:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от civic » 11 Апр 2010, 23:31

Понеже отговорите ми изчезнаха безследно, да обобщя:
CCFL Означава, Cold cathode fluorescent lamps - което означава луминисцентна лапма, което означава че зимата им трябва малко, време около 1 минута за да загреят и светнат както трябва.При топло време НЯМА проблеми.
Сега относно карлос чакала, пробвахме ги на място и му обесних проблема, както и му показах че светнаха нормално.
относно тошошо, като закачиш нещо(консуматор) към акомулатора, без да се зарежда, мисля че е нормално да почне да пада и съответно, да почнат да всетят по-слабо?Не разбирам много от токове,но мога да гарантирам че ако ги оставиш да светят един ден на угасена кола, ще угаснат съвсем :winky: .
и последно, ако имате някакъв проблем, с мен или с нещо купено от мен, можете да се свържете с мен на тел. 0886 199 886, както и на л.с. тук във форума.
ако решите първо да се разпишете тук, без дори да сте се опитали да се свържете с мен.....
Благодаря на Тези които ме подкрепиха.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Апр 2010, 10:05

Bavareca_86 ми дължи 300лв от 2 години и няма изглед да ми ги върне.
Повече подробности в темата :mhihi: viewtopic.php?f=4&t=196476&start=0
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 12 Апр 2010, 10:44

bum_bum написа:Bavareca_86 ми дължи 300лв от 2 години и няма изглед да ми ги върне.
Повече подробности в темата :mhihi: viewtopic.php?f=4&t=196476&start=0

:mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: Е39 525d

Мнение от karlosjackal » 15 Апр 2010, 22:53

civic написа:Понеже отговорите ми изчезнаха безследно, да обобщя:
CCFL Означава, Cold cathode fluorescent lamps - което означава луминисцентна лапма, което означава че зимата им трябва малко, време около 1 минута за да загреят и светнат както трябва.При топло време НЯМА проблеми.
Сега относно карлос чакала, пробвахме ги на място и му обесних проблема, както и му показах че светнаха нормално.
относно тошошо, като закачиш нещо(консуматор) към акомулатора, без да се зарежда, мисля че е нормално да почне да пада и съответно, да почнат да всетят по-слабо?Не разбирам много от токове,но мога да гарантирам че ако ги оставиш да светят един ден на угасена кола, ще угаснат съвсем :winky: .
и последно, ако имате някакъв проблем, с мен или с нещо купено от мен, можете да се свържете с мен на тел. 0886 199 886, както и на л.с. тук във форума.
ако решите първо да се разпишете тук, без дори да сте се опитали да се свържете с мен.....
Благодаря на Тези които ме подкрепиха.

Повтарям за последен път.Когато се видяхме с civic той сложи кабелите на очите на клемите на акумулатора.( За разбирачите-бях с друга кола и едва ли и двете имат един и същ проблем с токовете).Единият комплект не светеха нормално.Обясни ми че било от студа.Не били загрели.
После не са светнали нормално, защото нямаше после.Аз си тръгнах вярвайки в казаното.
Не смятам да се обяснявам на Л.С. с някой който ме лъже още на старта и не може да каже - "Виж сега очите светят нормално само на работещ двигател."
Последна промяна karlosjackal на 23 Апр 2010, 23:18, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sashko*** » 17 Апр 2010, 18:55

Случаи на некоректност от колегата bmw-m3! Пратих му стока и не пожела да си я вземе или да обясни като Нормален 4овек за6то , няма проблем няма възможност да я плати не му харесва ОК разбирам но такива Простотии не бях 4увал . всеки ден Нови и Нови Лъжи .

1 ви ден Лъжа - няма6е възможност да отиде
2 ри ден - Съ6то
3 ти ден - каза извинявам се колега 6те отида да я взема, ако иска6 6те ти пусна 10 лв отгоре за нередностите, Пак не я взима
4 ти ден - каза на брат му на вискок тон да го 4уя айде да отидем да вземем една стока от еконт за 10 мин , НО както се се6тате ОВИ
5 ти ден - каза 4е я е взел и много му е харесала след което се оказа 4е не е стъпвал В еконт
6 ти ден - ден не си вдига телефона
7 ден - Вдига но, но от други номера не от моят и след което като 4уе гласат ми затваря .
8 ден не вдига от никакви номера
9 ден се отказах да се занимавам ............................

