:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Пловдивски Джигит
Аватар
Кара: Е38 728 IA

Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Мнение от Киров » 26 Ное 2014, 17:40

Некоректен колега е memberlist.php?mode=viewprofile&u=81429 пуснах тема ,че копувам инсталация за м52 той ми беше писал звъннах му разбрахме се да я пусне уж ако не може в понеделник във вторник, пиша му понеделник вечер той каза че не е можал и ще я пусне утре сутрин.Пиша му вчера дали я е пуснал но не си е видял ЛС, днес не получих смс от Еконт и му свънях поне 7-8 пъти, но не ми вдига отидох до Еконт д видя дали все пак не я е пуснал но я нямаше, а аз съм на зор за кабеляците, а през това време немога да направя нищо и преди час му писах ,че не ми трябва неговата инатсалация хич да не я пуска ,защото си взех друга.Също мисля,че колегата продава от чужд профил, защото никнейма е Иван, а той се казва Николай това е тела му: 0895 43 51 30... внимавайте с него колеги много е несериозен този човек :yes:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 26 Ное 2014, 19:33

Киров написа:Некоректен колега е memberlist.php?mode=viewprofile&u=81429 пуснах тема ,че копувам инсталация за м52 той ми беше писал звъннах му разбрахме се да я пусне уж ако не може в понеделник във вторник, пиша му понеделник вечер той каза че не е можал и ще я пусне утре сутрин.Пиша му вчера дали я е пуснал но не си е видял ЛС, днес не получих смс от Еконт и му свънях поне 7-8 пъти, но не ми вдига отидох до Еконт д видя дали все пак не я е пуснал но я нямаше, а аз съм на зор за кабеляците, а през това време немога да направя нищо и преди час му писах ,че не ми трябва неговата инатсалация хич да не я пуска ,защото си взех друга.Също мисля,че колегата продава от чужд профил, защото никнейма е Иван, а той се казва Николай това е тела му: 0895 43 51 30... внимавайте с него колеги много е несериозен този човек :yes:

Изгоря, а това е другия му профил memberlist.php?mode=viewprofile&u=95703 kolmana

Потребител
Аватар
Кара: само е30-ки

Мнение от Ben Kenobi » 12 Дек 2014, 10:54

Здравейте колеги.И аз да споделя моя проблем с негодни части и некоректни продавачи.Та от обява във подфорум Родава намерам обява на колегата SSTTAANNYY който продава шпер диференциал за е30.След проведени два разговора по телефона с него аз получавам уверението му че дифа е добър и много стегнат.Свален бил от е30 320 преди продажбата на колата.На лично съобщение му пратих моите данни за да ми се достави въпросния диф с куриер до гр.Ловеч.Седмица след като го получих аз реших да го поставя на автомобила си.С цел сигурност преди монтажа аз отворих дифа за ревизия и смяна на масло и се оказва че в шпер касетата липсват един фрикционен диск и подложната шайба към него.Веднага се обадих на голегата но той категорично ми отказа да ми върне парите.Тогава му заявих че ще се оплача в този раздел.Нека при възможност да ми бъде съдействано по някакъв начин.Благодаря ви.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 12 Дек 2014, 16:07

Писал съм му.

Аватар
Кара: е30кабрио318@325 е46купе е60комби
Мечтае да кара: bmw turbo

Мнение от ssttaannyy » 12 Дек 2014, 18:43

при положение че те питах ако не ти е спешен да доиде твоя познат от Варна за да има лично предаване и на място да се установи кое го няма и кое е на мястото си, след една седмица да ми връщаш отварян дифренциал.Ако смятах да се крия или нещто такова нали ниямаше дори да ти дигна телефона

Потребител
Аватар

Мнение от Ben Kenobi » 12 Дек 2014, 22:15

Моя познат,дори и да беше дошъл,едва ли щеше да е с пълен набор от инструменти,с които да започне да разглобява един диференциал.
При положение,че всичко беше наред с дифа,едва ли бих тръгнал да се жалвам.Утре Явор ми праща касета за части с която да компенсирам липсата на твоите.И ако това е шега,то се надявам че за напред ще бъдеш коректен с частите,които продаваш.Да,една седмица след като го получих от тебе дифа,ти се обадих,но сега ми се отдаде възможност и имах свободно време.

Потребител
Аватар

Мнение от inata_89 » 13 Дек 2014, 13:37

Здравейте колеги.И аз да споделя моя проблем с гуми и джанти и некоректни купувачи. бях пуснал за продаване гуми и джанти 18ки стил 260 на колегата El Diablo но тои така и не отиде да ги вземе обадих му са но тои каза щом си имам толков зор няма да отиде да ги взема и така ми върнаха джантите и платих 150лв доставка така че внимаваи те...

