:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: :: Случаи на некоректност ::
oci написа:LiTtLeRoCk написа:oci написа:LiTtLeRoCk написа:oci написа:...
...
...
...
Гледай не се заяждай, като си модератор та какво, кой те кара да се бъркаш ако имах нужда от помощ щях да ти пиша, а не да се правиш на бай брадър, не знам кой е умния в случая, но не ти подхожда на модератор да се заяждаш с хората, а снимки ти обещавам утре ще ти пратя на Л.С да докаж поне че не съм лъжец за какъвто ме мислиш.
То сега стана жертвата да се защитава и както ти казах темата е приключена от мен и ако по умните модератори сметнат за необходимо може да я изтрият.
Айде със здраве и без излишни емоций.
Колега идеята е че всеки може да каже каквото си иска, и е хубаво това което казваш да е подкрепено нагледно, в случая със снимки.

Въпроса е че когато има такова нещо, се показва нагледно кое какво защо и как.

Никой няма на идея да кара "жертвите" да се защитават сякаш те са некоректните

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
sabi1984 написа:а е сигурно ще стане нахално от моя страна,но защо никой не поиска на човека заради който съм в списъка на некоректните снимки на стоката с която съм го "имамил"???и защо никои не обърна внимание на поста ми по горе??
като гледам доста хора са питали защо не се редактира първата страница на темата и отговор не се получава от нито един модератор![]()
хубаво се стараете да изчистите форума от некоректни потребители,но айде още малко старание за да стане темата пригледна и както трябва
колегата е прав . първата страница изобщо не подлежи на ъпдейти !
- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
BT9028BA написа:Mollov написа:svilgg написа:Как можем да се предпазим от нов потребител , току що регистриран ... поръчва си нещо от нас ,след като го е видял в Продава , ние му го пращаме , а той заебава да иде да си го вземе ... как процедираме ?
Ами пускаш го тука и директно "отлита"...
А колегите nikos_320 и vladye що не отлитнаха
Mollov написа:Щото ги чакам да влезнат във форума и да си дадат мнението... единият не е влизал от 3-ти март, а другият от 11 февруари.
Я кой се бил появил тези дни из форума

Казах каквото мисля, повече няма да се занимавам с глупости!
Жив и здрав!
Жив и здрав!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Krassi_kn написа:Я кой се бил появил тези дни из форума-nikos_320 "Последно посещение: 19 Апр 2010, 16:58 "
Появил се е, ама.... това му беше... не ми отговори на ЛС-а, така че проблема си е негов.
- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
Аз чакам "колегата" diimboo да ми отговори...
- Бобито
- Потребител
-
- Кара: 318ti
- Детайли за колата: 318ti M-technik
Така,и аз да се оплача,става въпрос за колегата angel_lalov от Плевен,който се възмущава от некоректността на други колеги спрямо него, а той явно е същия като тях.Та въпросният колега беше пуснал обява, че търси стъкло за фар бош за е36.Писах му на ЛС, че имам такова стъкло.Колегата искаше да му пратя снимки за да се увери,че стъклото е без забележки, защото се е опарвал така, и само плащал доставката. Накрая се договорихме да му го изпратя по Еконт до Плевен. В понеделник сутринта му го изпратих, във вторник към обяд му се обаждам за да му кажа, че е пристигнало да отиде да си го вземе.Телефона вдига приятелката му, която казва, че ще му предаде. В сряда пак му се обаждам, той ми казва ,че бил зает и до края на деня ще си вземе стъклото. В четвъртък към обяд отидох до Еконт и ми казаха, че пратката не е взета. След около 1 час му се обадих и той ми каза , че току що си е взел стъклото, даже ми каза да отида на другия ден за парите, защото от Еконт им трябвало време да ги обработят. Много уверено в петък сутринта отивам до Еконт да си взема парите, но ми казаха , че пратката не е взета. Помислих си, че е станала някаква грешка и започнах да му звъня. След 3 часа на 15-тото звънене, той благоволи да си вдигне телефона, като започна да ми се извинява, че колата му се е счупила, трябвало да я прави, нямал пари, щял да вземе на заем и да си вземе стъклото. Аз го предупредих, че максимално стъклото се пази до понеделник вечерта и след това отива за унищожаване(така ми бяха казали от Еконт в противен случай трябваше да платя 11 лв., а стъклото го продавах за 15 лв). В неделя му писах съобщение на ЛС да бъде коректен и да си вземе стъклото. В понеделник му изпратих същото съобщение на телефона, но уви пратката не беше взата и отиде за унищожаване.
Съжалявам само ,че за 15лв. си скъсах нервите, ама аз съм си виновен, повече никакви куриери. Поне минах евтино гледам колегите са изгаряли с повече.
Съжалявам само ,че за 15лв. си скъсах нервите, ама аз съм си виновен, повече никакви куриери. Поне минах евтино гледам колегите са изгаряли с повече.
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Да, тва за 15 лева да се прави човек на циганин... ми казал е колегата че ще го вземе, да го беше взел или поне да каже "няма да го взема", то не е до 15-те лева, ама като чета тая тема - 66 страници - точно като за в България, много тарикати много нещо... и всеки гледа да прибере няква сума пари дето е... смях ! За стотинки човек да си петни името... предлагам не само никовете на 1-ва страница, ами за всичките некоректни да съберем имената и адресите им - може да помогнат на някого.
Think. Believe. Dream. Dare...
В един друг форум за някакви такива провинения им ''посиняват'' потребителското име че да си има човек едно наум като го мерне 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
В тоя форум тука им даваме перманентна отпуска от форума... за по-лесно... говориме за доказани издънки, а не за караница, от която не можеш да разбереш кой е крив и кой - прав...
- Бобито
- Потребител
-
- Кара: 318ti
- Детайли за колата: 318ti M-technik
Гледам моя "приятел" angel_lalov влиза често във форума не пише отговор или извинение в темата дано поне модераторите са му направили забележка, че да не стане така, че кучетата си лаят а кервана си върви и току виж утре някой друг колега изревал от него.
Не че е за пръв път, но да сложа и аз един хубавец най-накрая в тази графа. Така нареченият nani19 (Варненски г*з) , представящ се като г-н Радев ми предложи врата за е39 и ми птрати лично съобщение с този текст
след което ми се обади и на развален Български започна да ми обяснява как врата само му заемала място и му пречела и да сме се разберяли за цена, аз казах как варират цените, той ми предложи и така се разбрахме да ми я прати по еконт.
За съжаление нямам подробни снимки на вратата, но ще ви покажа една основна, на която се вижда достатъчно