Наро4но не съм го притеснявал Стоката си седи там ве4е 20-30 дни звънял съм през 2-3-4 дни , и така стигнах до 9 те пъти и се отказах .

Колегата е bmw-m3! От Пловдив .
АВТОЧАСТИ , МАСЛА , АКУМУЛАТОРИ ,НАВИГАЦИИ ,ТОП ЦЕНИ !!!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 17 Апр 2010, 18:58

sashko*** написа:Случаи на некоректност от колегата bmw-m3! Пратих му стока и не пожела да си я вземе или да обясни като Нормален 4овек за6то , няма проблем няма възможност да я плати не му харесва ОК разбирам но такива Простотии не бях 4увал . всеки ден Нови и Нови Лъжи .

1 ви ден - няма6е възможност да отиде
2 ри ден - Съ6то
3 ти ден - каза извинявам се колега 6те отида да я взема, ако иска6 6те ти пусна 10 лв отгоре за нередностите, Пак не я взима
4 ти ден - каза на брат му на вискок тон да го 4уя айде да отидем да вземем една стока от еконт за 10 мин , НО както се се6тате ОВИ
5 ти ден - каза 4е я е взел и много му е харесала след което се оказа 4е не е стъпвал В еконт
7 ден - Вдига но, но от други номера не от моят и след което като 4уе гласат ми затваря .

Писах му лично очаквам неговия отговор.

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 18 Апр 2010, 8:36

sashko*** написа:Случаи на некоректност от колегата bmw-m3! Пратих му стока и не пожела да си я вземе или да обясни като Нормален 4овек за6то , няма проблем няма възможност да я плати не му харесва ОК разбирам но такива Простотии не бях 4увал . всеки ден Нови и Нови Лъжи .

1 ви ден Лъжа - няма6е възможност да отиде
2 ри ден - Съ6то

Наро4но не съм го притеснявал Стоката си седи там ве4е 20-30 дни звънял съм през 2-3-4 дни , и така стигнах до 9 те пъти и се отказах .

svilgg написа:
VaSeToo0 написа:Аз искам да попитам,някой знае ли на Пламен Инджебазов какъв му е ника,защото преди 2 месеца направо ми звъни и ми каза пращай джантите за Пловдив.Пратих му ги и не ги взимаше цяла седмица.Звънях му,той не дига даже ми затваряше.Пратих му СМС да отиде да ги вземе и ще отида в еконт да му сваля от цената,че и без това да не се набутам много.След това и тои ми пише,ако ми свалиш от цената веднага отивам и ги взимам.Чаках го още една седмица в постоянно звънене и той все ми отказваше.Та в крайна сметна разпоредих да ми се върнат джантите и си платих 100лв в двете посоки.Ако някой знае кой е тоя Пламен Инджебазов да казва.Телефона му е 0877641903 от Пловдив. :evil:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Леле пичове , колко съжалявам че не проверих на кого пращам гумите си ... сега аз съм "ожилен" от същия човек
Името е друго , ника също . Сега се подвизава под името Владислав Гърков а ника му е bmw-m3!

В четвъртък ми пише и се разбрахме да му пратя гумите които продавам. Разбрахме се и за цената.В петък му ги пращам като уговорката беше той да си ги вземе в събота.В понеделник не получих смс от ЕКОНТ за взета пратка , следователно му се обаждам да го питам какво става.Той ми казва че до 17:00 днес ще иде да ги вземе.Звънни ми в 20:00 вечерта че гумите ги взел всичко било ОК.Тази сутрин отивам в ЕКОНТ , те ме гледат така :shock: и ми казват че пратката не е взета.И аз гледам така :shock: . Сега му звъння , а пича изобщо не ебава да дига.
Ако някой от Пловдив има желание да ги вземе тия гуми , нека иде до централен офис ЕКОНТ в града.
Да ми пише ЛС аз ще променя името на получателя и ще му направя сериозна отстъпка :yes:
Просто ако се върнат тия гуми в Русе ще се набутам сериозно.гумите са от тази тема - http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=100&t=159282 (давам линк към тунинг.бг защото незнайно защо темата тук е изтрита :dunno:, а не е стара)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
от друг сайт намерих:
e-mail :miloto1988@abv.bg ; jounz@abv.bg
друг профил тук в форума : ; владку ; bmwgolem ; bmw-m3!

