Относно БМВ Клуб България в гр. Плевен
Модератори: Гецата, Ogi, Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Ogi
- Плевен тийм
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Относно БМВ Клуб България в гр. Плевен
Здравейте колеги от Плевен, започваме кампания която има за цел да привлече максимум брой членове от различните региони в цяла България. Както знаете БМВ Клуб България е огромна организация, с огромен брой членове, фенове и ентусиасти, известни сме със сполотеното и услужливото си общество, сред всички автофоруми сме смятани за най-сериозния автомобилен клуб в България и никой не смее да го отрече. Точно затова решихме да развием различните региони както е развита София в момента, за целта е нужно да наберем повече членове от регионите които да допринасят за развиването на този регион,а по този начин и на целия клуб, когато сме повече ще можем да влагаме повече енергия и усилия които да насочват регионалното звено напред и нагоре, за това ви приветствам! Ако сте обмисляли възможноста да станете членове на БМВ Клуб България, сега е момента да го направите, смятам че Плевен е най-гъсто населения регион с БМВ фенове в цяла България, нека го покажем като ударим другите региони в земята (това не е състезание но нищо не ни пречи да им покажем че сме най-силните).
Какво печелите от това че сте член на БМВ Клуб България в гр. Плевен?
Както е известно в момента е изгодно да си член на клуба единствено ако живееш в София. Точно за това бяха взети някои решения с които цялата тази ситуация ще се промени, част от постъпленията събирани от членски внос и рекламни матеряли ще остават в Плевен, с тези пари ще можем да развиваме и да сплотяваме членската маса в Плевен, също така освен отстъпките които ползваме в момента, скоро ще започнат да се водят преговори с някои от най-големите фирми предлагащи авточасти на Българския пазар, така Плевенчани също ще могат да се възползват от отстъпките които ще ни уредят управителите на клуба. Идеята е да се заработи с много и разнообразни фирми които работят на национално ниво, да се вземат отстъпки за да могат да се ползват от всички членове, независимо в кой град живеят те. Но кое е най-важното? Най-важното е че вие ставате част от тази огромна растяща с всеки изминал ден единствена по-рода си в България организация, наричаща се БМВ Клуб България, мисля че по-безценно от това няма.
Друго важно: Скоро моят офис ще се превърне и в офис на БМВ Клуб България за гр. Плевен, ще можете да идвате лично и да си заплащате членския внос при мен, ще можете да дойдете и да си закупите рекламни матеряли на клуба, ще можете да дойдете просто да ми зададете въпроси които ви интересуват...
За всякакви въпроси, проблеми и нужди свързани с БМВ Клуб България, не се колебайте да се свържете с мен, ще ви съдействам
Също така можете да прочетете този раздел ако се интересувате от членство в БМВ Клуб България: viewforum.php?f=50
Какво печелите от това че сте член на БМВ Клуб България в гр. Плевен?
Както е известно в момента е изгодно да си член на клуба единствено ако живееш в София. Точно за това бяха взети някои решения с които цялата тази ситуация ще се промени, част от постъпленията събирани от членски внос и рекламни матеряли ще остават в Плевен, с тези пари ще можем да развиваме и да сплотяваме членската маса в Плевен, също така освен отстъпките които ползваме в момента, скоро ще започнат да се водят преговори с някои от най-големите фирми предлагащи авточасти на Българския пазар, така Плевенчани също ще могат да се възползват от отстъпките които ще ни уредят управителите на клуба. Идеята е да се заработи с много и разнообразни фирми които работят на национално ниво, да се вземат отстъпки за да могат да се ползват от всички членове, независимо в кой град живеят те. Но кое е най-важното? Най-важното е че вие ставате част от тази огромна растяща с всеки изминал ден единствена по-рода си в България организация, наричаща се БМВ Клуб България, мисля че по-безценно от това няма.
Друго важно: Скоро моят офис ще се превърне и в офис на БМВ Клуб България за гр. Плевен, ще можете да идвате лично и да си заплащате членския внос при мен, ще можете да дойдете и да си закупите рекламни матеряли на клуба, ще можете да дойдете просто да ми зададете въпроси които ви интересуват...
За всякакви въпроси, проблеми и нужди свързани с БМВ Клуб България, не се колебайте да се свържете с мен, ще ви съдействам
Също така можете да прочетете този раздел ако се интересувате от членство в БМВ Клуб България: viewforum.php?f=50
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
Re: Относно БМВ Клуб България в гр. Плевен
Оги мога само да изкажа своите адмирации към хора като теб, които са безрезерво отдадени на
каузата БМВ и на БМВ Клуб България. Също искам да кажа, че всички фенове от Плевен и региона
могат да разчитат на пълната подкрепа на Клуба за всички свои начинания и инициативи.
Росен Коларов,
Председател на УС
каузата БМВ и на БМВ Клуб България. Също искам да кажа, че всички фенове от Плевен и региона
могат да разчитат на пълната подкрепа на Клуба за всички свои начинания и инициативи.
Росен Коларов,
Председател на УС
- Kroki
- Дон Кроки
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Както ме знаеш ти, а и някой други хора в мен тече синя кръв . Винаги съм помагал с каквото мога и съм го правил от сърце. Чакам момента да навърша 18 (още 3 месеца) за да стана член на тази общност и да се гордея с това. Ако има нещо да се помага и т.н. знаеш ме! С две ръце съм за инициативата и имате мойте поздравления за хубавото решение! ( към УС )
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Оги,след снощният разговор с теб и Гецата разбрах,че сериозно сте се заели с организацията и ръководенето на Плевенския клуб
Докато има такива Фенове като Вас....Бяло-Синята Идея..няма да изчезне!!!
Ние от ЛОвеч не сме толкова многобройни като Вас-Плевенскит клуб,но за сметка на това рядко се вижда/среща ''лошо''BMW и всички са със стикери на клуба
Имате Нашата подкрепа в големите мероприятия ,които съм сигурен ,че ще има и тази година.
Поздрави от Ловеч
Ние от ЛОвеч не сме толкова многобройни като Вас-Плевенскит клуб,но за сметка на това рядко се вижда/среща ''лошо''BMW и всички са със стикери на клуба
Имате Нашата подкрепа в големите мероприятия ,които съм сигурен ,че ще има и тази година.
Поздрави от Ловеч
http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
roko написа:Оги,след снощният разговор с теб и Гецата разбрах,че сериозно сте се заели с организацията и ръководенето на Плевенския клуб
Поздрави от Ловеч
Роко брат много сме силни сме
Оги зад тебе сме всички
само най-добрите умират млади
- svilgg
- ентусиаст
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Искам да ви поздравя за това което правите , то отдвана трябваше да се случи , и да ви пожелая късмет
- Memo85
- кандидат ентусиаст
- Кара: BMW 318 tds
EEEE браво Оги най сетне някой да се захване сериозно вместо само да говори Аз знам че ще се справиш със задачите както винаги
- gazzzar
- кавалер-монтьор
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Евала за старанието на Плевенската група....
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- vlado320
- кандидат ентусиаст
- Кара: BMW X5 E70 4.8
Браво ,моето момче,само така и за напред!
9 мнения
• Страница 1 от 1