ляв фар за Х5 Е53 2002 нова цена
Модератор: Търговски модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
ляв фар за Х5 Е53 2002 нова цена
момци, изпадна ми един фар от това джипе. фарчето е в много добро състояние и не искам да го батхисвам (взех го да експериментирам с него, ама сърце не ми дава...) и мисля да го продам на някой, който би имал нужда от него-грехота е иначе...
много е запазено и забележки почти няма. е, все пак е втора употреба-трябва да бъдем снизходителни...
цената я определям на 200лв. предвид, че е пълен комплект, с все баласти и крушки и всичко нужно само да се боцне на колата и да се кара.
нова цена :
180лв.
тук много рядко се вяствам, така че, моля използвайте 0889 278 345 васко, за връзка.
фарчето се намира в софия и хич нямам доверие на куриери, но при нужда-ще се уточним с евентуалния мющерия.
много е запазено и забележки почти няма. е, все пак е втора употреба-трябва да бъдем снизходителни...

цената я определям на 200лв. предвид, че е пълен комплект, с все баласти и крушки и всичко нужно само да се боцне на колата и да се кара.
нова цена :
180лв.
тук много рядко се вяствам, така че, моля използвайте 0889 278 345 васко, за връзка.
фарчето се намира в софия и хич нямам доверие на куриери, но при нужда-ще се уточним с евентуалния мющерия.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно избутване vaskoto1 от 05 Мар 2016, 9:29
1 мнение
• Страница 1 от 1
Назад към Авточасти и аксесоари