според профила му на едно друго място е роден на 17.12.1985 год. и определя себе си като :"Пич,на място" :dunno:

АЗ ВЕЧЕ ВЕДНЪЖ ОБЯСНИХ ЩО ЗА ИЗМАМНИК Е , НО НИКОЙ НЕ МИ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 18 Апр 2010, 9:02

за какво да ти обръщат внимание виж че на първата страница има имена на некорекни,от които само аз и Бесния още влизаме със същия ник :shock: и за какво стоят тогава тия имена най отпред тъй като не са актуални,а новите измамници или новите никове никой не ги гледа тъй като са някаде из 65-те страници.
за това се получава това.
също искам да помоля някой модератор да ми махне името от първата страница,тъй като не съм измамник и не съм си сменил ника като другите от списъка :idea: ако желае някой модератор мога да му разясня случая заради който съм в списъка,но немисля да се обяснявам пред целия форум и не само за някакви 10лв. и да се обяснявам на някой дето или си е сменил ника или изобщо е забравил за форума :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 20 Апр 2010, 11:40

И мен за първи път ме преебават и това е колегата от Бургас с ник bmwman,
беше пуснал обява за секретни оригинални болтове и като дойдоха се оказа, че единия е рязан и хваща със зор на 2 резби, а по негови думи бяха перфектни без забележка и за това не ми прати снимки като ме увери че са ок.
Не знам как е и с другите части като гледам редовно пуска теми и ако всичките са му перфектни както той казва не знам така, че внимавайте, а и другото каза, че в еконт ще видя стоката преди да плятя ама беше забравил да го отметне като опция така, че си правете сметката ако пазарувате неща от него.
Мойто е нищо едни 25 лв, ама въпроса е принципен ако всички така правят ебаси форума по добре да си пазаруваме от моргите поне ще видим частите преди да ги платим.
Последна промяна oci на 20 Апр 2010, 20:39, променена общо 2 пъти

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 20 Апр 2010, 14:33

oci написа:И мен за първи път ме преебават и това е колегата от Бургас с ник bmwman,
беше пуснал обява за секретни оригинални болтове и като дойдоха се оказа, че единия е рязан и хваща със зор на 2 резби, а по негови думи бяха перфектни без забележка и за това не ми прати снимки като ме увери че са ок.
Не знам как е и с другите части като гледам редовно пуска теми и ако всичките са му перфектни както той казва не знам така, че внимавайте, а и другото каза, че в еконт ще видя стоката преди да плятя ама беше забравил да го отметне като опция така, че си правете сметката ако пазарувате неща от него.
Мойто е нищо едни 25 лв, ама въпроса е принципен ако всички така правят ебаси форума по добре да си пазаруваме от моргите поне ще видим частите преди да ги платим.

Писах му лично очаквам отговор от него,а от теб снимки на болтовете,и преди да пишеш тук защо не се обади на момчето и да се разбереш с него.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от oci » 20 Апр 2010, 19:39

LiTtLeRoCk написа:
oci написа:И мен за първи път ме преебават и това е колегата от Бургас с ник bmwman,

Писах му лично очаквам отговор от него,а от теб снимки на болтовете,и преди да пишеш тук защо не се обади на момчето и да се разбереш с него.