И след установен, макар и трудно отново контакт с него, животното каза, че ще си помислел какво да прави..... Неоставих нещата и го накарах да си я вземе от еконта, но уви само така съм си мислил. Вратата си седи във еконта във варна и си го чака....
Съвет към колегите във форума, не се доверявайте и винаги искайте отметката преглед преди плащане. Аз пиинах вода за 150лв, но това незначи че трябва и Вие да го правите. А относно модернаторите - Предлагам Банче за потребителя nani19
nani19 написа:колега имам светло сива,ще ти я дам обурудвана с стъклото и тапета.тя е от моята кола,не съм морга.просто катастрофирах и колата не става,че ми останаха двете десни врати само.за цената ще се разберем.не гоня цифри,просто искам да ги махам вече,че ми пречат..телефона ми е 0889321788 от варна съм.
след което ми се обади и на развален Български започна да ми обяснява как врата само му заемала място и му пречела и да сме се разберяли за цена, аз казах как варират цените, той ми предложи и така се разбрахме да ми я прати по еконт.
За съжаление нямам подробни снимки на вратата, но ще ви покажа една основна, на която се вижда достатъчно

И след установен, макар и трудно отново контакт с него, животното каза, че ще си помислел какво да прави..... Неоставих нещата и го накарах да си я вземе от еконта, но уви само така съм си мислил. Вратата си седи във еконта във варна и си го чака....
Съвет към колегите във форума, не се доверявайте и винаги искайте отметката преглед преди плащане. Аз пиинах вода за 150лв, но това незначи че трябва и Вие да го правите. А относно модернаторите - Предлагам Банче за потребителя nani19

- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Бобито, мисля че като ми се обади по телефона ти казах че ми изникнаха други проблеми с колата по двигателя и мисля че бяха по важни от стъклото!не мисли че неисках да го зема!просто като са проблем парите нямах никакъв изход!извинявам се знам че постъпих некоректно!ще се постарая да се реванширам по някакъв начин!дори търсих пари на заем но в днешно време никой не дава!Още един път извинявай!
пратих му задна дясна врата като имаше опция да си я види като я взема.той я вземал и след седмица ми се обажда и ми казва че не му пасвала нещо.и аз му казах да ми я върне,но ме нямаше в града и нямаше как да я взема.снощи вечерта се прибрах и днес смятах да отида да си я взема.ама след обидите по май адрес,няма да го направя.писал е на служебния ми телефон че съм бил селянин и да си купя свещи за тези пари.а ето и какво ми е написал тук на лично.
ей гъз варненски, дано си станал богат с тея 100лв, щото са ти последните .... мангал смотан. нали знаеш че рак имаш вече
аз лично мисля че някой друг е за перманентен бан.
ей гъз варненски, дано си станал богат с тея 100лв, щото са ти последните .... мангал смотан. нали знаеш че рак имаш вече
аз лично мисля че някой друг е за перманентен бан.
удобни извинения, точно след като ти пратих смс-а ли се прибра от командировка от 6 дни ти звъня. само дето ми писна от такива като тебе, ако искаш си я взимай, това не е врата която не си виждал на какво дереджее е и с тия невдигания на телефони и уговорки днеска утре си точно поредния "играч" за тука точно. Ти си първия които влиза от мен тука 

Назад към Авточасти и аксесоари