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 13 Дек 2014, 19:40

ssttaannyy написа:при положение че те питах ако не ти е спешен да доиде твоя познат от Варна за да има лично предаване и на място да се установи кое го няма и кое е на мястото си, след една седмица да ми връщаш отварян дифренциал.Ако смятах да се крия или нещто такова нали ниямаше дори да ти дигна телефона

Тва дето го казваш не е сериозно! Да дойде някой и да разхвърли шпера на съставните му части! Вземи се оправи с момчето,а не да пишеш глупости.

Потребител
Аватар

Мнение от Ben Kenobi » 14 Дек 2014, 15:52

Днес се опитах да се свържа по телефона с колегата SSTTAANNYY,но той ми затвори.Явно не желае да ме изслуша.Исках да му предложа да компенсира поне допълнителната сума от 100лв.които заплатих на Явор,който мисля че всеки го познава.И ако това се подлага на съмнение нека Явор да каже дали не е така.Шпер касетата вече е отремонтирана,за което благодара на Явор за отзивчивостта и разбирането.
И за последно искам да отбележа,че бях излъган и за това,че в дифа има масло.Да ама не.Беше перфектно сух.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 14 Дек 2014, 22:40

Ben Kenobi написа:Днес се опитах да се свържа по телефона с колегата SSTTAANNYY,но той ми затвори.Явно не желае да ме изслуша.Исках да му предложа да компенсира поне допълнителната сума от 100лв.които заплатих на Явор,който мисля че всеки го познава.И ако това се подлага на съмнение нека Явор да каже дали не е така.Шпер касетата вече е отремонтирана,за което благодара на Явор за отзивчивостта и разбирането.
И за последно искам да отбележа,че бях излъган и за това,че в дифа има масло.Да ама не.Беше перфектно сух.

Да му е честит червения банер и със здраве да си го носи.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 15 Дек 2014, 13:24

inata_89 написа:Здравейте колеги.И аз да споделя моя проблем с гуми и джанти и некоректни купувачи. бях пуснал за продаване гуми и джанти 18ки стил 260 на колегата El Diablo но тои така и не отиде да ги вземе обадих му са но тои каза щом си имам толков зор няма да отиде да ги взема и така ми върнаха джантите и платих 150лв доставка така че внимаваи те...

Писал съм му и на него.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 16 Дек 2014, 8:35

LiTtLeRoCk написа:
inata_89 написа:Здравейте колеги.И аз да споделя моя проблем с гуми и джанти и некоректни купувачи. бях пуснал за продаване гуми и джанти 18ки стил 260 на колегата El Diablo но тои така и не отиде да ги вземе обадих му са но тои каза щом си имам толков зор няма да отиде да ги взема и така ми върнаха джантите и платих 150лв доставка така че внимаваи те...

Писал съм му и на него.

Объркал си човека нещо, но ми е интересно, как и какво продаваш, като нито си пускал/пуснал някаква тема с какъвто и артикул да е, в които и раздел да е?

Потребител
Аватар

Мнение от inata_89 » 17 Дек 2014, 17:29

става въпрос за тия джанти http://olx.bg/dzhanti-18ki-m3-bmv-bmw-i63765806 относно тоя човек данемисе прави на интересен че незнае за какво става въпрос завел съм и рекламация по еконт

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 22 Дек 2014, 12:24

inata_89 написа:става въпрос за тия джанти http://olx.bg/dzhanti-18ki-m3-bmv-bmw-i63765806 относно тоя човек данемисе прави на интересен че незнае за какво става въпрос завел съм и рекламация по еконт

Нещо си объркал човека, но ми става все по интересно :lol:

Продаваш джанти, които дори не са пуснати за продаване в този БМВ ФОРУМ, а в саит различен от този - olx.bg ? И се оплакваш в този форум :?:
Дефакто какво става, оплакваш се за нещо, което продаваш в друг сат, или просто правиш реклама на другия саит, а именно olx.bg :lol:

Няма какво друго да кажа, освен че не съм взимал никакви джанти от въпросният измислен "колега", които явно с тази цена която им иска, дълго време още ще реве насам-натам за да ги продаде :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 22 Дек 2014, 14:54

inata_89 написа:става въпрос за тия джанти http://olx.bg/dzhanti-18ki-m3-bmv-bmw-i63765806 относно тоя човек данемисе прави на интересен че незнае за какво става въпрос завел съм и рекламация по еконт

Направи ни една снимка на товарителницата от еконт, така че да се вижда кой е получателя и телефона му.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари