнат десния фар, ако не трябва и друг реглаж.Работа за 5 минути с машинката за регулиране.Ако не знаеш къде виж първия пост в този сервиз имат такава машинка.
Каде регулират фарове с машина !?!! благодаря
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
denko написа:Каде регулират фарове с машина !?!! благодаря
Имаш лично.
- RxD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lachssilber-metallic (203)
Ако има възможност колегата да го напише тук в темата , понеже и аз трябва да мина реглаж фарове , че светят в небето! Мерси! 

- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
RxD написа:Ако има възможност колегата да го напише тук в темата , понеже и аз трябва да мина реглаж фарове , че светят в небето! Мерси!
Вижте първата страница на темата.Пламен е цитирал един мой пост, където съм обяснил на един колега къде е мястото на приятел със сервиз.
- Plamin
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
Ако все пак все още не сте си получили личните съобщение ще ви подскажа
Във всеки пункт за Годишен Технически Преглед имат машини и изшършват тази ослуга

Във всеки пункт за Годишен Технически Преглед имат машини и изшършват тази ослуга

Здравейте, предстои ми покупка на кола. Нямам познат близък познат със сервиз. Бихте ли ми препоръчали сервиз където могат да ми кажат реалното състояние на колата. И какво ми предстои да правя веднага (бих го направил в същия сервиз) по колата. Има ли някакъв що горе доверен сервиз? Става въпрос за Е39 530i. Някъде да я закарам преди покупката?
Здравейте колеги, извинявам се за глупавия въпрос, но някой може ли да ми каже как се нарича тази част и мога ли да си намеря такава, защото моята "малко" я изкривих?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Ами тва си е част от калника колега, цял друг ти трябва