Защо са ти снимки това да не е обява от мен, че ги продавам та ти трябва снимка и нещо друго ти да не си ни секретарка та ще пишеш на него и на мен, нали това е форум не е някаква медия та да се ровиш.
Нищо лично колега ама става малко нагло така и не дей да си мислиш, че съм седнал за 25 лв да се вайкам тука за някакви си болтове.
Нали тук е мястото да се казват случай в който колеги са били излъгани за де не става това масово явление или не съм разбрал правилно, ако съм сбъркал тогава нека ми изтрият последните две мнения.

П.П Помагал съм на доста хора от форума предимно от София като за услуги не съм им взимал и лев както за автоклиматици така и за диагностики и други неща така, че не съм за 25 лв за да лъжа, а и вече си купих чисто нови секрети от Дару, така че темата може да се брои за приключена.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Апр 2010, 19:55

Май нещо не си наясно с идеята на темата... тя не е САМО да наплюеш някой, че е некоректен, ами да се изясни и истината... и когато Модератор ти каже нещо, най-малкото е удачно да се вслушваш... а не да се правиш на умен...

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 20 Апр 2010, 20:17

oci написа:
LiTtLeRoCk написа:

Защо са ти снимки това да не е обява от мен, че ги продавам та ти трябва снимка и нещо друго ти да не си ни секретарка та ще пишеш на него и на мен, нали това е форум не е някаква медия та да се ровиш.
Нищо лично колега ама става малко нагло така и не дей да си мислиш, че съм седнал за 25 лв да се вайкам тука за някакви си болтове.
Нали тук е мястото да се казват случай в който колеги са били излъгани за де не става това масово явление или не съм разбрал правилно, ако съм сбъркал тогава нека ми изтрият последните две мнения.

П.П Помагал съм на доста хора от форума предимно от София като за услуги не съм им взимал и лев както за автоклиматици така и за диагностики и други неща така, че не съм за 25 лв за да лъжа, а и вече си купих чисто нови секрети от Дару, така че темата може да се брои за приключена.

Не стига,че някой от модераторския екип си прави труда да реагира на това което си написал,за да се елиминират некоректните търговци тук във форума,ами се правиш и на много умен,следващия път някой като те мине ама не с 25,а с 250 гледай да не пишеш тук защото на мен лично няма да ми пука ясно.За да докажеш,че някой е некоректен не е нужно да пуснеш едно мнение тук,и да го оплюеш,а и да докажеш,че е така,всеки е невинен до доказване на противното,за това ти писах да пуснеш снимки,ама то трябва акъл малко за да го проумееш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от oci » 20 Апр 2010, 20:24

LiTtLeRoCk написа:
oci написа:
LiTtLeRoCk написа:

Не стига,че някой от модераторския екип си прави труда да реагира на това което си написал,ами се правиш и на много умен,следващия път някой като те мине ама не с 25,а с 250 гледай да не пишеш тук защото на мен лично няма да ми пука ясно.За да докажеш,че някой е некоректен не е нужно да пуснеш едно мнение тук,а и да докажеш,че е така.за това ти писах да пуснеш снимки,ама то трябва акъл малко за да го проумееш.

Гледай не се заяждай, като си модератор та какво, кой те кара да се бъркаш ако имах нужда от помощ щях да ти пиша, а не да се правиш на бай брадър, не знам кой е умния в случая, но не ти подхожда на модератор да се заяждаш с хората, а снимки ти обещавам утре ще ти пратя на Л.С да докаж поне че не съм лъжец за какъвто ме мислиш.
То сега стана жертвата да се защитава и както ти казах темата е приключена от мен и ако по умните модератори сметнат за необходимо може да я изтрият.

Айде със здраве и без излишни емоций.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 20 Апр 2010, 20:39

а е сигурно ще стане нахално от моя страна,но защо никой не поиска на човека заради който съм в списъка на некоректните снимки на стоката с която съм го "имамил"???и защо никои не обърна внимание на поста ми по горе??
като гледам доста хора са питали защо не се редактира първата страница на темата и отговор не се получава от нито един модератор :dunno:
хубаво се стараете да изчистите форума от некоректни потребители,но айде още малко старание за да стане темата пригледна и както трябва :idea:

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари